🗒 *حصارهای ساختگی داخلی زمینه ای برای طمع خارجی*
✍ *زهرا توللی، دانشجوی دکتری جامعه شناسی دانشگاه شیراز*
تصویر های ذهنی در کودکی و نوجوانی حکم وابستگی به مسیر طی شده شناختی را دارند که بعدها در بزرگسالی رویکردهای انسان ها را جهت دهی شناختی می کنند.. زمانی تجربه زیسته پدران و مادران تعیین کننده محل خشم و دلبستگی فرزندان بود. اما اکنون تجربه زیسته مجازی افراد تعیین کننده تر است.
اصلا امروزه استفاده از فضای مجازی جز نیازهای متداول مردم جهان و یکی از شاخصه های کیفیت زندگی شده است.. این را فعالان مذهبی ما هم پذیرفته اند که مرتب دوره های سواد رسانه ای و استفاده از توییتر برقرار میکنند..
اما متاسفانه همچنان بیش از یک سال است که فضای مجازی به نام صیانت در یک حصار مشبک قرار گرفته است.. مشبک با حفره های بزرگ که بیشتر راه را برای بیگانگان هموار کرده است..
نمونه آن را می توان در وضعیت فیلترشکن هایی دید که بعد از اتصال، پرچم کشوری مثل آمریکا را با افتخار برافراشته می کنند!!.. اما این وضعیت به چنین مناطقی محدود نشده .. و متاسفانه این دیوارچینی های بی مورد برای فضای مجازی راه برای اجنبی ها و بیگانگان وحشی قرن ۲۱ هموار کرده است..آنچه که به راحتی می تواند به نام فیلترینگ کمک کار عادی سازی و به رسمیت شناختن نسل کشی های یک رژیم وحشی صهیونیستی بشود ..
مثل همین فیلتر شکن MARS (@ShenzoVPN) که حالا در بحبوحه ی نبرد فلسطین و پاسخ های پرمعنای ایران به اسرائیل، پرچم اسرائیل را هم به لیست منجیان و آزادی بخش ها از حصار فیلترینگ اضافه کرده است!!
همان رژیمی که این روزها در حال قتلعام و نسل کشی نزدیک ۴۰ هزار انسان بویژه زنان و کودکان است..
چرا تصمیم گیرندگان کلیدی کشور ما که خوشبختانه خوب میدانند چگونه با این موجودات نبرد کنند(این مایه افتخار ماست)..
هر چند که مرتب بابت جنگ شناختی و رسانه ای هشدار می دهند.. اما فراموش می کنند که باید پناه و آرامش برای فرزندان ملت خودمان(شان) هم فراهم کنند.. تا فرزندان این ملک دلخوش لبخند و هدیه بیگانگان و ادعای آزادی بخشی برای امور جاری و یومیه خود نشوند..(این مایه نگرانی جدی ماست)
*به جای اینکه ذهن پاک کودکان، نوجوانان و جوانان مان را به زور در حصارهایی قرار دهیم که زمین ش متعلق به ما نیست و بیگانگان به راحتی می توانند در آن رخنه کنند؛ چاره ای برای تقویت تعلق خاطر ملی و انسجام ملی بجوییم.*
*باور کنیم که حصارهای ساختگی داخلی راه را برای جولان بیگانگان هموارتر میکند و برخلاف آنچه که تصمیم گیرندگان کلیدی کشور می خواهند، بیگانگان را به طمع می اندازد و صحنه را برای نمایش منجی و آزادی بخشی بیگانگان فراهم میکند.*
https://eitaa.com/sh_intradisciplinary
مطالعات فرارشته ای شهرراز
شاخه اقتصاد گروه علوم انسانی فرهنگستان علوم برگزار میکند چشم انداز اقتصاد ایران در سال 1403 سخنرا
🟩 *نسخه تصویری سخنرانی شاخه اقتصاد گروه علوم انسانی فرهنگستان علوم*
⬜ *چشم انداز اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۳*
🟥 *جناب آقای دکتر فرشاد مومنی*
*استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی و عضو وابسته فرهنگستان علوم*
⬅️ *تاریخ: سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳*
https://aparat.com/v/b3Q9f
خواستم این دو مرکز واقعی و مجازی را برای خانم های مذهبی در کشور و شیراز پیشنهاد کنم .. اما دیدم بدون یک پیوست جامعه شناختی این کار دشوار و ابتر است..
سکینه یزدانی 🧕🏻
فارغالتحصیل آسیبشناسی ورزشی و حرکات اصلاحی دانشگاه تهران🎓
اینجا قراره کنارهم با حفظ ارزشهامون ورزش کنیم
👇🏻 پشتیبانی و ثبت نام در کلاس فانکشنال 👇🏻
@Yazdani_fit_online
https://eitaa.com/yazdani_fit
🗒فرقه ای شدن جامعه و دورباطل نبرد سه فراگفتمان کلیدی در ایران
✍زهرا توللی، دانشجوی دکتری جامعه شناسی دانشگاه شیراز
در ایران سه فراگفتمان اسلامی، ایرانی و مدرن(غربی) وجود داشته و دارد. در واقعیت کمتر شرایطی پیش آمده که هر سه فراگفتمان در هماهنگی با یکدیگر قرار بگیرند.. هر بار که گفتمانی دست برتر را در جامعه یا حکومت یافته، سعی کرده فراگفتمان دیگر را به نحوی حذف کند.. فراگفتمانی که در تنگنا قرار می گیرد .. حتی در پستوی خانه هم سعی می کند خود را آماده نگه دارد.. به تعبیری گفتمان تحت فشار به صورت چریکی فعالیت می کند تا زمانی که مجال یابد و دوباره در فضای عمومی قرار گیرد..
این دو مرکزی را هم که در اینجا معرفی کردم .. فضاهای واقعی و مجازی که امثال خودم هم به آن جا روی آورده ایم. نمونه ای از این سازوکار هست.. در شرایطی که در فضای عمومی مثل باشگاه و آرایشگاه ها جوی حاکم شده که چندان مطلوب مذهبی ها نیست.. یکی از راهکارها همین مسیرهای جایگزین است..
اما راستش را بخواهید ..از دریچه جامعه شناختی، این وضعیت، نشان دهنده حرکت جامعه به سوی فرقه ای شدن و خصوصی سازی مذهبی و فرقه ای است..
یعنی ما نتوانسته ایم با یکدیگر همزیستی کنیم و به فضاهای خصوصی پناه آورده ایم..
شرایط امروز مذهبی های مثل خودم را فقط وقایع یکی دو سال گذشته رقم نزده است..
این وضعیت، به اندازه تجربه زیسته من، شاید به بیش از ۱۵ سال پیش باز می گردد. وقتی باشگاه های نیمه دولتی نوعی ایروبیک شبه رقص برای بانوان می گذاشتند.. موسیقی های مودبانه پخش می شد.. در یک جمع کاملا زنانه با تنوعات قابل تحملی که وجود داشت، فرصت شادی جمعی و سالم فراهم می شد..اما یک فراگفتمان شبه دینی این دوره ها را خلاف شرع تشخیص داد و ممنوع کرد و بست!!
در نتیجه، این دوره ها هم مدتی در خانه ها و بعد در باشگاه های خصوصی دنبال شد.. اما چون دیگر از فضای نظارت شبه دولتی خارج شد.. دیگر محتوای موسیقی و کیفیت مناسبات تغییر کرد.. و فراگفتمان مدرن (که در گذر زمان پسامدرن شد) به حرکتی چریکی رانده شد.. تا به تدریج که همه مناسبات خصوصی سازی شد، بتوانند فراگفتمان غالب در فضای عمومی شوند و حالا دیگر این بار مذهبیها مجبور می شوند به فعالیت در خانه ها و مراکز خصوصی سازی شده مذهبی رانده شوند..
بله این وضعیت نبرد پنهان در درون جامعه حاصل این است که آن زمانی که نظارت شبه دولتی بود.. تصمیم گیرندگان خردمندانه نظارت نکردند و از موضع قدرت، گروه هایی را حذف کردند.. به جای این که هنرمندانه، مادرانه یا پدرانه و با رعایت مرزهای دینی برای آنها هم یک پناه مطمئن و پرنشاط باشند..
بعد هم همزمان که با اجرای سیاست های اقتصادی نابجا نابرابری را تشدید می کردند، به خصوصی سازی هم دامن زدند .. و نتیجه این وضعیتی شد که امروز می بینیم و حالا فراگفتمان پسامدرن با گرته برداری از فراگفتمان ایرانی می کوشد تا فراگفتمان دینی را حذف و خانه نشین کند..
و حالا ما اگر می خواهیم جامعه را دربرابر دور باطل این نبرد های پنهانی فراگفتمان ها و این روندهای فرقه ای شدن ایمن کنیم..باید راهی خردمندانه برای یافتن هماهنگی میان این سه فراگفتمان کلیدی بیابیم..
شاید همچنان بتوان با رجوع به اندیشه اسلام شناسان جامع نگر همچون شهید آیه الله دکتر بهشتی راهی بیابیم.. پیش از این که بیش از این جامعه چندپاره و فرقه ای شود..
https://eitaa.com/sh_intradisciplinary
هدایت شده از مطالعات فرارشته ای شهرراز
دورهی آموزشی موسسهمطالعاتدینواقتصاد:
عنوان: "مقدمهای بر اقتصادسیاسی"
مدرس: جناب آقای دکتر حسین رجبپور
شروع: سهشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰
( به مدت ۴ جلسه )
جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر:
09120921297
#مقدمهای_بر_اقتصادسیاسی
لینک شرکت در جلسه اول بصورت آزاد و رایگان؛
https://www.skyroom.online/ch/moassesse/institute-of-religion-and-economic
دورهی آموزشی موسسهمطالعاتدینواقتصاد:
عنوان: "اقتصادتوسعه(۴)"
مدرس: جناب آقای دکتر فرشاد مومنی
شروع: شنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۸ الی ۱۹:۳۰
( به مدت ۴ جلسه )
جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر:
09120921297