#استاد_فاطمی_نیا:
چند گناه هست که صاحبانشان گاهی موفق به #توبه نمی شوند.
1⃣ عمدا نماز نخواندن
2⃣ عاق والدین
3⃣ آبرو بردن
🌸http://eitaa.com/seraj_121
18.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش درست کردن جوراب
••———*💕*~💕~*💕*———••
🌸http://eitaa.com/seraj_121
امام علی علیه السلام: هر چه را شنیدی ( بدون بررسی) ، برای مردم بازگو مکن که همین برای دروغگویی تو کافی است (نهج البلاغه نامه ۶۹).
🌸🌸🌸🌸.
http://eitaa.com/seraj_121
🟢🎊
🎊💠از حضرت علی (؏) سوال کردند:
🌱سنگینتر از آسمان چیست؟
فرمود: تهمت به انسان بےگناه.
🌱از زمین پهناورتر چیست؟
فرمود: دامنه حق که خدا همه جا هست
و بر همه چیز مسلط است.
🌱از دریا پهناورتر چیست؟
فرمود: قلب انسان قانع.
🌱از سنگ سختتر چیست؟
فرمود: قلب مردم منافق.
🌱از آتش سوزانتر چیست؟
فرمود: رؤسای ستمکارے که ملت را به خود
وامے گذارند و هیچ فکر تربیت آنها نیستند.
🌱از زمهریر سردتر چیست؟
فرمود: حاجت بردن پیش مردم بخیل.
🌱از زهر تلختر چیست؟
فرمود: صبر در برابر نادانها.
📚ارشاد القلوب.
🌸🌸🌸🌸🌸.
http://eitaa.com/seraj_121
🔴 #دفتر_نقاشی_زندگی
💠 دخترم ۱۰ سالشه دفتر نقاشی ۴ سالگیشو نگه داشته. امروز دفترشو آورد و به نقاشیاش نگاه میکرد بعضیاش واقعا نسبت به سنش قشنگ بود ولی گاهی هم میخندید و میگفت چقدر زشت کشیدم ولی اونموقع کسی بهم نگفته بود اینا زشته و فکر میکردم بهترین نقاشی رو کشیدم. گفتم بله نسبت به سنّت بعضیاش رو خوب کشیدی ولی بعضیاش هم از سر بیحوصلگی و تنبلی و نابلدی، زشت کشیدی.
💠 اگر انسان دفتر زندگی خودش را ورق بزند و اعمال گذشتهی خودش را بازنگری کند میبیند بعضی از کارهایش بچّهگانه یا ناپخته بوده. با خود گفتم خب ممکن است در آینده نیز نسبت به رفتارهای فعلیام، چنین قضاوتی داشته باشم پس نباید فکر کنم همیشه تمام تصمیماتم عاقلانه و زیباست ممکن است در آینده به برخی از تصمیمات و رفتارهایم بخندم و از آنها خجالت بکشم.
💠 این نگاه و این احساس، میتواند باعث شود تا برای رفتارها و تصمیماتم با تفکّر، بدون تعصّب و عجله و با مشورت و استفاده از تجربیات افراد مورد اعتماد پیش بروم.
🌸http://eitaa.com/seraj_121