📣 بیان زندگینامه دانشمندان مسلمان و افتخارات آفرینان این مرز و بوم می تواند در جهت دهی فرزندان در استفاده بهینه از رقت بسیار تاثیرگذار باشد زندگینامه افرادی چون شیخ صدوق، شیخ مفید، ابوریحان بیرونی، ابوعلی سینا، جابربن حیان، پروفسور حسابی، و بالاخره دانشمند شهید محسن فخری زاده و....الگوهای ما و فرزندانمان هستند.
📣 الگوشناسی را در خود تقویت ڪنیم.
متاسفانه یکی از راههای اثرگذاری منفی رسانه ها و سطح زندگی الگوسازی از طریقه سلبریتی ها است.
سلبریتی ها یا ستاره ها چهره های مشهوری هستند که به واسطه رسانهها ، محبوبیت مردمی پیدا کردهاند.
به هر اتفاق و صبر جزئی از زندگی آنها در رسانههای مختلف بازتاب داده میشود.
👌 تاثیر ستاره ها در بین مردم تنها به حوزه تخصصی خودشان محدود میشود و این اشخاص در نقش الگوهای برای سبک زندگی مطرح میشوند که در نحوه پوشش معاشرت تفریحی و مصرف نیز به مخاطبان خود به خصوص نسل جوان الگو میدهند.
مطالعه تاریخ زندگی آنان نشان می دهد،زندگی شخصی شان مملو از تنشها اختلافات رفتارهای اخلاقی ناپسند ناهنجاریهای روانی و اجتماعی بوده است اما همین اشخاص الگو و قهرمان معرفی میشود و شرکتهای تبلیغاتی و تجاری برای فروش محصولاتشان از آنها استفادهواقعیت اینجاست که در پشت هر سبک زندگی مجمو می کنند.
واقعیت اینجاست که در پشت هر سبک زندگی مجموعهای از قواعد و اصول فکری نهفته است فردی که یک سبک زندگی به خصوص را انتخاب میکند ممکن است اطلاعی از اندیشه ورای آن سبڪ نداشته باشد اما با گذشت زمان افڪار وی نیز در جهت همان سبک زندگی تغییر میکند.
👌اگر عناصر زندگی ما از خوراک و پوشاک گرفته تا نحوه معاشرت با اطرافیان مان به گونه ای باشد که در آن سود و لذت شخصی مان اهمیت داشته باشد به مرور زمان خود خواهی و لذت پرستی جای ارزشهای دیگر را در افکار ما خواهد گرفت و اگر سبکی که برای زندگی کردن انتخاب کردهایم دینی و الهی باشد آنچه در اندیشه ما تقویت خواهد شد ایمان به خدا و رضایت از زندگی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جـــــــانم فــــداے رهبــــــر 🙏
گــوش ڪنیــــد ، لطفـــا:
سبڪ زندڱے مقام معظم رهبــــرے از زبان بیگانگان غربی.....
جهت دسترسی و مشاهده کلیه پیام ها رسانه اے "بصورت متنی" می توانید به کانال "سواد رسانه ای " در ایتا
https://eitaa.com/joinchat/3047424179Cb38dc77886
مراجعه فرمایید.
📣📣📣دوره مدیریت مصرف رسانه در خانواده
👌ویژه مربیان ، معلمین و فعالان لیسانس به بالا
🌺باحضور استاد خانم جواهری
👌گواهینامه از دفتر تبلیغات حوزه علمیه استان قم
☀️چهارشنبه ها ساعت ۱۰ الی۱۲
ثبت نام در اسرع زمان 👈@Shftegane
🇮🇷کانال موسسه
@sh37233392
کانال واحد آموزش
@amozeshshiftegan
صوت «زیارت آل یاسین».mp3
19.79M
✨امام زمان فرمودند
این طور به من سلام بدهید✨
🔷زیارت آل یاسین🌸🌸🌸
#مناجات_صبحگاهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صــوت دعاے عهـــد👆
[خطبه حضرت در «نهج البلاغة» درباره عظمت قرآن]
يكجا در تعريف و تعظيم و تكريم قرآن مىگويد:
وَ كِتَابُ اللَهِ بَيْنَ أظْهُرِكُمْ؛ نَاطِقٌ لاَ يعْيَا لِسَانُهُ، وَ بَيْتٌ لاَ تُهْدَمُ أركَانُهُ، وَ عِزٌّ لاَ تُهْزَمُ أعْوَانُهُ. - تا آنكه مىگويد:
كِتَابُ اللَهِ تُبْصِرُونَ بِهِ، وَ تَنْطِقُونَ بِهِ، وَ تَسْمَعُونَ بِهِ. وَ ينْطِقُ بَعْضُهُ بِبَعْضٍ، وَ يشْهَدُ بَعْضُهُ عَلَى بَعْضٍ. لاَ يخْتَلِفُ فِى اللَهِ؛ وَ لاَ يخَالِفُ بِصَاحِبِهِ عَنِ اللَهِ.
قَدِ اصْطَلَحْتُمْ عَلَى الْغِلِّ فِيمَا بَيْنَكُمْ، وَ نَبْتِ الْمَرْعَى عَلَى دِمَنِكُمْ. وَ تَصَافَيْتُمْ عَلَى حُبِّ الأمَالِ؛ وَ تَعَادَيْتُمْ فِى كَسْبِ الأمْوَالِ. لَقَدِ اسْتَهَامَ بِكُمُ الْخَبِيثُ، وَ تَاهَ بِكُمُ الْغُرُورُ؛ وَ اللَهُ الْمُسْتَعَانُ عَلَى نَفْسِى وَ أنْفُسِكُمْ1.
«و
كتاب خدا در ميان شماست؛ گويندهاى است كه هيچگاه زبانش از گفتار خسته نمىشود، خانهاى است كه هيچوقت پايههايش فرونمىنشيند، و عزيزى است كه ابدا يارانش پا به فرار نمىگذارند...
كتاب الله، كتابيست كه بهواسطۀ آن شما مىبينيد، و شما سخن مىگوئيد، و شما مىشنويد. و بعضى از آياتش گويا و روشنگر بعضى آيات دگر است، و برخى شاهد بر صحّت برخى ديگر. در معرّفى خداوند اختلافى ندارد. و كسى را كه با وى سروكار دارد، به راهى مخالف راه خدا حركت
1) «نهج البلاغة» خطبۀ 131؛ و
شما همگى اتّفاق كردهايد در حقد و كينه در ميان خودتان، و بر روئيدن گياه آلوده و پليد در كنار مرغزار كثيف و لجنزار عفن و گلخن افكار و آمال خودتان. و در يكرنگى در راه محبّت آرزوهاى دنيوى، با هم از در صلح و صفا درآمدهايد؛ و در كسب اموال و ربودن آنها از يكديگر به دشمنى و خصومت گرائيدهايد.
شيطان خبيث شما را مدهوش نموده؛ از نور فطرت و تابش انوار شريعت، به ظلمات ضلالت سوق داد. و اين خودپسندى و غرور پيوسته شما را در وادى گمرهى نابود و تباه كرد. و يگانه مورد اعتماد و اعانت من، چه بر نفسم و چه بر نفوس شما، خداست كه فقط بايد در مزلاّت اقدام بدو پناه برد.»
أميرالمؤمنين عليه السّلام در بسيارى از خطبههاى خود كرارا ياد از قرآن مىكند، و عظمت و كرامت آن را شرح مىدهد، و از اصالت و اتقان آن پرده برمىدارد، و از سستى و كوتاهى مردم از رجوع به اين تحفۀ الهيّه و مائده سماويّه و دريغ ايشان از استمساك جدّى به آن اسف مىخورد. و از وضعيّت زمان خود و اوضاعى كه پس از وى پيش آمد مىكند و حكّام جور و ستم به نام قرآن با حقيقت آن بازى مىكنند، آه مىكشد و ناله مىكند.
قرآن همان قانون خدایی و ناموس آسمانی است که اصلاح دین و دنیای مردم را به عهده گرفته و سعادت جاودانی آنان را تضمین کرده است آیات آن سرچشمۀ هدایت، راهنمایی و کلماتش معدن ارشاد و رحمت است. کسی که به سعادت همیشگی علاقمند است، و سعادت و خوشبختی هر دو جهان را می خواهد داشته باشد، بر وی لازم است که روز و شب با قرآن تجدید عهد کرده و ارتباطش را با آن محکم و استوارتر سازد، و آیاتش را به حافظۀ خود سپرده و با مغز و تا در پرتو آن کتاب آسمانی، به سوی رستگاری و سعادت جاودانی رهنمون شود.
"اتصال قرآن به معدن عظمت الهی، عظمت و رفعتی فراتر از اندیشه های عادی به آن بخشیده، و این کتاب را دارای برکات و آثار خاصی در جسم و روح انسان ـ بلکه در تمام جهان هستی ـ قرار داده