خوشبختانه یا متاسفانه
وضعیت مملکت طوری شده که هر چه شیطون تر باشی بیشتر امتیاز می گیری .
اگر فتنه کنی ، تخریب کنی، وطن فروشی کنی ...
همه تلاش می کنن دلت رو بدست بیارن و تا میخوری امتیاز تو حلقت می چپونن ، وزیر میشی . معاون میشی ، مدیر کل میشی
باز هم ناراضی باشی بیشتر راضیت می کنن . لازم نیست سواد داشته باشی ، کارشناس باشی ، متخصص باشی ...
فقط در موقعیتهای خاص باید رنگ عوض کنی
اگر چه پا رو خون شهدا گذاشته باشی و حتی در جنایت علیه شهید شرکت داشته باشی یا آن را حمایت کرده باشی
مهم این است که با انقلاب و ارزشهای آن زاویه داشته باشی .
و اهل خفت و ذلت در برابر دشمن باشی
ولی اگر خودی باشی ، برای انقلاب زحمت کشیده باشی تو جنگ متلاشی شده باشی باز هم باید بچه ساکتِ تو سری خور باشی تا خوب باشی
نق نزنی ، اعتراض نکنی ، به بزرگتر بی احترامی نکنی ...
اگر هم تسلیم زور نشی تسلیمت می کنن
به مرور ارزش ها عوض می شود و عوضی ها با ارزش
😁😆😄🤣
راهبردهای غلط بنیاد در پیگیری مطالبات به حق ایثارگران
در چند بخش به راهبردهای غلط سالهای اخیر بنیاد می پردازیم . یکی از این راهبردهای غلط که مقصر اصلی آن همواره رئیس بنیاد بوده است این که مطالبات به حق ایثارگران را بر اساس میزان توان و سلایق مدیریتی خود پیگیری می کرده است . تا قاضی زاده هاشمی این تفکر حاکم بوده و ایشان و مدیران قبلی به دلیل ناتوانی و عدم اشراف مدیریتی بر مطالبات ایثارگران ، علاوه بر آنکه توان پیگیری و برنامه ای برای آن نداشتند گاهی دانسته یا ندانسته به ضدیت با حقوق و تسهیلات موجود پرداخته و حتی ناتوان در حفظ وضع فعلی آن را به ضرر ایثارگران به چالش می کشاندند . دوره کوتاه قبلی مدیریت مهندس اوحدی نشان از این راهبرد غلط نداشت و یکی از دلایل اقبال ایثارگران به ایشان شاید همین تفکر دفاع از حقوق ایثارگران بر اساس آنچه که در قانون تصویب شده ، می باشد .
اگر آنچه در قوانین به تصویب رسیده است به درستی انجام شود ، مشکلات اصلی ایثارگران تا حدود زیادی رفع و باقی مانده آن که در قانون برنامه هفتم ، با اصلاح قانون جامع خدمات رسانی، پیش بینی شده حل خواهد شد .
🔴 بنیاد شهید، خانه ایثارگران است / درب بنیاد نباید به روی کسی بسته باشد.
🔹ما باید در ابتدا باور و اعتقاد داشته باشیم که در کجا خدمت میکنیم، اینجا مأمن و پناه جامعه ایثارگری است و درب بنیاد نباید به روی کسی بسته باشد، زیرا اگر جانباز و فرزند شهید به خانه خود نتواند بیاید، کجا برود، لذا از خداوند میخواهیم که به ما توفیق دهد که بدانیم در چه جایگاهی قرار داریم.
توضيحات حجتالاسلام نبویان منتخب اول مردم تهران و نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس در مورد رأی اعتماد وزرای دولت چهاردهم
۱. به چند وزیر پیشنهادی که در سوابقشان، فتنه گری علیه مردم و نظام بوده است، رای مخالف دادم.
۲.گرچه برخی وزرای پیشنهادی که #سابقه_فتنهگری داشتند، در روزهای اخیر به #مراکز_امنیتی کشور #تعهد_دادند که دست از فتنه گری و تقابل با مردم و نظام در حوادث بردارند اما در جریان باشند که #نیروهای_انقلابی رفتارهای انها را رصد خواهد کرد.
۳. نمایندگان مجلس آزمون سختی را در مقابل چشمان تیزبین مردم عزیز ایران، پس دادند.
۴.شاید در کمتر دوره ای کل کابینه رای آورده باشند، مثلاً مجلس به همه وزرای پیشنهادی شهید رئیسی رای نداده است.
۵.سراغ ندارم هیچ رئیسجمهوری برای پیشبرد کارهایش، تا این اندازه از رهبری هزینه کرده باشد.
۶. مردم عزیز باید توجه کنند که #ناتوانی_وزرای_دولت آقای پزشکیان نباید به پای نهج البلاغه یا رهبری نوشته شود!
۷. با رأی اعتماد مجلس به همه وزرای پیشنهادی، بهانه همیشگی این طیف که «نمی گذارند کار کنیم» از بین رفته است.
۸. مردم به وظیفه خود عمل کردند و به آقای پزشکیان رأی دادند، مجلس نیز با همراهی بیش از حد متعارف، وظیفه خود را عمل کرده است، حالا نوبت دولت پزشکیان است تا با این پشتوانه ها صرفا به فکر خدمت به مردم باشد، و از حاشیهها بپرهیزد.
بهانه جویی های منفی در دیدگاه اوحدی نیست
محروم کردن عده ای از جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر از موضوع امتیاز واردات خودرو به بهانه اجرای ماده ۴۵ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران از آن تنگ نظریهای مغرضانه در بنیاد بود که در تفکر مدیریتی آقای اوحدی جایگاهی ندارد .
ماده ۴۵ نه آیین نامه اش به تصویب رسید و نه کلیات مواد آن اجرا شد ، لذا حذف ایثارگران یک تقابل ناشی از نوع مدیریت بنیاد با حق قانونی ایثارگران بود .
این تفکر حداقل برای ۴ سال آینده به زباله دان تاریخ انداخته شد و اگر کسانی به دنبال احیای آن باشند در تقابل جدی با ایثارگران خواهند بود و سند حذف خود را امضا خواهند کرد .
عدم ارتباط موثر و مفید با تشکلهای ایثارگری
یکی دیگر از چالشهای راهبردی در مدیریت بنیاد به بازی گرفتن تشکل های ایثارگری برای اهداف خاص مدیریتی بود . نزد مدیران قبلی بنیاد تشکل ها ابزاری بودند برای تخریب وحدت ایثارگران و ممانعت از مطالبه حقوق قانونی .
حتی شبکه ملی ایثارگران که قویترین تشکل سازماندهی شده برای ایثارگران بود از گزند نفوذ در امان نبود و برخی اعضای آن با وعده های فریبنده خود را فروختند . البته این تعداد معدود با برخی هدایا و انجام برخی معاملات ابزار درز اطلاعات شبکه به بنیاد و جلوگیری از اتحاد برای مقابله با تصمیمات غلط بنیاد بودند . این موضوع برای تشکل های مورد ادعای بنیاد که خیلی از آنها ثبت نشده بودند و جمع باقی مانده آنان در یک وانت جای می گرفتند ، وضعیت بدتری داشت .
نیاز به بازنگری جدی و سپردن اداره کل تشکل ها به تشکل های مستقل ، موثر و مفید می تواند نگاه متحولانه در بنیاد را تقویت کند . صِرف عنوان ایثارگری برای یک تشکل و نداشتن تخصص ، مهارت و برنامه برای حل مشکلات ایثارگران ، فقط سهم خواهی و سوءاستفاده شخصی را تداعی می کند که آفت اصلی برخی تشکل ها است .
مرد پولادین
🔹یکم شهریور ماه مصادف است با سالروز ترور مجاهد فی سبیل الله شهید سید اسدالله لاجوردی، مبارز انقلابی و دادستان پیشین انقلاب اسلامی و رئیس سابق سازمان زندانها که در محل کار خود در بازار تهران و به دست عوامل سازمان تروریستی منافقین در سال ۱۳۷۷ به شهادت رسید.
ای کاش مسئولان فعلی ما قدری غیرت ، بصیرت ، شجاعت و مقاومت او را داشتند .
🔹رهبر معظم انقلاب درباره او می فرماید :
من آقای لاجوردی را در دورهى مبارزات، به عنوان مرد پولادین مىشناختم. در بین دوستان، آن کسى که از کتک خوردن و اقدام کردن و زندان رفتن و آمدن بیرون و دوباره رفتن، خسته نمىشد، آقاى لاجوردى بود؛ در دورهى کار و تلاش براى حکومت اسلامى هم الحمدلله ایشان همینطور عمل کردند.
شهید آیت ها ، شهید دیالمه ها ، شهید لاجوردی ها ، شهید هاشمی نژادها ، شهید مطهری ها ....
کجایند
تا چهره نفاق را افشا کنند و انقلاب را از آفت این شیاطین فرصت طلب نجات دهند .
با امضای نامهای توسط جمعی از نمایندگان انجام شد
طرح جایگزینی فرزند ایثارگران بهجای پدر کلید خورد
در این نامه که تاکنون به امضای ۲۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رسیده است، از هیئت رییسه مجلس درخواست شده است تا طبق ماده...
http://fashnews.ir/fa/news-details/113109/%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%B2%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%B2%D9%86%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AB%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87%E2%80%8C%D8%AC%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%AF/
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ادعای عجیب پزشکیان:
افراد (دولت) طی ده هزار ساعت، ده هزار فرد و پرونده را برای انتخاب وزرا مورد بررسی قرار دادند .
▪️چرا این ادعا عجیب است ؟
وقتی مدیران ما در دستگاههای اجرایی کار نکرده ، ماهی ۱۷۵ تا ۲۲۰ ساعت اضافه کاری می گیرند .
وقتی علی پروین قبل از بازی های آسیایی پکن می گوید : ۸۰ درصد کار آمادگی تیم ملی انجام شده و ۳۰ درصد دیگر باقی مانده است !
یعنی ما مدیرانی در عرصه های مختلف داریم که از کار ناممکن ، ممکن می سازن .
اگر نمی فهمید مشکل از شماست نه از پزشکیان و علی پروین .
بازگشت ایرانیان خارج از کشور فرصت یا تهدید
عده ای راه افتادن از بازگشت کسانی که به خارج از کشور رفته اند ، سخن می گویند و چنان جو زده شده اند که گویا کشور و مردم هیچ مشکلی ندارند الا بازگشت این افراد به وطن .
اولا" برخی از این افراد قانونی و برخی غیر قانونی از کشور به خواست و اراده خود از کشور رفته اند و کسی آنها را بیرون نکرده است لذا بازگشت آنان هم مسئله ای ندارد . فقط برابر ماده ۳۵ اصلاحی قانون گذرنامه هر ایرانی که از نقاط غیرمجاز وارد کشور شده یا از کشور خارج شود به ۲ ماه تا یک سال حبس و یا جریمه نقدی از ۰۰۰ /۰۰۰ /۲۴ تا ۰۰۰ /۰۰۰ /۱۰۰ ریال محکوم می گردد. که در وضعیت فعلی قطعا" با رحمت و مهربانی با این گروه برخورد خواهد شد . لذا کسانی که جو گیر شده و در فضای مجازی قصد دارند خود را قهرمان ملی در خصوص بازگشت این افراد معرفی و به شهرت برسند و برای آینده خود پلکان ترقی فراهم کنند ، به خود زحمت ندهند که قانون و نظام اسلامی کمال رافت را در این زمینه فراهم کرده است .
ثانیا" روی سخن با کسانی است که با اعمال مجرمانه ارتکابی قبل از خروج و یا بعد از خروج از کشور برای خود مشکل درست کرده اند . البته شدت و ضعف جرم ارتکابی و نحوه مجازات آن را قانون تعیین می کند . اما عده ای فرصت طلب که نیمچه مسئولیتی در کشور دارند حق ندارند در جایگاه دستگاه قضایی و فراتر از مسئولیتی که دارند وعده دهند و هر روز فضای مجازی کشور را صحنه نمایش خود برای کسب شهرت و وسیله ای برای کسب محبوبیت کاذب کنند . این جماعت فرصت طلب قصد دارند خود را ناجی و گره گشای مشکل ایرانیان خارج از کشور نشان دهند .
اقدام این افراد مغایر قانون و قبح شکنی از مجرمینی است که اعمالشان موجب خسارت به حیثیت ملی و اعتبار بین المللی کشور شده و اکنون که از این اقدام سرخورده شده و احساس پوچی می کنند و یا دشمنان و سرویسهای جاسوسی استفاده لازم از آنان را کرده و مانند تفاله پرت شان کرده اند ، یاد وطن افتاده ، قصد بازگشت دارند . البته باید به خواسته آنان توجه و تا آنجا که جرمشان شاکی خصوصی نداشته باشد و آثار زیان بار آن قابل گذشت باشد مورد رافت اسلامی قرار گیرند .
ولی مراقبت از این افراد که احتمال دارد توسط سرویسهای جاسوسی بیگانه آموزش دیده و تبدیل به جاسوس خبره شده باشند ، ضروری است .
ما بارها از سادگی خود ضربه خورده ایم .