✅جلسه گردان امنیتی امام علی علیه السلام در پایگاه بسیج شهدای مزینان برگزار شد
👤مهدی مزینانی آزاده فرمانده بسیج پایگاه شهدای مزینان:
🔹جلسه گردان امنیتی امام علی علیه السلام با حضور فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام رضا علیه السلام داورزن و فرماندهان تیم های گردان به منظور انسجام بخشی و چابک سازی گردان و آماده سازی تیم ها برای مأموریت های پیش رو در سال جاری با محوریت پایگاه مقاومت بسیج شهدای مزینان برگزار شد.
🔹ان شاءالله با همدلی و همراهی دوباره تمامی برادران بزرگوار شاهد آمادگی دوباره خطه پایین با محوریت کهن دیار مزینان باشیم.
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
برای اولین بار در مزینان برگزار می شود:
💠آموزش والیبال، هندبال، بسکتبال از مبتدی تا پیشرفته ویژه بانوان مزینانی در تمامی سنین زیرنظر بهترین مربی مجرب فدراسیون
☎️متقاضیان برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09397732499 ملوندی تماس بگیرند.
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
May 11
هدایت شده از شاهدان کویر مزینان
🔴شاهدان کویر مزینان در ایتا
شاهدان در تلگرام همیشه به روز است اما اگر به خاطر محدودیت دسترسی به این سامانه ندارید ایتا را نصب و اخبار مزینان را در پایگاه خود مشاهده بفرمایید.
🌐شاهدان کویر مزینان در پیام رسان ایتا👇
https://eitaa.com/sh_mazinan
⚫️ شناخت بیشتر از خانواده زنده یاد پریسا مزینانی....
✍️ با تأثر و تأسف؛ چند روز قبل فقیده سعیده بانو پریسا مزینانی در اثر سانحه رانندگی در مسیر سبزوار به جغتای و راه چمن جان به جان آفرین تسلیم کردند و روحش در جوار رحمت حضرت حق آرام گرفت.
ضمن ابراز تسلیت و تعزیت به خانواده های محترم: مزینانی؛ بهمن آبادی ؛جعتایی؛راه چمنی؛ عرفانی و دیگر بستگان و منسوبین به آن روانشاد از خدای سبحان آرزوی صبر جمیل و اجر جزیل برای بازماندگان را خواستاریم.
از آنجا که اکثریت همشهریان مزینانی محبوب مان شناخت کافی از خانواده ی محترم آن مرحومه به سبب مهاجرت خانواده پدر بزرگ ایشان از مزینان به راه چمن ندارند جهت معرفی بیشتر آن فقیده سعیده صلاح دانسته شد تا اطلاعاتی هر چند مختصر در این خصوص و در این رسانه اقدام به نگارش شود.
پدر بزرگ (پدرِ پدری) بانو پریسا؛ حاج اکبر مزینانی و مادربزرگشان حاجیه خانم سکینه بهمن آبادی است. که خوشبختانه این دو عزیز و بزرگوار در قید حیات بوده و سالهای طولانی است که در روستای راه چمن سکونت دارند.
حاج اکبر که برادر مرحومه زهرا مزینانی مشهور به( امتینا ) همسر مرحوم سید حسین مزینانی خادم اسبق مسجد جامع مزینان است در دههی سال 1320 هجری شمسی از مزینان به راه چمن مهاجرت می کند.
او در ابتدا به شغل کفاشی روی می آورد و به همین سبب در منطقه راه چمن و جوین به استاد اکبر مزینانی مشهور می شود که بعد ها و تا کنون در شغل شریف و مولد کشاورزی و دامداری مفتخر به خدمتگزاری می گردد.
پس از اینکه وی با خانم بهمن آبادی ازدواج می کند حاصل این ازدواج چهار پسر وسه دختر است و مرحومه بانو پریسا نوه ی حاج اکبر فرزند آقای محمود مزینانی است.
استاد اکبر که 90 بهار را پشت سر گذاشته و در حالیکه در غم هجران ابدی نوه ی خود دیدگانی اشکبار دارد می گوید:
وقتی توفیق رفیق می شود و تعزیه خوانان مزینانی همشهریان محبوبم هر از گاهی به راه چمن می آیند تا مراسم تعزیه خوانی برگزار کنند از شدت شوق و غرور در پوست خود نمی گنجم و سعی می کنم تا با مختصر پذیرایی و گپ وگفت آنان را دعوت به خانه نمایم تا به این بهانه خاطرات دوران کودکی و نوجوانیم را در مزینان و در جمع این عزیزان تداعی کنم. نمیدانید تا چه حد چشمانم از حضور وجود پرفیض وگرم همشهریانم و تجدید دیدار با آنان روشن و منور می گردد.
روانشاد بانو پریسا مزینانی کارشناس علوم آزمایشگاهی و جمعی شبکه بهداشت و درمان شهرستان داورزن بودند که پدر همسرش آقای حسین جغتایی از آزادگان سرافراز است و پدر مرحومه آقای محمود مزینانی نیز در عملیات کربلای 5 مفتخر به درجه جانبازی می شوند.
در ضمن آقای جغتایی هر چند متاسفانه بیش از سه ماه در بانک تجارت شعبه مزینان اشتغال و افتخار خدمت رسانی بیشتری نداشتند با این وجود یکی از چهره های موفق و خادم در راستای رضایتمندی مشتریان و تعامل با همکاران در این کسوت و شغل شریف مردمی بودند.
برابر گواهی و شهادت اکثریت همکاران و اقوام و بستگان و افرادی که از نزدیک مرحومه مزینانی را می شناختند همگی اذعان دارند که افزون بر حُسن اخلاق در راستای خدمت رسانی به مراجعه کنندگان در منطقه و در حرفه ی مقدس و مردمی بهداشت و درمان نیز از هر گونه ارایه کمک و همیاری دریغ نمی کردند و از این وجه منشاء خدمات شایانی در محیط کاری خود بودند.و کارنامه درخشان کاری وی در این ارتباط موید چنین ادعایی است.
گفته می شود که وی در جهت رفع پاره ای از مشکلات مالی نیازمندان بخش قابل توجهی از حقوق دریافتی ماهیانه ی خویش را به تهیدستان هدیه می کرد ودر امور عام المنفعه نیز سخاوتمندانه آنچه را که در توان خود می دید کوتاهی نمی نمود و خالصانه و صادقانه در راه کمک رسانی به حاجت مندان پیشگام و پیشقدم بودند.به گونه ای که خیرخواهی ایشان در منطقه زبانزد مردم بوده و نام نیک او در بین همشهریان و همکارانش همواره ساری و جاری است.
روحش قرین رحمت و شادی و نامش جاویدان باد.
🔻با تشکر و قدردانی ویژه از آقایان: سید عباس مزینانی پسر عمه گرامی پدرِ پریسا و احمد مزینانی عموی ارجمند آن زنده یاد دبیر محترم آموزش و پرورش مبنی بر در اختیار قرار دادن اطلاعات درخواستی و بذل مساعدت و همکاری در این ارتباط....
🖊علی جعفری مزینانی
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌹السلام علیکم و رحمت الله و برکاته 🌹
🗓 امروز دوشنبه
۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲
۱۷ شوال ۱۴۴۴
۰۸ می ۲۰۲۳
🍁 ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه
🌹یاقاضی الحاجات🌹
✳️با ما همیشه در مزینان باشید.
(تلگرام/واتساپ/ایتا/سروش/روبیکا/بله/)
📸عکس؛ قابله ی(ماما) مزینان ... دهه ی شصت
🔹با یادی از(کربلایی) لیلا مزینانی به مناسبت روز جهانی ماما، زنی که کوچک و بزرگ را ماری جو (مادرجان) صدا می زد و قدرت تشخیص و استادی او به قدری بود که با نگاه به چهره ی مادر زمان دقیق زایمان و حتی جنسیت بچه را در همان ماه های اول اعلام می کرد.
#شاهدان_کویر_مزینان
http://telegram.me/shahedanemazinan
🌸 امام حسن مجتبی علیه السلام می فرمایند:
رَأَیتُ اُمّی فاطِمَةَ(س) قامَت فی مِحرابِها لَیلَةَ جُمعَتِها، فَلَم تَزَل راکعَةً ساجِدَةً حَتَّی اتَّضَحَ عَمودُ الصُّبحِ، وسَمِعتُها تَدعو لِلمُؤمِنینَ والمُؤمِناتِ وتُسَمّیهِم وتُکثِرُ الدُّعاءَ لَهُم ولا تَدعو لِنَفسِها بِشَیءٍ، فَقُلتُ لَها: یا اُمّاه، لِمَ لا تَدعینَ لِنَفسِک کما تَدعینَ لِغَیرِک؟ فَقالَت: یا بُنَی، الجارَ ثُمَّ الدّارَ.
🌱مادرم فاطمه(سلام الله علیها) را در شب جمعه در محراب دیدم که به عبادت ایستاده بود. او همچنان در رکوع بود تا روشنی بامداد بر آمد. شنیدم که او به مردان و زنان مؤمن دعا می کرد و آنها را نام می بُرد و برای آنها فراوان دعا می کرد، در حالی که برای خود دعایی نمی کرد. به ایشان گفتم: مادر! چرا همان گونه که برای دیگران دعا می کنی، برای خود دعا نمی کنی؟
فرمود: «فرزندم! نخست همسایه و سپس [ اهل] خانه».
📚دانشنامه قرآن و حدیث، ج 10، ص 170
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
4_5886546652499542375.mp3
20.84M
🎶 جام صبوحی
🎙باصدای: علیرضا قربانی
🎼آهنگساز: سامان صمیمی
________________________
من ذره و خورشید لقائی تو مرا
بیمار غمم عین دوائی تو مرا
بیبال و پراندر پی تو میپرم
من کاه شدم چو کهربائی تو مرا
ای دوست به دوستی قرینیم ترا
هرجا که قدم نهی زمینیم ترا
در مذهب عاشقی روا کی باشد
عالم تو ببینیم و نه بینیم ترا
امروز من و جام صبوحی در دست
می افتم و می خیزم و می گردم مست
با سرو بلند خویش من مستم و پست
من نیست شوم تا نبود جزوی هست
#مولانا
🔽🔽🔽
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
📸محرم در راه است برای عاشورا آماده شویم...
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
شاهدان کویر مزینان
#یادداشت_روز
🔴محرم در راه است برای عاشورا آماده شویم...
💠بخش سوم ... تغییر
✍️در روزهای اخیر مطالبی چند پیرامون مراسم عظیم آیینی نخل گردانی تقدیم کردیم و دست اندرکاران و مسئولین و خادمان با وفای این مراسم و حتی کسانی که هیچ گونه نقشی در این برنامه ندارند اما از نزدیک شاهد چنین آیینی بوده اند در کمال تواضع و فروتنی و اظهار لطف و محبت خویش که در فرصتی مناسب به آن پرداخته ایم نظرات و پیشنهادات خود را اعلام کردند و همگی اذعان داشتند این سلسله مطالب می تواند راهگشا و کاربردی باشد و خواستار تداوم آن شدند.
بارها گفته ایم و تأکید کرده ایم هرگونه نقد و یا مطالب پیرامون مسائل مزینان در تقابل با هیچ فردی و یا نهاد و اداره ای نیست و اگر نویسندگان و کارشناسان این پایگاه یادداشتی را می نویسند با هدف خیرخواهی و رفع موانع و مشکلات و بهینه ساختن و پشتیبانی امور زادگاه شان است. ما خود را شاهدان می نامیم تا شاهدی باشیم بر خوبی ها و در مواقع لزوم راهنما برای حل مشکل نه آنکه به تعبیر بعضی نان بُر، سنگ انداز، مخالف و القابی که به یقین ذهن خودشان درگیر چنین مسائلی است و هرجا بادی وزیدن بگیرد در صف موافقان قرار بگیرند. شاهدان گرچه با هزینه شخصی اداره می شود اما بستری فراهم کرده تا همگان بتوانند در آن قلم آرایی و هنر نمایی کنند و با همین نیت خیرخواهانه دستاوردهای بسیار ارزنده ای چه از نظر فرهنگی و یا مذهبی و حتی اقتصادی برای مزینان و مزینانی داشته است و متأسفانه با تبلیغات مسموم همان افراد قلیل گاهی مسئولین محلی مجاب شده اند که از این پایگاه رسانه ای بهره ای نداشته باشند و بعدها خودشان فهمیده اند که چه فرصت سوزی بدی کرده اند و عمر خدمتشان به پایان رسید و اما شاهدانی ها همچنان درخشان و فعال هستند... بگذریم...!
و اما به نخل برگردیم و گفتیم که سال گذشته با تمام همت و شدت و علاقه و اعتقادی که خادمان سیدالشهدا علیه السلام در حرکت این نماد و سنبل عاشورایی داشتند ولی بر خلاف سالهای گذشته چندین بار این پیکره ی عظیم زمین گذاشته شد و به نظر می رسد باید تحولی در مراسم صورت بگیرد. در همین ارتباط بسیاری با نظر مسئولین و مدیران یا به اصطلاح تعزیه ای -بابای نخل- موافق هستند که تشنگی و گرد و خاک مسیر توانی برای حاملان نخل نگذاشته بود و از طرفی بسیاری هم معتقد هستند و حتی فرزندان همان همسایگان متعصب ما که بر این عقیده بودند که گرد و غبار عزاداران امام حسین علیه السلام خانه های آنها را متبرک و به مدت یک سال دیگر یعنی عاشورای سال بعد بیمه کند اما با مشکلاتی که سال قبل و پیش از این به وجود آمد اغلب این عزیزان با نظر تغییر مسیر یعنی برگشت از همان مسیر رفت موافق هستند که در نوع خود می تواند یک ساعت و حتی بیشتر مجلس تعزیه را جلوتر ببرد. ضمن اینکه با توجه به سیستم برق رسانی جدید و سراسری شدن آن، مدیریت را از دست مسئولین شهرستانی خارج ساخته و علی رغم همکاری خوب آنها در سال گذشته ممکن است امسال نتوانند برق رسانی را قطع کنند و چه بسا خطر اصابت نخل آهنی با کابل های مسیر منجر به خطر برق گرفتگی تعداد بسیاری شود و فاجعه ای انسانی رخ دهد.
عزیزان، بزرگان و خادمان بزرگوار؛ درست است که خداوند متعال و حضرت سیدالشهدا و اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام عنایت ویژه ای به همه ی ما و مراسم خوبمان دارند اما راضی به ضرر و زحمت و خسارت جانی و مالی دوستداران شان نیستند و از ما می خواهند با تدبیر بهتر برای آنها قدم برداریم پس اگر تغییری در یک آیین چند صد ساله هم داده شود تا حافظ جان بندگان خدا باشد به یقین مورد رضایت و خشنودی آنهاست پس تا فرصت باقی است هم دیگر را بسپارید تا با عقلای قوم و مدیران خدوم این مراسم همراه شوند و در انتخاب راه آزاد و بدون دغدغه عمل کنند. همان طور که چهل و اندی سال با پیشنهاد بزرگان نخل از چوبی به آهنی تغییر یافت پس می توان اکنون هم چاره ای دیگر برای این امر اندیشید.
از دیگر پیشنهادات رسیده به شاهدان، متصدیان زنگ یا درای و یا همان زنگوله های مرسوم در عین تواضع فروتنی اعلام کرده اند که حاضرند خودشان پا به پای عزاداران و در زیر نخل زنگوله ها را به دوش بکشند تا زحمتی برای حاملان نباشد!
تعدادی دیگر از همراهان گرامی پیشنهاد داده اند وسیله ای اهرمی و چرخدار ساخته شود و بخشی از مسیر نخل از روی دوش مردم برداشته شود و آن را به سمت میدان عاشورا هدایت کرد...
با تمام این احوال و با بررسی نظرات شایسته همراهان؛ 1-مسطح کردن مسیر حمل نخل 2-آب پاشی مسیر چند ساعت قبل از مراسم 3-تغییر در مسافت قبلی و برگشت از مسیر رفت 4- ایجاد ایستگاه های صلواتی به خصوص آب آشامیدنی 5- آموزش و مدیریت جوانان و چیدمان آنها در زیر نخل می تواند امسال مدنظر قرار بگیرد.
🖌علی مزینانی عسکری
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
📸جلسه آموزش قرائت قرآن کریم همراه با کلاس تجوید و صوت و لحن با استادی کربلایی علی رضا تاج مزینانی
🔹حضور برای علاقه مندان و دوستداران قرآن کریم در این جلسه که یک شنبه شبها به صورت گردشی برگزار می شود بلامانع است
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
⚖مشاوره حقوقی شاهدان کویر مزینان زیر نظر حسین محمدی مزینانی وکیل پایه یک دادگستری، کارشناس ارشد و دانشجوی دکتری تخصصی حقوق
✍ براساس کتاب ارزشمند مختصر حقوق خانواده آقایان دکتر صفایی و دکتر امامی
🌸اهمیت خانواده🌸
خانواده با اینکه قوانین ما آن را تعریف نکرده و برای آن شخصیت حقوقی قائل نشده است، قدیمترین و مهمترین گروه اجتماعی است.
چرا که یک گروه طبیعی است که از آغاز زندگی بشر وجود داشته است. مهمترین گروه است برای آنکه بدون آن زندگی در اجتماع متصور آن نیست خانواده هسته مرکزی اجتماع است و نخستین اجتماعی است که شخص در آن گام می نهد و آداب زندگی و اصول و رسوم اجتماعی و تعاون و از خودگذشتگی را در آن فرا می گیرد. خانواده کانون حفظ سنن ملی و اخلاقی و مرکز رشد عواطف و احساسات است. خانواده نه تنها مکتب آموزش تعاون و فداکاری است بلکه کانونی برای حمایت از انسان است. خانواده از زن و شوهر و کودکان ناشی از ازدواج حمایت میکند. کسانی که از حمایت خانواده برخوردار نیستند، بی پناهند و در معرض فساد و تباهی و بیهودگی قرار میگیرند کودکانی که بدون خانواده بزرگ میشوند دارای کمبودهای عاطفی و اخلاقی فراوانی هستند زن و مردی که از کانون گرم خانوادگی بی بهره اند اغلب با فساد و
تیره روزی هم آغوشند.
خانواده در حفظ و گسترش قدرت ملی نقش مؤثری ایفا میکند. به بیان دیگر رابطه ای نزدیک بین قدرت ملی و خانواده وجود دارد و سستی و تباهی خانواده ها انحطاط ملت را به دنبال می آورد. چنانکه ژوسران دانشمند بزرگ فرانسوی میگوید: تاریخ به ما می آموزد که تواناترین ملتها مللی بوده اند که خانواده در آنها قوی ترین سازمان را داشته است.
و نیز تاریخ از سستی روابط خانوادگی در دوره های انحطاط خبر می دهد. معمولا در کانون خانوادگی است که نخستین آثار بدی و انحطاط پدید می آید، پیش از آنکه در سازمان گسترده تر و تواناتر دولت ظاهر شود.
خانواده در زمینه اقتصادی نیز نقش مهمی در طول تاریخ ایفا کرده است در قدیم واحدهای کشاورزی، بازرگانی و صنایع دستی از اعضای خانواده تشکیل می شدند و در واقع واحدهای اقتصادی واحدهای خانوادگی بودند و بدینسان خانواده نقش خود را در گرداندن اقتصاد جامعه ایفا میکرد امروزه اگرچه با تشکیل بنگاههای اقتصادی بزرگ اهمیت خانواده در ایجاد و گرداندن واحدهای اقتصادی کم شده است، با وجود این خانواده ارزش خود را در این زمینه کاملاً از دست نداده است. مخصوصاً در کشور ما هنوز اکثر واحدهای کشاورزی با همکاری و خودیاری اعضای خانواده اداره میشوند؛ بسیاری از مؤسسات بازرگانی و صنعتی نیز جنبه خانوادگی دارند و فعالیت خانواده بقاء و پیشرفت آنها را تضمین می کند.
خانواده از جهت دیگر در اقتصاد کشور مؤثر است کسی که دارای خانواده است به زندگی و فعالیتهای اقتصادی علاقه بیشتری نشان میدهد بیشتر کار میکند و درآمد بیشتری بدست میآورد تا بتواند زندگی خود و زن و فرزندانش را بهنحو بهتری تأمین کند و این خود در توسعه اقتصادی کشور مؤثر است.
ادامه دارد...
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
🌸بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
🌹السلام علیکم و رحمت الله و برکاته 🌹
🗓 امروز سه شنبه
۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲
۱۸ شوال ۱۴۴۴
۰۹ می ۲۰۲۳
🍁 ذکر امروز ۱۰۰ مرتبه
🌹یاارحم الراحمین🌹
✳️با ما همیشه در مزینان باشید.
(تلگرام/واتساپ/ایتا/سروش/روبیکا/بله/)
📸عکس؛ رزمندگان مزینانی... دهه ی شصت
🔹سه رزمنده مزینانی حاج اصغر قربانعلی ساعت ساعت ساز، سیدعلی میرزانورالله، حاج علی رضاصانعی احمد
#شاهدان_کویر_مزینان
http://telegram.me/shahedanemazinan
🌸حضرت امام جواد عليه السلام می فرمایند:
مَنْ عَمِلَ عَلى غَيْرِ عِلْمٍ ما يُفْسِدُ اَكْثَرَ مِمّا يُصْلِحْ.
🌱هر كس بدون آگاهى كار كند، بيش از آنكه درست كند، خراب مى كند.
📚 بحارالانوار جلد ۷۸ صفحه ۳۴۶
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan
4_5906509557412136145.mp3
8.34M
🎶 حالا چرا
با صدای :غلامحسین بنان
آهنگساز:روح الله خالقی
_________________________
آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟
بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا؟
نوش دارویی و بعد از مرگ سهراب آمدی
سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا؟
عمر ما را مهلت امروز و فردای تو نیست
من که یک امروز مهمان توام فردا چرا؟
نازنینا ما به ناز تو جوانی داده ایم
دیگر اکنون با جوانان نازکن با ما چرا؟
وه که با این عمرهای کوته بی اعتبار
این همه غافل شدن از چون منی شیدا چرا؟
آسمان چون جمع مشتاقان پریشان می کند
در شگفتم من نمی پاشد ز هم دنیا چرا؟
شهریارا بی حبیب خود نمی کردی سفر
راه مرگ است این یکی بی مونس و تنها چرا؟
حالا چرا، تنها چرا؟
#شهریار
🔽🔽🔽
#شاهدان_کویر_مزینان
🆔 @sh_mazinan