هدایت شده از صراط
142985_690.mp3
4.26M
📖 ترتیل سریع جزء ۱۸ قرآن کریم
🎙 قاری محترم استاد معتز آقایی
❤️ #با_خدا_همکلام_شویم 👌
#ترتیل_سریع #ترتیل_جزء_هجدهم
💢 حجم: ۴ مگابایت
⏰ زمان: ۳۴:۳۸
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
🍃الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🍃
@Serat8janfada
﷽
🌴 آیه های_نور
امام جعفر صادق علیه السلام فرمود: هر كه در شب و یا در روز سوره «وَالشّمس» و «وَاللَّیلِ إذا یَغشَی» و «وَالضُّحَی» و «ألَم نَشرَح» را بسیار بخواند، هر چیزی كه در كنار و در حضور اوست، در روز قیامت به سود او گواهی می دهد، حتی مو و پوست و گوشت و خون و رگها و عصبها و استخوانهای او و همه آن چه به همراه اوست و زمین آن را حمل می كند.
آن گاه خداوند تبارك و تعالی میفرماید:
گواهی شما را برای بنده ام پذیرفتم و آن را برایش بسنده ساختم؛ او را به بوستانهای من ببرید تا از میان آن بوستانها هر كجا را خواست برگزیند و آن جا را بدون هیچ منّتی و تنها از روی بخشش من به او بدهید تا گوارای بنده ام باشد.
و حضرت امام جعفر صادق علیه السلام فرمود:
سزاوار است كه هر كس روزی و كامیابیاش اندك و زیان و افسوس او بسیار است، پیوسته این سوره را بخواند تا از آن فزونی و كامیابی حاصل كند و هر كه آب این سوره را بنوشد، به خواست خداوند متعال رعشه در او از میان برود.
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
«وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا (۱) وَالْقَمَرِ إِذَا ...
َ
ابو محمّد روایت كرده است كه: از حضرت امام جعفر صادق علیه السلام درباره كلام خداوند عزّ و جلّ: «وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا» پرسیدم و ایشان فرمود: خورشید، رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم است كه خداوند با او دین مردم را برایشان آشكار كرد. عرض كردم: «وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا» چه؟ فرمود: آن، امیر مؤمنان علیه السلام است كه از پی رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم برآمد و حضرت رسول -صلی الله علیه و آله و سلم - علم را در علی علیه السلام دمید. عرض كردم: «وَاللَّیْلِ إِذَا یَغْشَاهَا» چه؟ فرمود: آنان، پیشوایان جَور هستند، كسانی كه بدون توجه به خاندان رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در امر (خلافت) خودسری كردند و در جایگاهی نشستند كه خاندان رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم به آن سزاوارتر از آنان بودند و این گونه دین خدا را با جور و ستم پوشاندند. پس خداوند از كار آنان حكایت كرد و فرمود: «وَاللَّیْلِ إِذَا یَغْشَاهَا». عرض كردم: «وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا» یعنی چه؟ فرمود: منظور از نهار، امام از فرزندان حضرت فاطمه سلام الله علیها است كه از او درباره دین رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم میپرسند و او برای هر كس كه بپرسد، آن را روشن می گرداند، پس خداوند سخن وی را حكایت كرد و فرمود: «وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا».
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: مَثَل من در میان شما مَثَل ❤خورشید و مَثَل ❤علی علیه السلام، مَثَل ماه است، پس چون خورشید ناپدید شد، با ماه ره یابید.
امام جعفر صادق علیه السلام فرمود: «وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا»، خورشید، امیر مؤمنان علیه السلام است و تابندگی آن، قیام حضرت قائم عجّل الله تعالی فرجه الشّریف است؛ زیرا خداوند سبحانه فرمود: «وَأَن یُحْشَرَ النَّاسُ ضُحًی»[ كه مردم پیش از ظهر گرد میآیند]، و «وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا» حضرت امام حسن علیه السلام و حضرت امام حسین علیه السلام هستند «وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا» آن، قیام حضرت قائم عجّل الله تعالی فرجه الشّریف است «وَاللَّیْلِ إِذَا یَغْشَاهَا» حبتَر و دولت اوست كه علیه او (حضرت قائم علیه السلام) حق را می پوشاند.
«وَالسَّمَاء وَمَا بَنَاهَا» او محمّد صلی الله علیه و آله و سلم است، او آسمانی است كه آفریدگان در دانش به سویش فراز میشوند، «وَالْأَرْضِ وَمَا طَحَاهَا» زمین یعنی شیعیان «وَنَفْسٍ وَمَا سَوَّاهَا» او مؤمنی است كه در نهان نشسته، حال آن كه بر حقّ است، «فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا» حق را از باطل بازشناخت و این كلام حق تعالی است كه فرمود: «وَنَفْسٍ وَمَا سَوَّاهَا». «قَدْ أَفْلَحَ مَن زَكَّاهَا» نفسی كه خداوند آن را پاك گردانیده، به راستی رستگار شده است، «وَقَدْ خَابَ مَن دَسَّاهَا» خداوند «كَذَّبَتْ ثَمُودُ بِطَغْوَاهَا» ثمود، گروهی از شیعیاناند، خداوند سبحانه میفرماید: «وَأَمَّا ثَمُودُ فَهَدَیْنَاهُمْ فَاسْتَحَبُّوا الْعَمَی عَلَی الْهُدَی فَأَخَذَتْهُمْ صَاعِقَةُ الْعَذَابِ الْهُونِ»و اما ثمودیان پس آنان را راهبری كردیم، و(لی) كوردلی را بر هدایت ترجیح دادند. پس صاعقه عذاب خفتآور آنان را فروگرفت] و آن شمشیر است چون حضرت قائم علیه السلام قیام كند؛ و كلام خداوند متعال: «فَقَالَ لَهُمْ رَسُولُ اللَّهِ» او پیامبر اكرم ﷺ است و ...
امام جعفر صادق علیه السلام درباره كلام خداوند متعال: «قَدْ أَفْلَحَ مَن زَكَّاهَا» فرمود: منظور، امیر مؤمنان حضرت علی علیه السلام است كه پروردگارش وی را پاك گردانید «وَقَدْ خَابَ مَن دَسَّاهَا» منظور، اوّلی و دوّمی است در بیعت آن دو با وی.
امام محمّد باقر علیه السلام درباره كلام خداوند متعال: «كَذَّبَتْ ثَمُودُ بِطَغْوَاهَا» فرمود: طغیان این است كه نسبت دروغ گویی به او دادند.
و علی بن ابراهیم گفت: «كَذَّبَتْ ثَمُودُ بِطَغْوَاهَا، إِذِ انبَعَثَ أَشْقَاهَا» كسی كه ماده شتر را پی كرد «فَدَمْدَمَ عَلَیْهِمْ رَبُّهُم بِذَنبِهِمْ فَسَوَّاهَا» شبانه، به ناگهان و غافلگیرانه مجازاتشان كرد «وَلَا یَخَافُ عُقْبَاهَا» از پیامد كسانی كه هلاكشان كردیم، نهراسید.
😭روایت كرده اند كه امیرالمؤمنین علیه السلام قرائت می فرمود: «إِذِ انبَعَثَ أَشْقَاهَا» و به خدایی كه جانم به دست اوست، این (محاسن) از (خون) این (فرق) خضاب خواهد شد.
😭از پیامبر اكرم صلی الله علیه و آله و سلم روایت شده كه فرمود: ای علی! شقی ترین كس در پیشینیان، كسی بود كه ماده شتر (حضرت صالح علیه السلام) را پی كرد و شقی ترین كس در پسینیان، قاتل توست. و در روایت دیگری آمده: كسی است كه این (محاسنت) را با (خون) این (فرق) خضاب میكند.
📚سوره_شمس
#ایمان_اعتقاد_ولایت_هدایت
تلاش برای ظهور_حتی با ارسال یک آیه برای دوستانتان
سلامتی وتعجیل درفرج امام زمان
🍃الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🍃
@Serat8janfada
﷽
این همه برکات از این اذکار 😲
گر گدا کاهل بود تقصیر صاحبخانه چیست!
🌴کلامکم نور🌴
امام صادق علیه السلام فرمود:
تعجب می كنم از كسی كه از چهار چیز می ترسد و در مقابل آن به چهار چیز امید ندارد.
عجب دارم از كسی كه ترسان است، چگونه این سخن خداوند:
«حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِیلُ»[خدا ما را بس است و نیكو حمایتگری است]، مایه امیدواری او نیست؟
و من شنیدم كه خداوند بعد از آن می فرماید:
«فَانْقَلَبُوا بِنِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ وَ فَضْلٍ لَمْ یَمْسَسْهُمْ سُوءٌ»[پس با نعمت و بخششی از جانب خدا، (از میدان نبرد) بازگشتند، در حالی كه هیچ آسیبی به آنان نرسیده بود]
و عجب دارم از كسی كه غمگین و محزون است، چگونه این سخن خداوند: «لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَكَ إِنِّی كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»[(خداوندا!) جز تو معبودی نیست! منزّهی تو! من از ستمكاران بودم]، غم و اندوه او را برطرف نمی كند؟
خداوند در ادامه این آیه می فرماید: «فَاسْتَجَبْنا لَهُ وَ نَجَّیْناهُ مِنَ الْغَمِّ وَ كَذلِكَ نُنْجِی الْمُؤْمِنِینَ »[ما دعای او را به اجابت رساندیم؛ و از آن اندوه نجاتش بخشیدیم؛ و این گونه مؤمنان را نجات میدهیم]
و تعجب می كنم از كسی كه مورد نیرنگ قرار گرفته است، ولی به این آیه پناه نمی برد:
«وَ أُفَوِّضُ أَمْرِی إِلَی اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِیرٌ بِالْعِبادِ»[من كار خود را به خدا واگذارم كه خداوند نسبت به بندگانش بیناست].
خداوند بعد از آن میفرماید: «فَوَقاهُ اللَّهُ سَیِّئاتِ ما مَكَرُوا» [خداوند او را از بدیهایی كه در باره او به حیله انجام داده بودند، نگه داشت]
و عجب دارم از كسی كه خواهان دنیا و نعم دنیوی است و به این سخن خداوند پناه نمی برد كه فرمود:
«ما شاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ». زیرا من شنیدم كه خداوند به دنبال آن میفرماید:
«إِنْ تَرَنِ أَنَا أَقَلَّ مِنْكَ مالًا وَ وَلَداً فَعَسی رَبِّی أَنْ یُؤْتِیَنِ خَیْراً مِنْ جَنَّتِكَ» و كلمه: عسی در این آیه، موجبه است (یعنی به معنای امید تنها نیست، بلكه به معنای اثبات و تحقق یافتن است)
📚من لا یحضرهالفقیه/4/392
#ایمان_اعتقاد_محبت_هدایت
سلامتی وتعجیل درفرج امام زمان
🍃الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🍃
@Serat8janfada