eitaa logo
" سراج "
2.6هزار دنبال‌کننده
16.2هزار عکس
3.9هزار ویدیو
551 فایل
@seraj1397 کانال خبری- تحلیلی روز ایران و جهان، و گزیده مهمترین اخبار شهرستان اسلامشهر ارتباط با ادمین: @admin_seraj
مشاهده در ایتا
دانلود
🍂🍂🍂🍂🍂
🔴 حواسمان باشد؛ این سکه دو رو دارد‼️ 🔻رهبرمعظم انقلاب اخیراً در درس خارج خود درباره شرط پذیرش مسئولیت حدیثی نقل فرمودند که پیامبر(ص) به ابی‌ذر فرمودند: «من هر چه برای خودم دوست میدارم، برای تو هم دوست میدارم. من جنابعالی را در ، ضعیف میبینم. خیلی آدم خوبی هستی اما حالا که آدم ضعیفی هستی، مواظب باش بر دو نفر هم ریاست نکنی و تولیت مال یتیم را قبول نکنی.» معظم له در ادامه در شرح این حدیث فرمودند: این، درس برای ماها است. بعضی از ما به مجرّد اینکه یک مسندی یا خالی میشود یا ممکن است خالی بشود، فوراً چشم میدوزیم به آنجا! خب اوّل نگاه کن ببین میتوانی یا نمیتوانی؟!! 🔸بعد از نقل این حدیث در آستانهٔ انتخابات مجلس، افکار و قلم‌ها بیشتر به سمت کسانی هدایت شد که معمولاً بدون تخصص و توجه به ظرفیت خود فوراً برای ثبت‌نام در انتخابات احساس تکلیف میکنند! اما این همهٔ ماجرا نیست و در حقیقت این یک سکه دو رو دارد!!؛ 👈 بر اساس روایت پیامبر علاوه بر گروه مذکور، بر تک‌تک افراد جامعه اسلامی نیز لازم و تکلیف است تا دقیق و هوشمندانه ویژگی‌های افراد را بررسی نموده و بدون توجه به تبلیغات سوء از بین آنها اصلح و شایسته‌ترین فرد را برای تصدی امور و کارگزاری نظام اسلامی انتخاب کنند . 🔸حضور اصلح و افضل در تمامی امور از مسائلی است که مدنظر شارع نیز بوده است. در همین باب مرحوم علامه امینی در کتاب الغدیر می‌نویسد که حضرت رسول(ص) فرمودند: «مَنِ استَعمَلَ عامِلاً مِنَ المُسلِمينَ وَ هُوَ يعلَمُ اَنَّ فيهِم اَولَي بِذلِکَ مِنهُ وَ اَعلَمُ بِکِتابِ اللهِ وَ سُنَّةِ نَبِيهِ فَقَد خانَ اللهَ وَ رَسولَه وَ جَميعَ المُسلِمينَ» 🔸 یعنی: «هرکس از مسلمانان عاملی (کارگزاری) را بر سر کار بیاورد - و به او مسئوولیت بدهد - در حالی که می داند در بین مسلمانان فردی وجود دارد که او برای این کار سزاوارتر است و به کتاب و سنت پیامبر(ص) آشناتر است آن کس به خدا و رسول‌خدا(ص) و جمیع مسلمین خیانت کرده است» ✍ سجاد‌ عابدی کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🍂🍂🍂🍂🍂
🔴 بایسته‌های مسئولیت‌پذیری؛ 🔸در زمینه مسئولیت‌پذیری سفارش‌های مکرری از رهبر معظم انقلاب وجود دارد که قابل تعمیم و تطبیق به همه افراد مسئول جامعه اسلامی است و در ادامه به برخی از آنها اشاره می‌شود: 1⃣ـ پرهیز از كامجویی از قدرت: در نظام جمهوری اسلامی، پذیرش مسئولیت به معنای كامجویی از قدرت نیست؛ به معنای قبول زحمات خدمت به مردم است؛ مسئولیت را با سختی‌ها و دغدغه‌هایش و با مجاهدتی كه باید برای ادای آن كرد، قبول كنیم. 2⃣ـ احساس مسئولیت همگانی: احساس مسئولیت امری ملی است و رهبر معظم انقلاب در این زمینه می‌فرمایند: ما هر كدام‌مان در هر جایی كه هستیم، باید برای سرنوشت كشور و برای آینده‌ كشور، احساس مسئولیت و تعهد كنیم و بدانیم كه می‌توانیم نقش ایفا كنیم. 3⃣ـ مسئولیت‌پذیری: همه‌ ما نسبت به آنچه انجام می‌دهیم، مسئولیم؛ منتها مسئولیت‌ها غالباً با پایان دوره‌ مسئولیت تمام نمی‌شود؛ چون کارهای ما در کارهای افراد بعد از ما تأثیر می‌گذارد. 4⃣ـ شناخت موانع راه: احساس مسئولیت و تعهد باید آگاهانه باشد. فرد باید بداند به دنبال چه چیزی است و موانع راه را بشناسد. 5⃣ـ آشنایی با نیازهای مردم: هنر یک مدیر این است که مسئولیت‌پذیری داشته باشد. مسئولان باید به وظایف خودشان عمل كنند؛ نیازهای مردم را بفهمند، درك کرده و تأمین كنند. 6⃣ـ افتخار به امانت: مسئولیت‌هایی که من و شما داریم، امانت‌هایی در دست ماست؛ به مسئولیت در این نظام، احساس افتخار كنیم. کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🍂🍂🍂🍂🍂
🔴 یک نکته مهم دیگر..... متاسفانه جریان انقلابی از همون نقطه‌ای که در انتخابات ۹۶ ضربه خورد، دوباره داره ضربه میخوره! یعنی نقش فضای مجازی رهاشده و ملتهب کردن فضا توسط سلبریتی‌های اجاره‌ای و عوض شدن جای شهید و جلاد توسط سیاسیون غربگرا..... نقشه اصلاح‌طلبان به وضوح پیداست..... و متاسفانه جریان انقلابی باز هم در حالت انفعال... بزرگان جبهه انقلاب باید پاسخگو باشند، چرا علیرغم هزینه‌کرد بودجه‌های نجومی اما دشمن همچنان در فضای مجازی بر افکار عمومی مردم ایران مسلط است.... مگر رهبر انقلاب در سال ۹۵ در جلسه‌ای به نهادهای انقلابی حکم نکردند که دشمن را از فضای مجازی برانید و بتارانید که این فضا قتلگاه جوانان و نوجوانان شده است؟ پس چرا تسلط دشمنان بر فضای مجازی ما بیشتر شده است؟ آیا با مسبّبان شکست جبهه انقلاب در فضای مجازی در سال ۹۶ برای جلوگیری از شکست مجدد در سال ۹۸ برخورد خواهد شد؟ کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🍂🍂🍂🍂🍂
🔴 سه نکته درباره‌ٔ کشته‌های آشوب‌های آبانماه 1️⃣- کسی خودش را به بیراهه نزند؛ ایجاد ناامنی با سلاح سرد و گرم و حمله به کلانتری‌ها و پایگاه نظامی و انبار نفت و سیلوی غلات و مراکز مخابراتی و زندان‌ها و خطوط نفت و گاز و تخریب وسیع شهر، در کل دنیا پاسخش گلوله است. فرق نمی‌کند حمله کنندگان چند سال و چه وضع مالی و چه جنسیتی دارند. هیچ دولت و حاکمیت مقتدری سر امنیت شهروندان و کشورش مسامحه نمی‌کند. 2️⃣- در شلوغی آشوب، محتمل است نیروی حافظ امنیت تیرش خطا برود یا تشخیص اشتباه بدهد. جمعی را هم آشوبگران زده‌اند. این ریختن خون بی گناهان باید بررسی شود و در هر دو حال مسئولیتش با دولت (حاکمیت) است. اما کلیت ماجرا شلیک به کسی‌ست که همچون یک تروریست عمل کرده؛ از آشوبگر قهرمان نسازید. 3️⃣- آمار کشته‌ها (اعم از حافظان امنیت، آشوبگران، مردم عادی) باید توسط وزیر کشور اعلام شود. از عملکرد درست خود محکم دفاع کنید و از اشتباهات، صریحاً عذرخواهی. بی معناترین اتفاق این روزها همین است که تصور می‌شود با سکوت و پنهان کاری، امکان مدیریت افکار عمومی و فضای رسانه‌ای وجود دارد. ✍ کبری آسوپار ✅ خط تحلیلی «سراج»: 👈 نخبگان و هادیان سیاسی، در سخنرانی و در فضای مجازی دقت داشته باشند که در تبیین و تحلیل‌ها و انعکاس اخبار اصل موضوع که جنگ امنیتی اشرار و جرم نابخشودنی آنان در تحمیل هزینه‌های فراوان و به انحراف بردن انتقاد واقعی مردم و امیدوار کردن دشمنان میباشد قربانی و فراموش نشود. خط مطالبهٔ برخورد با آشوبگران واقعی و اشرار همچنان می‌بایست دنبال گردد. کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
🍂🍂🍂🍂🍂
4_5992418554123650458.mp3
5.12M
. 🔈 از بررسی اتفاقات سالهای ۷۸ الی ۹۸ تا پاک شدن پست‌های اینستاگرامی کارن همایونفر @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. می‌خندی و فارغ از فشاری ای شیخ! بر گرده‌ٔ مردمان سواری ای شیخ! باری نه فقط ز نرخ بنزین و دلار از هیچ کجا خبر نداری ای شیخ! ‼️ "تا دقایقی دیگر".... مطلب ویژه‌ای را از حسن روحانی برای مخاطبین‌مان خواهیم نوشت، که شاید تابحال نشنیده باشید... ... @seraj1397 .
. 🔴 کیست؟ ⁉️ سال 1986 (شهریور ۱۳۶۵) در ملاقات جنجالیِ روحانی با مشاور نخست‌وزیر اسرائیل چه گذشت و چه صحبت‌هایی شد؟! ‼️ با توجه به رفتارهای عجیب این روزهای حسن روحانی (فریدون)، بازخوانی سوابق او در قبل و پس از انقلاب یکی از ضروریات مهم به حساب می‌آید... 🚫 حسن روحانی خطاب به آمیرام‌نیر: شما باید به وسیله پاکستان و ترکیه در بین مسلمانان یک جوّ تبلیغاتی علیه خمینی سازماندهی کنید! 🔻این مجموعه مطالب (در پست بعدی)، با پژوهش کامران غضنفری، نویسندهٔ کتاب "راز قطعنامه" جمع آوری شده است، که بر اساس مستندات به اطلاع عموم میرسد... 🔻شرح این واقعهٔ تاریخی را بهمراه مستندات بخوانید و بدانید... 👇👇 @seraj1397 .
" سراج "
. 🔴 #حسن_روحانی کیست؟ ⁉️ سال 1986 (شهریور ۱۳۶۵) در ملاقات جنجالیِ روحانی با مشاور نخست‌وزیر اسرائیل
. 🔴 شروع ملاقات جنجالی از کجا بود؟ 🔴 اسناد و گزارشات آن کجاست؟ 🔸تا سال ۱۳۶۵، هاشمی‌رفسنجانی و معاونش حسن روحانی، نتوانسته بودند امام‌خمینی(ره) را وادار به پذیرش آتش‌بسِ تحمیلی و برقراری رابطه با آمریکا کنند، تا اینکه بنا بر نقل روزنامه اسرائیلی "یدیعوت آهارونوت"، در شهریور سال ۶۵ یک ملاقات پنهانی میان حسن روحانی و مشاور نخست‌وزیر اسرائیل که روحانی تصور می‌کرد وی یکی از مقامات آمریکایی است، اتفاق افتاد! البته تا سال‌ها بعد، خبر این ملاقات به بیرون درز نکرده بود. 👈 اولین بار، روزنامه یدیعوت آهارونوت در تاریخ ۱۵ مِی ۱۹۹۴ (۲۵ اردیبهشت ۱۳۷۳) گزارش این ملاقات را به زبان عِبری منتشر کرد، اما این گزارش در داخل کشور انعکاسی پیدا نکرد. 👈 ۱۹ سال بعد، یعنی در تاریخ ۲۶ ژوئن ۲۰۱۳ (۵ تیر ۱۳۹۲) گزارش ملاقات مذکور در پایگاه اینترنتی روزنامه مذکور به "زبان انگلیسی" منتشر شد. 👈 در خارج از کشور، سایت "خودنویس" در تاریخ ۶ تیر ۱۳۹۲ این گزارش را منتشر کرد. 👈 در داخل کشور، "پایگاه خبری دانا" در تاریخ ۷ تیر ۱۳۹۲ طی گزارشی اعلام داشت که سایت‌های خبری ترکیه به نقل از سایت خبری "هفت" ترکیه، خبر مذکور را منتشر کرده‌اند. 👈 سایت "جام‌نیوز" در تاریخ ۹ تیر و سایت صراط در تاریخ ۱۳ تیر ۱۳۹۲ به خبر مذکور اشاره کرده بودند. 👈 سایت "تایمز" اسرائیل نیز در تاریخ ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۳ (۸ مهر ۱۳۹۲) در گزارشی به زبان انگلیسی، ماجرای مذکور را منتشر می‌کند. 👈 سایت "آرمانشهر" نیز در تاریخ ۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ به خبر مذکور اشاره می‌کند. 👈 سایت "خودنویس" مجدداً در تاریخ‌های ۱۹ و ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ به صورت مشروح به انعکاس گزارش مذکور می‌پردازد. ‼️به رغم موارد اشاره شده، نه هاشمی رفسنجانی در زمان حیاتش و نه حسن روحانی، گزارشات منتشر شده را تکذیب نکردند و هیچ توضیحی نیز در این رابطه به مردم ایران ندادند! و همچنان ما نیز این سوال و درخواست را از روحانی داریم که درباره این مساله اظهارنظر کند و اگر ماجرا صحت ندارد، آن را تکذیب نماید. 🔸هرچند زمانی که حسن‌عباسی به دلیل نقل این دیدار و انتساب آن به روحانی با شکایت او دادگاهی شد، دادگاه پس از مشاهده مستنداتِ دکترعباسی، وی را از اتهامات وارده "تبرئه" نمود. 🔸برپایه همین گزارشات👆 و عدم تکذیب آن توسط روحانی، متن ملاقات مذکور را در اینجا می‌آوریم... 🔸قابل توجه آنکه صدای گفتگوهای ملاقات مذکور، به صورت مخفیانه توسط آمیرام‌نیر ضبط شده بود. 🔻شرح ملاقات را در پست بعدی بخوانید... @seraj1397 .
. 🔴 شرح کامل ملاقات: زمان: ۳۰ آگوست ۱۹۸۶ (۸ شهریور ۱۳۶۵) مکان: فرانسه، پاریس، هتل پاریزین 🔻نفرات حاضر در ملاقات: ✖️آمیرام‌ نیر (مشاور نخست‌وزیرِ اسرائیل که در این ملاقات خود را یکی از مقامات آمریکایی معرفی کرده بود)، ✖️حسن روحانی، ✖️منوچهر قربانی‌فر 〰〰〰〰〰〰〰〰 👤حسن روحانی: «من زبان انگلیسی را متوجه می‌شوم اما متأسفانه نمی‌توانم صحبت کنم؛ لذا "قربانی‌فر" ترجمه خواهد کرد. لطفا این جلسه را کاملا خصوصی در نظر بگیرید. من از طرف دولتم صحبت نمی‌کنم چرا که این جلسه کاملا غیرمنطقی است. من اصلا حسّ خوبی نسبت به سخنرانی افراطی دیروز امام‌خمینی ندارم. من فکر می‌کنم این سرسختانه‌ترین سخنرانی او از زمانی است که قدرت را به دست گرفته است. او می‌خواهد همه کسانی را که با مواضعِ ضدآمریکاییِ افراطی او همراهی نمی‌کنند، له کند!! این باید برای شما واضح باشد که آنچه الان من می‌گویم، چیزی است که هاشمی رفسنجانی خواسته است تا بگویم. اگر این کار را نکنم، کار من تمام است. این روزها افراطی‌هایی مثل خمینی و پسرش بر ما حکومت می‌کنند. محافظین مرا احاطه کرده‌اند. من چیزی برای خودم نمی‌خواهم، حتی پول. چرا که در جایگاهی هستم که نمی‌توانم آن را خرج کنم چون باعث سوءظن می‌شود! اگر شخصیت خمینی را تحلیل کرده باشید، باید فهمیده باشید که یک مخالف قوی، او را وادار می‌کند که صد قدم به عقب برود، در حالی که یک مخالف ضعیف، او را تحریک می‌کند که جلو بیاید. متأسفانه شما موضع غلطی اتخاذ کرده‌اید. شما با او بسیار نرم برخورد می‌کنید. شما باید تندتر باشید. باید از موضع برتری و تفوق برخورد کنید. شما قدرت نشان نمی‌دهید! همهٔ "اعتدالیون" در کشور ما، روی یک خط باریک حرکت می‌کنند. ما نمی‌توانیم هر هفته با شما ملاقات کنیم یا حتی هر ماه. ما آماده هستیم تا یک همکاری واقعی با شما داشته باشیم، اما ابتدا شما باید به ما کمک کنید تا اسلام واقعی را در کشورمان پرورش داده و گسترش دهیم و برای این کار، ما نیاز به پول و کمک شما داریم تا جنگ با عراق را خاتمه دهیم! 🤵آمیرام نیر: کاملاً واضح است که اگر ایران با غرب ارتباط برقرار "نکند"، هیچ آینده‌ای نخواهد داشت. همان‌طور که واضح است، ما بطور جدّی بر روی مسئله ایران سرمایه‌گذاری کرده‌ایم. ما امیدواریم «به شما اعتدالیون کمک کنیم» تا بتوانید خود را تقویت کنید. هر چه لازم است را به من بگویید تا ببینم چه کاری می‌توانیم انجام دهیم! 👤حسن روحانی: در درجه نخست، شما باید محکم مقابل خمینی بایستید، سرسختانه! 🤵آمیرام نیر: برای نمونه، لبنان جبهه‌ای است که ما در آنجا تلاش می‌کنیم تا در مقابل خطر خمینی بایستیم. ما این کار را فوراً انجام خواهیم داد. 👤حسن روحانی: این خوب است. آیت‌الله‌ها و پاسداران، سه میلیون دلار به لبنان کمک کرده‌اند؛ در حالی که ما در ایران نیاز مبرمی به پول برای رفع ضروری‌ترین احتیاجات معیشتی و امنیتی خودمان داریم. این افراد ملاهای لبنان را جمع کرده و قول تبدیل لبنان به یک جمهوری اسلامی را داده‌اند؛ عجب حرف مزخرفی! من تلاش کردم تا کل این ماجرا را خاتمه دهم اما نتوانستم. اگر چنگ و دندان به خمینی نشان ندهید، شما در همه جای جهان به مشکل برخواهید خورد. اگر او را با نیروی نظامی تهدید کنید، حتی ممکن است دست شما را هم ببوسد و فرار کند! 🤵آمیرام نیر: ما کجا باید قدرتمان را نشان دهیم؟ 👤حسن روحانی: مثلا شما به او بگویید که باید همه زندانی‌های جنگی در لبنان را تا ۵ روز دیگر آزاد کنید. در غیر اینصورت، ما علیه شما اقدام نظامی خواهیم کرد و خودتان مقصر هستید! 🤵آمیرام نیر:* ما یک امپراتوری هستیم و در حال حاضر آرام عمل می‌کنیم. شما نحوه عمل ما را در لیبی دیده‌اید. اما ما معتقدیم که استفاده از قدرت، ممکن است ایران را در دست روس‌ها قرار دهد. 👤حسن روحانی: شما باید به وسیله پاکستان و ترکیه در بین مسلمانان یک جوّ تبلیغاتی علیه خمینی سازماندهی کنید! 🤵آمیرام نیر: ما به افرادی که در ایران معتقدند آینده ایران در گرو اتحاد با غرب است، چگونه می‌توانیم کمک کنیم؟ 👤حسن روحانی: شما می‌توانید درباره این موضوع، یک کتاب بنویسید. اما بهترین راه این است که من به ایران بازگردم و با افراد نزدیک به آیت‌الله منتظری صحبت کنم. ما طرحی را آماده می‌کنیم و من با یک پاسخ نزد شما بازخواهم گشت. اما من می‌خواهم بدانم که آیا شما جدی هستید؟ من باور ندارم که شما واقعا بخواهید به ما کمک کنید. تا زمانی که خمینی و افرادش قدرت داشته باشند، هیچگاه روابط ما با غرب بهبود پیدا نخواهد کرد! ‼️ ملاقات فوق که در اوج جنگ صورت گرفته، کاملا گویا است و نیاز به هیچ توضیح اضافه ندارد! کانال خبری تحلیلی«سراج»: @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‼️برداشت قرض از صندوق صدقات 🔷 سوال: آیا می توان از صندوق صدقه ای که در خانه داریم، ـ مانند صندوق کمیته امداد ـ موقع نیاز به صورت قرض برداریم و بعداً جایگزین کنیم؟ ✅ جواب: اگر صندوق متعلق به کمیته امداد و امثال آن باشد، به گونه ای که اختیار تصرف در آن را نداشته باشید، بدون اجازۀ مسئولان مربوط، جایز نیست. 📕منبع: leader.ir @seraj1397 .
‼️شرط ضمن عقد ازدواج 🔷 سوال: مرد و زنی قصد ازدواج با هم را دارند و می دانند به موجب عقد، نفقه ی زن به عهده ی مرد می شود ولی با این حال به خاطر درآمد کم مرد و شاغل بودن زن، شرط می کنند که مرد نفقه ندهد و زن خودش مخارجش را تأمین کند و مرد در مواقع ضروری و احیاناً از دست دادن شغل زن، مخارج زن را تأمین کند. آیا این عقد صحیح است؟ و شرط لازم الاجرا است یا خیر؟ ✅ جواب: چنین شرطی در عقد، جایز و عمل به آن لازم است. @seraj1397 .
‼️وضو و غسل با وجود ناخن بلند 🔷 سوال: آیا ناخن‌های بلند بانوان به وضو و غسل اشکال می‌رساند؟ ✅ جواب: اشکال ندارد، اما اگر بيش از حدّ معمول بلند باشد، باید در مقدارى از زیر ناخن كه از سرانگشت بلندتر است، مانع ـ مانند چرک زیر ناخن ـ وجود نداشته باشد. 📕منبع: khamenei.ir @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭕️ ؛ 🔴 بازپس‌گیری ملک ⁉️ آیا می‌توان هنگام طلاق، ملکی‌ را که‌ به‌ نام همسر کرده‌ایم، بازپس گرفت؟ ✅ پاسخ: 🔸برخی از افراد، ملک مسکونی خود یا ملک دیگری را به نام همسرشان می‌کنند و در پاره‌ای موارد نیز، پس از به مشکل خوردنِ روابط زناشویی زوجین و مطرح شدن مسئله طلاق، بحث بازپس‌گیری ملک منتقل شده به همسر هم پیش می‌آید! حال باید دید قانون در این مورد چه می‌گوید؟ 🔸در پاسخ باید بیان داشت که به طور کلی بعد از وقوع هر معامله‌ای اصل بر صحیح و معتبر بودن آن معامله خواهد بود. 🔸از سوی دیگر ملاک تشخیص صحت هر معامله‌ای، زمان انجام آن معامله است، به عبارت دیگر چنانچه در زمان انجام معامله اهلیت و صلاحیت قانونی کافی و لازم برای انجام معامله وجود نداشته باشد، این امکان وجود خواهد داشت تا به اعتبار و صحت معامله خدشه وارد شود؛ ولو سالها از تاریخ انجام معامله گذشته باشد، بنابراین چنین امکانی برای شخص وجود نخواهد داشت و نمی‌توان هنگام طلاق ملکی‌ را که‌ به‌ نام همسر بوده است، بازپس گرفت. @seraj1397 .
⭕️ ؛ 🔴 تخریب اموال دیگران ⁉️ سوال: قانون مجازات آتش زدن و تخریب عمدی اموال دیگران چیست ؟ ✅ جواب: 🔸ماده 677: هرکس عمداً اشيای منقول يا غيرمنقول متعلق به ديگری را تخريب نمايد يا به هر نحو کلا يا بعضاً تلف نمايد و يا از کار اندازد، به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد. 🔸مالکيت در شرع مقدس اسلام و قوانين جمهوری اسلامی ايران بخصوص قانون اساسی مورد حمايت قرار گرفته است. بنابراين هيچ‌کس حق ندارد به مالکيت ديگری تعرض يا اموال وی را تخريب کند. 🔸بر اين اساس تخريب نه تنها موجب مسئوليت مدنی برای جبران خسارت نسبت به مرتکب خواهد بود بلکه در شرايطی بر اساس قانون جُرم و قابل مجازات است. 🔸در ماده ۶۷۵ قانون مجازات اسلامی بیان شده است: هرکس عمداً عمارت يا بنا يا کشتی يا هواپيما يا کارخانه يا انبار و به طور کلی هر محل مسکونی يا معد براي سکنی ‌يا جنگل يا خرمن يا هر نوع محصول زراعی يا اشجار يا مزارع يا باغ‌های متعلق به ديگری را آتش بزند به حبس از دو تا پنج سال محکوم می‌شود. 🔸تبصره ۱: اعمال فوق در اين فصل در صورتی که به قصد مقابله با حکومت اسلامی باشد مجازات محارب را خواهد داشت‌. 🔸تبصره‌ ۲: مجازات شروع به جرايم فوق شش ماه تا دو سال حبس ‌می باشد. 🔸ماده ۶۷۶: هرکس ساير اشيای منقول متعلق به ديگری را آتش بزند به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد. 🔸ماده ۶۷۷: هرکس عمداً اشيای منقول يا غيرمنقول متعلق به ديگری را تخريب نمايد يا به هر نحو کلا يا بعضاً تلف نمايد و يا از کار اندازد به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد. @seraj1397 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴 در حوزه حمل‌ونقل ریلی دولت روحانی بدترین عملکرد را در بین سه دولت دارد!! 🔸در حوزه حمل‌ونقل ریلی: دولت 👈 با ساخت سالانه ۳۲۷ کیلومتر خطوط ریلی در رتبه اول، دولت 👈 با ساخت ۲۴۹ کیلومتر در رتبه دوم، دولت 👈 با ساخت سالانه ۲۰۶ کیلومتر خطوط ریلی در رتبه سوم قرار دارد. @seraj1397 .
. 🔴 و میزان درآمد مالیاتی ماهانه کشور حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان است. 🔻رئیس سازمان امور مالیاتی: 🔸در بیشتر کشور‌ها تا ۹۰ درصد منابع اداره کشور از محل مالیات تامین می‌شود که در کشور ما این رقم پایین است. 🔸میزان مالیات دریافتی ماهانه در کشور حدود ده هزار میلیارد تومان است و این در حالی است که مجموع حقوق و مزایای پرداختی به کارکنان دولت و هزینه‌هایی مانند آب و برق در مجموع ماهانه ۱۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان است. @seraj1397 .