﷽
کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود .
اخبار غیبی
🌴 آیه های_نور
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
كهيعص ﴿۱﴾
سفیان بن سعید ثوری روایت میكند كه به امام صادق علیه السلام گفتم: ای فرزند رسول خدا، معنی آیه «كهیعص» چیست؟ ایشان فرمودند: معنایش این است: من كفایت كننده و هدایت گر و ولی و عالم و صادق در وعده های خویش می باشم.
سعد بن عبدالله قمی در گفتگویی كه با امام حسن عسكری علیه السلام داشته، روایت می كند كه ایشان به من فرمودند: چه چیز تو را به این جا آورده است ای سعد؟ گفتم: احمد بن اسحاق مرا به دیدار مولایم تشویق نموده است. ایشان فرمودند: پس مسائلی كه میخواستی در موردشان بپرسی چیست؟ گفتم: به موقعه اش ای مولای من. ایشان فرمودند: حال از نور چشمم در مورد آنان بپرس، و با دست به فرزندش ـ یعنی حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ اشاره كرد و او به من فرمود: هر آن چه كه برایت مطرح است از من بپرس. ـ او مسئله ها را بیان نمود تا این كه به این جا رسید و گفت: ـ به آن حضرت گفتم: ای فرزند رسول خدا! مرا از تاویل آیه «كهیعص» باخبر سازید؟ ایشان فرمودند: این حروف از اخبار غیبی است و خداوند بنده اش زكریا را از آن مطلع نمود و سپس آن را برای محمد (ﷺ) حكایت كرد و قضیه از این قرار است كه زكریا علیه السلام از پروردگارش پرسید كه اسماء پنج تن را به او بیاموزد و خداوند نیز جبرئیل را بر او فرو فرستاد و آن را بدو یاد داد و هرگاه زكریا، محمد و علی و فاطمه و حسن صلوات الله علیهم اجمعین را یاد میكرد، اندوهش از بین میرفت و غصه اش برطرف می گشت، اما هرگاه حسین علیه السلام را به یاد می آورد، بغض گلویش را میگرفت و چشمانش تار میشد.
به همین خاطر روزی عرض كرد: پروردگارا! مرا چه شده كه هرگاه چهار نفر از آنان را یاد می كنم، با نامهایشان اندوهم برطرف گردد و هرگاه حسین علیه السلام را به یاد میآورم، چشمانم اشكبار میگردد و آه و ناله ام به هوا بلند می شود؟ سپس خداوند تبارك و تعالی او را از داستان حسین علیه السلام مطلع نمود و گفت: «كهیعص»، و این چنین كاف، اسم كربلا است، و هاء به معنای هلاك عترت، و یاء، یزید ملعون است كه به حسین علیه السلام ظلم میكند و عین، عطش حسین علیه السلام می باشد و صاد نیز بیانگر صبر او است. هنگامی كه زكریا علیه السلام این را شنید، سه روز از مسجد بیرون نیامد و مردم را از داخل شدن به آن منع می كرد و شروع به ناله و گریه مینمود و دعایش این بود: خدایا! آیا بهترین مخلوقت را به مصیبت فرزندش داغدار میكنی؟ خدایا، آیا اندوه این مصیبت را بر ساحت او فرود می آوری؟ پروردگارا! آیا جامه مصیبت را بر تن علی و فاطمه علیهما السلام میپوشانی و داغ این مصیبت را بر خانه آنان نازل میگردانی؟ در ادامه میگفت: خدایا! مرا فرزندی عطا كن كه در پیری موجب روشنی چشمم گردد، و او را وارث و وصی من بگردان و جایگاه او را نسبت به من به مانند جایگاه حسین علیه السلام قرار ده و هرگاه او را به من عطا نمودی، مرا با دوستی او مورد آزمایش قرار بده و سپس همان طور كه حبیبت محمد (ﷺ) را داغدار مصیبت فرزندش كردی، مرا نیز داغدار مصیبت فرزندم كن. سپس خداوند، یحیی علیه السلام را بدو بخشید و او را داغدار فرزندش كرد، و مدت بارداری مادر یحیی علیه السلام شش ماه بود، چنان كه مدت بارداری مادر حسین علیه السلام نیز چنین بود.
📚سوره_ مریم
#ایمان_اعتقاد_ولایت_هدایت
تلاش برای ظهور_حتی با ارسال یک آیه برای دوستانتان
سلامتی وتعجیل درفرج امام زمان
🍃الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🍃
@Serat8janfada
﷽
محرم آمد و عیدم عزا شد
حسینم وارد کرببلا شد
🌴 کَلَامُکُمْ نُورٌ وَ أَمْرُکُمْ رُشْدٌ وَ وَصِیَّتُکُمُ التَّقْوَى
امام رضا (علیه السلام) فرمود:
محرم ماهی است که مردم عصر جاهلیت، جنگ در آن را حرام میدانستند، ولی در این ماه خونهای ما را مباح شمردند و ریختند، حرمت ما را شکستند، فرزندان و زنانمان را به اسیری گرفتند و آتش به خیمههای ما زدند و اموالمان را به یغما بردند و دربارهی ما حرمت رسول خدا (ﷺ) را پاس نداشتند. روز حسین (علیه السلام)؛ چشمان ما را زخمی، اشکهایمان را ریزان کرد و در سرزمین کربلا عزیزان ما را خوار کرد و تا قیام قیامت برای ما رنج و بلا بر جای نهاد. پس بر همچون حسین (علیه السلام)، گریهکنندگان بگریند، چرا که گریه گناهان بزرگ را میریزد. سپس فرمود: پدرم (موسی بن جعفر علیه السلام )هر گاه محرم میرسید، دیگر خندان دیده نمیشود و اندوه بر او غالب بود تا آنکه ده روز از آن میگذشت. روز دهم، روز مصیبت و اندوه و گریهی او بود و میفرمود: روزی است که حسین (علیه السلام) در آن به شهادت رسیده است.
📚 الامالی شیخ صدوق رحمت الله علیه
#آخرالزمان_امام زمان
#تلاش برای ظهور
سلامتی وتعجیل درفرج امام زمان
🍃الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🍃
@Serat8janfada