eitaa logo
کتابدانه یادگیری سریع و توسعه ذهن 🧠
297 دنبال‌کننده
973 عکس
430 ویدیو
6 فایل
مربی و پشتیبان سامانه قدرتمند کتابدانه مطالعه حرفه ای و تجربه زندگی متفاوت با سامانه آموزشی قدرتمند کتاب دانه📚 کتابدانه، کاشت دانه ی آگاهی🌱 ارتباط: @mohamadi_ketabdane
مشاهده در ایتا
دانلود
🌱 🔑کلیدی‌ترین مرحله،همین مرحله آخر است که باید بقیه اولویت‌های خود را دور ریخته🚮 و تمام فکر و تمرکزتان را فقط روی انجام همین سه اولویت بگذارید.🎯 «انجام کارها بر اساس سه اولویت اصلی،کاری بسیار تاثیرگذار در امر موفقیت است» .
🌱 حالا از این به بعد هر کاری که بخواهید انجام دهید را در نظر گرفته و ببینید آیا در راستای این سه اولویت اصلی زندگیتان است یا خیر.📵🧐🆗 اگر در راستای این سه اولویت نیست آن را حذف کرده ⛔ و اگر هست در طول روز برای انجام آن وقتی اختصاص دهید.⏲️ دائماً به خودتان یادآوری نمایید که فقط باید کارهایی را انجام دهید که در راستای این سه اولویت اصلی زندگی شما باشد. انجام کار بر اساس اولویت،زمان شما را آزاد می کند⏰ .
🌱 شاید اجرای روش در ابتدا برایتان کمی سخت باشد و دائماً وسوسه شوید که به کارهای دیگری که در راستای این سه اولویت اصلیتان نباشد بپردازید. ولی سعی نمایید بر این وسوسه غلبه کرده و در مسیر بمانید تا بعد از مدتی با نتایج شگفت انگیز آن در موثر بودن کارهایتان و موفق شدتان مواجه شوید. تکیه بر تنها یک اولویت ،روش مخصوص وارن بافت است.🔂 .
🌱 حالت پیشرفته‌تر و موثرتر این روش که آقای وارن بافت آن را انجام می‌دهد این است که از بین آن سه اولویت نیز فقط یک مورد3️⃣👈1️⃣ را به عنوان اصلی‌ترین اولویت زندگیتان انتخاب نموده و آن دو دیگر را حذف نمایید.⛔ بدین طریق تمام تمرکز و توجهتان را روی کارهایی بگذارید که در راستای مهم‌ترین و اصلی‌ترین اولویت زندگیتان است. پس از مدتی خواهید دید که چه میزان کارهای موثر انجام داده و چقدر زمان برای انجام کارهای مهم زندگیتان پیدا خواهید کرد. مهم نیست چقدر استعداد یا تلاش زیاد است، برخی چیزها زمان می برد. ╭═══📚📚📚═══╮ @mohamadi_ketabdane ╰═══📚📚📚═══╯ .
بماند به یادگار 😍 اسفند ۱۳۹۹ آغاز کار کتاب دانه اصفهان و امروز با جمعی بزرگ از مربیان لایق و با معرفت😍 هستیم بر آن عهدی که بستیم✌🌹🇮🇷📚 تا ایرانی بسازیم آباد و آگاه🇮🇷📚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
36.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸درباره ما هدف کتاب دانه : 👈افزایش سرانه مطالعه 👈 ترویج فرهنگ کتابخوانی 💯با ارائه روش های نوین یادگیری💯
🔹️سواد از راه خواندن به دست نمی‌آید! در نتیجه‌ی اندیشیدن به آنچه خوانده‌ایم حاصل می‌شود. "کارل هیلتی" 💜کتاب‌دانه نجف‌آباد💜 @ketabdanenajafabad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنامه هفتگی گروه کتابدانه ۲ 🔹شنبه ۱مهرماه🔹 ✅جلسه آنلاین تندخوانی (جلسه هفتم ) ساعت ۱۹ ✅جلسه آنلاین ویژه مربیان توسط استاد منشئی بزرگوار ساعت ۲۱ 🔹 یکشنبه ۲مهرماه 🔹 ✅جلسه آنلاین تندخوانی فراگیران جدید (جلسه اول) ساعت ۱۹ 🔹دوشنبه ۳مهرماه🔹 ✅جلسه آنلاین ویژه مربیان توسط جناب آقای متقی ساعت۱۵ ✅جلسه حضوری مربیان دفتر تختی توسط استاد منشئی ساعت ۱۶ 🔹سه شنبه ۴شهریور 🔹 ✅جلسه آنلاین تندخوانی (جلسه دوم ) ساعت ۱۹ 🔹چهارشنبه ۵شهریور 🔹 ✅جلسه حضوری مربیان نجف آباد ✅جلسه آنلاین تندخوانی (جلسه هشتم ) توسط :سرکار خانم متقی ساعت ۲۰ 🔷جلسات حضوری تندخوانی در دفتر کتاب دانه نجف آباد سه روز در هفته (به مدیریت جناب آقای پوراسماعیلی و مربیان پرتلاش نجف آباد ) برگزار میشود. باحول وقوه الهی کتاب رابربام نیازهای جهان خواهیم نشاند 📚 شاد وآگاه باشید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا