eitaa logo
سید عبدالحسین تقوی نژاد
3.5هزار دنبال‌کننده
706 عکس
367 ویدیو
8 فایل
نویسنده کتاب در زمینه کودک ، خانواده و ازدواج مشاور و پژوهشگر ☎️ : نوبت مشاوره حضوری و تلفنی، ثبت نام و خرید دوره های آموزشی👇 https://eitaa.com/ofogh1410 ⭐️: ارتباط با من : 👇 @Sayedabdolhosintaghvinajad ⭐️: ادمین 👇 @L_karimiyan2020
مشاهده در ایتا
دانلود
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.۵ حالا من یکم بزرگ شدم ماه رمضونه، روزه بودم، خواستم یه چیزی را بچشم همه تو خونه روزه بودند🌱 مادرم آدرس خونه یِ همسایه داد، گفته یه نفره که تو خونه همسایه روزه نیست به ایشون بگو امتحان کنه 😄 ___________________ 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 💎 مهارت‌هایِ ارتباط مؤثر یعنی : مديريت رابطه با 👇 ✨ خدایِ خود ✨ خود ✨ خانواده ✨ دیگران ✨🔹شنبه ها و یک شنبه ها ارتباط با خود(مدیریت ذهن، خودشناسی، توسعه فردی، استعدادیابی) ✨🔹دوشنبه ها و سه شنبه ها ارتباط با خانواده (کودک، نوجوان، قبل از ازدواج(انتخاب همسر) دوران نامزدی، روابط زوجین) ✨🔹چهارشنبه ها ارتباط با دیگران(مهارت‌های ارتباطی، مهارت‌های کسب کار) ✨🔹پنج شنبه ها ارتباط با خدا .
. 💎 مهارت‌های ارتباط مؤثر 💎رابطه با خود(توقع ذهنی) (قسمت بیستم) گفتیم دردوران نوجوانی، نوجوان چه دختر و چه پسر توقع ذهنی فهمی از والدین خود دارد، به عنوان مثال نوجوانِ پسر توقع دارد پدرش براش موتور بخرد، از طرفی وقتی با دوستان بیرون میره توقع داره والدینش خیلی کاری به کارش نداشته باشند‌، مثال دیگر برای نوجوان دخترکه توقع ذهنی داره والدینش بخصوص مادرش خیلی به حجاب، نماز، درس و دوستان او کاری نداشته باشند‌‌، این نوجوان اگر ببیند توقع ذهنی او برآورده نشد سعی می کند برای رسیدن به خواسته خود، رفتارهای پرخاشگرانه مانند عصبانیت، دوری از خانواده، رفاقت ها ی افراطی، اُفت تحصیلی و غیره..‌.به خواسته یِ خود برسد‌ . 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
. این بنر را قبلاً در کانال گذاشتم سؤالات زیادی در مورد آن به آیدی من ارسال شد ،انشاءالله امروز در مورد این بنر یه مقدار صحبت می کنیم.👌👆 .
.۱ والدین دقت کنن نوجوان مانند پروانه ای است که از پیله دراُومده و از پیله رها شده و پرواز می کنه، اینجا منظور از پیله دوران کودکی نوجوان است که کودک کاملأ در اختیار خانواده بخصوص مادر است، و مادر کاملأ بر کودک تسلط داره، اعتماد به نفس داره که کودک کاملأ تحت مدیریت او است، اگر این مادر به همین مدیریت اعتماد کنه و برای پرواز این پیله دوراندیشی و برنامه ریزی نداشته باشد باید منتظر شکار پروانه باشد. 🌱 .
.۲ خیلی از والدین بخصوص مادران دنبال راهکار برای مدیریت نوجوان هستن ، والدین دقت کنن نوجوان مثل پروانه ای شده که بیشتر به پرواز بیرون از خانه تمایل دارد، این جزء برنامه ی زندگی اش هست که به بیرون از خانه عادت کنه، چون انسان موجودی اجتماعی است و برایاجتماعی شدن نیاز به این داره که وارد اجتماع شود، اینجا پدر و مادر لازم است برای بیرون رفتن نوجوان کاملأ حواسشون جمع باشه، حواس جمع منظورم رفتارهای تحکمی پدرانه، نصحیت های افراطی مادرانه نیست، این سبک حواس جمعی هم والدین خسته می کنه و هم اینکه نوجوان عصبی تر می کنه 👌 .
.۳ والدین در ارتباط با کودک و جوان معمولا مشکلی ندارند، علتش این نیست که همه یِ والدین مهارت‌های ارتباطی با کودک و جوان را بلد هستن نه اینطور نیست، یکی از علت هایی که معمولا والدین در ارتباط با کودک و جوان مشکلی ندارند و به عبارتی به وضعیت موجود کودک و جوان راضی هست اینه که کودک خام است و جوان پخته، اما نوجوان نه خام است و نه پخته، به همین علت اگر والدین نوجوان را کارشناسانه مدیریت نکنند، نوجوان به شدت تحت تاثیر جو بیرون قرار می گیرد 🌱 .
.۴👆👆👆 منظور اینه چون نوجوان تازه وارد اجتماع میشه، بهتره پدر و مادر بخصوص پدر ببینند، معلم نوجوانشان کیه، دوست نوجوانشان کیه،مهمتره از همه معلم و دوست نوجوان چیه چون ممکنه ازمعلم‌ ها شبهاتی در مورد دین و انقلاب به ذهن نوجوان القا کنن، اینجا نوجوان هم از دین زده میشه و هم از انقلاب، ممکنه این معلم مثلاً معلم ریاضی یا زبان یا ادبیات فارسی باشه میاد در کنار این درس ها شبهاتی در مورد دین و انقلابی به خورد نوجوان میده، حالا چون نوجوان قدرت حل این شبهات را نداره خودبخود در مدت ۶ تا ۹ ماه ممکنه تغییر کنه، اینجا باید از همان روزهای اول متوجه تغییر فکری فرزند نوجوان خود شوند، از آنطرف رفیق نوجوان ممکنه به نوجوان ارتباط با جنس مخالف و مسائلی از قبیل قلیان و سیگار به او پیشنهاد کنه ممکنه در فاصله بین ۶ یا ۹ ماه که یک سال تحصیلی است نوجوان تحت تأثیر رفیقش قرار بگیره، اینجاست که ممکنه نوجوان به دوستی با جنس مخالف روی بیاره ، البته در این بین معلمان متعهد، دلسوز و انقلابی و دوستان خوب، متعهد و اهل درس هم وجود داره، هدایت نوجوان به سمت این معلم و دوست، کار والدین است، البته هدایت غیر مستقيم و مستقیم داریم. 👌 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.😂 خَلق لحظه های شاد با کودک در زیر سقف زیر سقف خانه هایتان را خَلق لحظه های شاد کنیدتا باعث امید و دلگرمی اعضای خانواده شود👌 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
. 💎 عزیزان لطف کنن نظر خود را در مورد کانال، اعم از 👇 _ موضوعات کانال ( منظور ، ارتباط با خدای خود ، خود، خانواده و دیگران) _ محتوی متن ها _عکس و فلیم هایی که در طراحی بنر استفاده میشه 🌱 را بنویسند و به آیدی من ارسال کنن👇 https://eitaa.com/Sayedabdolhosintaghvinajad .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. 💎 مهارت‌هایِ ارتباط مؤثر یعنی : مديريت رابطه با 👇 ✨ خدایِ خود ✨ خود ✨ خانواده ✨ دیگران ✨🔹شنبه ها و یک شنبه ها ارتباط با خود(مدیریت ذهن، خودشناسی، توسعه فردی، استعدادیابی) ✨🔹دوشنبه ها و سه شنبه ها ارتباط با خانواده (کودک، نوجوان، قبل از ازدواج(انتخاب همسر) دوران نامزدی، روابط زوجین) ✨🔹چهارشنبه ها ارتباط با دیگران(مهارت‌های ارتباطی، مهارت‌های کسب کار) ✨🔹پنج شنبه ها ارتباط با خدا .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. _
مهارتهای
ارتباط موثر _ رابطه با خانواده (مهارتهای کلامی والدین با کودک و ) 🏳
کودک و نوجوان را مقایسه 
و سرزنش نکنیم. 
🎯
سرزنش کردن از مقایسه 
کردن مُخَرَب‌تر است.
____________________ 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ . ارتباط مؤثر با خانواده ( سبک )
برای یک زندگی سالم و صحیح،
 لازم است یک برنامه و نقشه راه
 داشته باشیم، آن نقشه می تواند 
سبک زندگی اسلامی باشد. در این 
سبک زندگی مادر خانواده جایگاه 
والا و مقدسی دارد، پس بنابراین 
مراقب هجوم سبک زندگی غربی 
در زندگی دینی خود باشیم
. ____________________ 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
. ارتباط مؤثر ارتباط با خانواده( روابط زوجین) (قسمت پنجم)
آقایان مراقب باشند که درد دل های
   همسر خود را بشنوند، ببینند
 که آیا خانمشان همانطوری که آنها را 
از لحاظ  همراهی می کنه آیا
 از لحاظ  نیز همراه هست یا نه؟                        قضاوتش با خود شماست
🤔 نمونه های از دردل های فکری برخی از خانم ها 👇👇

_ شوهرم به من اظهار محبت نمی کنه !

_ از هدیه روز تولد و روز عروسی 
   خبری نیست !

_ وقتی حرف این میشه که چرا به
 احساسات من که زنت هستم توجه 
 نمی کنی میگه این مسخره بازیها
  چیه !

_ وقتی میاد خونه یا سرش تو 
  گوشیه یا پای تلویزیون !
🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .
👆
ببخشید پیام ها در موضوع نوجوان 
خیلی زیاده ، من نمی تونم جواب 
همه پیام ها را بدم، ولی سعی می کنم
 متناسب با مشکلی هست ، مطلب در 
کانال بزارم 🙏
و اما در مورد پیام بالا که یکی از عزیزان به آیدی من ارسال کردند.👇 _چون چند تغیییر همزمان در جسم و میل نوجوان ایجادمیشه ، شاید نوجوان یکم بی نظم و پرخاشگر شود👇 از جمله این تغییرات 👇
_جوش در صورت
_بدنش کاریکاتوری ممکن 
رشد کنه
_صداش دو رگه میشه
_وجود موهای زائد در بدن
_ تغییرات هورمونی 
_ میل به شهوت
_ میل به جنس مخالف
_میل به دوست و پاتوق
 دوستان

حساب کنید نوجوان با وجود 
این تغییرات 
باید درس هم بخونه
.‌

والدین از یه طرف بدانند 
نوجوان داره پوست میندازه 
که برای جوانی آماده بشه و
 این تغییرات باید در بدنش
 اتفاق بیفتد ، پس مادران مثل 
دوران کودکی با نوجوان رفتار
 نکنن ، از طرف دیگر باید برای 
اعتقاد،‌ درس ، رفیق و مدرسه
 و تفریح و تنهایی نوجوان یه 
برنامه ریزی از طرف والدین 
برای مدیریت نوجوان در نظر 
گرفته شود.

.
👆 .۶ سلام شب بخیر🌱 سؤال از مدیریت نوجوان شد به چه صورت باشه؟؟ در مدیریت نوجوان بهتره 👇 _
 پدر و مادر در مدیریت نوجوان 
بهتره با هم  از لحاظ  نگرشی با 
هم هماهنگ باشند ، یعنی طوری
 نباشه که مادر یه نظر در ارتباط 
با نوجوان داشته باشه، پدر دقیقاً 
نظر مقابل مادر را داشته باشد.

_ پدر و مادر بعد از هماهنگی در
 مدیریت بهتره مهارت‌های ارتباطی
 با نوجوان را بلد باشند و در این 
زمینه سلیقه ای برخورد نکنند ، 
اگراین اتفاق بیفتد به انتظار 
آسیب های احتمالی نوجوان در
 آینده باشند، با یه سرچ ساده در 
اینترنت مهارت‌های ارتباطی با 
نوجوان را  می تونید یاد بگیرید.


_اگه در مدیریت نوجوان امروز
 و فردا کردی، بشدت ضرر می بنید، 
گاهی میشه که پسر نوجوان با یه 
رفاقت یک هفته ای با رفیق، برای 
همیشه سیگاری میشه، پس بنابراین 
والدین در مدیریت نوجوان تعلل نکنند‌

_ اگر بین اعضای خانواده، صمیمیت 
و همدلي بیشتری وجود داشته باشد، 
آسیب پذیری ایشون در بیرون از خانه 
خیلی کم میشه،  اینجا لازم است پدر
 و مادر شرایط صمیمیت و همدلی در 
فضای خانه بیشتر ایجاد کنند. 

.
💎۴۰ راهکار برای رسیدن به موفقیت و آرامش درون راهکار اول : شکر گذاری نعمت های که خدا به ما داده🌱 راهکار دوم : تمام مشکلاتی که در حال حاضر در زندگی دارید بنویسید و یک راهکار عقلی برای آن در نظر بگیرید.🌱 راهکار سوم : اهداف خود را در زندگی بنویسید.🌱 راهکار چهارم‌‌ : برای دستیابی به هدف هایی که انتخاب کردی، باید با اراده و تدبیر موانع را برطرف کنی، برای رسیدن به اهدافت باید بجنگی.🌱 راهکار پنجم : اهدافی که انتخاب کردی سعی کن دغدغه ی ذهنی ات باشند، یعنی شب و روز ذهنت درگیر اهدافت باشد.🌱 راهکار ششم : اگر در راه اهدافت، دفعه‌ یِ اول شکست خوردی دلسرد و خسته نشو!برگرد دوباره از زاویه دیگه ای شروع کن.🌱 راهکار هفتم : در مورد آدمهای موفق شروع به تحقیق کن، ببین آنها برای زندگی شان چه برنامه های داشتند، به نوعی از تجربیات آدمهای موفق استفاده کن🌱 راهکار هشتم : در رسیدن به اهداف و موفقیت تنبل و اهمال کار نباشید 🌱 راهکار نهم : در رسیدن به اهداف، لازم است همیشه یک قدم از آدم‌هایی عادی جلوتر باشی به عبارتی آدمهای موفق همیشه یک قدم از آدم‌های عادی جلوتر هستند.🌱 راهکار دهم : در مسیر رسیدن به اهداف و موفقیت لازم است👇 هزینه وقت استاد کتاب داشته باشی🌱 راهکار یازدهم : در راه رسیدن به اهدافت، به جای این که شرایط زندگی تو را تغییر بدهد، تو شرایط زندگی را تغییر بده 🌱 راهکار دوازدهم : در راه رسیدن اهدافت ممکنه افراد سمی سر راهت قرار بگیرند و شما را ناامید و دلزده کنند، به شما می گویند خودتو خسته نکن فایده ای نداره، اینجا فقط به ندای درونت گوش بده و با توکل به‌ خدا جلو برو 🌱 راهکار سیزدهم: در راه رسیدن به اهداف و موفقیت، سعی کنید صبح ها ساعت بیدار باشید، این ساعت 👇 نماز و دعا مطالعه ورزش صبحانه فراموش نشود.🌱 راهکار چهاردهم : برای رسیدن به اهدافت چشم انداز داشته باش، یعنی پیش خود بگو چهار سال آینده من در چه شرایط زندگی از لحاظ فکری و مالی هستم.🌱 راهکار پانزدهم : در رسیدن به اهدافت تحت تأثیر احساسات، هیجانات و عواطف قرار نگیر، به عنوان مثال اگه یکی از فرزندان مریض شد، با تدبیر مدیریتش کنی اما طوری نباشه که بااهمیت دادن بیش از اندازه به آن کودک از رسیدگی به بقیه فرزندان و همسر بازبمانی🌱 راهکار شانزدهم : در مسیر رسیدن به اهدافت ابتدا از قدم های کوچک شروع کن، عجله برای برداشتن گام های بزرگ، حرکت درجاده ی موفقیت نیست ؛ بلکه درجا زدن در جاده موفقیت است.🌱 راهکار هفدهم : در رسیدن به اهداف و موفقیت، ذهن شلوغ نداشته باشید، ذهن شلوغ باعث ترافیک ذهنی میشه، به نوعی باعث درجا زدن شخص میشه، شما برخی افراد را می بیند که رفتن یک کار را شروع کردن، ولی بلافاصله آن کار را رها کردن، چون ذهن آنها شلوغ است و دقیقا نمی دونن کدام کار از کارهایی را که در ذهنشان ردیف کردن را باید انجام دهند.🌱 راهکار هیجدهم : برای رسیدن به موفقیت، هر چند وقت یکبار کل کارها را رها کنید، و به خود و ذهنتان استراحت کامل دهید تا با انرژی و خلاقیت بیشتری به مسیر خود ادامه دهید. 🌱 راهکار نوزدهم : عصبانیت و زود از کوره در رفتن، باعث میشه که شخص نه تنها زود به اهداف و موفقیتش نرسه، تازه زمینه ی سقوط موفقیت‌ خود را با دست خودش امضاء کرده است.🌱 راهکار بیستم : در مسیر موفقیت، بجای اینکه اضطراب از مشکلات احتمالی آینده داشته باشی، مشتاق و آماده مقابله با هر مشکلی باش، زیرا به جنگ مشکلات رفتن، باعث رشد استعدادها و توانایی‌های درون می‌شود.🌱👏 🌐 کانال سید عبدالحسین تقوی https://eitaa.com/joinchat/293077038Cdd5f50e471 .