شاهدان کویر مزینان
#تلنگر علائم و نشانه های اختلال شخصیت خود شیفته(بخش سوم) آیا در میان اطرافیانتان کسی را می شناسید
#تلنگر
علائم و نشانه های اختلال شخصیت خود شیفته(بخش چهارم)
آیا در میان اطرافیانتان کسی را می شناسید که همیشه انتظار تحسین داشته باشد، که فکر می کند از دیگران بهتر است و با کوچکترین انتقادی از کوره در می رود؟ این مقاله می تواند به شما در شناخت بهتر اختلال شخصیت خود شیفته و چگونگی کنار آمدن با چنین فردی کمک کند. در بخش اول و دوم و سوم این مطلب از دپارتمان سلامت روان مجله سلامت دکتر بهشتیان به تعاریف اختلال شخصیت خودشیفته و بررسی علائم آن پرداخته شد و در این بخش یاد می گیرید که با افراد خودشیفته چگونه رفتار کنید:
🔺مرزهای سالم با شخصیت خود شیفته تعیین کنید
روابط سالم بر احترام و درک متقابل مبتنی است اما افراد خودشیفته در روابط خود قادر به تقابل نیستند. موضوع این نیست که آنها تمایلی به این کار ندارند بلکه حقیقت این است که این افراد واقعاً قادر به این کار نیستند. آنها شما را نمی بینند، حرفهای شما را نمی شنوند؛ آنها شما را به عنوان کسی که نیازهای فردی خود را دارد تشخیص نمی دهند. به همین دلیل ، اشخاص خودشیفته مرتباً حریم دیگران را نقض می کنند و جالب است که آنها این کار را با احساس استحقاق مطلق انجام می دهند.
چنین افرادی برداشتن وسایل شخصی یا دارایی های شما را بدون اجازه بد نمی دانند، آنها سرک کشیدن در نامه ها و ایمیل های شخصی شما، شنود مکالمات، سر زدن بدون دعوت، سرقت ایده های شما و دادن نظرات و مشاوره های ناخواسته را نه تنها بد نمی دانند بلکه آن را حق طبیعی خود می دانند. آنها حتی ممکن است به شما بگویند که چه فکر کنید و چه احساسی داشته باشید. شناخت و تاکیید بر چنین خط قرمز هایی بسیار مهم است، بنابراین می توانید در این حیطه ها برای خود احترام قائل شده و مرزهای سالم تری ایجاد کنید.
🔺یک برنامه داشته باشید
اگر شما از آن دسته افرادی هستید که همواره به دیگران اجازه می دهید حریم شخصیتان را نقض کنند، در دست گرفتن مجدد کنترل و تغییر این رویه برایتان چندان آسان نخواهد بود. با در نظر گرفتن دقیق اهداف و موانع احتمالی، خود را برای موفقیت آماده کنید. مهمترین تغییراتی که امیدوارید بدست آورید کدامند؟ آیا در گذشته روشی را با فرد خودشیفته امتحان کرده اید که مفید واقع شده باشد؟ و یا روشی که موثر نبوده باشد؟ توازن قدرت بین شما چگونه است و این چگونه بر برنامه شما تأثیر می گذارد؟ چگونه مرزهای جدید خود را اعمال خواهید کرد؟ پاسخ به این سوالات به شما کمک می کند گزینه های خود را ارزیابی کرده و برنامه ای واقع بینانه تهیه کنید.
🔺رویکردی ملایم و با نرمش داشته باشید
اگر حفظ رابطه با فرد خودشیفته برای شما مهم است باید آهسته آهسته پیش بروید. با گوشزد کردن رفتارهای آسیب زا یا ناکارآمد آنها، شما تنها تصویر شخصی خود را پیش چشمان آنها تخریب می کنید. سعی کنید پیام خود را با آرامش، احترام و تا حد ممکن ملایمت ارائه دهید. به جای گوشزد کردن انگیزه ها و نیت های آنها روی اینکه رفتارهای آنها چه احساسی در شما ایجاد می کند متمرکز شوید. اگر آنها با عصبانیت و با حالت دفاعی واکنش نشان دادند، سعی کنید آرامش خود را حفظ کنید. در صورت لزوم از آنها فاصله بگیرید و بعداً دوباره به گفتگو بپردازید.
🔺حد و مرزی تعیین نکنید مگر اینکه بخواهید آن را حفظ کنید
قبل از هر کاری باید بدانید که قطعا فرد خودشیفته در برابر مرزهای جدید قیام می کند و آنها را خواهد شکست، بنابراین آماده باشید. قوانین و مرزهایتان را محکم و با عواقب مشخص شده پیگیری کنید. عقب نشینی شما از هر کدام از خطوط قرمزتان این پیام را به فرد خودشیفته می دهد که لازم نیست شما را جدی بگیرد.
🔺برای ایجاد تغییرات جدید در رابطه ی خود آماده باشید
فرد خودشیفته از تلاش شما برای کنترل زندگی اش احساس خطر و ناراحتی می کند. آنها عادت دارند که حرف آخر را بزنند بنابراین برای جبران کمبود های جدید ناشی از خط قرمز های شما، ممکن است خواسته های خود را در جنبه های دیگر رابطه افزایش دهند، برای مجازات کردنتان از شما فاصله بگیرند و یا سعی کنند شما را با خودشیرینی و جذابیتشان فریب دهند تا از مرزهای خود عقب نشینی کنید، اما این شما هستید که باید محکم بایستید.
🔺مسایل را با شخصیت خود شیفته شخصی نکنید
افراد خودشیفته برای محافظت از خود در برابر احساس حقارت و شرم باید همیشه کاستی ها، بیرحمی ها و اشتباهات خود را انکار کنند. آنها غالباً این کار را با فرافکنی خطاهای خود به دیگران انجام می دهند. با اینکه سرزنش شدن در مورد چیزی که تقصیر شما نیست یا ویژگی های منفی ای که ندارید، بسیار ناراحت کننده است اما تا آنجا که ممکن است سعی کنید مسایل را شخصی نگیرید، این مسایل اصلا ارتباطی به شخص شما ندارد و کلا رفتار آنها چنین است...
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
📸خشک شدن بیش از ۱۰۰ اصله درخت سرو و کاج در مزینان
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
#یادداشت_روز
🔴خشک شدن بیش از ۱۰۰ اصله درخت سرو و کاج در مزینان
✍️آه از نهاد آدمی بلند می شود وقتی در حسرتی سرد و میانه ی فصل رویش و سبزی، درختان خشک و بی روح ناشی از بی مسئولیتی و بی توجهی بعضی از افراد مدعی را می بیند.
🔸یکی از همشهریان دلسوز مزینان روز گذشته تصاویری از خشک شدن بیش از ۱۰۰ اصله درخت سرو و کاج در ورزشگاه رها شده ی دکتر سیدمهدی حسینی مزینانی فرستاده و خواستار پیگیری و مطالبه بیشتر از عاملان این بی مسئولیتی شده است.
🔹ورزشگاه زنده یاد دکتر سیدمهدی حسینی مزینانی در زمینی به متراژ بیش از ۲۴هزار متر در ضلع غربی مزینان و در مسیر جاده بهمن آباد واقع شده که ورثه ی زنده یاد حاج میرزاحسن حسینی سال ۱۳۸۰ به یاد وی وقف سلامت جوانان مزینانی کردند و در دهه ی هشتاد مورد استفاده فوتبال دوستان مزینانی قرار داشت و به همت دلسوزانی همچون رضا اسدی مزینانی و همراهی مهندس کوشکی مدیرکل وقت اداره تربیت بدنی شهرستان سبزوار در سال ۱۳۸۶ جدول بندی و حصار کشی شد و مسابقات جالب توجهی در آن برگزار گردید .
🔸 پس از احداث سالن سرپوشیده شریعتی مزینان به دستور مهندس نوذری وزیر اسبق وزارت نفت، این مجموعه از رونق افتاد و ورزشکاران به ویژه فوتبالیست ها و والیبالیست های مزینانی بیشتر اوقات خود را در آن سالن تازه تأسیس گذراندند.
🔸در قانون دهیاری ها و حدود وظایف دهیاران، نگهداری اماکن عمومی و فضای سبز روستاها به آنها سپرده شده و علی رغم درخواست های مکرر و انعکاس پیام و گزارش های متعدد در شاهدان هیچ توجهی به این قسمت نشد در صورتی که حتی این ورزشگاه می توانست با درایت مسئولین مربوطه محلی برای ورزش و تفریح بانوان شود اما هر چه گفته شد انگار آب در هاون کوبیدن بود و هرگز به گوش مسئولین قبلی و فعلی نرفت و همچنان باید شاهد گسترده شدن پاییز بر روی چنین مجموعه هایی بود، مانند بوستان جنگلی که به همت و تلاش مرحوم اصغر قاضی در شمال مزینان ساخته شد و تا آن عدالت طلب مزینانی زنده بود با دستان خودش در آنجا درخت کاشت و آن را آبیاری کرد اما پس از فوتش انگار درختان نیز انتظار مرگ خود را می کشیدند.
🔸اگر رئیس محترم شورای اسلامی این یادداشت را هم حاکی از سوزش درونی منتقدین و به زعم ایشان مریضان و حسودان نداند و نخواهد با کمک دوستانش شاهدان را به توپ ببندد امیدواریم در جلسه یکصد و چندمین مطرح و پیگیر این مجموعه ها شوند...
یا حق
🖌علی مزینانی عسکری
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
✅آفرین به این قدرشناسی مردم مزینان
خاطرات مرحوم حسین شیربرنجی معروف به حسین دزفولی و چگونگی حضور او را پیش از این به قلم دو نویسنده نیک اندیش استاد حاج علی جعفری و مداح اهل بیت حاج حسین محمدی در شاهدان کویر مزینان تقدیم کردیم. مردی که به همراه عشیره اش در آغاز جنگ تحمیلی هشت ساله به مزینان آمدند و در این دیار ازدواج کرد و صاحب دو فرزند دختر شد و سالهای پرخاطره ای با مردم مزینان پشت سر گذراند و دوستی عجیبی بین او و مزینانی ها وجود داشت...
مادر حسین در مزینان فوت کرد و همین جا دفن شد و اما پیکر خود او با مرگ ناگهانی در سال 1377 به زادگاهش رفت و در آرامستان« شهید آباد دزفول »به خاک سپرده شد.
و اما پس از سالها مهدی آزاده فرمانده پایگاه بسیج شهدای مزینان که برای دیدار با دوستان و همرزمان قدیمی راهی این شهر مقاوم شده به جستجوی آرامگاه حسین دزفولی پرداخت و با حضور بر سرمزارش سلام و صلوات مردم مزینان را تقدیم آن مهاجر خوش اخلاق کرد.
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
#اطلاعیه
#حضور_متخصص_در_داورزن
💢عنایت به هماهنگی های انجام شده، فردا یکشنبه مورخ 9 اردیبهشت، آقای دکتر وزیری متخصص داخلی، جهت ویزیت بیماران با تعرفه دولتی در مرکز خدمات جامع سلامت داورزن حضور خواهند یافت.
💢همشهریان عزیز می توانند با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت محل سکونت خود، کد ارجاع به متخصص داخلی دریافت نموده و از ساعت ۹ صبح الی ۱۲ ظهر روز یکشنبه مورخ 9 اردیبهشت جهت ویزیت متخصص داخلی به مرکز خدمات جامع سلامت داورزن مراجعه نمایند.
#پایگاه_خبری_حوزه_سلامت_داورزن
#رسانه_سلامت_داورزن
اخبار حوزه سلامت شهرستان را در کانال این حوزه با لینک زیر بخوانید:
@dnet_medsab_ac_ir
............
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
#آگهی
🔴منزل فروشی در مزینان
۱۰۰متر بنا ۱۰۰مترحیاط، پنج سال ساخت، تازه کاغذ دیواری و رنگ شده، کابینت درجه یک، آب، گاز، برق مجزا واقع در خیابان نانوایی باقر
☎️تلفن تماس؛ محمد احمدی
0912 383 0218
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
با سلام و عرض ارادت
🚩صل الله علیک یا اباعبدالله
مراسم هیئت دوشنبه شب های حسینی(بخش مرکزی شهرستان داورزن ) این هفته مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۰ از ساعت ۱۹:۳۰ در آستان مقدس امامزادگان واجب التکریم بهمن آباد برگزار می شود.
💠برنامه مراسم این هفته
قرائت آیات نور (قرائت کلام الله مجید )
قرائت زیارت پر فیض عاشورا و مداحی، با نفس گرم مداحان اهل بیت علیهم السلام
سخنرانی خطیب توانا
حجه الاسلام و المسلمین حاج شیخ محمدتقی معلمی فر(مزینانی)...
ضمنا همه عزیزان حاضر در مراسم بر سر سفره اطعام هیئت میهمان خواهند بود
منتظر حضور گرمتان هستیم
🙏التماس دعا 🙏
روابط عمومی (هیئت دوشنبه شب های حسینی بخش مرکزی شهرستان داورزن )آستان مقدس امامزادگان بهمن آباد
🕌هیئت دوشنبه شب های امامزادگان واجب التکریم بهمن آباد
🆔کانال در پیام رسان ایتا
https://eitaa.com/heyatdoshaneshabhayhoseyniii
شاهدان کویر مزینان
📚برگی از تاریخ 💠این قسمت: مزار بقیع 🖌کارشناس مذهبی؛ حجت الاسلام حاج شیخ محمد مزینانی ✍مزار قدیمی
📚برگی از تاریخ
💠این قسمت: طوفان احزاب
🖌کارشناس مذهبی؛ حجت الاسلام حاج شیخ محمد مزینانی
جنگ «احزاب» در هفدهم شوال سال پنجم هجری قمری ، اتفاق افتاد و چنان كه از نامش پیدا است مبارزه همه جانبه اى از ناحيه عموم دشمنان اسلام و گروه هاى مختلفى بود كه با پيشرفت اسلام ، منافع نامشروعشان به خطر مى افتاد.
نخستين جرقه جنگ از ناحيه گروهى از يهود «بنى نضير» روشن شد كه به مكه آمدند و طايفه «قريش» را به جنگ با پيامبر صلی الله علیه وآله تشويق كردند و به آنها قول دادند تا آخرين نفس در كنارشان مى ايستند، سپس به سراغ قبيله« غطفان» رفتند، و آنها را نيز آماده كارزار كردند.
اين قبائل از هم پيمانان خود مانند قبيله « بنى اسد» و« بنى سليم«، نيز دعوت كردند، و چون همگى خطر را احساس كرده بودند، دست به دست هم دادند تا كار اسلام را براى هميشه يكسره كنند، پيامبر صلی الله علیه وآله را به قتل برسانند، مسلمين را در هم بكوبند، مدينه را غارت كنند، و چراغ اسلام را برای همیشه خاموش سازند.
لحظات بسيار سخت و خطرناكى بر مسلمانان گذشت، جانها به لب رسيده بود، منافقين در ميان لشكر اسلام سخت به تكاپو افتاده بودند، جمعيت انبوه دشمن و كمى لشگريان اسلام در مقابل آنها (تعداد لشكر كفر را ده هزار، و لشكر اسلام را سه هزار نفر نوشته اند) و آمادگى آنها از نظر تجهيزات جنگى و فراهم كردن وسائل لازم، آينده سخت و دردناكى را در برابر چشم مسلمانان مجسم مىساخت.
ولى خدا مى خواست در اينجا آخرين ضربه بر پيكر كفر فرود آيد، صف منافقين را نيز از صفوف مسلمين مشخص سازد، توطئه گران را افشا كند، و مسلمانان راستين را سخت در بوته آزمايش قرار دهد.
سرانجام اين غزوه به پيروزى مسلمانان تمام شد، طوفانى سخت به فرمان خدا وزيدن گرفت، خيمه و خرگاه و زندگى كفار را در هم ريخت، رعب و وحشت شديدى در قلب آنها افكند، و نيروهاى غيبى الهی به يارى مسلمانان فرستاد.
قدرت نمایی بی نظیر امير مؤمنان على علیهالسلام در برابر عمرو بن عبدود بر آن افزوده شد، و مشركان بى آنكه بتوانند كارى انجام دهند پا به فرار گذاشتند.
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
🌹از دیار مهمان نواز مزینان تا دزفول مقاوم...
✍️در اخبار منتشر شده امروز پایگاه رسانه شاهدانی مطلع شدیم که چندروز قبل آقای مهدی آزاده فرمانده پایگاه بسیج شهدای مزینان با هدف دیدار با دوستان و همرزمان قدیمی اش راهی شهر مقاوم دزفول شده اند که در این ارتباط به جستجوی آرامگاه زنده یاد حسین دزفولی پرداخته است که نهایتا با حضور بر سرمزار وی به نیابت از سوی اهالی قدرشناس مزینان به ذکر فاتحه و سلام و صلوات تقدیم و نثار روح آن مهاجر خوش اخلاق کرده اند.
برای اولین بار شمه ای از زندگینامه ایشان حدود سه ونیم سال قبل همزمان با هفته سالگرد دفاع مقدس توسط دعاگو در همین رسانه از نظر مخاطبین محترم گذشت و در این ارتباط و متعاقب آن توسط برادر مزینان دوست آقای حاج حسین محمدی مداح اهل بیت علیهم السلام از زاویه دیگر نسبت به معرفی این جنگ زده ساکن در کهن دیار مزینان قبول زحمت فرمودند و اقدام به نگارش کردند.
از آنجا که مدت مدیدی از بازتاب شرح حال حسین می گذرد و طبعا تعداد زیادی عضوجدید به جمع این خانواده بزرگ مزینان در داخل وخارج از کشور پیوسته اند واز سویی ممکن است خوانندگان محبوب، دراثر گذشت زمان شرح حال او را به دست فراموشی سپرده باشند لذا خالی از لطف نخواهد بود تا مجددا مروری بر زندگینامه آن روانشاد داشته باشیم که در ذیل از نگاه تان می گذرد.
✅ حمله وحشیانه دیکتاتورسابق عراق و کمک های همه جانبه تسلیحاتي و مالي آمریکا و شوروی سابق و ارتجاع منطقه به صدام حسین مزدور درطول هشت سال تجاوز ددمنشانه به سرزمین ایران اسلامي و در وسعت 1286کیلومتر از مرزهای جغرافیایي موجب گردید تا بسیاری از هموطنان عزیزمان در جنوب و غرب کشور از خانه و کاشانه و زادگاه خود آواره شوند و در اثر این آوارگي به دیگر شهرها و روستاهای امن تر مهاجرت کنند.
آنچه که حائز اهمیت است این واقعیت را نباید از نظر دور داشت که در این جنگ هشت ساله ودر عین حال نابرابر قصه ی دردناک آوارگي و رنج غربت جنگ زدگان و آوارگان از خانه و کاشانه ی خود اگرچه دشواری های بسیاری برای این عزیزان به همراه داشت و البته هنوز هم این مصائب همچنان باقي است با این وجود نباید از یاد ببریم که پاداششان در اثر این هجرت در نزد خداوند تبارک و تعالي کمتر از ثواب مجاهدان في سبیل الله و ایمان آورندگان به حضرتش نخواهد بود.
یکي از این چهره های جنگ زده و محبوب مردم مزینان؛ زنده یاد حسین دزفولي است که نام و یاد او هنوز هم با گذشت سالیان و چند نسل به دست فراموشي سپرده نشده و در اذهان و خاطرات همشهریان مزیناني همچنان باقي وجاری است و از او به نیک نامي یاد مي شود.
وی که در سال های اول جنگ تحمیلي به اتفّاق مادر خود به نام بتول و برخي از بستگان و همشهریان دزفولي اش به مزینان آمدند و مدت کوتاهي در مدرسه علمیّه شریعتمدار مزینان ساکن شدند و اهالي میهمان نواز مزینان نیز با گشاده رویي و آغوش باز، مقدم آنان را گرامي داشتند و پذیرای بي چون و چرای این عزیزان جنگ زده و آواره از شهر و دیار خود شدند.
برابر برنامه ریزی و تمهیدات مسئولان وقت امور جنگ زدگان مبني بر سر و سامان دادن به آوارگان ،به استثنای حسین و مادرش که در مزینان ماندند بقیه به نقاط دیگری نقل مکان یافتند.
از آنجایي که حسین دزفولی در شغل کفاشي تجارب لازم را داشت از سوی اهالي مزینان مساعدت شد تا مغازه ای در اختیار نامبرده قرار گیرد تا به فعالیت کسب و کار درهمین حرفه اشتغال ورزد.
وی که به اخلاق نیکو و حُسن معاشرت و شوخ طبعي و خنده رویي آراسته بود؛ طولي نکشید که ارتباطات تنگاتنگي با مردم مزینان برقرارکرد ومؤفق شد تا دوستان وعلاقه مندان زیادی بخصوص دربین جوانان پیدا کند و بنا به گفته ی دیگران در اخلاق و رفتار و دیگر خصوصیات ستودني حتي در گویش به یک مزیناني کامل العیار تحوّل پیدا کند.
او با صبیّه مرحوم حاج محمد اسلامي که از خانواده ای سرشناس و بزرگوار و از معتمدین مزینان بودند ازدواج کرد و حاصل این ازدواج دو دختر به نامهای مریم و زهراست.
به هر تقدیر حسین روزگار را بر این منوال گذراند و عملا صحنه های تلخ و شیرین را لمس کرد تا اینکه با تأسف به بیماری قلبي دچار و در یکي از بیمارستان های تهران بستری شد.
در این شرایط بود که بستگان و دوستان مزیناني ش به عیادت او مي رفتند تا از وی دلجویي کنند اما متأسفانه از این بیماری نجات پیدا نکرد و در اثر ایست قلبي جان به جان آفرین تسلیم کرد.
گفتني است که دوستان مزیناني وخانواده همسرش تمام مساعي خود را مبني بر انتقال جناره ایشان به مزینان مصروف داشتند تا بلکه رضایت اقوام و بستگانش را حاصل کنند. اما نتیجه ای عاید نشد.
با این توصیفات این غریبه نام آشنا که در مزینان به حسین دزفولی اشتهار داشت اما نام واقعی وی حسین شیر برنجی بود درسن 45 سالگي و درتاریخ 1377/8/20 پیکرش در آرامستان« شهید آباد دزفول »به خاک سپرده شد.
🔹شایان ذکر است که والده ی مؤمنه حسین دزفولی در بهشت امام علی سلام الله علیه مزینان مدفون است و بستگان و دوستان و دیگر همشهریانش با حضور بر سر مزار وی با قرائت فاتحه و ذکر صلوات نام و یاد این دو عزیز را گرامی می دارند.
روحشان_شاد
✒️علی جعفری مزینانی
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan