eitaa logo
سید عبدالحسین تقوی نژاد
3.3هزار دنبال‌کننده
714 عکس
374 ویدیو
8 فایل
نویسنده کتاب در زمینه کودک ، خانواده و ازدواج مشاور و پژوهشگر ☎️ : نوبت مشاوره حضوری و تلفنی، ثبت نام و خرید دوره های آموزشی👇 https://eitaa.com/ofogh1410 ⭐️: ارتباط با من : 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad ⭐️: ادمین 👇 @L_karimiyan2020
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ . مهارت‌های ارتباط مؤثر با خانواده (تربیت ) ( قسمت دوم ) کودکی بیشتر دوران دیدن ها ست نه گفتن ها👌 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
مهارت‌های ارتباط مؤثر با خانواده (تربیت ) (قسمت سوم ) راهکاری جالب برای تشویق به نماز برای خودمان و کودکانمان _ آیت الله حائری شیرازی(رحمة الله علیه) می فرمودند: نفس آدم حالت بچه دارد. دائم می خواهد سرگرم بازی باشد. باید نفس را راهنمایی کرد. باید کلاه سرش گذاشت و وادارش کرد به کار خوب. _ ایشان به من فرمودند: هر روز صبح که به مدرسه میری، از همان اول دائم به خودت تلقین کن که؛ کی میشود وقت نماز ظهر ‌شود بروم سروقت نماز. ایکاش وقت نماز برسه ومن نمازم رو بخونم. _ یه مقدار شیرینی یا هر چیزی که دوست داری بخر و فقط بعد از نماز آن را بخور. اینطور نفس آدم، از نماز خواندن خوشش می آید و اشتیاق به نماز خواندن پیدا میکند. _ هر کاری که که ممکن است در بین نماز فکرت را مشغول کند، قبل از نماز روی کاغذ بنویس، تا وسط نماز، ذهنت را مشغول خود نکند. _ قبل از وقت نماز، کارهایی که ممکن است در نماز تو را مشغول خود کند، آن‌ها را انجام بده. _ همیشه، ده دقیقه الی یک ربع، قبل از نماز در محل نمازت، بنشین. اگر خواستی، قرآن بخوان. ذکر بگو و.... و اگه حالش را نداری، فقط همینطور آرام بنشین. انگار که در این عالم هیچ کاری غیر از نماز نداری. _ با زور نمیتوان دل را مجبور کرد که به فلان چیز دل نبندد. نمیشود. باید خوراکش داد و گرنه شیطان به او خوراک می‌دهد. _ همه این کارها، اختیاری است. کسی نمیتواند بگوید این کارها از اختیار من خارج است. اگر نماز اینطور شد، انسان را از فحشاء و منکر، باز میدارد. _ به خاطر همین فرمودند: بعد از نماز، ببین گناه میکنی یا نه؟ اگر گناه میکنی بدان نمازت، نماز نبوده است. 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
﷽ مهارت‌های ارتباط مؤثر با خانواده (تربیت ) (قسمت چهارم ) کودکان مقَلِّدان خوبی هستند آنها هرچه اطراف و پیرامون خود می بینندضبط می کنند آن ها مانند تماشاگران زبردستی هستند که هرچه در میدان خانواده و جامعه می بینند، برداشت می کنند،به این صورت که ارتباط کلامی و احساسی و رفتاری والدین و دیگران را می بینند و سعی می کنند به همان گونه عمل کنند. پس اولین نکته ای که والدین در تربیت کودکلازم است رعایت کنند،این است که به تصحیح رفتار خود بپردازند، زیرا آنها اولین الگوئی هستند که شخصیت فرزندانشان به شدت تحت تاثیر آن رشد می کند 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
﷽ مهارت‌های ارتباط مؤثر با خانواده (تربیت ) (قسمت پنجم ) 💠حرفهای خودمانی یک با خود 🔻کاش ی ما مثل ی دوستم بودند ؛ 🔻َََ کاش دستهای خوب می شدند ؛ 🔻کاش برای یک مرتبه هم شده ، ی و را می دیدم ؛ 🔻کاش پدرم برای یک مرتبه هم که شده مرا بغل می کرد ؛ 🔻من به بابا و مامان هایی که با کودکشان خوب هستند ، می کنم . گاهی وقتها برخی پدر و مادران کودکانشان را بخاطر منافع خودشان می کنند. گاهی وقتها برخی پدر و مادران بخاطر ندانم کاری هایشان در حق کودکانشان ، از بدترین و منفورترین افراد نزد کودکان خود می باشند . این جمله های کودکی است که از داشتن و در محروم بوده است و بجای آن و جرو بحث را هر روز مشاهده می کرده است ، برای این گروه از کودکان هیچ چیز به اندازه ی و در خانواده اهمیت ندارد ، حتی بهترین امکانات رفاهی او را از این خواسته باز نمی دارد ، او همیشه در حسرت و با نشاط در اش است . 📚 کتاب دوران دیدن ها ن گفتن ها ✍نويسنده:سید عبدالحسین تقوی نژاد 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
99b25080 (2).pdf
763.5K
🔸پی دی اف فهرست من درحال تماس 🔸نوشته : عبدالحسین تقوی نژاد 👈 موضوع کتاب : باید ها و نباید های دوران ، انتخاب ، دوران 📣 توجه : در این حدود ۵۰ موضوع را بین به زبانی ساده بیان می کند 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein ‌.
مهارت‌های ارتباط با (قسمت اول) در برخی مواقع ، ما در ارتباط با دیگران بدون اینکه ↩️ موقعیت ↩️ ظرفیت ↩️ شرایط ↩️ امکانات ↩️ ومشکلات دیگران را بدانیم آنها راقضاوت ذهنی یا کلامی یا رفتاری می کنیم . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مهارت‌های ارتباط مؤثر با دیگران (مهارت‌های ) (قسمت دوم) در ارتباط کلامی با دیگران بخصوص نواده لازم است به سه نکته دقت شود :👇 ۱_ لحن کلام ( تربیتِ لحنِ کلام ) خدا در قرآن به حضرت موسی علیه السلام فرمود : خواستی به سراغ فرعون بروی با او نرم صحبت کن ؟ (آیه ۴۴ طه ) ۲_ محتوی کلام ( تربیت محتوی کلام ) خدا در قرآن می فرماید : با مردم خوب سخن بگویید . ( آیه۸۳ بقره ) ۳_ خوشرویی ( تمرین لبخند و خوشرویی ) در روایت داریم که پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم ، همیشه خوشرو و با تبسم بودند . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
. مهارت‌های ارتباط مؤثر با خود (موفقیت‌ ) آدمهای موفق همیشه چند قدم از آدم‌های ناموفق جلوتر هستند . _آدمهای موفق کسانی هستند که برای صبح های خود ، تا قبل از طلوع آفتاب برنامه ریزی برای و ورزش دارند ؛ ولی آدمهای ناموفق کسانی هستند تا قبل از آخرین لحاظ طلوع آفتاب خواب هستند . _آدمهای موفق به دنبال موفقیت بعدی خود هستند ، آدمهای ناموفق منتظر شکست بعدی هستند یا اضطراب شکست بعدی را دارند . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مهارت‌های ارتباط با خانواده (تربیت ) (قسمت ۶) امام علی علیه السلام می فرمایند : افراط و زیاده روی در ملامت کردن و سرزنش نمودن، آتش لج‌بازی را شعله‌ور می‌کند». (محمدی ری‌شهری، محمد ، میزان الحکمه، ج۱۰، ص۲۵۱، قم، دفتر تبلیغات اسلامی، ۱۳۶۲ ش.) _به کودک نگویید رو دیوار خط نکش ؛ بلکه بگویید نقاشیتو روی کاغذ بکش ، بعد اونو به دیوار میچسبونیم. _نگویید بلندشو اتاق کثیف و شلخته ات را تمیز کن ؛ بلکه بگویید دوست داری باهم اتاقت را مرتب کنیم ، چون میدونم نظم را دوست داری. _نگویید ازی را تمام کن و درس بخوان چون درس خواندن مهمتر است ؛ بلکه بگویید اگر درسات روتمام کنی باهم بازی 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
مهارت‌های ارتباط مؤثر با خانواده (تربیت ) (قسمت هفتم) هماهنگی والدین در تربیت کودک اگر والدین در تربیت فرزندان با هم هماهنگ نباشند ، اولین مشکلی که پیش می آید این است که فرزندان از این عدم هماهنگی سوء استفاده می کنند . فرزندان بخصوص در دوران کودکی ، چون دو تربیت متفاوت از والدین همزمان دریافت می کنند ، دچار تضاد شخصیتی می شوند . عدم هماهنگی والدین در تربیت فرزندان باعث می شود که آنها نتوانند ، برای آینده فرزندانشان درست برنامه ریزی کنند ؛ به عبارتی بهتر ، آینده فرزندان نامعلوم و مبهم هست . گاهی به خاطر عدم هماهنگی والدین در تربیت فرزندانشان ، شکاف و فاصله زیادی بین خود والدین ایجاد می شود . پس بنابراین والدین بهتر است در تربیت فرزندانشان با هم هماهنگ باشند.🌱 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ مهارت‌های ارتباط مؤثر با خانواده (تربیت ) (قسمت ۸) 💎 یک هشدار جدی برای کودکان بچه سه ساله فیلم بن تن را نگاه کرده ، بعد رفته خودش رو دار زده والدین برای اینکه از دست بازیگوشی های فرزندانشان در خانه ، رهایی پیدا کنند ؛ آنها را به تماشای تلویزیون و ماهواره ترغیب نکنند . ✅ والدین به فیلم هایی که کودکانشان می بینند ؛ نظارت مدبرانه داشته باشند و اجازه ندهند که ذهن کودکانشان بدون هیچ نگاه نقاد گونه ای درگیر این برنامه ها و فیلم ها شوند ؛ زیرا کودکان شخصیت و رفتار قهرمانان فیلم را به عنوان یک الگو برای خودشان ثبت و ضبط می کنند . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ مهارت‌های ارتباط مؤثر با خانواده (تربیت ) (قسمت ۹) والدین کودک و نوجوان خود را با کودکان و نوجوانان فامیل و آشنا مقایسه ذهنی و رفتاری نکنند : _ اگر والدین کودکان خود را با کودکان دیگر فامیل وآشنا مقایسه کنند ، مطمئنا کودکان ، آنها را با والدین دیگر فامیل و آشنا، مقایسه می کنند . ↩️ نمونه هایی از مقایسه کردن والدین :👇 مادر به دختر نوجوانش میگه ، دخترخاله ات را نگاه کن یکم از اون یاد بگیر ! پدر به پسرش میگه ، بابا یکم از برادرت یاد بگیر مادر به دخترش میگه ، دختر به بی نظمی تو ندیدم ، برو ببین دختر خاله ات برای مادرش چکار می کنه ! پدر به پسرش میگه : پسر تو چرا اینقدر نمی فهمی ، یکم از بچه عمویت یاد بگیر . زن و شوهر نیز همدیگر را ، با زن و شوهرهای فامیل و آشنا مقایسه نکنند ، زیرا باعث ایجاد مشاجره و درگیری بین آنها می شود . وقتی کودک یا نوجوانی با کودک و نوجوان دیگری در فامیل و آشنا م قایسه می شود ، زمینه ی کینه و دشنمی بین آنها در آینده آنها ایجاد می شود . پس بنابرین والدین بهتر است فرزندان خود را با دیگران مقاسه نکنند . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 📒 کتاب من در حال تماس نوشته : سید عبدالحسین تقوی موضوع کتاب : باید ها و نباید های دوران مجردی ، انتخاب همسر ، دوران متاهلی توجه : در این کتاب حدود ۵۰ موضوع را بین زوجین به زبانی ساده بیان می کند 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
99b25080 (2).pdf
763.5K
پی دی اف فهرست کتاب من درحال تماس نوشته : سید عبدالحسین تقوی نژاد موضوع کتاب : باید ها و نباید های دوران مجردی ، انتخاب همسر ، دوران متاهلی 📣 توجه : در این کتاب حدود ۵۰ موضوع را بین زوجین به زبانی ساده بیان می کند . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ذهن ( ذهن پاک ) خانواده (تربیت ) (قسمت ۱۰) 💎کودکان زندانی قسمت اول 👇 🔸# غالب کودکان امروزی در خانه هایشان همبازی ندارند ! 🔸همبازیهایشان در خانه بیشتر اسباب بازی و عروسک است ! 🔸ازطرفی چون اغلب خانه ها بصورت آپارتمانی هستند ، این کودکان کمی که شروع به بازی کردن می کنند ؛ سر و صدا همسایه ها بلند می شود ! 🔸از سوی دیگر مادران این کودکان نیز برای این که از دست شکایت های همسایه ها در امان باشند ، کودکان خود را به بهانه های مختلف را به تماشای تلویزیون و تبلت و موبایل و بازیهای رایانه ای مشغول می کنند . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
مهارت‌های ارتباط مؤثر با خانواده (تربیت ) (قسمت یازدهم ) 💎 کودکان زندانی قسمت دوم ⛔️ والدین توجه داشته باشند امروزه برخی کودکان بخاطر 👇 _ نبود فضای کافی برای بازی و ابراز هیجانتشان _ و همچنین نبود دوست و همبازی همسن سالشان در خطر آسیب هایی جدی هستند ؛ ⛔️ آسیب هایی مانند :👇 _ بلوغ جنسی زودرس _ اعتیاد به رسانه _ اعتیاد به فضای مجازی _ تنهایی _ و در نهایت افسردگی 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/seyedabdolhosein .
﷽ 🔴 دوره مدیریت ( ذهن پاک) 👇 رسیدن به یک رابطه خوب با : _ خود _ _ _ و 🔸_ عبور از‌ فکرهایِ خرافه ، تعصب هایِ کورکورانه ، عادت هایِ رفتاریِ ناپسند و مدیریت صحیح هیجان ها و همچنین رسیدن به یک بینش درست و صحیح در باورهای دینی با توجه به مبانی قرآن و روایات اهل بیت علیهم السلام (رابطه با خدا ) 🔸_رسیدن به یک اعتقاد عقلی نسبت به توانایی‌های و استعدادهای خود . (رابطه با خود ) 🔸_ آموزش مهارت‌های ارتباطی بصورت کاربردی (رابطه با دیگران ) 🔸_تبیین و عادت های غلطی که ازدوران تا حالا در ذهن ایجاد شده و ارائه راهکارهای لازم جهت حذف آنها ( رابطه با خود ) 🔸_ارائه لازم جهت کنترل و مدیریت 🔸_نقش و قدرت فوق العاده ذهن در و شکست هر فرد 🔸_توضیح های ذهنی و نقش منفی آنها در تخریب و پائین آمدن در هر فرد 🔸_ارائه راهکارهای لازم جهت رسیدن به یک فکری 🔸_نقش ذهن در پرورش استعداد برای مشاوره و ثبت نام دوره 👇 https://eitaa.com/L_karimiyan2020 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471