معممین خرابکار.mp3
536.8K
#جریان_شناسی_خواص_مردود (۱۸)
پ) #امام_خمینی
🎙صوت (بشنوید)
🔴 معمّمین خرابکار
@seraj1397
.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جریان_شناسی_خواص_مردود (۱۹)
پ) #امام_خمینی
🎥 کلیپ کوتاه (ببینید)
🔴 اعتراض به نخبگان
@seraj1397
.
.
‼️ توجه ‼️ توجه
🔴 باتوجه به حوادث و ناآرامیهای اخیر و همچنین مطابق برخی اخبار، اسناد و شواهد، پیداست که جریان ضدانقلاب با کمک پروژهٔ نفوذِ داخلی، در صدد تدارک و راهاندازی آشوبهای دیگری تا پایان سال جاری (احتمالا در برخی ایام مثل: ۱۶آذر روز دانشجو، ۹دی، قبل از انتخابات به بهانه نامزدهای ردّصلاحیت شده و حتی بعداز انتخابات) هستند!
🔸«کانال سراج» سعی دارد هرگونه اخبار صحیح و پیشآمده در سطح شهرستان و حومه را بدون کم و کاست به اطلاع شهروندان گرامی برساند تا از انتشار شایعات و اخبار کذب جلوگیری شود.
🔸به همین منظور خواهشمندیم ضمن رصد و تحلیل صحیحِ وقایع پیرامونی، هر خبری را سریع باور و منتشر نکنید.
🔸بمنظور دریافت اطلاعات صحیح، دقیق و بموقع، میتوانید دوستان خود را به کانال دعوت نمایید.
@seraj1397
.
🔴 چرا اصلاح طلبان با بیانیه میرحسین موسوی همراهی نکردند.
🔸قوهٔ عاقله جریان مدعی اصلاحات معتقد است اگر میرحسین موسوی سال۸۸ نتیجه صندوق رأی و جمهوریت را میپذیرفت و دست به فتنه و آشوب نمیزد و مملکت را دچار اختلاف نمی کرد در سال ۹۲ حتماً کاندیدای اصلی جریان بود و اتفاقاً رأی میآورد.
🔸اما میرحسین موسوی بدترین ضربه حیثیتی را به آنان در سال ۸۸ وارد آورده. آنان معتقدند که میرحسین باعث شد که نظام سیاسی و نهادهای انقلابی و عمده جریان روحانیت و بخشی از مردم نگاهشان به جریان اصلاحات تغییر کند و همه به آنان بدبین شوند.
🔸این بیاعتمادی و بدبینی باعث شده تا افراد اصلاحطلب شناسنامهدار جریانی شانس حضور در برخی مسئولیتها را نداشته باشند و یا با مشکل عدم تأیید صلاحیت در انتخاباتها روبرو شوند و برای گرفتن پستها و مسئولیتها گرفتن استعلام مثبت برای آنان سخت شده است.
اگرچه در این دولت حتی با استعلام منفی به وزارت و استانداری و فرمانداری هم رسیده اند اما مهر فتنه ۸۸ تا ابد برروی پیشانی آنهاست که آنان پایبند به دموکراسی، جمهوریت، رأی مردم و قانون نبودهاند.
🔸میتوان بخشی از حرفهای این بخش از اصلاحطلبان را پذیرفت که فتنه۸۸ باعث شد تا اختلاف عمیقی در جامعه ایرانی ایجاد شود و بحث های خطی سیاسی به اختلاف خانوادهها هم دامن بزند تا جائیکه برادر با برادر، برادر با خواهر، فامیل با فامیل و... سر فتنه ۸۸ و حمایت از نظام یا فتنه، حمایت از احمدینژاد یا میرحسین موسوی از هم کدورت به دل دارند!
🔸تندروی میرحسین موسوی و لگد زدن به صندوقهای رأی و نپذیرفتن قانون باعث شد تا جریان اصلاحات بسوزد و مجبور شود در انتخابات ها همانند سال ۹۲ و ۹۶ گزینه اصلی خود را کنار بکشد (عارف سال۹۲ – جهانگیری سال۹۶) تا کسی مثل روحانی پیروز انتخابات شود و حالا همان آبروی ته مانده آنها را هم به باد دهد!
🔸اگر جریان مدعی اصلاحات مدعی آزادی بیان و انتقاد پذیری است این نقد را باید بپذیرد که نباید سرنوشت خود را به دست افرادی همچون میرحسین موسوی یا شیخ حسن روحانی بسپارند؛ چرا که هر دو چوب حراج به مشروعیت و حیثیت پایگاه اجتماعی آنها وارد آوردند.
🔸شیخ حسن روحانی بعد از انتخاب در سال ۹۲ تمام وزرای خود را از بین نیروهای ستادی و اطرافیان میرحسین موسوی انتخاب کرد.
بیژن زنگنه، نوبخت، ربیعی، معصومه ابتکار، آخوندی، مولاوردی، نجفی و... همه جزو نیروهای اصلی ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی بودند و در صورت رأی آوری میرحسین در انتخابات ۸۸ یا اینکه فتنه نمیکرد و در انتخابات ۹۲ پیروز میشد، قطعاً وزرای او همینها میشدند! اما آنها نشان دادند که در صحنه عملکرد میدانی اقتصاد و فرهنگ و سیاست خارجی مملکت را نابود کردند.
🔸حالا بعد از فاجعه #بنزین_روحانی و بعد از یک هفته از اعتراضات مردمی، میرحسین موسوی بیانیه داده و بدون اینکه به گرانی، تورم، مشکلات معیشتی، بیثباتی ارز و گرانی بنزین اشارهای کند نظام جمهوری اسلامی را متهم میکند!
اما بدنه همراه جریان اصلاحات کمترین وقعی به این بیانیه نشان نداده چرا که معتقدند هم میرحسین موسوی و هم روحانی حیثیت آنان را به باد دادهاند.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
.
🔴 تکنیکِ فریب مارمولک!
🔸مارمولک، زمانیکه احساس خطر میکند برای حفظ جان خود، دُمش را میاندازد و فرار میکند تا شکارچی سراغ دُم متحرک برود.
🔸هجمهٔ #اصلاحطلبان به دولت روحانی در این ایام همین تکنیک است.
این روزها در حالِ (دُم اندازی) هستند تا بدنهٔ اصلیِ این جناح در امان باشد!!
@seraj1397
.
🔴 سرانجام اقتصاد در سال ۹۸ چه میشود؟!
1⃣- مسکن:
تا پایان سال اتفاق قابل ملاحظه و محسوسی در این بخش نخواهیم داشت و نهایتا بین ۱۰ تا ۱۵ درصد به صورت نوَسانی شاهد تغییراتی خواهیم بود.
اما #رکود حاکم بر بازار تا زمانی که یک طرح هدایت کنندهٔ هدفمند نقدینگی به سمت تولید آغاز نشود، ثابت خواهد بود.
2⃣- خودرو:
فعلا مافیای این بخش و عدم نظارت مستقیم بر قیمتگذاری خودرو، گویای این است که اتفاق کاهشی خاصی را نخواهیم داشت.
اما اگر قوهقضائیه مطابق اعلام مواضع جدید به این بخش ورود کند، شاهد کاهش قیمت ۲ تا ۱۰ میلیونی در برخی خودروهای داخلی خواهیم بود.
در بخش خودروهای خارجی هم دلار تعیین کننده است که تغییر خیلی خاصی تا اطلاع ثانوی رخ نخواهد داد. (با توجه به تاکید آقای همتی -رئیس بانک مرکزی- بر کنترل نرخ در همین رقم فعلی)
3⃣- اشتغال: کمٰافِیالسّابق!!
4⃣- صادرات:
در "حجم"، روند صعودی خواهد بود؛
اما در "ارزش"، تغییر آنچنانی که بخواهیم روش مانور بدیم تا اطلاع ثانوی نخواهیم داشت.
5⃣- بازار سهام: آرامش تا انتخابات همراه با نوسانات و برآیندهای مثبت
6⃣- بازار: آرامش و کاهش تدریجی نرخ تورّم نقطه به نقطه
7⃣- باتوجه به سال انتخابات، دولتیها بدنبال گشایش خواهند بود، اما تاکنون برنامه خاصی منتشر نکردهاند.
تلاش دولت بر این است که آرامش اقتصادی را حفظ کند تا در انتخابات بتواند به پیروزیهایی برسد، مگر اینکه بخواهد برای تصویب FATF به حاکمیت فشار وارد کند که گویا آقای همتی جلوی اینکار را گرفته و اگر تاثیری هم باشد، روی نرخ ارز خواهد بود و البته با تاثیر اندک.
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.
🔴 مؤلفههای ایدئولوژی ایرانیان
🔻پویایی جمهوری اسلامی در رویدادهای چهار دهه گذشته، بارها سبب شگفتی دوستان و خشم دشمنان شده است. تهدیدهای فراوانی ضدجمهوری اسلامی در حوزههای سخت و نرم تدارک دیده شده است؛ تهدیدهایی که هر یک بهتنهایی قادر به سرنگونی یک نظام سیاسی پرقدرت بوده است.
🔸ترورهای کور، شورشهای خیابانی، کودتای پایگاه شهید نوژه، حمله نظامی آمریکا به طبس، جنگ هشتساله، گسترش شبکه نفوذ فردی و جریانی، تحریم اقتصادی، تهدید نظامی، پروندهسازی مستمر و... در این زمره است.
🔸مردم، رهبری و جهانبینی دینی به گفته ناظران از مؤلفههای اساسی بالندگی جمهوری اسلامی است. ترکیب هوشمندانه این سه مؤلفه، معجزهآفرین است وگرنه هریک بهتنهایی فاقد کارایی بوده و چندان کارساز نیست.
هر یک از این مؤلفهها بارها واکاوی شده است اما به نظر میرسد باز هم کنکاش آن در هر عصری و نسلی ضروری است.
🔸یکی از اندیشمندان الأزهر مصر حدود یک دهه پیش در مورد ایدئولوژی جمهوری اسلامی پژوهشی انجام داده بود که شاید هنوز تازگی دارد.
او بر این باور است که در جهانبینی ایرانیان پنج مؤلفه ممتاز وجود دارد که در سایر مکاتب کمتر قابل مشاهده است یا اصلا دیده نمیشود.
(برداشتی آزاد از گفتههای او تا حد حضور ذهن با هدف رمزگشایی از چرایی مقاومت فعال جمهوری اسلامی در برابر نظام سلطه را به اشترک میگذارم.)
1⃣ داشتن داستان:
مکتب دینی ایرانیان برای هر رویداد تاریخی، داستانی عبرتآموز دارد. داستان أبرهه، شعب ابیطالب، مهاجران، انصار، خیبر، بدر، حنین، احد، غدیر، کربلا و ... .
2⃣ داشتن قهرمان:
قهرمانان در ایدئولوژی جمهوری اسلامی از جایگاه کانونی برخوردارند. پیامبر(ص)، علی (ع)، امامحسین (ع)، ابوالفضل(ع)، امام رضا(ع)، علیاکبر(ع)، علیاصغر (ع)، مالکاشتر، حرّ بن ریاحی و... .
3⃣ داشتن زنان قهرمان:
فرهنگ دینی ایرانیان مملو از قهرمانان زن که برای هر عصری و هر نسلی الگوست. خدیجه(س)، فاطمهزهرا (س)، زینب (س)، رقیه(س)، امّالبنین(س) و... .
4⃣ آیندهنگری:
مکتب فکری جمهوری اسلامی به سبب برخورداری از نهاد مرجعیت هرگز با بنبست مواجه نمیشود. نگاه در این نهاد مبنی بر آیندهپژوهی است.
5⃣ داشتن ناجی:
ظهور منجی و امیدواری به اصلاح امور از دیگر مؤلفههای ایدئولوژی جمهوری اسلامی است.
🔺 این مؤلفههای پنجگانه ممکن است در سایر مکاتب هم بهصورت موردی اما مبهم یافت شود اما روشنی و صراحت توأم با جزئیات از ویژگیهای جهانبینی جمهوری اسلامی در این حوزههاست.
✍ حسن عابدینی
کانال خبری تحلیلی«سراج»:
@seraj1397
.