فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار دلها شهیدحاج قاسم سلیمانی:
اینکه یک نظام ۴۰ سال تغییر نکند،
خیلی ادعای بزرگی است...
#حاج_قاسم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔 من عبد فقیر، تو خیر کثیر
امیری حسین و نعم الامیر♥️
شب جمعه هوایت کنم میمیرم
صلی الله علیک یااباعبدالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔 من عبد فقیر، تو خیر کثیر
امیری حسین و نعم الامیر♥️
شب جمعه هوایت کنم میمیرم
صلی الله علیک یااباعبدالله
هدایت شده از بهارمهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 در آخرالزمان این سه دعا را ...
🎙آیت الله ناصری(حفظه الله)
🕊✨ أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفَـرَج بحق حضرت زینب سلام الله علیها✨🕊
#بهار_مهدوی
@Excerpt
بسم الله الرحمن الرحیم
*شرح بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی*
*فراز هشتم*
انقلاب اسلامی پس از نظامسازی، به رکود و خموشی دچار نشده و نمیشود و میان جوشش انقلابی و نظم سیاسی و اجتماعی تضاد و ناسازگاری نمیبیند، بلکه از نظریه نظام انقلابی تا ابد دفاع میکند.
*شرح فراز هشتم*
انقلاب اسلامی، تنها یک نهضت و یک جابجایی قدرت و حکومت نیست. این گونه نیست که انقلاب اسلامی یک انتقاد صرف به وضعیت موجود ستم شاهی باشد و جز براندازی حرفی برای گفتن نداشته باشد. انقلاب اسلامی، به دلیل پشتوانه محکمی که از متن اسلام ناب دارد، تازه پس از پیروزی بسان نهال باریکی که ریشه ای قوی و محکم در اعماق خاک دارد، شروع به نظام سازی می کند و هر آنچه در دوران نهضت در قالب شعار مطرح می نمود، اینک در قالب قانون اساسی پیگیری می کند.
علی رغم دوگانه ای که در جنگ رسانه ای علیه انقلاب مطرح می شود و انقلابی گری را در تضاد با قانون گرایی و نظم سیاسی و اجتماعی قلمداد می کنند، اما یکی از نقاط ممتاز و منحصر به فرد انقلاب اسلامی ایران این است که با حضور و بقای خود نشان داد می توان انقلابی بود و به نظم سیاسی و اجتماعی حق نیز پایبندی کامل نشان داد. به بیان دقیقتر، این انقلابی گری است که نظم سیاسی و اجتماعی مطابق با حقیقت را تعریف میکند و اساسا نظم جز در جبهه حق محقق نمیشود، چرا که در کنار هم قرارگرفتن عوامل مختلف آن زمان که در راستای یک هدف حق باشند، منطبق با واقع و حقیقت خواهد بود و در جبهه باطل، هرچند ممکن است «مرتب بودن» وجود داشته باشد، اما این ترتیب، نظم نیست. در این موضوع، این انگیزه های انقلابی است که در قلوب افرادش آنان را به پایبندی به قانون ملزم میکند و این بالاترین ضمانت اجرایی برای افراد است که به آنچه برایش قیام کرده و با همه وجود حق بودنش را دریافته اند، ملتزم باشند.
در یک دیدگاه تخصصی که جای بسط فراوانی دارد، انقلاب یک موجود زنده است که منظومه های معنادار بسیاری گرداگرد آن وجود داشته و در ابعاد مختلف نظری-عملی آن را پشتیبانی میکنند. انقلاب به پشتوانه این منظومه های متقن و برآمده از متن اسلام عزیز، برای بودنش و چگونه بودنش برنامه دارد، نظم دارد، قانون دارد و به زیبایی توان مدیریت خود را در چهارچوب دین به منصه ظهور می نشاند. این نظریه که تحت عنوان بامسمای «نظام انقلابی» بیان شده است، میتواند مبنای عمل یکایک ما و نیز سایر جوامع اسلامی در امور فردی و اجتماعی باشد. «دفاع تا ابد» از این نظریه، نشان دهنده آن است که این نظریه، عامل حفظ حیات انقلاب اسلامی و دستاورد بزرگی است که باید به همه عالم صادر شود و یکی از مهمترین متعلق های جهاد تبیین دفاع مقتدرانه از این نظریه است.
🍃@shab_amaliat
بسم الله الرحمن الرحیم
*شرح بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی*
*فراز نهم*
جمهوری اسلامی، متحجّر و در برابر پدیدهها و موقعیّتهای نو به نو، فاقد احساس و ادراک نیست، امّا به اصول خود بشدّت پایبند و به مرزبندیهای خود با رقیبان و دشمنان بشدّت حسّاس است. با خطوط اصلی خود هرگز بیمبالاتی نمیکند و برایش مهم است که چرا بماند و چگونه بماند.
*شرح فراز نهم*
یکی از مهمترین عرصههایی که انقلاب اسلامی طی آن حقیقت خود را نمایان میسازد، صحنهی مواجهه با پدیدهها و موقعیتهای نو و جدید است. در این عرصههاست که هر چه پشتوانهی نظری اندوخته و هر چه تجربهی عملی داشته است، باید به کار آید تا بهترین تصمیم که متناسب با آرمانها و حرکت رو به رشد انقلاب اسلامی باشد، گرفته شود. سیاست انقلاب اسلامی در برابر پدیدههای نوین، نه بیتفاوت بودن و کتمان کردن است و نه با پذیرش کامل آن، در هاضمه تمدن مخالف خود هضم میشود. نه خود را به ندیدن میزند و نه با ذوقزدگی همه چیز خود را برای به دست آوردن آن زیر پا میگذارد. انقلاب اسلامی، اصول دارد و با خطکش اصول و آرمانهایش با موقعیتهای جدید مواجه میشود.
لذاست که در این فراز اشاره میشود که انقلاب اسلامی اتفاقاً در برابر پدیدههای نو، فرصت را برای اظهار پایبندی به اصول فراهمتر میبیند و ارزشهای خود را سرِ دست گرفته و با افتخار به آنها نسبت به موقعیت جدید ظاهری تصمیمگیری میکند. چرا که آن هنگام که انسان و جامعهای به حقیقت راه یافته، دیگر جلوههای متعدد دنیوی در ابعاد مختلف آن - از مد ظاهری تا صنعت و تکنولوژی یا فرهنگ و سبک زندگی مدرن-، نمیتواند از حقانیت حقیقتی که شناخته، بکاهد. لذا با عزت نفس و اتکای به هدایتی که نصیب جبهه حق شده است وارد عرصه میشود.
نکته بسیار مهم بعدی آن است که جلوهی ظاهری تمدن غرب نباید ما را از مبارزه تاریخی با استکبار منحرف سازد. لذا در این فراز همچنان که با قید «بشدت» بر پایبندی به اصول تاکید میشود، با همین قید «بشدت» نسبت به مرزبندی با رقیبان و دشمنان تاکید میشود. انقلاب اسلامی در هیچ عرصهای با اصول اساسی خود مسامحه نمیکند و نسبت به تحقق کامل آن بیمبالات نیست. او شرایط - فرصت یا چالش- را بستری برای شکوفا شدن اصول و اجرایی شدن آن میبینند.
جمله بسیار زیبایی که پایان بخش این فراز است: *«برایش مهم است که چرا بماند و چگونه بماند»* هویت انقلاب اسلامی به اصول و ارزشهای اسلام ناب است، لذا هر گونه ماندنی با زیر پا نهادن ارزشها و اصول هدف نیست. بلکه اساساً مانایی انقلاب اسلامی به بقای روحیه گذر از وضع موجود و هدفگیری اهداف بلند اسلام ناب است. لذا فاصله گرفتن از اسلام عزیز به بهانه حفظ انقلاب، واهی است.
🍃@shab_amaliat
بسم الله الرحمن الرحیم
*شرح بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی*
*فراز دهم*
بیشک فاصلهی میان بایدها و واقعیتها، همواره وجدانهای آرمانخواه را عذاب داده و میدهد، امّا این، فاصلهای طیشدنی است و در چهل سال گذشته در مواردی بارها طی شده است و بیشک در آینده، با حضور نسل جوان مومن و دانا و پُرانگیزه، با قدرت بیشتر طی خواهد شد.
*شرح فراز دهم*
آرمانهای انقلاب اسلامی در افقی ورای برنامهریزیهای بشری حکومتهای سکولار قرار دارد و برای رسیدن به این افقها، گامهای کوتاهمدت و میانمدت نیز دارد. هرچند ممکن است به دلیل بلند بودن قله، رهروان آن را در میانه راه به یاس و ناامیدی مبتلا سازد، اما حساب انقلاب اسلامی جداست. انقلاب اسلامی، در اهداف متوسط و کوتاه مدت خود نیز سراسر برکت و میمنت است و هر گامی که به سوی هدف برمیدارد، بشارتها و پیروزیهای بزرگی نصیب اهالی خود میکند.
لذا تنها عاملی که بین بایدها و واقعیتها فاصله ایجاد میکند، دشمنی دشمنان بیرونی و صدالبته درونی است. اگر نفوذ و تحریف و توطئه نباشد و اگر مسئولان و اندیشمندان درون نظام، تکیه بر غرب و راهکارها و سبک زندگی آن نداشته باشند، مسیر به سمت قلهها روشن است و فراز و نشیب آن طبیعی.
آنچه وجدانهای آرمانخواه را عذاب میدهد، وجود مسئولان غربگرا و اندیشمندان غربزده است که با راهکارهای نشخوارشده غرب به دنبال رفع مشکلات کشورند و تنها ثمره اقدامشان، تبدیل مشکل به بحران است...
آنچه در این بیش از 40 سال آموختهایم، آن است که هرجا به اصول و آرمانهای انقلاب الهیمان پایبند بودیم، در عرصه حیاتمان موفقیت و پیروزی را لمس کردیم و هرزمان ذوقزدهی تمدن غرب و یا ترسیده از آن رفتار کردیم، بر شکاف فاصله بین وضعیت موجود و مطلوب افزوده شده است.
لذاست که آینده، تنها با حضور فعال و نقش آفرینی جوانان با اوصاف «مومن» (با قلبی فعال، گره خورده با آرمانهای اسلام و انقلاب) ، «دانا» (صاحب علم و معرفت و بصیرت) و «پرانگیزه» (جدی، بلند همت و خستگیناپذیر) هرلحظه به وضعیت مطلوب نزدیکتر خواهیم شد.
🍃@shab_amaliat
شب های عملیات
کار تربیتی را با خروجی اش بسنج ... کار تربیتی #محمد(ص) می شود #علی ...✨ #مبعث_پیامبر🌸
کار تربیتی امام خمینی میشود قاسم سلیمانی
#مبعث_پیامبر🌸
بسم الله الرحمن الرحیم
*رمزگشایی از #استمرار انقلاب اسلامی*
*سیری در فرمایشات امروز امام خامنهای عزیز حفظه الله تعالی*
فرمایشات امام خامنهای عزیز حفظه الله تعالی در سالروز بعثت، بعنوان مهمترین و والاترین واقعه عالم و تاریخ بشریت میتواند رمزگشایی از راهبرد استمرار انقلاب اسلامی باشد که چندی پیش بدان اشاره فرموده بودند و نقاط مهم این راهبرد امروز تبیین شد. از آن جمله است:
*١.علوّ و برتری تمدنی اسلام ناب:*
توجه به دو ارزش عقلانیت و اخلاق و سرچشمه فضایل و عامل سعادت نهایی بشر، هدیههای اسلام ناب به بشریت است. با وجود چنین هدایای عالی که نظیرش در هیچ تمدنی یافت نمیشود، دستِ برتر در هر میدانی با اسلام و مسلمین است. با چنین علوّ تمدنی و پشتوانه قویمی باید در عرصه مبارزه و اقامه حق وارد شد.
*٢.شناخت حقیقت تمدنی وقایع گذشته و حال اسلام:*
آنچه طبق محاسبات عادی محال محسوب میشد، با معجزه بعثت و رستاخیز عظیمی که یک مصلح الهی در جامعه محقق میکند، شدنی میشود. نمونه این امر را در جریان انقلاب اسلامی نیز مشاهده کردهایم. سال 56 اوج قدرت و تسلط رژیم ستمشاهی محسوب میشد، اما انقلاب اسلامی و نفس قدسی حضرت امام خمینی رضوان الله تعالی علیه طی حدود یکسال موازنه قدرت را بهم زد و معجزه انقلاب اسلامی رقم خورد. در ادامه این مسیر نیز هرکجا اسلام و آرمانهای نابش مبنای عمل باشد، شاهد موفقیت بوده و هستیم. اساسا سنگینی کفه حق را نمیتوان با امکانات مادی سنجید، حقانیت حق خود سنگینترین وزنه در کفه اوست.
*٣.نقطه اوج بعثت، تشکیل حکومت دینی*
نقطه اوج بعثت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، تشکیل حکومت دینی و تحقق حاکمیت اسلام بر جامعه است. ما از آنجا که در بطن چنین رویداد تاریخی قرار گرفتهایم، شاید قدرشناسی کمتری نسبت به آن داشته باشیم. اما چنانچه دریابیم رمز سقوط کشورهای مختلفی که تمنای آزادی و استقلال دارند، در نبود رهبری قدرتمند و عدم توان تشکیل حکومت دینی است، قدر این انقلاب و حکومت برآمده از آن را بیشتر خواهیم شناخت.
همچنان که در قسمت وظایفی که امروز بر عهده داریم، استحکام نظام اسلامی ذکر شده است.
*۴.شبیه سازی وضعیت امروز انقلاب اسلامی با بعثت نبوی:*
مبارزه با جاهلیت، وجه شَبَه انقلاب اسلامی و بعثت نبوی است. در بین جامعه جهانی، انقلاب اسلامی مبعوث شده تا با جاهلیت مدرن، سیستمی و گسترده مبارزه کند. اگر فکر میکنیم محال است، باید به راهبردهای بعثت مراجعه کنیم تا محالات، ممکن شوند.
*۵.راهکارها برای مقابله پیغمبرانه با جاهلیت مدرن*
اقدامات چهارگانه در مقیاس جهانی، به صورت خردمندانه، با شبکهسازی و تشکیلاتمحوری:
-تقویت ایمان دینی در سراسر عالم
-توسعه گروههای مومن و مقاوم در سرتاسر عالم
-استحکام نظام اسلامی
-تهیه برنامه خردمندانه و حکمتآمیز متکی بر شناخت وسیع مختصات این جاهلیت.
هرکدام از این موارد خود دارای راهکارهای جزئیتر بوده که قابل تامل بسیار و تهیه طرحهای عملیاتی عمیق و دقیق است.
*۶. ریشه جاهلیت امروز؛ رژیم مافیایی، بحرانساز و بحرانزیستِ امریکا*
آخرین راهکاری که بیان شد، شناخت مختصات جاهلیت است. ایشان خود به یکی از ابعاد این جاهلیت و البته مهترین آنها یعنی ریشه جاهلیت پرداختند و طی عباراتی حکیمانه آمریکا را رژیمی مافیایی، بحرانساز و بحرانزیست معرفی فرمودند. هر یک از این عبارات، میتواند در طراحی نقشه عملیاتی موثر باشد. در مقابل ما یک عرصه نزاع تمدنی است. چنانچه با این دید به آن ننگریم، در طراحی عملیات خود دچار مشکل خواهیم شد.
*٧.تمرکز بر نقاط قوت در عرصه تمدنی*
دو نکته مهم به عنوان درسهای جریان اوکراین بیان شد؛ ابتدا عدم تکیه بر سراب وعدههای دشمن و دست چدنی او زیر پوشش دستش مخملی
و در مقابل، عدم غفلت از نقش مردم در حفظ و استمرار حکومت، این امر جایگاه مردم و البته مسئولیت آنان در حکومت دینی را روشن میکند. لذا فارغ از جایگاه مسئولین، چنانچه مردم به صورت آتش به اختیار تحت رهبری امام عزیزمان در تحقق آرمانهای اسلام و انقلاب اسلامی بکوشند، یقینا مثمر ثمر خواهد بود. ان شاء الله
🍃@shab_amaliat
هدایت شده از موسسه جوانان آستان قدس رضوی
پخش زنده برنامه بزم اندیشه
#بررسی_مکاتب_شاخص_تربیتی_اسلامی
📆 ۱۲ اسفند ۱۴۰۰
🕒ساعت ۱۵
📱 از طریق لینک زیر :
http://p.javanan.org/bazm
💫 #موسسه_جوانان_آستان_قدس_رضوی
#بنیاد_کرامت_رضوی
❇️ @Aqr_Javanan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻یک راه خوب برای عاشق امام زمان(ارواحنافداه ) شدن
➕خاطرهای زیبا از سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شب_جمعه
‹دلِمـٰازیـرِسـٰایہبـٰانِحـسیـنِ'؏'…☝️🏻›
✧آنقَدردَرمیزَنَم،تـٰادَربِہرۅیَمۅاڪُنۍ
✧رُخصَتِدیدارِرۅیَترابِہمَناِ؏ـطـٰاڪُنۍ•
❏اِمـٰامحُسِینجآنـَم
❍•حُبُّالحُســـیـنهُویَّتُنا...🤍
هدایت شده از استاد محمد شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
🌎 اینکه ما، در مقطعی از تاریخ به دنیا آمدهایم
که امام حسین علیهالسلام، آرزوی زیستن در آن را
داشتهاند، اصلا اتفاقی نیست!
💥 رسالت ویژهای بر دوش ماست!
خداوند، هدف و مقصد خاصی را،
برای ما، در نظر گرفته است!
🎯 کدام هدف و مقصد؟! چه رسالتی؟!
🎊 ویژهی ولادت #امام_حسین علیهالسلام
🌐 آپارات | اینستاگرام | یوتیوب
@Ostad_Shojae
هدایت شده از در محضر آیتالله میرباقری
📢 به اندازهای که مأموریتِ اجتماعیِ ما بزرگتر است، باید خلوتهای بهتری در ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان داشته باشیم تا بتوانیم آن مأموریتها را بهتر انجام دهیم؛
باید با یک دست از بالا بگیریم و با دست دیگر منتشر کنیم؛ آن دستی که رو به بالا بلند میشود در خلواتِ انسان، مخصوصاً خلواتِ این سه ماه است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«مأموریتهای عظیم اجتماعی و مأموریتهای الهی، بیداری شب را میطلبد.
کسی که شب خوبی ندارد، روز خوبی هم ندارد! کسی که شب را به بطالت بگذراند، روز هم هرکاری کند بطالت است. کسانی که شبزندهدارند، در روز هم بیدار و زندهاند. زنده بودن در حیات روز، در گرو بیداری و احیای شب است. با احیای در شب، انسان به حیات در روز میرسد. لذا همه بزرگانی که متصرف اجتماعی بودند، این حالات را داشتند؛ هم قبل از اینکه به زمان مأموریت اصلی خود برسند و هم بعد از مأموریت خود خلوت داشتند.
ما در این سه ماه (ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان) هر قدر هم که اشتغال داشته باشیم، به اندازهای که مأموریتمان بزرگتر است، باید خلوتهای بهتری داشته باشیم تا بتوانیم مأموریتها را بهتر انجام دهیم. به تعبیر دیگر ما باید با یک دست از بالا بگیریم و با دست دیگر منتشر کنیم. آن دستی که رو به بالا بلند میشود در خلوات انسان است؛ مخصوصاً خلوات این سه ماه.»
☑️ @mirbaqeri_ir