💠 تاثیر اسم «اباصالح» در مواقع سختی؛
🔸اسم «اباصالح»راه گشای مشکلات محبان اهل بیت علیهم السلام میباشد.
🔸درزندگی ما بسیاری از مواقع پیش می آید که دچار تردید و سردرگمی میشویم وبرای پیداکردن مسیر و راه صحیح شاید دچار خطاشویم.
برای این مشکل در زندگی ائمهٔ ما راه حلی قرارداده اند.
🔸امام صادق علیه السلام میفرماید:
«إِذَا ضَلَلْتَ عَنِ اَلطَّرِيقِ فَنَادِ: يَا صَالِحُ أَوْ يَا أَبَا صَالِحٍ أَرْشِدُونَا إِلَى اَلطَّرِيقِ يَرْحَمُكُمُ اَللَّهُ »*۱
«هرگاه راه و مسیر خود را گم کردی (مسیر مادی یا معنوی) پس بانگ برآور:
"ای اباصالح" یا "ای صالح" خداوند رحمتش را بر تو فرود آورده است تو راه را به ما نشان بده.
📚۱.من لایحضره الفقیه ،ج ۲ ص ۲۹۸
#امام_زمان♥
✍امام سجّاد علیه السلام:
از ترك زشتى خوددارى مكن، حتّى اگر بدان شهره شده باشى و در بازگشت به خوبى، بى رغبت مباش هر چند به ترك آن شهره شده باشى و مبادا كه به گناهت خوشحالى كنى كه خوشحالى به آن از ارتكابش بزرگتر است
لا تَمتَنِع مِن تَرك القَبيحِ وإن كُنتَ قَد عُرِفتَ بِهِ ، ولا تَزهَد في مُراجَعةِ الجَميلِ وإن كُنتَ قَد شُهِرتَ بِتَركِهِ، وإيّاك والابتِهاجَ بِالذَّنبِ؛ فَإنّ الابتِهاجَ بِهِ أعظَمُ مِن رُكوبِهِ
📚 أعلام الدين صفحه 299
نامه ۵۳ نهج البلاغه(سخنان گهربار مولای متقیان، امیرمومنان، حضرت علی علیه السلام)
✳️نخستين توصيه، تقوا و مبارزه با هواى نفس است
امام عليه السلام در بخشِ آغازين اين نامه، از نام خداوند رحمان و رحيم کمک مى طلبد سپس مى فرمايد: «اين دستورى است که بنده خدا على اميرمؤمنان به مالک بن حارث اشتر در فرمانى که براى او صادر کرده بيان نموده، در آن هنگام که زمامدارى مصر را به او سپرد تا حقوق بيت المال در آن سرزمين را جمع آورى کند و با دشمنان آنجا پيکار نمايد، به اصلاح اهل آن همت گمارد و به عمران و آبادى شهرها و روستاهاى آن بپردازد»
🔸بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ. هَذَا مَا أَمَرَ بِهِ عَبْدُ اللهِ عَلِيٌّ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ، مَالِکَ بْنَ الْحَارِثِ الاَْشْتَرَ فِي عَهْدِهِ إِلَيْهِ، حِينَ وَلاَّهُ مِصْرَ. جِبَايَةَ خَرَاجِهَا، وَجِهَادَ عَدُوِّهَا، وَاسْتِصْلاَحَ أَهْلِهَا، وَعِمَارَةَ بِلاَدِهَا.
در اين فرمان امام عليه السلام نخست خود را بنده خدا مى شمارد. سپس اميرمؤمنان، تا روشن سازد که زمامدارى مؤمنان نيز در سايه عبوديت پروردگار است نه برای خودکامگی.
آن گاه اهداف چهارگانه اى براى اين مأموريت بيان مى کند:
🔸نخست به امور اقتصادى و مالى اشاره کرده که از آن تعبير به خراج شده است. درست که خراج به معناى ماليات سرزمين هايى است که در جنگ ها به دست مسلمانان فتح مى شد، ولى در اينجا مفهوم گسترده ترى دارد و تمام امور مالى مربوط به دولت اسلامى را فرا مى گيرد، اعم از خراج و زکات و جزيه و خمس و امثال آن.
🔸سپس به مسأله نيروى نظامى و دفاعى کشور اسلام و آمادگى آنها براى دفع هجمات دشمن اشاره مى کند، زيرا تا امر آنها سامان نپذيرد امنيّت در داخل حاصل نمى شود و مردم با فکر آسوده به دنبال کارهاى خود نمى روند.
🔸در سومين هدف به اصلاح امور اجتماعى و فرهنگى اشاره مى کند از جمله ايجاد انگيزه براى کارهاى خير و از بين بردن سرچشمه هاى مفاسد اخلاقى و برقرار ساختن امنيّت شغلى و تأمين حقوق همگان و نظام بخشيدن به امور قضايى، گرچه بعضى چنين تصور کرده اند که جمله «اسْتِصْلاَحَ أَهْلِهَا» تنها به سامان بخشيدن امور مادى مردم اشاره مى کند، ولى بعيد است که نظر امام عليه السلام تنها اين باشد، بلکه اصلاح تمام امور معنوى و مادى را دربر مى گيرد. بعضى از تعبيرات امام عليه السلام در همين نامه نشان مى دهد که نظر آن حضرت در اينجا گسترده است و همه مسائل اخلاقى را نيز شامل مى شود، مانند جمله «ثُمَّ أَسْبِغْ عَلَيْهِمُ الاَْرْزَاقَ فَإِنَّ ذَلِکَ قُوَّةٌ لَهُمْ عَلَى اسْتِصْلاَحِ أَنْفُسِهِمْ وَغِنًى لَهُمْ عَنْ تَنَاوُلِ مَا تَحْتَ أَيْدِيهِمْ».
🔸در چهارمين هدف، سخن از عمران و آبادى بلاد به ميان مى آورد که شامل سامان بخشيدن به همه امور کشاورزى، صنعتى و تجارت و بازرگانى مى شود. گرچه در اين نامه تنها به مسأله صنعت و تجارت و کسب و کار اشاره شده و سخنى از کشاورزى به ميان نيامده است، ولى با توجّه به اينکه مصر يک کشور کشاورزى بوده و مردم به اين امر اهتمام فراوان داشتند گويا امام عليه السلام نياز به ذکر آن نديده است و اشاره به کمبودهاى صنعتى و تجارى فرموده است و به هنگامى که سخن از گرفتن خراج مى کند به مالک دستور مى دهد در عين گرفتن خراج، مراقب عمران و آبادى اراضى باشد و از سختگيرى هايى که سبب کمبود محصولات کشاورزى مى شود بپرهيزد.
بہقولشیخرجبعلۍخیاط:
امـٰامزمانعلیہالسلـٰام
دنبـٰالرفیقمیگرده
خوبشو؛
خودشمیادوپیداتمیڪنہ!
امام_زمانم
🌷اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
توجه توجه 📣📣
👈جلسه قرائت ویژه برادران
🍀روزهای سه شنبه
بعد از نماز مغرب و عشاء
آدرس ۴۵ متری عمار یاسر کوچه ۵
✨كانال اطلاع رسانی فعالیت
آموزشی برادران وپسران
موسسه قرآنی شیفتگان وحی
https://eitaa.com/joinchat/1806762408Cbdd8cc68a5
1⃣ ڪانال سواد رسانه اے
موسسه قرآنی شیفتگان وحی
https://eitaa.com/joinchat/3047424179Cb38dc77886
2⃣پرسش و پاسخ ،سوالات مرتبط با فضای مجازی در خانواده #سواد_رسانه
موسسه قرآنی شیفتگان وحی
ه۷https://eitaa.com/joinchat/2009989538C4a9c41d184
3⃣کانال سید شهیدان اهل قلم"شهید آوینی" نظریه پرداز در حوزه رسانه موسسه قرآنی شیفتگان وحی،استان قم
https://eitaa.com/Institute2
4⃣ڪانال سواد رسانه از منظرآیات و روایات
https://eitaa.com/joinchat/3275686249Ca481e78a51
،موسسه قرآنی شیفتگان وحی استان قم
توجه توجه 📣📣
👈کلاسهای ویژه نوجوانان
قرآنی
ورزشی
هنری
🍀روزهای یکشنبه و پنجشنبه
یکساعت ۵ عصر
آدرس ۴۵ متری عمار یاسر کوچه ۵
✨كانال اطلاع رسانی فعالیت
آموزشی برادران وپسران
موسسه قرآنی شیفتگان وحی
https://eitaa.com/joinchat/1806762408Cbdd8cc68a5
📒کلاس ترجمه تحت اللفظی ڪل قرآن ڪریم (مصحف)
📅روزهای : یڪشنبه و چهارشنبه
⏰ساعت : ۸ تا ۱۰ و ۱۰ تا ۱۲
🌺باحضور :استاد خانم صالحی
آی دی جهت ثبت نام 👈@Shftegane
🇮🇷کانال موسسه
@sh37233392
🇮🇷کانال واحد آموزش
@amozeshshiftegan