جیشالعدل با همکاری چه کسانی مقر انتظامی راسک را هدف قرار داد؟
👇
mshrgh.ir/1556154
🔰تکثر فرهنگی و اجتماعی : پروسه تمدنی یا پروژه مدرن؟
✅پرسش:
آقای دکتر! اکنون، تکثر فرهنگی مشخصی در جامعه ما مشهود است. به نحوی که آدم احساس میکند آن یکپارچگی قبلی – که ذیل بحث هویت و از اجزاء مهم نظریات شما هم بوده و هست- دیگر وجود ندارد. این شهود و این احساس شاید در سالهای اخیر و به خاطر برخی ناامیدی های پیش آمده، تشدید شده است؛ و حتی برخی جریانات مذهبی و انقلابی احساس میکنند که انقلاب دیگر راهش را درست نمیرود. این را چطور میتوان توضیح داد؟ آیا بحث اخیر شما با عنوان تعلق تمدنی و تعلق فرهنگی، با این چالش نسبت دارد؟
🔴پاسخ:
✅دکتر نجفی:
یک تکثر، تکثر حاصل از رشد انقلاب و به صورت پروسه ای بوده است که اتفاقا نامطلوب هم نیست و به آن یکپارچگی هویتی هم ضربه نمی¬زند. اما از آن طرف هم ما دچار هژمونی غرب هستیم. تمدن غرب یک هژمونی خیلی سنگین تکنیکی در دنیا دارد و قدرتمند است و هنوز هم مخصوصاً بعد از فروپاشی قطب کمونیست یکهتاز میدان است. نه صرفاً آمریکا. به هر حال مدرنیته و تجدد در عالم حاکم است و خیلی از ابزارهای دنیا، ارتباطات، اقتصاد، منابع زیرزمینی و روزمینی، جنبش نرمافزاری، هنر و سینما دست اوست و اینها چیزهای کمی نیست. خب این هژمونی در جمهوری اسلامی هم که از اول مدلش، مارکسیستی نبود که درها را ببندد، رخنه کرده است و طبیعی است که در جامعه تکثر ایجاد کند.
پس تکثری که داریم از دو جهت است. یکی از زاویه رشد خود انقلاب. خود انقلاب ذاتاً یک حوزه زیست فراایرانی دارد. انقلاب که محدود به ایران نیست؛ بلکه در ایران مأوا گرفته است. اگر ما با جریان بیداری اسلامی نگاه کنیم، بیداری اسلامی صرفاً مال ایران نیست اما در ایران به رشد بالایی رسیده است که حالا دلایل زیادی دارد که چرا ایران؟ (یکی از دلایل، تشیع ایرانیان است. ولی فقط این نیست). فلذا این تکثر ناشی از فراملی بودن هم هست. اساسا مذهب خودش یک حالت فراملی دارد. مثل خود تمدن غرب. تمدن غرب صرفاً اروپایی نیست صرفاً آمریکایی نیست. خود آنها هم جهانی میدانند. هر چه حوزه زیست یک تمدن وسیعتر باشد حد اعتبارش هم بیشتر میشود. این در مورد انقلاب اسلامی نکته خوبی است واین حوزه زیست وسیع را شامل میشود. پس جهت اول تکثر، تکثر طبیعی و ذاتی شد که بر اثر رشد انقلاب به وجود آمده است. و اتفاقا تعلق تمدنی، تعلق های فرهنگی متعددی را در خود جای می دهد. و جهت دوم یک تکثر پروژهای و پروژهگونه که به وسیله تمدن غرب تحمیل میشود. این دو را باید از یکدیگر تفکیک کرد.
البته پروژهها نمیتوانند پروسهها را نابود کنند. فقط میتواند به تعویق بیندازد.
برشی از کتاب "فلسفه انقلاب اسلامی و آینده ما". نوشته دکتر موسی نجفی
🏴به مدد الهی و عنایت بی بی فاطمه زهرا سلام الله علیها مواکب فعال سطح شهر در فاطمیه دوم بشرح زیر می باشد.
♻️این لیست درحال تکمیل شدن است:
۱.موکب غدیر _ میدان بصیرت
۲.موکب شهید پورموسوی میدان پرچم(رودبند)
۳. موکب مسجد بقیه الله خ شریعتی درب کلوپ ورزشی
۴.موکب مسجد علویه خ طالقانی نبش حضرت رسول
۵. موکب هیئت محبان امیرالمؤمنین خ۴۵متری قدمگاه
۶. موکب مسجد خاتم الانبیاء (ص)، خ فردوسی
۷.موکب مسجد شهید مسعودتوتونچی| انتهای شریعتی فلکه بهاران
8.موکب هیئت عشاق المهدی مسجد امام حسین ع شمالی جاده ساحلی جنب حسینیه ثارالله
9_موکب مسجد امام سجاد
هیئت یالثارات الحسین (ع)
نبش مقاومت 18
۱۰. موکب مسجد رسول اعظم میدان موشک
۱۱.ورودی گلزار شهدای کوی طالقانی
۱۲. حسینیه شهدا خوشروانی
۱۳. موکب مسجد امام حسن عسکری
۱۴.موکب حضرت فاطمه الزهرا علیه السلام کوی مدرس و طالقانی
۱۵.مسجد ثارالله ( میدان مقاومت)
۱۶.مسجد الله اکبر( خیابان پیام آوران، شریعتی)
۱۷.مسجد بعثت میدان حضرت رقیه
۱۸.مسجد نجفیه خیابان طالقانی
۱۹. موکب امام حسن مجتبی درب حسینیه ثارالله
۲۰. موکب هیئت شهدای گمنام مقابل حرم حضرت سبزقبا
۲۱. موکب مسجد حضرت مهدی جنوبی میدان مثلث
۲۲. موکب مسجد مسلم بن عوسجه کوی رسالت
۲۳. موکب خادمین شهدای گمنام مستقر در باغ موزه دفاع مقدس
۲۴. موکب مسجد پاسداران
۲۵. موکب مسجد آقا حبیب
۲۶. موکب مسجد حجت بن الحسن میدان شهید ولایتی
۲۷. مسجد امام محمد باقر چهار راه شریعتی آفرینش
۲۸. موکب هیئت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی خ امام جنوبی پارک بهار آزادی
۲۹. موکب آتش نشانی بلوار مقاومت
۳۰. موکب مسجد سیدالشهدا فرهنگ شهر بلوار فرهنگ شهرنبش۱۸شرقی
۳۱. . موکب پایگاه مقاومت بسیج شهید شاهین. درب ورودی خانواده تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت آقا بعد از مراسم امشب به حاج مهدی فرمودند این مرثیهی شما (اشاره به مداحی بی مردم) کار یک منبر نه بلکه کار چند منبر رو با هم کرد.
دوستانمون دارن این مداحی رو همراه با این پانویس👆 با شوق و ذوق دست به دست میکنن. ورای زیبایی مداحی ولی من تنم لرزید وقتی این صحبت حضرت آقا رو شنیدم.😢
جا داره از این غم دق کنیم که امام خامنه ای دارن با اشاره میگن بابا اگه شما چشاتونو ببندید من علی هم باشم نمی تونم کاری کنم! آهای ملت بیدار باشید! همه چی با کاروان نیست!! شما پشت ولی فقیه نباشید اونم نمیتونه کاری کنه!
کاش واقعا و در عمل، پای رهبرمون باشیم!
✍ #زهرا_آراستهنیا
🔥سوزستان⬇️
https://eitaa.com/joinchat/2783444993C792bec2f2c
پرونده ترور👇
فرزند شهیدافتخاری:
منافقین پدرم را مقابل چشم دختر ۵ سالهام ترور کردند👇
mshrgh.ir/1556068
🔰به مناسبت ایام فاطمیه
✅بحث "مشروعیت" در دو نظریه "وصایت" و "خلافت"
✍دکتر موسی نجفی
( نشانه گذاری و نقش بی بدیل حضرت فاطمه سلام الله علیها در شناساندن امامت و ولایت و جریان شناسی در سرچشمه های انحراف)
🔴در مسئله بسیار مهم جانشینی پیامبر اکرم (ص) دو نظریه عمده وجود دارد:
۱ - نظریه نصب یا "وصایت " که امامت و ولایت و عصمت را شامل میشود ۲- نظریه" استخلاف " که مفاهیمی مثل "خلافت" و" اجماع " و "اهل حل و عقد " و حتی شورا و بیعت را در هم بر میگیرد ۰
🔹🔸🔹 در تاریخ اسلام و قرون بعدی تا به امروز بحث "مشروعیت" در هر دو نظریه از جمله مباحث سرنوشت ساز شیعه و سنی بوده است ؛ اما در این میان یک شاهد معتبر و زنده تاریخی از همان ابتدا توانست مشروعیت نظریه اول یعنی ولایت و جعلی بودن نظریه دوم یعنی خلافت را به طور شفاف و دقیق نشان دهد و آن حیات کوتاه ۷۵ و یا ۹۵ روزه و سپس شهادت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) بعد از رحلت نبی اکرم (صلی الله علیه و آله) است ؛
🔸🔹🔸 جدا شدن این دو خط عقیدتی از همدیگر و غصبی و انحرافی بودن جریان حاکم سیاسی فقط در قالب انتقادات و نوحه سرایی و خطبه خوانی دختر بزرگوار پیامبر میسر گردید و سپس مخفی بودن قبر مطهر و اجازه نداشتن خلیفه و باند حاکم در تشیع جنازه ، عدم مشروعیت نه تنها شخص خلیفه بلکه اصل جایگاه خلافت را در مقابل وصایت نشان داد ۰
🔹🔸🔹اگر نشانه گذاریهای حضرت فاطمه (سلام الله علیها ) در حقانیت امامت نبود شاید تبلیغات خلفا تا دهه ها و حتی قرون بعدی با مقدس جلوه دادن و مشروعیت سازی خلیفه و خلافت به عنوان تنها گزینه جانشینی ، وجود داشتن نظریه اصلی و رقیب دیگری را تا ابد منکر می شدند و یا آن را ساخته تاریخی قرون بعدی شیعه وانمود می کردند.
سخنان حزن انگیز امیرمومنان علیه السلام هنگام به خاك سپردن همسرش حضرت فاطمه سلام الله علیها
سلام بر تو، اى پيامبر خدا. سلام من و دخترت كه اكنون در كنار تو فرود آمده و چه زود به تو پيوست.
اى رسول خدا، بر مرگ دخت برگزيده تو، شكيبايى من اندك است و طاقت و توانم از دست رفته ولى مرا، كه اندوه عظيم فُرقت تو را ديده ام و رنج مصيبت تو را چشيده ام، جاى شكيبايى است.
من خود تو را به دست خود در قبر خواباندم و هنگامى كه سر بر سينه من داشتى، جان به جان آفرين تسليم نمودى. «انا لله و انا اليه راجعون».اینک
آن وديعت بازگردانده شد و آن امانت به صاحبش رسيد و اما اندوه مرا پايانى نيست. همه شب خواب به چشمم نرود تا آن گاه كه خداوند براى من سرايى را كه تو در آن جاى گرفته اى، اختيار كند.
بزودى، دخترت تو را خبر دهد كه چگونه اُمّتت گرد آمدند و بر او ستم كردند. همه سرگذشت را از او بپرس و خبر حال ما از او بخواه.
اينها در زمانى بود كه از مرگ تو ديرى نگذشته بود و تو از يادها نرفته بودى.
بدرود تو را و دخترت را. بدرود كسى كه وداع مى كند، نه بدرودِ كسى كه رنجيده و ملول است. اگر از اينجا بازمى گردم نه از روى ملالت است و اگر درنگ مى كنم نه به سبب آن است كه به وعده اى كه خدا به صابران داده است بدگمان شده ام.
نهجالبلاغه، خطبه۲۰۲
https://eitaa.com/seyedalisafi