طلاب و نمایشگاه کتاب تهران؛
🔺چرا عمده طلاب از این نمایشگاه بازدید نمی کنند؟!
▫️۱۹ اردیبهشت امسال آغاز بکار سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران است. پرسشی که تقریبا هر سال در ذهن من شکل می گیرد این است که «چرا عمده طلاب ازین نمایشگاه بازدید نمی کنند؟!».
🔹البته این پرسش می تواند اساسا غلط باشد چون خیلیها ممکن است بگویند اتفاقا طلاب حضور دارند. خب در اینصورت، این یادداشت آن هایی را دعوت به خواندنش می کند که با پرسش اصلی موافقند.
از اینجا متن کامل یادداشت را مطالعه کنید
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
پایگاه تحلیلی صراط
طلاب و نمایشگاه کتاب تهران؛ 🔺چرا عمده طلاب از این نمایشگاه بازدید نمی کنند؟! ▫️۱۹ اردیبهشت امسال آغ
طلاب و نمایشگاه کتاب تهران؛
🔺چرا عمده طلاب از این نمایشگاه بازدید نمی کنند؟!
▫️۱۹ اردیبهشت امسال آغاز بکار سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران است. پرسشی که تقریبا هر سال در ذهن من شکل می گیرد این است که «چرا عمده طلاب ازین نمایشگاه بازدید نمی کنند؟!».
البته این پرسش می تواند اساسا غلط باشد چون خیلیها ممکن است بگویند اتفاقا طلاب حضور دارند. خب در اینصورت، این یادداشت آن هایی را دعوت به خواندنش می کند که با پرسش اصلی موافقند.
🔹اساسا پیوند طلبه با کتاب پیوندی جدانشدنی ست و این می طلبد طلبه هرجا رویدادی مرتبط با کتاب باشد حاضر شود به ویژه اگر مهم ترین رویداد کتاب ایران باشد.
🔹این تصور که «پول نداریم، برای چه برویم؟» غلط است چون اساسا این رویداد، اولا و بالذات یک نمایشگاه است نه یک فروشگاه. نمایشگاه کتاب تازه های نشر را معرفی کرده، وضعیت نشر و کتاب را به تصویر می کشد، رویداد های مرتبط و نشست های علمی برگزار می کند، حضور مردم را به نمایش می گذارد، فضای گفتگو ایجاد می کند و در یک کلمه پاتوق اهل کتاب را مهیا می کند. این ها همه خاصیت نمایشگاه است و الا برای فروشگاه، براحتی با خرید اینترنتی کار انجام می شود.
▫️نمایشکاه کتاب محل رفت و آمد اهل اندیشه و علاقمندان به کتاب است. غیبت طلاب می تواند معنای بدی داشته باشد ضمن اینکه آن ها را از یک مشاهده اجتماعی محروم می کند. تعاملات انسانی، پوشش، قدرت خرید، اولویت های موضوعی کتاب مردم، میزان اقبال، همه و همه ریز موضوعات این مشاهده اجتماعی هستند که برای هر طلبه ای آورده دارد.
🔹آشنایی با ناشران و کتب خارجی بخش مفید دیگری برای طلاب است. به ویژه آنچه اکنون در فضای مطالعاتی جهان اسلام می گذرد را می توان در این بخش دید.
▫️ «کیف کردن با کتاب» دقیقا کلمه ای ست که نمایشگاه کتاب را توصیف می کند و این کلمه همیشه با تجربه زیسته طلبگی عجین بوده است. حتما طلبه ها می دانند وقتی به حجره یا خانه هم می روند در اولین کار کتابهای یکدیگر را تورق می کنند. حضور سالانه و چند ساعته رهبر معظم انقلاب در نمایشگاه هم می تواند الگویی درین زمینه باشد.
🔹از طرف دیگر، فضای نمایشگاه محل خوبی برای تبلیغ چهره به چهره و ارتباط گیری با نسل جوان است.
▫️پیشنهاد می شود حتما با خانواده تشریف ببرید که هم فرزندان با کتاب انس بگیرند و هم از بخش های کودکان می توان استفاده زیادی کرد. و هم پیشنهاد می شود معمم به نمایشگاه بروید تا حضور روحانیت در این اجتماع ده روزه حس شود، هم حضور اجتماعی شان هم علاقمندی شان به کتاب.
/ حجت الاسلام احمد اولیایی
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
34.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بررسی شخصیت شیخ عبدالکریم زنجانی و مواضع او نسبت به غصب فلسطین
🎙باحضور حجت الاسلام علیرضا مهرانفر
📺 برنامه رویت
#بخش_اول
📌برای مشاهده فیلم کامل و باکیفیت، به صفحه آپارات شبکه اینترنتی صراط به آدرس زیر مراجعه بفرمایید.
https://www.aparat.com/v/fzgc5e4
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
May 11
امام و حضور روحانیت در سیاست
به مناسبت سالروز انتصاب حضرت آیت الله خامنهای به عضویت در شورای عالی دفاع از طرف امام در سال ۵۹ به بررسی شبهه ای در مورد مخالفت حضرت امام با حضور روحانیون در عرصه سیاست و اجرا میپردازیم.
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
پایگاه تحلیلی صراط
امام و حضور روحانیت در سیاست به مناسبت سالروز انتصاب حضرت آیت الله خامنهای به عضویت در شورای عالی
امام و حضور روحانیت در سیاست
#یادداشت_روز
به مناسبت سالروز انتصاب حضرت آیت الله خامنهای به عضویت در شورای عالی دفاع از طرف امام به بررسی شبهه ای در مورد مخالفت حضرت امام با حضور روحانیون در عرصه سیاست و اجرا میپردازیم.
🔹مدت ها برخی از لیبرال ها و سکولارهای داخلی تلاش میکنند چنین جا بیاندازند که ایشان با حضور روحانیت در عرصه سیاست مخالف بوده و آنچه اکنون در حال وقوع است برخلاف نظر ایشان است و ضدانقلاب نیز تلاش میکند تا تعارض بین آنچه امام قبل انقلاب گفته بودند با آنچه بعدا رخ داد را اثبات نمایند.
🔸اگر مراد از سیاسی بودن روحانی و دخالت در آن به معنای دقت و توجه به امور اجتماعی و سیاست های اجرایی در جامعه و شناخت ابعاد آن و اعلام موضع در موردش باشد، چنین معنایی نه تنها مورد نهی از طرف امام واقع نشده بلکه ایشان از آن جهت که تمام اسلام را حتی در عبادات سیاسی میدانند ورود در آن را وظیفه تمام آحاد و اقشار جامعه میدانند. (صحیفه امام،ج10،ص15)
🔹اما سیاسی بودن به معنای حضور در مناصب اجرایی، البته در ابتدا مورد نهی حضرت امام بود زیرا چنین تصور میشد که در میان غیر روحانیت افرادی وجود دارند که توانایی اداره امور کشور و انجام مسئولیت های اجرایی را بر اساس مبانی و معیارهای اسلامی دارا هستند و نیازی به حضور روحانیت در این عرصه نخواهد بود و روحانیت به همان مسئولیت نظارتی خویش عمل خواهد نمود، ولی تجربه شرایط و تحولات بعد انقلاب و مسائلی که بعد از نخست وزیری بازرگان و ریاست جمهوری بنی صدر رخ داد ایشان را واداشت تا اجازه ورود به عالی ترین مناصب سیاسی و اجرایی را به روحانیون اعطا کنند. (صحیفه امام , ج16, ص 349-350 و ج 13، ص 433-434 و ج18, ص 101)
🔸حضرت امام حفاظت از کیان دین و ارزش های دینی در جامعه و انقلاب را از بزرگترین واجبات میدانستند به همین دلیل میفرمایند تا زمانی که ذره ای احتمال وجود داشته باشد که این ارزش ها در انقلاب مورد تهدید قرار گیرد، لازم است علمای انقلابی و متعهد در مصادر امور قرار گیرند تا جلوی انحراف را بگیرند.
🔹نکته مهم قابل اشاره اینکه مراد حضرت امام از ورود روحانیت به عرصه امور اجرایی، حفظ اصالت انقلابی و دینی جامعه است و نه اینکه صرفا هرکسی حوزوی باشد چنین حقی برای او محفوظ است حتی اگر لیبرال باشد.!!
زیرا همگان میدانند لیبرالیسم خط قرمز امام بزرگوار بود چنانکه منتظری به دلیل تقرب به منافقین و لیبرال ها از قائم مقامی عزل شد. بنابراین #سکولارهای_حوزوی از طرفی تا توانسته اند از قدرت اجرایی برای انحراف اجتماعی و بسط اندیشه های فاسد خود بهره برده اند و از طرف دیگر به محض اینکه قدرت را خارج از دستان خود میبینند سخن از ممنوعیت حضور روحانیت در سیاست توسط حضرت امام میزنند.!!
🔸بنابراین علی رغم تحریفاتی که جریان لیبرال حوزوی و ضد انقلاب نسبت به نظریات حضرت امام خمینی در مورد حضور روحانیت در عرصه سیاست انجام داده و تلاش کرده اند با رسانه های خود چنین جا بیاندازند که امام مطلقا مخالف چنین حضوری بوده است، مراجعه به بیانات امام باطل کننده این ادعاها و تحریفات است.
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از عوارض سیاست زدگی مفرط در جامعه ایرانی؛
📽 چطور دوقطبی های سیاسی وقتی بی محابا وارد دنیای فرهنگ می شوند مانع رشد جریان تفکر می شوند؟!
✍️ متأسفانه در بخش هایی از حوزه علمیه هم به تبع وضعیت عمومی جامعه شاهد چنین امری هستیم و در نمونه های حادتر، شاهد طیف ها و کانال هایی هر چند قلیل هستیم که غالبا به دنبال برچسب زدن هستند تا استمرار سنت آزاداندیشی در حوزه؛ این ریزطیف ها به رغم قلت، صدای بلندی دارند چون حرف هایشان همیشه بوی افراط، تخریب و دوقطبی سازی می دهد!
🔹آنها با تابلوی انقلابی، استعداد بالایی در بازنمایی منفی از حوزویان انقلابی در اذهان عمومی دارند!
🔸بی شک راهکار مقابله با سکولاریسم و نواخباریگری حوزوی، مواضع و عملکردهای افراطی و هزینه ساز نیست؛ راه درست همان است که حوزه سالها بدان منوال راه رفته است: قلت و ان قلت و حل درون حوزوی مسائل حوزوی!
*صدای حوزه
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
استقبال پرشور دختران از جشن و محفل قرآنی ستاره ها در شهر مقدس قم به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه معصومه علیهاالسلام
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اهمیت اربعین موسوی یا کلیمی
🎙 آیت الله العظمی جوادی آملی:
«آنها كه اهل راهاند اربعين خود را از اول ذی قعده تا دهم ذی حجه میگیرند؛ نه چهل روز دست از كار و زندگی بكشند بلكه چهل روز دست از هوا و هوس میکشند، درسشان را میخوانند، بحثشان را میکنند، تجارتشان را میکنند، كشاورزی و دامداری شان را دارند...اما سعی میکنند در تمام اين امور طرزی رفتار كنند كه اگر همان لحظه مرگ آمده باشد «علی طاعة الله» باشند،خوشحال هم باشند.اين اربعين گيری آنهاست.»
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1
#نتایج_انتخابات
📌رئیس ستاد انتخابات استان زنجان آمار انتخابات در حوزههای انتخابیه زنجان و طارم و خدابنده را به شرح زیر اعلام کرد:
حوزه زنجان و طارم
کل آرای ماخوذه: ۶۵۹۴۱ رای
دکتر نبیاله محمدی: ۳۵۵۱۷ رای
حاج محمد اسماعیلی: ۳۰۴۲۴ رای
حوزه انتخابیه خدابنده
کل آرای ماخوذه: ۶۹۳۴۰
دکتر احمد بیگدلی: ۳۷۵۲۶
دکتر سعید رفیعی: ۳۱۸۱۴
📳 با اینکه میزان مشارکت به بیش از آنچه تصور میشد رسید اماطبق گفته مسئولان میزان مشارکت در حوزه انتخابیه زنجان و طارم ۱۵.۴۳ درصد بوده است!
🔻#صراط را دنبال کنید.
@serat_ir1