📸 مراسم چهلمین روز درگذشت مرحومین مغفورین زنده یادان حاجیه خانم خیرالنساء معلمی فر و بیگم بی غم و همچنین اولین سالگرد درگذشت خادم عاشورایی زنده یاد گل محمد مزینانی امروز پنجشنبه چهاردهم فروردين ماه در آرامستان بهشت علی علیه السلام مزینان
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
حضور شهروندان مزینانی در آرامستان بهشت علی علیه السلام و قرائت فاتحه بر سر قبور خفتگان در خاک مزینان
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
💠جناب آقای سعید مزینانی
کارت شناسایی شما در مزینان پیدا شده برای تحویل با شاهدان کویرمزینان تماس بگیرید
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌹السلام علیکم و رحمت الله و برکاته 🌹
🗓امروز جمعه ...
۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴
۰۵ شوال ۱۴۴۶
۰۴ آوریل ۲۰۲۵
🍁 ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌹
📸عکس؛ یادها و خاطره های مزینان
🔹هنرمند محبوب مزینانی استاد سیدمصطفی جلالی پور در خردسالی... سال ۱۳۶۶
✳️با ما همیشه در مزینان باشید.
(تلگرام/واتساپ/ایتا/سروش/روبیکا/بله/اینستاگرام/آپارات/وبلاگ )
#شاهدان_کویر_مزینان
http://telegram.me/shahedanemazinan
🌸امام صادق عليه السلام می فرمایند :
مَن دَخَلَهُ العُجبُ هَلَكَ
🪴هر كه خودپسندى در او راه یابد، هلاک شود
📚ميزان الحكمه جلد7 صفحه 50
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
30.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه در زمان اجرای سرود حماسی ای ایران در کاروانسرای مزینان به پا خاستند و به شکوه و عظمت این خاک مقدس درود فرستاند...
🌱جوانه در کویر، دوشنبه یازدهم فروردين۱۴۰۴
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
🔴کاش به احترام نام ایران می ایستادید
✍در این چند روزه که جوانه در کویر با هنرمندی هنرمند محبوب مزینانی و هنرمندان گروه قمر و سربلندی دست اندرکاران این محفل موسیقایی برگزار شده تعريف و تمجید و تشکر و قدردانی بسیاری در کانال های شهرستان صورت گرفته و اکنون برای بهتر برگزار شدن این گونه مجالس بد نیست چند انتقاد و نقد هم مطرح شود.
تصانیف و ترانه های اجرا شده در این کنسرت همگی با رضایت و علاقه مندی تماشاگران و تشویق همراه شد اما سرود پایانی و حماسی "ای ایران" و قیام و همخوانی حاضرین به احترام نام مبارک ایران یک لذت خاصی داشت که خواننده محبوب مزینانی هم آن را به زیبایی خواند و تمام وجودش مانند دوستدارانش در این محفل هنری ایران شده بود.
جای بسی تأسف است که 3 نفر از مسئولین محلی در زمان خواندن این سرود، محکم روی صندلیهای خود نشستند و پس از اتمام آن از جای برخاسته و محل را ترک کردند.
شاید این مسئولین دستوری از مقام بالادستی خود دارند که چنین حرکتی را داشته باشند ولی ما در هیچ مراسمی این گونه برخوردی را حتی از بالاترین مقامات اجرایی و مملکتی شاهد نبوده ایم.
شاید هم بگویند این سرود رسمی جمهوری اسلامی نیست، بله کسی هم مدعی آن نیست ولی اغلب ایرانیان به خاطر میهن پرستی و غیرت ملی خود نه تنها وقتی این سرود خوانده می شود بلکه در هرجا که نام ایران برده می شود برای ادای احترام دست بر سینه می گذارند و می ایستند.
ای کاش این مقامات نه به خاطر جمعیتی هزاران نفری بلکه به احترام نام ایران می ایستادند که اگر چنین می شد کسی از آنها بازخواست نمی کرد.
و اما برای آگاهی حضرات، بد نیست به پیشینه سرود ای ایران بپردازیم که اگر از آن مطلع نبودند در جایی دیگر و محفل و مقامی دیگر تکرار نکنند.
✍در شهریور ۱۳۲۳ که نیروهای انگلیسی و دیگر متفقین، تهران را اشغال کرده بودند، حسین گل گلاب در خیابان هدایت میبیند که یک سرباز انگلیسی در حال کتک زدن و فحاشی به یک بقال ایرانی است. حتی به یک افسر نظامی هم که به قصد مداخله وارد ماجرا میشود، سیلی محکمی میزند. گل گلاب، پس از دیدن این صحنه، با چشمان اشکآلود به دیدن روح الله خالقی، موسیقیدان میرود و ماجرا را تعریف میکند و میگوید:
«کار ما به اینجا رسیده که سرباز اجنبی توی گوش نظامی ایرانی میزند؟» روح الله خالقی میگوید: ناراحتی تأثیری ندارد. بیا کاری کنیم و سرودی بسازیم. همان جا مرحوم گل گلاب شروع به زمزمه شعری میکند که با تکمیل آن خالقی موسیقی را مینویسد. بنان نیز آن را میخواند. ظرف یک هفته، تصنیف ای ایران با یک ارکستر بزرگ ساخته میشود. ای ایران بارها در زمان زندگی خالقی و شاعرش، گل گلاب، اجرا شد؛ آن هم در ارکستری که بیشتر توسط هنرجویان هنرستان موسیقی در دوره مدیریت خالقی تشکیل شده بود و چهرههای آشنایی چون ارفع اطرایی، هوشنگ ظریف، افلیا پرتو، گلنوش خالقی و انوشیروان روحانی در آن بودند و حتی پای این سرود به سینما هم کشیده شد.
این قطعه را روح الله خالقی آهنگساز نامدار روی شعری از حسین گل گلاب ساخت. ویژگی شعر ای ایران آن است که همه واژگان آن به زبان فارسی است و واژگان بیگانه در آن راه نیافته و در فضایی حماسی و در آواز دشتی ساخته شده است.
گفته میشود، ملودی اصلی و پایهای کار از برخی نغمههای موسیقی بختیاری ـ که از فضای حماسی برخوردار است، گرفته و با پرداخت و تنظیم حرفهای زنده یاد خالقی، این سرود در اجرای نخست به صورت کر خوانده شد، اما ساختار محکم شعر و موسیقی آن سبب شد تا در دهههای بعد، خوانندگان آن را تکخوانی اجرا کنند.
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
☑️مراسم ختم سومین روز درگذشت مرحومه مغفوره سارا اسماعیل زاده نوه حاج حسین غلامی مزینان و خواهر گرامی داماد حاج محسن هژیر امروز جمعه ۱۵ . ۱ . ۱۴۰۴
ساعت ۱٦ الی ۱۷.۳۰ در مسجد امام جعفرصادق علیه السلام واقع در تهران نو، ایستگاه خاقانی برگزار میشود.
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan