انتشار تصویری از منزل شهید حجتالاسلام مقیسه قاضی برجسته دیوان عالی کشور در فضای مجازی، مورد توجه کاربران قرار گرفته است.
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
فیلترینگ آمریکایی!
▪️امروز تیک تاک با بیش از 170 ملیون کاربر در آمریکا #فیلتر شد.
▪️آمریکا دلیل فیلتر تیک تاک را مالکیت چین بر آن و به خطر افتادن امنیت داده ها و اطلاعات کاربران آمریکایی عنوان کرده است.
▪️باید دید کسانی که به نام #آزادی_بیان، پلتفرم های داخلی را سرکوب و راه را برای سیطره سکوهای خارجی که عمدتا از پشتیبانی آمریکا برخوردار هستند، هموار میکنند نظرشان در مورد این اقدام آمریکا چیست؟
▪️متاسفانه حکمرانی بر فضای مجازی در بین مسئولین و نخبگان جامعه ایران جدی گرفته نشده است و علی رغم تذکرات و هشدارهای رهبری در این مورد هنوز قانونی که اقتضائات روز را داشته باشد و علاوه بر در اختیار گذاشتن امکانات مجازی از آسیب های آن بکاهد وجود ندارد.
▪️جریانی در کشور چنین القا کرده اند که فیلتر کردن گویا فقط منحصر به ایران است در حالی که همانطور که میبینیم آمریکا که خود را به عنوان رهبر دنیای آزاد معرفی میکند چگونه به نام #امنیت شهروندانش یک پیامرسان را فیلتر میکند به گونه ای که حتی با فیلترشکن نیز امکان اتصال به آن نباشد! و غربگرایان ایرانی نیز که از عمق جان به آمریکا عشق میورزند، حتی یک کلمه در رد این فیلترینگ سفت و سخت سخن نمیگویند.!
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در محیطهاى اصلى زندگى، جایى براى دین نبود
بازخوانی بیانات 35 سال پیش رهبرانقلاب در دیدار با جمعی از طلاب
🔹شما آقایان میدانید که امروز نیاز به معارف اسلامى در دنیا، با آنچه در گذشته وجود داشته است، تفاوتهاى خیلى زیاد و فاصلههاى عجیب و ژرفى دارد. در گذشته، ارتباطات اینقدر نبود؛ تهاجم افکار غلط و انحرافى این همه نبود؛ تأثیرش بر روى افکار مردم اینقدر نبود؛ طلب و خواهش و آمادگى فکر درست و فکر دینى و اسلامى این همه نبود؛ امکان گسترش فکر توحیدى این همه نبود. امروز اوضاع جور دیگرى است.
🔹امروز در داخل کشور خودمان و مرزهاى خودمان، ملّت بزرگى زندگى می کنند که براى آنها دیگر اسلام یک امر زائد، یک امر تشریفاتى، یک امر خارج از بناى زندگى و موازین زندگى و رفتار زندگى نیست؛ اسلام همهچیزِ زندگى است، مبناى زندگى و نظام اجتماعى است. امروز توحید در زندگى عمومى و اجتماعى ملّت ما و کشور ما قاعدهی زندگى است؛ مبناى حکومت، مبناى ادارهی کشور و مدیریّت امور، مبناى زندگى همهجانبهی مردم، توحید و معارف اسلامى است. مردم به فراگرفتن دین و اطّلاع از حقایق دین شائقند. اصلاً امکان براى تبلیغ دین هست، [ولى] در گذشته این امکان نبود.
🔴 در گذشته اگر روحانى، خیلى دستوپادار و زرنگ و آمادهی کار بود، یک مسجدى، یک مَدرَسى، یک گوشهاى از زندگى را میتوانست تصرّف کند و در آنها خیمهی تفکّرات اسلامى و تعالى خودش را بزند. در محیطهاى اصلى زندگى -در محیط کار، در محیط ادارهی کشور، در ادارات، در محیط قانونگذارى- اصلاً جایى براى دین نبود.
🔹آنجایى هم که بهعنوان مبلّغ دین میرفتید، شما کار خودتان را میکردید و نظام اجتماعى هم کار خودش را میکرد؛ اگر به فرض به کارخانهاى میرفتید که تعلیم دین بدهید، شما حرف خودتان را میزدید، و قوانین کار هم کار خودش را میکرد و غالباً کار آن بر کار شما فائق بود. امروز جور دیگرى است.
🔹امروز امکان کار هست، امکان تعلیم هست، امکان قضاوت هست، امکان حاکمیّت احکام اسلامى هست. جوانهاى ما و دانشگاههاى ما مشتاقند؛ صاحبنظران ما میخواهند بدانند، از معارف اسلامى مطّلع بشوند، سر در بیاورند؛ میخواهند پایهی فکرى و اعتقادىِ آن چیزى را که امروز نظام اجتماعى در جامعه فرض کرده و به وجود آورده -علاوه بر احکام فراوان و قوانین و مقرّرات زیادى که نظام در انتظار املا کردن آن از ناحیهی دین است- دستشان بیاید که قضیّه چیست.
بیانات در دیدار مسئولان، اساتید و طلّاب بنیاد فرهنگى باقرالعلوم (علیه السّلام)بیانات در دیدار مسئولان، اساتید و طلّاب بنیاد فرهنگى باقرالعلوم (علیه السّلام) ۱۳۶۸/۱۱/۰۱
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هاشمی و به رسمیت شناختن اسرائیل؟
▪️به گزارش صراط، فائزه هاشمی که در رسانه از او به عنوان زبان گویای خانواده هاشمی یاد میشود در این مصاحبه به صراحت از ایده ارتباط با اسرائیل سخن میگوید.
▪️البته این اولین بار نیست که او چنین سخنانی میگوید، آنهم در دوره ای که خصومت اسرائیل علیه مسلمانان و نسل کشی در غزه و تهدیدش علیه ملت ایران در بالاترین سطح است.
▪️او در مهر سال ۹۹ هم در مصاحبه با روزنامه آرمان ملی سخن از لزوم ارتباط با اسرائیل گفت که انعکاس گسترده داخلی و خارجی داشت.
▪️اشاره فائزه هاشمی به نظر #هاشمی_رفسنجانی در مورد ارتباط با #اسرائیل احتمالا مربوط به مصاحبه آن مرحوم با سریع القلم در سال ۸۷ است که میگوید: « به نظرم هیچ مانع عقیدتی، سیاسی و شرعی نداریم که اسرائیل را مانع همکاری جهانی خود قرار دهیم. وقتی مصلحت ما ایجاب کند، تکلیف داریم که حلش کنیم.»!
▪️البته فائزه هاشمی قبلا از علاقه خود به بهائیت و دوستان بهائی خود رونمایی کرده بود که ارتباط آن سازمان سیاسی که نام جعلی دین را بر خود گذاشته است با اسرائیل کاملا شفاف است.!
▪️دیدار فائزه با یکی از سران ارشد سازمان بهائیت در سال ۹۵ واکنش شدید مراجع عظام تقلید را نیز در پی داشت.
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تدبیر به موقع و هوشمندانه صدا و سیما
شبکه پرس تی وی ترکی ایران راه اندازی شد.
جبلی: این شبکه باهدف ارتباط صمیمانه بین دو ملت و انتقال تصویر پرافتخار جمهوری اسلامی ایران به ترکیه است.
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
ما باید شهید شویم...
پسر حجت الاسلام شهید مقیسه:
پدرم خاطرهای از ایام کرونا تعریف میکرد که آن زمان که «آیت الله شهید سید ابراهیم رئیسی» رئیس قوه قضاییه بود، به دیدن او رفتم و به من گفت که شیخ محمد من و شما از دهه ۶۰ با منافقین درگیر بودهایم و حیف است که بر اثر کرونا بمیریم ما باید #شهید شویم.
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه #پیشگامان_پیشرفت دستاوردها و توانمندیهای بخش خصوصی در حسینیه امام خمینی
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1
پایگاه تحلیلی صراط
در محیطهاى اصلى زندگى، جایى براى دین نبود بازخوانی بیانات 35 سال پیش رهبرانقلاب در دیدار با جمعی از
پولى را که بشود در بازار خرج کرد، نداریم!!
بازخوانی بیانات 35 سال پیش رهبرانقلاب در دیدار با جمعی از طلاب
🔸من سؤالم این است که در مقابل این همه نیاز، در مقابل این همه استفهام در داخل و در خارج، بر حسب اوضاع جدید اعتقادى عالم، بر حسب اوضاع جدید سیاسى عالم، جمهورى اسلامى بهعنوان پایگاه دین اسلام و نقطهاى که ادّعا میکند اسلام در اینجا تحقّق پیدا کرده، براى عرضه کردن، چه چیزى در آستین آماده دارد و کدام غذا را براى این همه دهنهاى باز [آماده کرده است]؟ ما چه داریم؟ چه میخواهیم عرضه کنیم؟ سؤال این است.
🔸البتّه براى عرضه کردن، ما خیلى چیزها داریم. ما اگر همین موادّ خامى را که در اختیارمان هست -که اسمش را موادّ خام میگذاریم، مثل عنصرِ از معدن درآمدهی طلا- یعنى همین آیات قرآن و همین احادیث، بدهیم در سطح دنیا، خودش خیلى است؛ ما کم نداریم.
❓امّا من سؤالم این است که اگر چنانچه از فقه اسلام -بعد از هزار سال تجربهی تحقیقِ حقیقتاً شگفتآور؛ - سؤال بشود که بالاخره این منبع عظیم اسلامى در اختیار شما بوده و این مِتد هزارسالهی تجربهشده هم در اختیار شما است، پاسخ ذرّهذرّه و دانهدانهی مسائل زندگى چیست، شما در جواب خواهید ماند؛ همهی ما در جواب خواهیم ماند.
🔴 ما امروز به فراخور نیازى که وجود دارد و استفهامى که وجود دارد، پاسخِ حاضر و پول خُردى که میشود آن را در بازار خرج کرد نداریم. چرا؟!
معادن عظیم و غنى و غالباً هم از جنسهاى فاخر در اختیارمان هست؛ امّا پولى را که میشود در بازار خرج کرد و میشود دست این و آن داد، نداریم. خب، چه کسى میخواهد این کارها را بکند؟ عرض من این است. این حرف من نیست؛ حرفى است که سالها است در حوزه مطرح است.
🔸این که کسى مثل جناب آقاى مصباح (ادام الله بقائه و برکات وجوده) به این فکر بیفتند که بیایند این روال کار شما را به وجود بیاورند، ناشى از این سؤالِ چنددهساله در حوزه است. مسئله این است که آیا روال جارى و موجود حوزههاى علمیّه براى پاسخ دادن به این نیازها کافى است؟ جواب این است که نه، کافى نیست.
بیانات در دیدار مسئولان، اساتید و طلّاب بنیاد فرهنگى باقرالعلوم (علیه السّلام)بیانات در دیدار مسئولان، اساتید و طلّاب بنیاد فرهنگى باقرالعلوم (علیه السّلام) ۱۳۶۸/۱۱/۰۱
🔻#صراط را دنبال کنید
@serat_ir1