توجه توجه 📣
✅#فعالیت روزهای فرد کانال رسمی موسسه قرآنی شیفتگان وحی 👇👇
📣 مشاوره آفلاین
در موضوعات مختلف....
لطفا سوالات و شبهات خود را به آی دے ڪارشناسان نامبرده در روز مقرر ارسال فرماییدو پاسخ آن را از ڪانال
دنبال ڪنید .
روزهای فرد
👌سوال از شما
👌پاسخ از مـــا
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
👈 #قرآنی و معارفی
@Sardaredelha538
👈#سوادرسانه اے
@z_javaheri
👈علوم تربیتی
@darvishi2
👈عقاید واخلاق کاربردی
@Znorozpur_1302
📣با ما همراه باشید
ڪانال رسمی موسسه قرآنی شیفتگان وحی
@sh37233392
🇮🇷سایت موسسه قرآنی شیفتگان وحی
Shifteganvahye.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پرسش: آیا به نظر حضرت امام (ره) حفظ جمهوری اسلامی از حفظ امام معصوم (ع) مهمتر است؟
#کلیپ
#پرسش_کلید_دانایی
#سیاسی
@sh37233392
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پرسش: آیا در مساله حجاب، بین امام (ره) و آیت الله طالقانی اختلاف نظری بود؟
#کلیپ
#پرسش_کلید_دانایی
#سیاسی
@sh37233392
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پرسش: آیا به نظر امام (ره) مخالف شورای نگهبان، مفسد فی الارض است؟
#کلیپ
#پرسش_کلید_دانایی
#سیاسی
@sh37233392
⭕️ پرسش: آیا مردم باید در قبال فکر و اندیشه ولی فقیه تسلیم باشند؟
#عکس_نوشته
#پرسش_کلید_دانایی
#سیاسی
@sh37233392
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پرسش: چرا امام خمینی (ره) پانزده خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام کردند؟
#کلیپ
#پرسش_کلید_دانایی
#سیاسی
@sh37233392
#پرسش۳۱۲
سلام نوجوانیکه کم کم به گروه های مختلط کشیده شده و چت بانامحرم داره و چطور باید باهاش برخورد کرد
ایاگوشیو بگیرند ازشون
#پاسخ
سلام علیکم
موضوع نوجوانان و استفاده از فضای مجازی واقعاً مهم و چالشبرانگیز است. برخورد با این مسئله نیاز به تعادل بیشتر و درک متقابل دارد نیاز دارد که با او همدلی کنید کنار او باشید و با محبت و عاطفی با او برخورد کنید.
👌 به جای گرفتن گوشی بهتراست پدر و مادر و مربیان با نوجوانان صحبت کنند و در مورد خطرات و چالشهای فضای مجازی وآنلاین محتواهای آن و یا امکان وابستگی و اعتیاد به آن او را مطلع کنند .
👌باید با نوجوان طوری برخورد کرد که به والدینش اعتماد کند که در مواقع نیاز راحتتر به والدین یا مربیان خود مراجعه کنند آنها را مشاور وحامیان خودش بداند .
👌موضوعاتی که نیاز هست والدین به فرزندان آموزش دهند و او را آگاه کنند
اآگاهی از حریم خصوصی و اطلاعات شخصی.تشخیص تفاوت بین روابط سالم و ناسالم آنلاین و نحوه مدیریت زمان استفاده از فضای مجازی است.
👌راهکار دیگر اینکه والدین میتوانند با برگزاری جلسات خانوادگی برای بحث در مورد این موضوعات و تعیین قوانین مشترک و همچنین با استفاده از یک سری قانون و مقررات با توافق خود فرزندان جهت استفاده محدود و مشروط از فضای مجازی میتواند مفید باشد.
👌لذا سعی کنید به جای گرفتن گوشی از فرزند او را طوری تربیت کنید که خودش به اختیار گوشی را کنار بگذارند.
👌ناگفته نماند که سعی کنید او را به انجام اموری که بدان علاقه دارد مانند کارهای هنری و فعالیتهای ورزشی و غیره مشغول کنید؛ پر کردن اوقات فراغت نوجوانان کمک خوبی میتواند برای آنان باشد که راحتتر بتوانند گوشی را کنار بگذارند . موفق و موید باشید
https://eitaa.com/joinchat/2009989538C7ed18898b9
#پرسش۳۱۳
سلام علیکم
اینکه مردم باگوشی های همراه خودکوین ماین می کنند اینهاچه حکمی دارند؟
مرجع آیت الله سیستانی
کارکردن درشرکت بازاریابان ایرانیان زمین بیزدرهمان شرکت چه حکمی دارد؟
#پاسخ
سلام علیکم
همانطور که هر کاری هم مزایا دارد هم معایب،بازیها کلیکی هم مثل کوین ماینها و یا بازیهای مشابه مثل همستر کامبت و... میتوانند هم سرگرمکننده و هم منبع درآمد باشند ؛درآمد هنگفت از این نوع بازیها با توجه به تمام آسیبها یی که وارد میکند از لحاظ شرعی؛ خالی از اشکال نیست،
گذشته از احکام شرعی که بسیارهم مهم است از لحاظ آسیبهای اجتماعی و فردی نیز چالشهای زیادی را بر کاربر گیمر وارد میکند.
اگر قرار است که شما نیز گیمر این بازیها باشید باید با آگاهی کامل از ریسکها و چالشهای مرتبط با آنها وارد شوید ؛در اینجا به برخی از چالشها اشاره خواهم کرد:
👌به دست آوردن بیت کوین به عنوان جایزه در صورت رمز گشایی بلاک ها و افزایش تمرکز وشور و هیجان و کسب درآمد هنگفت در صورت موفقیت علی الظاهر از مزایای بازی است.
👌 از معایب میتوان به موارد زیر اشاره کرد که استخراج بیت کوین پیچیده و سخت بودن عملیات استخراج است که نیازمند دستگاه های قوی با پردازنده قدرتمنداست تهیه سخت افزار های استخراج (ماینرها) با هزینه یربالایی می طلبند.
👌 عدم امنیت و حریم خصوصی یکی دیگر از آسیبهای این نوع بازیهاست .کلاهبرداران زیادی وجود دارند که در کمین بیت کوین های شما نشسته اند و ممکن است اقداماتی جهت سو استفاده از بیت کوین های شما انجام دهند.سرمایه شما ممکن است به طرز باور نکردنی ای کاهش یابد؛ چرا که نزول و صعود در این حوزه امری بسیار طبیعی است.
👌 استهلاک بسیار زیاد از قطعات سختافزاری دستگاه و آسیبی که بر دستگاه وارد میشود به علت استفاده مدام و بیوقفه از آن ، شاید بتوان آخرین عیب استخراج را این مورد در نظر گرفت که ممکن است در حین عملیات استخراج دستگاه شما بسوزد یا دچار آسیب جدی شود.
👌تغییرات قیمت ارزهای دیجیتال؛ممکن از ریسک سرمایهگذاری را افزایش دهد چرا که ارزش توکنهایی که در بازی به دست میآورید ممکن است به شدت نوسان داشته باشد. و لذا یک ریسک پذیر است و هیچ تضمینی ندارد .
👌از دیگر معایب این بازیهای وابستگی و اعتیاد به آن است،معمولاً بازیهایی که با انگیزه کسب درآمد طراحی شدهاند از طرفی بسیار جذاب، معمولا کاربر را به سمت اعتیاد به بازی سوق دهد واین از معایب بزرگ این گونه بازیهاست زمان زیادی از عمر شریف انسان باید صرف کلیک کردن شود و این وابستگی و اعتیاد قطعاً میتواند بر روی فعالیتهای روزمره تأثیر سوء بگذارد.
👌 از دیگر معایب بازیهای کوین ماین و مشابه آن ،مسائل امنیتی است چرا که بلاکچین ها ممکن است هدف حملات سایبری قرار گیرند و امنیت داراییهای دیجیتالی بازیکنان را به خطر بیندازند.
👌 تاثیرات اجتماعی از دیگر چالشهای این بازیهاست این نوع بازیها ممکن است بر روابط اجتماعی و فعالیتهای خارج از فضای مجازی تأثیر منفی بگذارند.
https://eitaa.com/joinchat/2009989538C7ed18898b9
قابل توجه مربیان ،دبیران،مبلغین و فعالان فرهنگی،خواهرانی که تاکنون سواد رسانه ای نگذرانده اند ویا تصمیم به کسب مهارت سواد رسانه ای دارند :
♻️ دوره جدید کارگاه مهارت افزایی با هدف تربیت مربی سواد رسانه اے
👌دوشنبه ها
⏰ ساعت ۱۶/۳۰
👈فقط هفته ای یک جلسه ، جهت ثبت نام و شرکت درکارگاه مهارتی سواد رسانه اے آیدی @Hossiny1359 پیام ارسال نمایند .
@amozeshshiftegan واحد پذیرش
🇮🇷سایت موسسه قرآنی شیفتگان وحی
Shifteganvahye.ir
بسمه تعالی
مهدویت در صحیفه سجادیه
یکی از افتخارات شیعه داشتن گنجینه ای از نیایش ها و مناجات است که از امام سجاد-علیه السلام، چهارمین پیشوای شیعیان، برجای مانده است.
از میان پنجاه و چهار دعای این کتاب شریف، دعای 47 و 48، اشاره ای به مهدویت و مباحث مرتبط به زمانة ظهور و موضوع انتظار دارد که در ذیل به آن اشاره شده است:
وجود امام و حجت الهی در هر زمان و روزگاری
«اللَّهُمَّ إِنَّک أَیدْتَ دِینَک فِی کلِّ أَوَانٍ بِإِمَامٍ أَقَمْتَهُ عَلَماً لِعِبَادِک، وَ مَنَاراً فِی بِلَادِک بَعْدَ أَنْ وَصَلْتَ حَبْلَهُ بِحَبْلِک، وَ جَعَلْتَهُ الذَّرِیعَةَ إِلَی رِضْوَانِک، وَ افْتَرَضْتَ طَاعَتَهُ، وَ حَذَّرْتَ مَعْصِیتَهُ، وَ أَمَرْتَ بِامْتِثَالِ أَوَامِرِهِ، وَ الِانْتِهَاءِ عِنْدَ نَهْیهِ، وَ أَلَّا یتَقَدَّمَهُ مُتَقَدِّمٌ، وَ لَا یتَأَخَّرَ عَنْهُ مُتَأَخِّرٌ فَهُوَ عِصْمَةُ اللَّائِذِینَ، وَ کهْفُ الْمُؤْمِنِینَ وَعُرْوَةُ الْمُتَمَسِّکینَ، وَ بَهَاءُ الْعَالَمِین:
بار خدایا تو دین خود (اسلام) را در هر زمان و روزگاری بوسیله امام و پیشوایی (یکی از ائمه معصومینb) که او را برای (گمراهان) بندگانت علامت (راهنما) و در شهرهایت نشانه (راه حق) بر پا داشته ای، تأیید و کمک کرده ای پس از آنکه پیمان (دوستی) آن امام را به پیمان (بدوستی) خود پیوسته، و