قدرت و نفوذ
دقت کردید قدرت و نفوذ برای کسانی که به صورت خانوادگی مافیای اقتصادی ، سیاسی تشکیل می دهند ، بیشتر از موارد فردی است .
خانواده های ه - ل - ش - ق . . . که در کشور صاحب نفوذ بوده و ثروت بسیاری دارند ، در تصمیم گیریهای مهم نقش محوری بازی می کنند .البته طبیعی است به دلیل نقش موثری که این خانواده ها دارند ، بیشتر مورد طمع و توجه سرویسهای بیگانه باشند .
اینها به صورت خانوادگی در عرصه های سیاسی و اقتصادی مملکت نفوذ کرده و معمولا" با انگلیس ، آمریکا ، کانادا و برخی کشورهای منطقه ( مثل حوزه خلیج ، ترکیه ، پاکستان ) که محل تبادل اطلاعات و جلسات آنها است ارتباط دائمی برقرار می کنند .
توان این افراد برای بیرون راندن رقیب و مزاحم از صحنه بسیار بالا است و حتی می تواند منجر به حذف فیزیکی مخالفین شود .
گاهی به دلیل کوچک بودن خانواده به صورت ترکیبی با چند خانواده دیگر برای کسب قدرت بیشتر هم پیمان می شوند . این ائتلاف و هم پیمانی در قالب ازدواج فرزندان خود را نشان می دهد.
آقازاده های این مافیای خانوادگی بر مسئولیتهای مهم سیاسی و اقتصادی چنبره زده اند. شایستگی در این انتصابات مهم نیست حتی گوساله ترین عضو این خانواده ها کمتر از مدیر عاملی شرکتهای بزرگ را ندارند .
با بررسی حتی سطحی این خانواده ها متوجه خواهید شد پایبندی آنان به ارزشهای دینی و ملی به مرور کمرنگ و زندگی اشرافی در ایران و اقامت در آمریکا، اروپا و کانادا را برای فرزندان خود بر می گزینند و برای خود جای پا باز می کنند . این افراد غالبا" اگر خودشان دو تابعیتی نباشند حتما " فرزندان ، دامادها و عروس هایشان دو تابعیتی هستند .
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
رفیق چهلساله قاضیزاده هاشمی نیز بیتدبیری وی را تاب نیاورد
معاون، دوست و رفیق چهلساله قاضیزاده هاشمی هم نتوانست بیتدبیری و بدخلقی وی را تحمل کند و با دلخوری ناچار به استعفا از سمت خود در سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران شد....
http://fashnews.ir/fa/news-details/110351/%D8%B1%D9%81%DB%8C%D9%82-%DA%86%D9%87%D9%84%E2%80%8C%D8%B3%D8%A7%D9%84%D9%87-%D9%82%D8%A7%D8%B6%DB%8C%E2%80%8C%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7%D8%B4%D9%85%DB%8C-%D9%86%DB%8C%D8%B2-%D8%A8%DB%8C%E2%80%8C%D8%AA%D8%AF%D8%A8%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D9%88%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%AF/
بز اخفش
داستان بز اخفش را حتما" شنیده اید ما را یاد برخی از مدیران می اندازد .
اخفش یک استاد نحو ادبیات عرب بود . می گویند اخفش نحوی وقتی که کسی را پیدا نمی کرد که با او مباحثه و مذاکره علمی نماید با یک بزی که داشت بنای صحبت و تقریرات علمی می گذاشت و بز گاهگاهی بر حسب اتفاق چنان که عادت بر آنست سری تکان میداد و اخفش از همین صورت ظاهر عملی که شبیه به تصدیق قول او بود خوشحال می شد.
حالا برخی مدیران به واسطه جهالتی که دارند و فکر می کنند همه چیز را می دانند ، انتظار دارند هر چه می گویند مدیران زیر دست و کارکنان مانند بز اخفش سر را بمنزله تصدیق تکان دهند و او را تایید کنند، آن بدبخت هم قند تو دلش آب می شود که چه مدیر با کفایتی است . این کلمات چون دُر از دهانش خارج و سکوت جماعت مدیران تاییدی بر بیانات گوهربارش است لذا بر خود می بالد ، چون مادر دهر مانند او نزاییده است .
همین تصورات جاهلانه است که متوهمانه این جایگاه را برای خود کوچک می داند و سودای ریاست جمهوری در سر می پروراند .
اما عده ای هستند که نمی خواهند بز اخفش باشند و چنین مدیری را تحمل کنند . بنابراین ترجیح می دهند او را در خیالهای خام خود تنها بگذارند.
یک پیام
ببین چه عزایی است که مرده شور هم دارد گریه می کند!!!
یکی یکی ظرفیت مدیران دارد پر می شود چرا که آستانه تحمل افراد متفاوت است. دکتر میرزابیگی انسان شرافتمند و درستکاری است انشاله عاقبت بخیر شود....
قاضی زاده هاشمی :
بسیاری از مولفهها در اختیار ما نیست. برای مثال نرخ تورم در اختیار ما نیست. مسائل بیرون سازمانی بیشتر از مسائل درون سازمان ما را درگیر میکند. یکی از مشکلات بحث واردات تجهیزات پزشکی است که مشکل خارج سازمانی است. ایضا مشکل در بازار دارو وجود دارد؛ خانوادههای ما به دارو نیاز دارند که باز هم مشکل از درون سازمان ما نیست. با اینکه کار واردات دارو مربوط به بنیاد شهید نیست، ما خودمان دست به کار شدیم.
مغلطه نکنید
مگر قرار است همه چیز در اختیار شما باشد تا مشکلات رفع شود . شما جزئی از یک دولت هستید که در کنار سایر مجموعه های دولت وظایفی دارید . پس عضویت شما در دولت برای چیست ؟
اگر نمی دانید باید گفت شما و سایر اعضای دولت موظف هستید قوانین مصوب را در یک دولت یکپارچه و هماهنگ اجرا کنید . اگر بخشی از اختیارات یک وظیفه در اختیار وزارتخانه ای است این به توانمندی شما ارتباط دارد که پیگیر حل مشکل در هماهنگی با آن وزارتخانه باشید . شاید نمی توانید و ناتوان از پیگیری هستید این بحث دیگری است .
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
یک پیام
در دوره بنیاد مستضعفان علیرغم اینگه جانبازان در دولت نماینده نداشتند ولی، در تامین ارز مشکلی نبود و دولت علیرغم همسو نبودن همه نوع همکاری را با سازمان جانبازان داشتند... جای تاسف هست دولت و مجلس همسو ولی این همه مشکل در تامین نیازهای ایثارگران وجود دارد...
اگر آقای قاضی زاده عنوان می کند ریشه مشکلات در خارج بنیاد هست پس چطور می خواهد یک نهاد سیاستگذار و نظارتی و... باشد...
برای نه گفتن که سیاست گذاری نمی خواد
انتصاب سرپرست معاونت سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران
معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با صدور حکمی «دکتر شهابالدین فلاح» را با حفظ سمت به عنوان «سرپرست معاونت سلامت و توانمندسازی اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران» منصوب کرد.
اقدامات دولت رئیسی درباره ایثارگران در تراز یک دولت انقلابی نیست
هر آنچه در دولت آقای رئیسی در بنیاد شهید و امور ایثارگران با ریاست قاضی زاده هاشمی انجام می گیرد در تراز یک دولت انقلابی - مردمی نیست .یکی از مولفه های دولت انقلابی سرعت عمل است . در مدیریت جهادی سرعت عمل و رفع نواقص و کمبودها یکی از مؤلفههای مهم و حیاتی خدمترسانی محسوب میشود؛ زیرا ایجاد وقفه در فعالیتها و کار امروز را به فردا انداختن نتیجهای جز نارضایتی به همراه نخواهد داشت.
آنچه در خصوص قوانین ایثارگران در حال پیگیری و اجرا است با چنان کندی و تاخیری مواجه است که می توان آن را به حرکت حلزونی تشبیه کرد . استخدام فرزندان شهدا و جانبازان هفتاد درصد ، واردات خودرو جانبازان پنجاه درصد و بالاتر ، تهیه و توزیع لوازم بهداشتی جانبازان نخاعی ، واگذاری خودرو جانبازان زیر پنجاه درصد ، پاداش پایان خدمت جانبازان ، وام مسکن ...
این موارد نمونه هایی از تاخیر دولت و بنیاد در اجرای قوانین است . آن بخشی از قوانین که هنوز حتی امیدی به آغاز اجرایی آن نیست ، بماند که حتی حرفش را هم نمی زنند .
این شیوه اجرای با تاخیر علاوه بر ایجاد نارضایتی در ایثارگران، گاهی خدمت را به بعد از پایان عمر آنان منتقل می کند و آنان نمی توانند در دوران حیات خود از آن بهره مند شوند . اگر دولت و بنیاد بر آنچه که درباره ایثارگران می گویند ، اعتقاد دارند شایسته است آقای رئیسی کمیته ای را برای رسیدگی به نقصها و کاستی هایی که به دلیل عدم اجرای قانون یا تاخیر در اجرای آن به ایثارگران تحمیل می شود ، تعیین کنند تا گزارش جامعی برای ایشان تهیه و با پیش بینی تمهیداتی نسبت به رفع آنها اقدام کنند .
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
تفکر حاکم بر بنیاد قاضی زاده هاشمی
خود محوری ، خودمداری، خودبینی، خودخواهی، خودپسندی و خودپرستی از آفات مدیریت است که جلوی شکوفایی و رشد سازمان را می گیرد . افراد خود محور همیشه خود و نیازهایشان را در اولویت قرار داده، فقط به خواسته های خود توجه کرده و قادر به دیدن نیازهای دیگران نیستند. انسان های خود محور خود را به عنوان مرکز دایره دیده و هر چیزی را که خارج از این محدوده باشد ، نمی بینند. آنها خود را تافته ای جدا بافته از دیگران دانسته و خود را از دیگران بالاتر و برتر می دانند و حتی ممکن است با دروغ گویی و دستکاری شرایط، کارها را بر اساس میل خود پیش ببرند.
بنیاد مدتی گرفتار چنین مدیریتی شده است . هر مدیری که نمی تواند این وضعیت را تحمل کند باید برود . هر تشکلی که در خارج از تصمیمات شان می خواهد مستقل باشد ، نباید باشد . در این تفکر همه برده و ابزار مدیر باید باشند و خود رایی و استبداد در تصمیم گیری در این فضا به اوج خود می رسد . مشارکت معنایی ندارد . فقط مدیران و تشکلهایی که تابع هستند باید باشند . اگر از گردونه خارج نشوند هر ابزاری برای طرد آنها در این مدیریت مشروع است . تهمت ، افترا ، نشر اکاذیب ، ایجاد تفرقه و عدم پایبندی به اصول اخلاقی ابزار این نوع مدیریت به بن بست رسیده است . عاقبت توسعه و گسترش چنین مدیریتی به مدیریت رضاخانی منتهی می شود .
اما ایثارگران و تشکلهای مستقل بیدی نیستند که با این بادهای مسموم از میدان به در روند ، بلکه مصمم تر از قبل ، در دفاع از حقوق ایثارگران تا حصول نتیجه نهایی در میدان خواهند بود .
کانال ایثارگران بدانند
https://eitaa.com/setad1395
ماجرای استعفای معاون و یار غار رئیس بنیاد و داستان بز اخفش
http://fashnews.ir/fa/news-details/110373/%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%81%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86-%D9%88-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%BA%D8%A7%D8%B1-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B2-%D8%A7%D8%AE%D9%81%D8%B4/
اجرای سلیقهای قانون مشکلزاست
اژه ای، رییس قوه قضاییه:
⬅️ اگر قانون ایراد دارد اصلاح شود، اگر خلا قانونی داریم قانون وضع شود اما اگر قانون داریم همه باید ملتزم به عمل به قانون باشند.
⬅️ برخی ترک فعلها منجر به وقوع جرم میشوند، برخی ترک فعلها مستلزم جرم هستند و برخی ترک فعلها هم منجر به تضییع امور میشود.