eitaa logo
صراط ولایت
1.4هزار دنبال‌کننده
5.7هزار عکس
3.3هزار ویدیو
34 فایل
خوشابحال کسانی که در شطّ خونین بلا، غرقه در خون سرخ عاشقی شدند و در شعاع انوار آل محمد(ص)، از آفاق مُعلّای ملکوت برای جهانیان جلوه گری میکنند. شعار اهل ولاء تا صبح آدینه ی فرج:یالثارات الحسین(ع)
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴با قوانین موجود هم میشود کار را پیش برد... کافیست گوش عده ای هنجارشکن و سلبریتی را خوب بپیجانند و رسانه ای کنند بالاخره یک حکم ولو کمی بازدارنده از قوه قضاییه درباره بی حجابی دیدیم.. از جریمه ۱.۵ میلیونی پیشرفت کردند.. 🔻 تصویر رای قطعی یکی از شعب دادگاه کیفری در فضای مجازی بازنشر شده که بر اساس آن، یک زن متهم به عدم رعایت حجاب شرعی به ۲ ماه حبس محکوم شده و سپس به عنوان مجازات جایگزین حبس، انجام ۲۷۰ ساعت خدمات عمومی رایگان (نظافتچی اماکن) برای او تعیین شده است. 🔻 دادرس شعبه در این رای با ادبیات قابل تاملی، عدم رعایت حجاب را «حرام سیاسی»، «کمک به تهاجم دشمن به ملت ایران»، «کشاندن جامعه به مرزهای هرزگی جنسی» و «کمک به واپاشی خانواده ایرانی» توصیف کرده است.
🔴 : ۳۱ خرداد ♦️ ۳۱ خرداد ۱۳۵۷: در پی سفر روز گذشته «رضا پهلوی» ولیعهد به انگلیس، ایرانیان مقیم لندن با شعار «مرگ بر فاشیسم شاهنشاهی» و «شاه، آدمکش است» سفر وی به انگلیس را محکوم کردند. ♦️ ۱۳۵۰: محمدرضا پهلوی» در مصاحبه با مجله هندی «بیلیتز» که از وی راجع به جایگاه مخالفان سیاسی حاکمیت پرسیده بود گفت: «در کشور من دلیلی برای مخالفت کردن وجود ندارد!» ♦️ یک گزارش ساواک که تاریخ امروز را دارد به نقل از یک مقام دولتی تصریح کرده که در انتخابات دوره ۲۳ مجلس شورای ملی، عده‌ای با پرداخت پول، توانستند کارت نمایندگی مجلس را به دست آورند! ♦️ ۱۳۳۱: روزنامه «رکوردر» چاپ لندن طی مقاله تندی درباره ملی شدن صنعت نفت ایران ضمن اهانت به مردم ایران نوشت: «نباید به متعصبین ایرانی اجازه داد دارایی گرانبهای ما را تصرف کنند!» ♦️ ۱۳۱۳: روزنامه انگلیسی «دیلی‌تلگراف» به مناسبت سفر رضاشاه به ترکیه از ملاقات وی با آتاترک به‌عنوان «دیدار دو دیکتاتور» یاد کرد. ♦️ ۱۳۰۵: مجلس طی مصوبه‌ای به وزارت مالیه اجازه داد معادل پنج میلیون دلار با بهره هشت درصد از بانکهای آمریکایی وام دریافت کند.
🔴پروانۀ ۳ پزشک در بهارستان باطل شد ♦️رئیس اداره مالیات بهارستان: پروانهٔ ۳ پزشک در شهرستان بهارستان به‌دلیل نصب‌نکردن کارت‌خوان و وادار مردم به پرداخت نقدی و یا کارت به کارت باطل شد. ♦️شهروندان با مراجعه به درگاه ملی مالیات intamedia.ir در قسمت «سوت‌زنی» گزارش‌های فرار مالیاتی را ارسال و از پاداش ویژه بهره‌مند شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆صحنه‌ای نادر از افرادی که برای اولین بار دوربین فلیمبرداری را در سال 1901 میلادی (۱۲۸۰ شمسی)در منچستر انگلیس مشاهده می‌کننن به پوشش و حجاب اکثریت مردم دقت کنید تا متوجه بشوید امروز صهیونیسم با رسانه هایش چه بلایی بر سرشان آورده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 یه مدتی فکر کنم مصرف نمیکنه یکم حرفای عاقلانه داره میزنه..
🔴در کدام باشگاه‌کباده می‌کشید؟!(یادداشت روز کیهان) ✍ حسین شریعتمداری ۱- رصد کانال‌های تلگرامی وابسته به برخی از مدعیان اصلاحات و شماری از سلبریتی‌ها و مشاهده تعداد مراجعه‌کنندگان به این کانال‌ها و نظراتی (پست‌ها و کامنت‌ها)‌ که در این کانال ثبت می‌کنند، نشان می‌دهد که تعداد مراجعه‌کنندگان سه‌شنبه -‌۳۰ خرداد- نسبت به روزهای قبل کاهش بسیار چشمگیری داشته است و این تعداد در برخی از کانال‌ها به صفر رسیده است. پرسش این است که چرا؟! مگر روز ۳۰ خرداد چه تفاوتی با روزهای قبل داشته است که تعداد مراجعه‌کنندگان به این کانال‌ها و ثبت کامنت‌های ضد‌اسلامی و ضد‌انقلابی آنان تا این ‌اندازه کاهش یافته و حتی در مواردی به صفر رسیده است؟!  ۲-  از سوی دیگر، تعداد قابل توجهی از کانال‌های تلگرام و اینستاگرام که با نام و نشان‌های ناشناخته علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت می‌کردند نیز روز ۳۰ خرداد به طور کامل از فعالیت دست کشیدند و نه فقط هیچ کامنت و نظری را منتشر نکردند، بلکه در کانال‌های مورد ‌اشاره از اخبار و گزارش‌های جعلی و سیاهی که همه روزه علیه ایران اسلامی و مسئولان نظام بارگزاری می‌کردند هم خبری نبود! و مگر برای افرادی که اعلام نظرات آنها در روزهای قبل صدها برابر دو روز قبل بود، چه اتفاقی افتاده است که کانال‌های یاد شده را ترک کرده‌اند؟   برای افرادی که در روزهای قبل از روز ۳۰خرداد با انبوه کامنت‌ها و نظرات ضدایرانی خود فضای کانال‌های یاد شده را‌ اشغال کرده بودند، چه اتفاقی افتاده بود که کانال‌های مورد ‌اشاره را ترک کرده بودند؟ شاید مانند روزهای قبل فرصت مراجعه نداشته‌اند؟! در این صورت چرا؟! بخوانید!  ۳- روز سه‌شنبه، پلیس فرانسه از برگزاری  ادامه👇👇 https://kayhan.ir/fa/news/267574/
🔴 عملیات برق آسای نمایندگان برای خود، بی تفاوتی برای حکم خدا❗️ 🔰کاری به این نداریم که اساساً بخشنامه اخیر وزارت کشور چه بوده و اساساً نمایندگان به چیزی اعتراض کرده اند و اصلاً چه کسی درست گفته و چه کسی اشتباه؟ ⭕️ پرسش ما این است که چطور برخی از نمایندگان با یک وزارت کشور که به خودشان مربوط می شود، به صورت برق آسا وزیر را به صحن مجلس می کشانند، برخی از آنها در یک عمل کودکانه، با ورود او به مجلس، او را «هو» می کنند، برای استیضاح وزیر کشور رأی جمع می کنند و رگ گردنشان بیرون می زند، اما در مورد موضوعاتی نظیر که پای حکم خداست و میراث امام و خون شهداست، باید با دنبال برخی از آنها بگردیم⁉️
9.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅چندی پیش دراستان بوشهر چند نفر به خواهران آمر فحاشی کرده ومستندی را درشبکه های معاند بارگزاری کرده بودند که با موج گسترده ای از اهانت وفحاشی ها رو برو شده بود. جبهه فداییان اسلام آن افراد را شناسایی وبرای این افراد مجازات هایی درنظر گرفته شده بودکه هر کدام این این دونفر متعهد شدند که به این مجازات های فرهنگی تن دهند. 🔷تهیه ی 200روسری 200کتاب ترگل 3تا کتاب معرفی شده پیرامون اهمیت امر به معروف ونهی از منکر وپس از آن مطالعه و آزمون از انها گرفته شود. به تعداد کامنت هایی که درزیر آن پست دراینستا قرارگرفته بود وبه آن بانوان فحاشی کرده بودند، آن دو مجرم موظف شدندتا باهمراه شدن با خواهران آمر به افراد مکشفه تذکر لسانی دهند. ⛔️اما کلامی با مسئولین وبالأخص ریاست جمهوری،با کنارگیری نیرو های مسلح از قضیه ی حجاب و عفاف این مسئله حل نمی شود،امنیت حق مردم است ،وحق جز با اجرای قانون بوجود نمی آید،وحق قران ،اطاعت از دستورات خداست،که این حق نیز درقضیه ی حجاب وعفاف ضایع شده واین حق را سبک شمرده اند اینگونه که نمی شوند ،هر وقت دشمن بخواهد دربحث حجاب وعفاف مارا به عقب بکشد ،یک مهسا امینی شکل بگیرد و ما بیاییم از حق اسلام عقب نشینی کنیم،اگر به این فریب دشمن تن دهیم بی شک مهسا امینی های زیادی باید قربانی خواسته های نفسانی دشمنان داخلی و خارجی شوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆این پیرزن های آلبانی دیروز خیلی اذیت شدن، یه ذره گره روسریشونم شل نمی کنن خنک بشن اینا همون اکانت های رویا و پری و شهین و اینا تو توییتر و اینستا هستند که مسئولین را جهت ایجاد حاکمیت سایبری میترسوندند!!!😂😂😂 خلاصه درجريان باشید
10.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥📍تغییر ریل دیپلماسی و سفر استانی لازم بود ولی تو زندگی مردم دیده نمیشه 🔻 انتقاد مهمان برنامه جهان آرا از کارهایی که دولت و مجلس باید انجام می دادن و ندادن دولت حجت الاسلام رییسی با وعده تغییر ریل آمده است لیکن بیشتر پولها خرج بدهکاری دولت قبل شده... آنهم متاسفانه با بخش عمده ای از آن با خام فروشی 🔺خام فروشی غلط است... 🔺خلق پول بانکهای خصوصی غلط است... 🔺نا برابری حقوق ها و حقوقهای نجومی 🔺حوزه مسکن و اجاره نشینی ♻️در این حوزهها تغییر ریل نیاز است... اینها حل شود در مرکز تصمیم گیریها، دیدار با مردم و سفر استانی هم جای خود خوب است.
⛔️سکوتهای حرام‼️ 1⃣روزه ی سکوت(در شریعت اسلامی روزه سکوت حرام و بدعت است نه اصل سکوت و لذا در روایات آمده که سکوت، بوستان فکر و اندیشه است) 2⃣سکوتی که سبب جرأت و تجرّی بیشتر گناهکاران شود! 3⃣سکوتی که مایه‌ ی وهن اسلام و تقویت باطل یا ضعف مسلمانان شود! 4⃣سکوتی که موجب شود معروفی، منکر یا منکری، معروف شود! 5⃣سکوت در مقابل تهمت به افراد مومن و ارزشهای اسلامی، که جرم و گناه است! 6⃣سکوت در برابر بدعت گذاران و منادیان اسلام آمریکایی و کسانی که با متشابهات دینی، مردم را از حقایق اصیل اسلامی دور می نمایند. 7⃣سکوت در برابر حمله کنندگان به ارکان نظام اسلامی و محکمات انقلاب در حالی که حفظ نظام اسلامی بالاترین معروف است. 8⃣سکوت در برابر ستم و تعدّی ظالم و سکوت در برابر یاری و کمک به مظلوم 9⃣سکوت در برابر گسترش ولایت طاغوت و استیلای صهیونیسم جهانی بر ساحت زندگی مومنان، مثل سکوت در برابر تثبیت و گسترش حکمرانی صهیونگرام ها بر فضای مجازی کشور که مرگبارترین سکوت است! 🔟سکوت در برابر یاری و نصرت ولایت که حافظ حدود و مرزهای شریعت و ارکان اسلام است که این سکوت بالاترین منکر و بدترین نوع سکوت است.