میگفت: اگر من ۲۴ ساعت در قم باشم و حرم حضرت معصومه سلاماللهعلیها نروم انگار گمشدهای دارم...
🌱شهید مدافع حرم مجید عسکری جمکرانی
پن: شب اول #ماه_رجب در حرم مطهر حضرت معصومه سلاماللهعلیها نائبالزیاره و دعاگوی شما عزیزان هستم.
#رجب
#شهید_مجید_عسکری_جمکرانی
@sh_hosein
شین حا الف...
-سرداب سامراء؛ محل غیبت حضرت مهدی (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) -غم عالم اونجا که دستتو به دیوا
مرحوم سید بن طاووس میفرماید:
در یک سحرگاه در سرداب مطهر سامرا از حضرت صاحب الامر ارواحنافداه این مناجات را شنیدم که می فرمود:
«اَللهُم اِنَّ شِیعَتَنا خُلقَت مِن شُعاعِ اَنوارِنا وَ بَقِیَةِ طِینَتِنا وَ قَد فَعَلوا ذُنوباً کَثیرَةً اِتِکالاً عَلی حُبِّنا وَ وِلایَتِنا فَاِن کانَت ذُنوبُهُم بَینَکَ وَ بَینَهُم فَاصفِح عَنهُم فَقَد رَضینا وَ مَا کانَ مِنها فِیما بَینَهُم فَاصلِح بَینَهُم وَ قاص بها عَن خُمسِنا وَ اَدخِلهُم الجَنَّةَ وَ زَحزِحهُم عَن النارِ وَ لا تَجمَع بَینَهُم و بَینَ اَعدائِنا فِی سَخَطِک».
خدایا؛ شیعیان ما را از شعاع نور ما و بقیه طینت ما خلق کردهای، آنها گناهان زیادی با اتکاء بر محبت به ما و ولایت ما کردهاند، اگر گناهان آنها گناهی است که در ارتباط با توست از آنها بگذر که ما را راضی کردهای و آنچه از گناهان آنها که در ارتباط با خودشان است، خودت بین آنها را اصلاح کن و از خمسی که حق ماست به آنها بده تا راضی شوند و آنها را از آتش جهنم نجات بده و آنان را با دشمنان ما در خشم و سخط خود جمع نفرما.
📚این مطلب به نقل از مرحوم علامه مجلسی قدس سره از ملحقات کتاب انیس العابدین و علامه میرزا حسین نوری قدس سره میباشد.
#امام_زمان
#سرداب_سامرا
#سید_بن_طاووس
@sh_hosein
یاد امام باقر، یعنی یاد سر برآوردن حیات دوبارهٔ جریان اصیل اسلامی در مقابلهی با تحریفها و مسخهائی که انجام گرفته بود.
#ولادت_امام_محمد_باقر
#مقام_معظم_رهبری
#پدرانه
@sh_hosein
پیامبر صلیاللهعلیهوآلهوسلّم:
هرگاه ماه رجب فرا رسد، فرشته «داعی» از آسمان هفتم، هر شب تا بامداد چنین ندا میدهد:
"ای ذاکران، ای مطیعان، ای مستغفران، ای توبه جویان! بشارت! خداوند می فرماید: من همنشین آنم که از من بخشش خواهد! ماه ماه من است و بنده، بنده من. رحمت رحمت من است. هر که مرا در این ماه بخواند پاسخش می دهم و هر که از من چیزی بخواهد، خواسته اش برآورده سازم و هر که از من راه بخواهد هدایتش کنم. این ماه را رشته پیوند میان خود و بندگانم ساخته ام. هر که بدان دست یازد، به من رسد"
متن عربی...
📚منبع: مستدرک الوسائل و مستنبط المسائل، ج ۷، ص ۵۳۵
#ماه_رجب
@sh_hosein
🌱امام کاظم علیهالسلام:
يَا هِشَامُ قَلِيلُ اَلْعَمَلِ مِنَ الْعَالِمِ مَقْبُولٌ مُضَاعَفٌ
وَ كَثِيرُ اَلْعَمَلِ مِنْ أَهْلِ اَلْهَوَى وَ اَلْجَهْلِ مَرْدُودٌ.
كردار اندك از عالم چند برابر پذيرفته شود
و كردار زياد از هواپرستان و نادانان پذيرفته نگردد.
📚الکافی، ج ۱، ص ۱۳
#عقل_و_جهل
@sh_hosein
🌱اجر و ثواب #یک_روز روزه در ماه رجب:
رسول اكرم صلّى اللّٰه عليه و اله و سلّم فرمود:
وَ مَنْ صَامَ مِنْ رَجَبٍ يَوْماً إِيمَاناً وَ اِحْتِسَاباً اِسْتَوْجَبَ رِضْوَانَ اَللَّهِ اَلْأَكْبَرَ وَ أَطْفَى صَوْمُهُ فِي ذَلِكَ اَلْيَوْمِ غَضَبَ اَللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ أَغْلَقَ عَنْهُ بَاباً مِنْ أَبْوَابِ اَلنَّارِ وَ لَوْ أُعْطِيَ مِلْءَ اَلْأَرْضِ ذَهَباً مَا كَانَ بِأَفْضَلَ مِنْ صَوْمِهِ وَ لاَ يَسْتَكْمِلُ أَجْرَهُ بِشَيْءٍ مِنَ اَلدُّنْيَا دُونَ اَلْحَسَنَاتِ إِذَا أَخْلَصَهُ لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ وَ لَهُ إِذَا أَمْسَى دَعَوَاتٌ مُسْتَجَابَاتٌ إِنْ دَعَا شَيْئاً فِي عَاجِلِ اَلدُّنْيَا أَعْطَاهُ اَللَّهُ وَ إِلاَّ اِدَّخَرَ لَهُ مِنَ اَلْخَيْرِ أَفْضَلَ مَا دَعَا بِهِ دَاعٍ مِنْ أَوْلِيَائِهِ وَ أَحِبَّائِهِ وَ أَصْفِيَائِهِ.
هر كس يك روز از رجب را از روى ايمان و نيّت پاك روزه بگيرد، مستوجب خشنودى بزرگتر پروردگار مىشود، و آن روزه آتش غضب الهى را خاموش میكند، و درى از دوزخ را بر رويش مىبندد، و اگر زمين را پر از طلا كنند و به او دهند بالاتر از آن روزه نيست، و با هيچ يك از زخارف دنيا مزد او كامل نمیشود مگر با آن حسنات كه ذكر شد در صورتى كه نيّتش در اين روزه خالص باشد، و چون شام كند از براى او ده دعاى مستجاب است، اگر راجع به دنيا دعا كند يا به او عطا كند، و يا براى آخرتش خوبیهائى را مهيّا میكند كه بالاترين درخواستهاى اولياء و دوستان و برگزيدگان خود باشد.
📚ثواب الأعمال و عقاب الأعمال، ج ۱، ص ۵۴
#ثواب_روزه_ماه_رجب
#رجب #ماه_رجب
@sh_hosein
✍️انتقادات و پیشنهادات:
📧لینک پیام ناشناس:
https://harfeto.timefriend.net/16907159673435
رجب؛ ماهی که خداوند جنگ با دشمنان را نیز ممنوع فرموده است، تا برای همه انسانها امن و امان باشد، تا هر کس خواست به جوار حضرت حق نزدیک شود، اسم رحمت حق به استقبال او رود و او را وارد رحمت الهی نماید و طعمِ ورود به مقام انس با حق را به قلب او بچشاند.
خسران بزرگی است که در ماه عزیز رجب، قلب را نسبت به این ماه متذکر نکنیم. در این ماه باید به قلب بگوییم:
ای قلب! متوجّه باش، وقتی خداوند جنگ با دشمنان خدا را در این ماه ممنوع نموده، بنگر با دوستان خود چه خواهد کرد.
ای قلب! غافل مباش، در این ماه به خطاهای تو نمینگرند، مأیوس هم مباش، میخواهند تو را وارد بندههای خاص گردانند.
#ماه_رجب
@sh_hosein
📝معرفت امام
🌱قسمت سوم
📖۱. علم و معرفت
"علم" آموخته های انسان است و صرفا به آنچه از سیاهی قلم فرا گرفته است می گویند، اما "معرفت" محصول علم است که از فرایند تفکر و حرکات فکری انسان حاصل است. پس آنگاه که انسان در دانسته های علمی خود فکر کند به محصولی می انجامد که آن را معرفت می نامند و از این رو" معرفت" نتیجه "علم" است، همچنان که دکتر دینانی بدان اشاره نموده است
📚دفتر عقل و آیت عشق، ص ۸۳
و سخن خود را مستند به عبارات بابا طاهر عریان کرده است: «العلم دلیل المعرفة تدل علیها فإذا جاء المعرفة سقط رویة العلم و بقي حرکات العلم بالمعرفة» - «و الخروج من العلم جهل و اثبات مع العلم ضعف و المعرفة بالعلم توحید»
در معجم مقاییس اللغه دو معنا برای «عرف» بیان شده است: یکی «تَتابُع الشَیءٍ مُتّصلاً بعضُه ببعض» و دیگری «السُّکون و الطُّمَأنینة» است و معنای نخست به همان اعتباری است که در تفاوت علم و معرفت گذشت که وقتی انسان می اندیشید و گزاره های فکری خود را به ترتیب چینش می کند به نتیجه و علم تفصیلی(معرفت) می رسد و معنای ثانی از آن رو است که انسان از جایی که شناخت نداشته باشد می ترسد، همچنان که از تاریکی می ترسد چون از پیرامون خود آگاهی ندارد.
آیت الله جوادی آملی به معنای نخست توجه می دهد و می گوید: «معرفت به معنای شناخت چیزی از راه تفکر و تدبر در آثار آن است»
📚تفسیر تسنیم، ج ۷، ص ۴۳۲
📖۲. معرفت و عقیده
"عقیده" از "عقده" به معنای محل گره مشتق شده است و "عقیده" محل گره باور قلبی و معرفت انسان است. بنابراین صرف معرفت، انسان را به ایمان و اعتقاد نمی رساند و لاجرم باید با باور قلبی انسان گره بخورد: «من الّذين قالوا آمنّا بأفواههم ولم تؤمن قلوبهم».
همچنان که آیت الله جوادی آملی می گوید: «اعتقاد علمي بايد با جان و قلب انسانِ معتقد و عالِم عجين شود و در اوصاف نفساني و اعمال بدني او جلوه كند تا اطلاق ايمان بر آن درست باشد و عَقْد علمي كه قضيّه ذهني و معقول است تا با جان عالِم عَقْد و گرِهِ ديگر نيابد، ايمان نيست»
📚تسنيم، ج ۲، ص ۱۵۷
📖۳. معرفت و ايمان
ایمان و اعتقاد معنای مشابهی دارند و بنابراین به گره معرفت و باور قلبی انسان گاه "ایمان" نیز گفته اند، زیرا مؤمن اعتقاد خود را از ريب، اضطراب و شكّ كه آفت اعتقاد است مي رهاند و آن را اِيمِن مي كند و از اين رو رسوخ و استقرار عقيده در قلب را «ايمان» میگويند.
#معرفت_امام
@sh_hosein
-خدا تا تورو فقط عاشق خودش و عاشق تمام عالمِ خودش نکنه، ولت نمیکنه 🌿
دنیا برات نقشههای زیادی داره!
تماشا کن...
@sh_hosein