eitaa logo
پایگاه تحلیلی صراط
8.4هزار دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3.7هزار ویدیو
83 فایل
پایگاه خبری تحلیلی #صراط رسانه حوزه و روحانیت انقلابی www.seratzanjan.ir راه ارتباطی_ارسال سوژه: @masir1403 صفحه اینستاگرام: https://www.instagram.com/serat_ir1/
مشاهده در ایتا
دانلود
❗️بازتاب یک یاداشت اتهام آمیز به دستگاه های امنیتی کشور در قضیه مسمومیت دانش آموزان و واکنشها به آن 👤سید زین العابدین صفوی در کانال شخصی اش نوشت: پیش بینی! مسموم‌کنندگان مدارس دخترانه از جنس قاتلان بهشتی‌‌‌‌‌ها باشند، یا از نوع قاتلان فروهرها، در این نکته اشتراک دارند که هر‌یک می‌خواهد این حادثه را به گردن دیگری بیندازد. این "متهم سازی"ها پس از کشف حقیقت نیز پایان نخواهد یافت! بسوزد پدرِ سیاست‌بازی! 🔻 واکنش برخی از روحانیون زنجان به این یادداشت؛ ✍️محمد نظری: بلی بسوزد پدر "سیاست بازی" که قبل از روشن شدن حقیقت، نتیجه را پیش بینی قطعی فرموده که تلاشی است تا در هر صورت حقیقت پشت پرده تردید بماند. سوال این است آیا این یادداشت نیز مشمول همان سیاست موصوف هست یا خیر!؟ اگر خیر به چه ملاکی!؟ ✍️ علی محمدی هوشیار: تحلیل باید پشتوانه فکری داشته باشد و پشتوانه فکری در صورتی خروجی صحیحی میدهد که تحلیل کننده دارای نظام فکری باشد. مشکل اساسی تحلیلگران ما، عدم برخورداری از نظام فکری است. نظام فکری نداشتن، فحش و توهین نیست و حتی تنقیص مقام هم بشمار نمیرود. مشکل اساسی اساتید حوزوی و دانشگاهی ما، همین نظام فکری است که گاه آنان را مذبذب میکند. اینکه بگوییم یا کار اطلاعاتی ها است و یا کار منافقین، این یعنی مذبذبین بین ذلک لا الى هؤلاء و لا الى هؤلاء هستیم. ✍️ مجید نقی‌لو: "متهم سازی" قبل از کشف حقیقت نیز سطح ارتقا یافته "سیاست‌بازی" است. و "بستن" راه پاسخ و اتهام‌زنی با جوهری که امکان پاک شدن ندارد قدم زدن در وادی بی‌اخلاقی ورود به عالم "نامردی" است. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻عضو صراط شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 دوران قبل از مهدى موعود، دوران آسايش و راحت‌طلبى و عافيت نيست 🔸 شما جوانان عزيز كه در آغاز زندگى و تلاش خود هستيد، بايد سعى كنيد تا زمينه را براى آن‌چنان دورانى آماده كنيد؛ دورانى كه در آن، ظلم و ستم به هيچ شكلى وجود ندارد؛ دورانى كه در آن، انديشه و عقول بشر، از هميشه فعال‌تر و خلاق‌تر و آفريننده‌تر است؛ دورانى كه ملتها با يكديگر نمى‌جنگند؛ دستهاى جنگ‌افروز عالم همانهايى كه جنگهاى منطقه‌اى و جهانى را در گذشته به راه انداختند و مى‌اندازند ديگر نمى‌توانند جنگى به راه بيندازند؛ در مقياس عالم، صلح و امنيتِ كامل هست؛ بايد براى آن دوران كرد. 🔸 قبل از ، آسايش و راحت‌طلبى و عافيت نيست. در روايات، «و اللَّه لتمحّصنّ‌» و «و اللَّه لتغربلنّ‌» است؛ به‌شدت مى‌شويد؛ فشار داده مى‌شويد. 🔸 امتحان در كجا و چه زمانى است‌؟ آن وقتى‌كه ميدان مجاهدتى هست. قبل از ظهور مهدى موعود، در ميدانهاى مجاهدت، انسانهاى پاك امتحان مى‌شوند؛ در كوره‌هاى آزمايش وارد مى‌شوند و سربلند بيرون مى‌آيند و جهان به دوران آرمانى و هدفىِ مهدى موعود (أرواحنا فداه) روز به روز نزديك‌تر مى‌شود؛ اين، آن اميد بزرگ است؛ لذا روز نيمه‌ى شعبان، روز عيد بزرگ است. 🗓 بیانات در اجتماع بزرگ مردم، در سالروز ميلاد حضرت مهدى (عجّل الله تعالى فرجه)؛ ۱۳۷۰/۱۱/۳۰ ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻عضو صراط شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻 تاریخ، جفایتان به خون شهدا را فراموش نمی کند! ♨️ اسدالله بیات زنجانی مُهرۀ سیاسی اصلاح طلبان، به بهانۀ ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان دوباره ادعا کرده که؛ برخورد با آشوبگرانِ فتنۀ اخیر از مصادیق "اخافةالناس نبوده است"! ‼️ بیات ناجوانمردانه و بدون در نظر گرفتن خدمات بی شمار جمهوری اسلامی به بانوان ایرانی و بدون اشاره به مواضعش در جریان فتنۀ اخیر، به کنایه فاجعۀ مسمومیت را مظهر زن ستیزی و نشانۀ تجدید حیات تحجر فکری معرفی کرده است! ‼️ بیات که گویی می خواهد فراموش کند؛ فقط در بیانیۀ سرشار از خباثت هم حزبی هایش(مجمع محققین)، گروه های دینی متهم به دست داشتن در این وقایع شده اند، به طعنه می گوید: این اتفاق هیچ ربطی به اسلام ندارد! ‼️ زنجانی بدون اشاره به فتنۀ اخیر که آتشش با بیانیه های امثال خودش به پا شد و بدون آنکه چیزی از شهادت ده ها عزیز در آن فتنه بگوید، تکرار می کند که؛ برخورد با اغتشاشگران، آشوب طلبان و قاتلان شهدای فتنۀ اخیر از مصادیق "اخافه الناس" نبوده است! ♨️ زنجانی چیزی از بانیانِ بیانیه نویسِ فتنۀ اخیر نمی گوید اما برخورد جدی با بانیان فاجعۀ مسمومیت را، مطابق با تفاسیر حزبی اش فریاد می کشد! ♨️ و البته که شیطنت آلود کُد می دهد و می گوید: دستگاه های امنیتی، نظامی و انتظامی چیزی از این ماجرا را نباید از مردم پنهان کنند! @antisecular_ir ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻عضو صراط شوید.
همه در انتظار امام خوبی ها؛ 📽 دو قاب متفاوت از نیمه شعبان امسال 1⃣ تجمع میلیونی عاشقان امام منتظر (عج) در مسجد مقدس جمکران و مسیرهای منتهی به آن ( تا ظهر نیمه شعبان بیش از ۳ میلیون نفر ) 2⃣ مدیحه‌سرایی حاج محمود کریمی و سید مجید بنی فاطمه در روستای مرزی گمشاد شهرستان هیرمند در استان سیستان و بلوچستان ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻عضو صراط شوید.
🔻یک نظام و چند حکمرانی فرهنگی!؟ 🔹برخی از خطوط قرمز و ممیزی‌هایی که در سال‌های پس از انقلاب برای صدا و سیما گذاشته شده است، برآمده از مبانی دینی و همچنین جهت گیری انقلاب اسلامی در عرصه فرهنگ است. 🔹ولی ظاهرا برخی برخوردهای سلیقه‌ای از سوی مسئولین، به سلبریتی‌ها اینگونه القا کرده است که اگر می‌خواهید فضای بازتر فرهنگی و اخلاقی را تجربه کنید، باید در سینما فعالیت کنید. متاسفانه در این سال‌ها کار تا جایی فراتر رفته است که گویی اینگونه تصور شده است که اگر می‌خواهید فضای بازتر از سینما را تجربه کنید، به شبکه نمایش خانگی بروید! 🔹با وجود اینکه مبانی و جهت گیری اصلی جمهوری اسلامی در زمینه فرهنگ مشخص و روشن است، این پرسش مطرح می‌شود که چرا در یک نظام، این همه تناقض و تشتت در عرصه حکمرانی فرهنگی وجود دارد و اشکال از کجاست و چه کسی مسئول برطرف کردن آن است. اگر مسائلی که در صدا و سیما ممیزی است واقعا خطر دینی و فرهنگی دارد چرا در سینما و نمایش خانگی اتفاق می‌افتد؟! 🔹وضعیت فرهنگی و اخلاقی و امنیتی در فضای مجازی رهاشده کشور هم اظهرمن‌الشّمس است! 🔹شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی باید پاسخگوی نبود در فضای مجازی و سینما و نمایش خانگی باشند. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻عضو صراط شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠این تصاویر را به احتمال زیاد ندیده‌اید ❓‏پروژه دلار و مسمومیت باعث شد کدام پروژه‌ها دیده نشوند: 1️⃣پروژه رسیدن آب به دریاچه ارومیه. 2️⃣پروژه بهره‌برداری ایرانی‌ترین پالایشگاه کشور. 3️⃣پروژه رسیدن آب‌شیرین به خانه بوشهری‌ها. 4️⃣پروژه افتتاح بیمارستان هزار تخت‌خوابی مهدی. ↙️هدف‌شان دقیقا این است که مردم همین‌ها را نبینند. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻عضو صراط شوید.
2.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لعنت به این کاسبی‌تان ✍️محسن مهدیان؛ 🗨 شعار زن زندگی آزادی را یک مشت کاسب سیاسی طراحی کردند یک مشت کاسب هوس تکرار کردند و در نهایت یک مشت کاسب اقتصادی سودش را بردند. یک مشت جاهل هم آلت دست این میدان شدند. فرآیند همه فتنه های عالم همین است. ❌از فراعنه سیاسی آغاز میشود و به قارون‌های اقتصادی ختم میشود. بازیگرانش نیز جاهلان اند.. ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🔻عضو صراط شوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا