کانال سیدمحمدرضاحسینی
یه چیزی بگم؟
سخنران که دعوت میکنید ؛ لیوان اب جوشی که براش میذارید و اخر مجلس با یه لیوان اب جوش دیگه عوض نکنید.
شاید بنده خدا منتظر مونده سرد بشه بعد بنوشه.
اما اینطوری باید تشنه از مجلس بره بیرون 🤣
عجب صفایی داره مجالس قلعه نو خرقان
الان اینجام
منبر و روضه.
مردم اینجا رو خیلی دوست دارم.
با فرهنگ هستن و زبان نرمی دارن
کانال سیدمحمدرضاحسینی
کیا این ویس رو گوش فرمودن؟ ممنون میشم در خصوصی یه پیغام بدین به حقیر
بین همه ی پیامهای خوبتون ، پیام یکی از مخاطبین خیلی برام جالب بود وبهره بردم👇👇👇
سلام و ادب
حقیر گوش دادم صوت رو.
نکته ای بجا و خوبی فرمودین.
یک آفت حزب الله، "وادادگی برای جذب" هست که گاهی منجر به مخرج مشترک با دشمن و داغ کردن نوجوان و جوان میشه.
وادادگی برای جذب، میتواند منجر به بیخالی از خطوط قرمز و اصول شود و رنگ تسامح بگیرد.
باید به والبرائه من اعدائکم توجه غلیظ داشت تا در دام مخرج مشترک نیفتیم.
فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذی
۱) اَکْرَمَنی بِمَعْرِفَتِکُمْ
۲) وَمَعْرِفَةِ اَوْلِیاَّئِکُمْ
3) وَ رَزَقَنِی الْبَراَّئَةَ مِنْ اَعْداَّئِکُمْ 👉
18.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | برخورد گسترده با #سلبریتی ها!
♨️ بلایی که بر سرِ دارنده ۵مدال #المپیک آوردند!
اینستاگرام در روز شهادت #حاج_قاسم چند پست را حذف کرد
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی مدیر اندیشکده راهبردی سعداء و نویسنده کتاب #صعود_چهل_ساله
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
کانال سیدمحمدرضاحسینی
🎥 #ببینید | برخورد گسترده با #سلبریتی ها! ♨️ بلایی که بر سرِ دارنده ۵مدال #المپیک آوردند! اینستاگر
اقای راجی رو خیلی دوست دارم.
صحبتهاش مستند و به روزه.
مصداق بارز عامل به جهاد تبیین
پیشنهاد میکنم کلا شنیدن صحبتهای ایشون رو بین ورودی های ذهنتون در اولویت بذارید
یه خستگی عجیب روحی از منبر رفتن پیدا کردم.
دوست دارم چند وقت منبر نرم اصلا.
دلیلش رو نمیدونم.
دوستان منبری ، شما هم تا حالا اینطوری شدین؟
چکار میکنین این جور موقع ها؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گریه اغتشاشگر دستگیر شده در گیلان 🔹فرد دستگیر شده در ابتدا سعی در انکار جرم خود دارد ولی با دیدن فیلم های گرفته شده از خودش، تمام جرم های مرتکب شده را اعتراف میکند
@Seyed_mohammad_reza_hosseini
هدایت شده از مجاهدان تبیین
mahsaamini.mp3
15.1M
🚨🚨حتما حتما وقت بذارید واین صوت رو گوش کنید
🔴در میان هیاهوهای این روزها تحلیلها و توضیحات بسیار دقیق، به هنگام و کاربردی استاد عباسی ولدی در مورد ماجرای مرحوم مهسا امینی و حواشی آن را بشنوید :
1⃣ اصول دشمنشناسی
2⃣ علائم حملهی تمام عیار دشمن
3⃣ هنگام حملهی رسانهای و شناختی دشمن چه کنیم؟
4⃣ چرا ایران محور حملات دشمن است؟
5⃣ ایران چگونه نظم جهان را بههم زده و نسخهی مقاومت را ارائه کرده؟
6⃣ در ماجرای اخیر، ما باید چه کنیم؟
#سوادرسانه_ای
#بصیرت
#دشمن_شناسی
#نشر_حداکثری
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸غیبت از اینجا شروع شد!🔸
زمان ما، زمان امتحان است که آیا بعد از هزار سال غیبت، دیگر از تک روی کردن و از #خود_رأیی کردن [نسبت به رهبر] دست برداشته ایم یا هنوز هم این #مرض در ما هست. زمانۀ ما، فقط برای این امتحان است!
شیعیان، مبلغی از وجوهات خدمت امام یازدهم علیه السلام فرستاده بودند. نامه ای نوشتند که بیلان مصرف این اموالی که خدمت شما رسیده را به ما بگویید!! یعنی این پول را چه کار کردید؟ آدم به امام زمانش نامه بنویسد، بگوید کجا خرج کردی؟ مثل اینکه مدیری می خواهد از زیر دستش حساب بکشد! حضرت پاسخ داد: چرا این سؤال را از امامان قبلی نکردید؟ شما شیعیان کی رَسمتان بود که از امامتان سؤال کنید که این پول ها کجا رفته؟ کجا خرج شده؟ اگر امامت یک امر مستمری است چرا با من این رفتار را می کنید؟
بعد از این پاسخ، حضرت دستور داد پردۀ سیاهی بر در اتاق ایشان آویختند و مردم که می آمدند سؤال کنند، حق نداشتند پرده را عقب بزنند. از پشت پرده با آن حضرت صحبت می کردند و #غیبت_از_اینجا_شروع_شد. غیبت، از #عدم_اعتماد_امت_به_امامش شروع شد.
در جریان قبول قطعنامه، امت نشان داد که از این مرض دور شده. امت، خیلی نمره ی بزرگی آورد که بعد از 8 سال شعارِ «جنگ جنگ تا پیروزی»، وقتی امام گفت «من صلح می کنم»، بلافاصله [پذیرفتند]. #زیباترین کاری که این امت کرد، آن راهپیمایی یک ساعته اش در روز عید غدیر [در حمایت از پذیرش قطعنامه] بود. من هرچه همه ی اعمال این امت را کنار هم می گذارم، از این زیباتر نمی بینم.
@haerishirazi
هدایت شده از روشنگری
9.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥هر موقع دلگیر بودید و غم دنیا به دلتون سنگینی کرد، این صوت ملکوتی رو گوش کنید...
🏴 @Roshangari_ir
♻️امروز فقه و اصول کافی نیست برای اینکه انسان بتواند تبلیغ دین را بکند/ تنوع در علوم حوزوی یک نیاز قطعی و مبرم است و بایستی در برنامهریزی به آن توجه شود.
🔰آیت الله العظمی امام خامنه ای
🔺بالاخره حوزه خیلی کار دارد. البته وقتی ما میگوئیم فلان رشتهها بیاید، فلان کارها انجام بگیرد، بعضی میگویند آقا شما به فقه و اصول بیاعتنائی کردید؛ ما در حوزه، دیگر صاحب جواهر یا شیخ انصاری متخرج نداریم.
🔺این جزو حرفهای رائج است. من این حرف را قبول ندارم. اولاً مثل شیخ انصاری کو؟ توی حوزههائی هم که مخصوص این کار بودند، مگر چند تا شیخ انصاری داشتیم؟ عرض کردم؛ به نظرم نمیرسد که بعد از شیخ انصاری، هیچکدام از شاگردان ایشان و شاگردان شاگردان ایشان تا امروز به رتبه شیخ انصاری رسیده باشند. بله، حرفهای ایشان را ذکر میکنند، اشکال میکنند، ایراد میکنند، اشکالها هم وارد است؛ اما مسئلهی شیخ، مسئلهی دیگری است.
🔺آن قالبی که شیخ علیهالرحمه برای استنباط فقهی بعد از صاحب جواهر و روی دست صاحب جواهر، شیخ فراهم کرده شما ملاحظه کنید «مکاسب» شیخ را با «متاجر» جواهر مقایسه کنید تا معلوم شود فرق بین شیخ و صاحب جواهر چقدر است.
🔺بعد از صاحب جواهر، مگر ما چند تا مثل صاحب جواهر در حوزههای علمیه تربیت کردیم که حالا از حوزه گله کنیم که صاحب جواهر تربیت نمیکنیم! خب، اینها قلههائی بودند، هر چند وقت یکبار، یک مجموعه علمی و انسانی به یک قلهای دست پیدا میکند.
🔺اگر در زمان ما صاحب جواهر یا شیخ انصاری درست نشد، جای گله نیست که چرا نتوانستیم؛ خیال کنیم که اگر ما این درسها را کنار میگذاشتیم و فقط به فقه و اصول میچسبیدیم، حالا چند تا صاحب جواهر داشتیم؛ نه، آن روزی هم که حوزه نجف منحصر و مختص به فقه و اصول بود و غیر از آن نبود - که مرحوم سید اصفهانی (رضواناللهتعالیعلیه) اینجور فرموده بودند که باید فقط فقه و اصول باشد – ما ندیدیم در نجف مثل صاحب جواهر یا شیخ انصاری تربیت شود. این اولاً.
🔺ثانیاً اعتقاد ما این است که ما امروز نوکر دینیم؛ ما نوکر اسمها که نیستیم. روحانیت برای چیست؟
🔺روحانیت برای این است که بتواند مردم را تغذیه دینی کند؛ البته عالمانه. آن روز یک طلبهای میآمد نجف درس میخواند، فقه و اصول میخواند، رجال میخواند و بعضی چیزهای دیگر میخواند، ملا میشد، فاضل میشد؛ اگر در نجف میماند میشد بحرالعلوم و کاشفالغطاء؛ اگر از نجف خارج میشد، میشد میرزای قمی و ملامهدی نراقی و ملا احمد نراقی و حاجی کلباسی و سید شفتی و امثال اینها. یعنی هر کدام از اینها در هر شهری بودند، برای هدایت و تغذیه معنوی و فکری مردم خودشان کافی بودند. یک سید شفتی یا یک حاجی کلباسی یا یک میرزا مهدی شهید در مشهد، خودش و شاگردانش میتوانستند مردم را از لحاظ فکری تغذیه کنند.
🔺آن وقت عوامل گمراهکننده و لغزانندهی مردم زیاد نبود؛ همان شهوات شخصی انسانها بود که همیشه انسانها به آن دچار و مبتلایند؛ آن هم با موعظه و نُزهت و تذکر و از این چیزها تا حدود زیادی قابل رفع بود؛ یک مقدارش هم میماند که خب، همیشه گنهکارانی هستند.
🔺آن روز دیگر تلویزیون نبود، اینترنت نبود، این همه کتاب و مجله و افکار جدید نبود، این همه فلسفههای جدید داخل ذهنهای مردم نبود، شبکهی فیلمهای خانگی نبود، ماهواره نبود، مغریات و مذلاتی که جوان و پیر را تحت تأثیر قرار میدهد - افکار و شبهات گوناگون - نبود.
🔺آن روز وقتی عالم وارد یک شهری میشد - مثل میرزای قمی یا مثل حاجی کلباسی - از همهی مردم آن شهر فاضلتر بود. فضلای هر شهری کسانی بودند که چند جمله ادبیات یا عقلیات یا شبیه این چیزها را خوانده بودند؛ اینها از همهی آنها بهتر بودند، بالاتر بودند؛ در مقام برخورد و زورآزمائی علمی، کسی از عهدهی آنها برنمیآمد؛
🔺اما امروز اینجوری نیست.
🔺امروز ما فقه و اصول که میخوانیم، اگر توی یک شهری برویم، اینجور نیست که از همه زورمان بیشتر باشد؛ در رشته های مختلف، در کارهای مختلف، در حرفهای مختلف، در افکار مختلف کسانی هستند که مسلطند، فنانند، متبحرند؛ کسانی بخواهند عرصه را از آنها بگیرند، باید به قدر آنها زور داشته باشند.
🔺امروز فقه و اصول کافی نیست برای اینکه انسان بتواند تبلیغ دین را بکند. بنابراین حوزهها وظیفهشان خیلی سنگین است. این تنوع در علوم حوزوی یک نیاز قطعی و مبرم است و بایستی در برنامهریزی به آن توجه شود..
📚 بیانات 2.8.89