بیش از
۲،۶۰۰،۰۰۰
دومیلیون ششصد هزار مسکن در حال ساخته است.
🔻پاسخ به ابهام مطرح شده از زبان پزشکیان درباره وعده ساخت مسکن در مناظره
🔹شهید جمهور با عزم و اراده جدی خود ۱۷ جلسه شورای عالی مسکن را در دولت سیزدهم برگزار کرد که برگزاری این تعداد شورای مسکن در دولتهای گذشته بی سابقه است.
🔹فرایند ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار واحد فراتر رفته است که تاکنون بیش از ۵۵۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن تکمیل و تحویل متقاضیان شده است.
🔹از دیگر اقدامات انجام شده توسط وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم تامین زمین به مساحت بالغ بر ۴۸ هزار هکتار و به ظرفیت احداث ۱.۹ میلیون واحد مسکونی در مناطق شهری کشور است. این در حالی است که در مسکن مهر کل زمین های الحاق شده به هشت هزار هکتار رسید که نشان از عملکرد چندین برابری در دولت سیزدهم است. این اراضی به منظور افزایش عرضه زمین جهت واگذاری به متقاضیان واجد شرایط، از طریق ایجاد شهرها و شهرکهای جدید، الحاق زمین به شهرها، تغییر کاربری اراضی واقع در محدوده شهرها تامین شده است.
🔹برنامه ریزی برای احداث ۲۷ شهر ساحلی در ۴ استان جنوبی کشور
همچنین برای احداث ۲۷ شهر ساحلی در ۴ استان جنوبی کشور با رویکرد ایجاد و توسعه مناطق سکونت– معیشتی دریاپایه برنامهریزی شد که این شهرها در مراحل مختلف از تصویب طرح جامع و تفصیلی در شورای عالی معماری و شهرسازی تا شروع عملیات اجرایی هستند.
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اولین فیلم از معتبرترین نظرسنجی انتخاباتی!
🔹سنگ تمام حامیان مسعود پزشکیان در خیابان های تهران / حتما ببینید و شما هم به این کمپین بپیوندید🤣🤣🤣
فرمایشات استاد دکترغلامرضا بهنام؛مفسربرجسته وحافظ کل قرآن کریم ونهج البلاغه، درخصوص استفاده ابزاری دکترپزشکیان ازالفاظ قرآن ونهج البلاغه:
((به تعبیرعلامه طباطبایی(ره):
مثل عصای موسی وجادوی ساحران در تمامی موارد جنگ بین حق و باطل جریان دارد.هر زمان باطلی است که خودنمایی کند و حقی که آن را بلعیده ونابودسازد.
المیزان،ج۲۷,ص۲۷۶.
اگر الان بااین روشنگریها،هنوز کسی فتنه انگیزان را پشت سرآقای پزشکیان ندیده بصر وبصیرتش معیوب است.
به امید پیروزی جبهه حق بر باطل .باطلی که باسلاح خواندن الفاظ قرآن و نهج البلاغه به جنگ حق آمده است.
تازه همین الفاظ(الفاظی که آقای پزشکیان ازنهج البلاغه دربین صحبتهایش میخواند) راهم بدجوری غلط میخواند. صغوک( بافتح صاد و سکون غ و ضم واو) در عهدنامه مالک را با فتح صاد وضم غ میخواند بر وزن چقوک بیرجندی.))
×××××××××××××
جلیلی امشب در لحظات آخر، مطلبی گفت که متاسفانه کمرنگ به آن پرداخته شد.
اختلاسگر صندوق ذخیره فرهنگیان که دامن تمام فرهنگیان را گرفت و پزشکیان گفت من نمیشناسم کسی نیست جز داماد پزشکیان !
داماد زاده ای که به یکی از صندوق های بازنشستگی منصوب شده البته بادریافت حقوق ورانت نجومی !
پزشکیان اصلا دروغ نمیگه!
23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗳فقط یک میلیون رای تو این مصاحبه خوابیده (تو انتشارش بترکونید)
گفتگو با مردم در مورد افشای فساد در زندگی جلیلی و برنامه های پزشکیان😐
❓بنظرت مردم چی گفتن❓😂
#انتخاب_اصلح_سعیدجلیلی