بسم الله الرحمن الرحیم
*١٢فروردین، مبدأ برکات استقرار نظام اسلامی*
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در 22 بهمن، دومین گامی که در کشور برداشته شد، تحقق نظام و ساختار اسلامی بود. پس از آنکه طی انقلاب، ساختار حاکمیتی طاغوتی برچیده شد، اینک با تمرکز بر رأی مردم، نظامی مبتنی بر اسلام و قوانین اسلامی در کشور پا گرفت و خونهای پاک ریخته شده پای نهال انقلاب اسلامی ثمر داد و حاکمیت بر اساس اسلام، مدیریت کشور را در دست گرفت تا اهداف انقلاب مردم را پیگیری نماید.
آنچه در بزرگداشت ١٢ فروردین در گام دوم انقلاب اسلامی باید مورد عنایت قرار گیرد، به قرار زیر است:
◀ ١٢فروردین، طلیعه اثبات کارآمدی اسلام در مدیریت اجتماعی امروز و فردا بود. خیزشها و نهضتها در مقابل ظلم، استبداد و استعمار در طول تاریخ کم و بیش ایجاد شده است، اما اینکه یک انقلاب با پشتوانه اسلام ناب استمرار یافته و به مرحله نظامسازی برسد جز در انقلاب اسلامی ایران سابقه نداشته و هنوز نیز مشابهی ندارد. لذا مرحله نظامسازی موفقیت بزرگ و گام بلندی است که انقلاب اسلامی توانست به آن دست یافته و آرمانهای انقلاب را با یک «نظم انقلابی» در عرصه مدیریت کشور پیگیری نماید. لذا جمع بین «جوشش انقلابی» و «پایبندی به نظم و قانون» در این گام بلند، میتواند آرمانهای انقلاب را در سطوح مختلف پیگیری نماید و نظمی نوین را رقم زند.
◀ از جمله مهمترین لوازم نظامسازی، وجود تدریج و سلسله مراتب اداری در امور حاکمیت است. در فضای سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی، اوامر ولیّ امر به سرعت در سطوح مختلف کشور اجرایی میشد، اما اینک نظام و ساختار حاکمیتی، شکل گرفته و اوامر از مسیر مسئولین مختلف- با سطوح مختلف انقلابیگری و ارادههای مختلف- عملیاتی شده و از امر ولیّ تا تحقق کامل آن در عرصههای خُرد، باید مسیری طولانی طی شود و جز با خلوص در انقلابیگری مسئولین و کار جهادی آنان و در میدان بودن مردم، این فاصله کم نخواهد شد.
لذا در گام دوم که بناست در استمرار نظامسازی، وارد فضای جامعهپردازی و تمدنسازی شویم، لازم است مسئولین و مردم به اقتضائات نظام اسلامی پایبند بوده و امر ولیّ را سرلوحه اقدامات و برنامهریزیهای خود قرار دهند.
◀ همچنان که مدل انقلاب اسلامی ایران، اینک الگوی مسلمانان منطقه برای مقابله با استکبار و استبداد است، مدل نظامسازی ایران اسلامی نیز برای انقلابیون سایر کشورها قابلیت تاسی و الگوبرداری دارد. تقویت سازوکارهای حاکمیتی در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی-اجتماعی به هدف اینکه به سیاستگذاریهای ابلاغی امام جامعه نزدیک و با آن تطابق کامل یابد، اهتمام تمامی مسئولین و مطالبه و همراهی مردم را میطلبد. همچنان که مسئولین باید اولویت و تمرکز خود را بر تعالی وضعیت موجود به سمت آرمان مطلوب قرار دهند، مردم نیز میبایست مصالح حاکمیت خود را بر منافع شخصی و گروهی خود ترجیح دهند و اهتمامشان بر بهبود وضعیت موجود باشد. مطالبات مردمی باید همراه با دلسوزی کامل و تنها به هدف بهتر شدن نظامی باشد که امنیت و آرامش و آزادی را برایمان به ارمغان آورده است، صورت بگیرد. همچنان که بیتفاوتی مضرّ است، مطالبه بدون دلسوزی و با روشهای غلط نیز خسارتآفرین است. ما مردم در فضای مطالبهگری خود در میانه میدان هستیم و اقدامات ما خود بخشی از تحول به سوی تعالی و یا خدای نخواسته ایجاد ضرر و زیان خواهد بود. لذا مردم باید نظام اسلامی را همچون خانواده خود بدانند و همچنان که برای برطرف نمودن عیب یکی از عزیزان خود اقدام میکنند، برای انتقاد و مطالبهگری نسبت به نظام اسلامی اقدام نمایند.
🍃@shab_amaliat
دستنوشته فرزند شهید مدافع حرم(مدفون در بهشت معصومه قم)
در این ماه مبارک شهدا را از یاد نبریم....
بسم الله الرحمن الرحیم
#نکاتی_از_جزء_یک
۱. مریضی قلب و فسادگری در پهنهی زمین، دو روی یک سکهاند؛ هرچه مرض قلب بیشتر، افساد آن هم بیشتر!
برای اصلاح زمین، باید از اصلاح قلوب آغاز کرد...
(بقره ۱۰-۱۲).
۲. زندگی ما در دنیا، مانند یک تجارت بزرگ و بیبازگشت است؛ عمر میدهیم و ابدیت میخریم، ابدیتی در جوار خدا یا ابدیتی در چنگال آتش.
(بقره ۱۹).
۳. ما یک دوره دشمنشناسی را قبل از ورود به زمین گذراندهایم، آموختهایم که دشمنی شیطان با ما، ریشهای است، آموختهایم که طنازی و فریبندگی شیطنتها در تصمیماتمان خلل وارد نکنند، آموختهایم که اگر اشتباه کنیم، انسانیت خود را به خطر انداختهایم و تنها راه جبرانش، بازگشت از مسیر خطا وعدم تکرار آن است.
(بقره ۳۵-۳۷).
۴. گناهان، حادثهای نیست که تمام شده باشد؛ بلکه در وجود انسان رسوب میکند و تعفن آن سراسر زندگیاش را در برمیگیرد و با اهالی آتش سنخیت مییابد.
(بقره ۸۱)
۵. دشمنان اهل ایمان، هرگز دشمنی را رها نمیکنند تا زمانی که مؤمنان را از راه خویش منصرف سازند و به آیین خود در آورند. درحالیکه آیین آنان، هواپرستی است که در پس رنگ و لعابها پوشش دادهاند و تبعیت از آنها، خروج از ولایت الهی را به دنبال خواهد داشت.
(بقره ۱۲۰).
بسم الله الرحمن الرحیم
*تعمیق منظومه معارف اسلامی، جهش گام دوم*
فرمایشات امام خامنهای عزیز حفظه الله تعالی در آغازین روز ماه مبارک رمضان نشان میدهد جامعه ایران، گامی بلند به سوی لایههای عمیق معارف الهی و شریعت برداشته است و در این گام باید توجه خود را عمیقتر نموده و نسبت به آنچه تا امروز در محضرش بوده است، عنایت مجددی داشته باشد.
برخی علائم موجود در فرمایشات امام عزیزمان عبارت است از:
۱.توجه دادن به حقیقت عملکردی معارفی که میدانستیم و با آنها مانوس بودیم، مانند اینکه ماه مبارک رمضان دعوت عام الهی است، اما وارد شدن در مهمانی یا عدم ورود، استفاده کردن و نکردن با ماست. باید عزم داشته و از خدای متعال توفیق بخواهیم.
۲. ضرورت ایجاد آمادگی و تهذیب روحی برای استفاده از مواهب الهی؛ اینکه فرمودند با تامل در دعای ۴۴ صحیفه سجادیه و با تاکید بر قلبی طاهر از ایام الله ماه مبارک رمضان بهره برداریم. به نحوی که علاوه بر ایجاد طهارت نسبت به گناهان گذشته، در آینده نیز انسان را در حفظ و سپر خود قرار دهد.
٣.تبیین سیستمی و شبکهای اوصاف قرآن کریم؛
ذکر(در مقابل غفلت)، عامل ایجاد ارتباط، انس و تقرب است. ذکر همسان با مراقبه و پلکان عروج در معنویت است.
۴.توجه به نقش معارف الهی در ساخت سبک زندگی نورانی؛
دعا، سخن ما با خدای متعال است و قرآن سخن خدای متعال با ما، منتهی اینجا تعیین وقت صحبت بر عهده ما گذاشته شده است... با این دید باید به قرآن کریم نگاه کرد.
۵.رعایت اصل تکرار در جهاد تبیین؛
تلاوت قرآن کریم، باید تکرار شود. مداوم و پیوسته، ختم قرآن پس از ختم قرآن...
۶.ضرورت ورود به لایههای باطنی قرآن کریم با تامل و تفقه؛
قرآن کریم، اقیانوس عظیمی است که -به شرط تطهیر درون و پاکی روح- میتوان با تعلم و تفقه برای تمام ابعاد زندگی و تمامی سوالات و بحرانها راه حل یافت و قافله بشری را به سوی سرمنزل سعادت راهبری نمود.
٧.تجلی تخصص کامل در بستر تعهد به هدف مقدس هدایت؛
مجموعه فرمایشات امام عزیزمان در مورد قرائت، با کلیت آن نشانگر آن است که تمامی تخصصها و دانشها باید به سمت هدف نهایی یعنی هدایت و نورانیت بشر سوق داده شود. در تمامی ابعاد نباید از هدف نهایی غافل شد.
٨.پیشنهاد عملیاتی و میدانی «هر مسجد، یک پایگاه قرآنی»؛
ایده وجود یک تشکیلات با هدف قرآنی، که نشانگر اهمیت کار تشکیلاتی و منسجم، اهمیت وجود فضای متعالی قرآنی برای ورود نسل جدید به فضای معارف قرآن کریم در سطوح مختلف بوده و موجب رشد و تعالی در تک تک محلهها با وجود این پایگاه های فعال به سمت زیست قرآنی، ایجاد سبک زندگی قرآنی در ابعاد مختلف سیاسی اجتماعی و فرهنگی با وجود این هسته های مردمی قرانمحور و بسیاری دیگر از آثار و برکات همگی به وسیله این ایده تشکیلاتی قابل حصول است.
🍃برکات ماه مبارک رمضان را یکایک ما با اندک دقتی در اطراف خود مشاهده میکنیم. شوق و اشتیاق وافر مردم عزیز ایران اسلامی به یاد خدای متعال، توسل به اهل بیت علیهمالسلام و پایبندی به احکام و موازین شرعی در حد بالایی قرار دارد و این راهکارها نیز نقشه راهنمای آینده امت خداجوی ایران اسلامی است. ان شاء الله عمل به این اوامر، رشد مضاعف و رضایت خدای متعال را به همراه خواهد داشت...
🍃 @shab_amaliat
بسم الله الرحمن الرحیم
نکاتی از #جزء_دوم
۱. در سختیها تنها میبایست به خداوند تکیه کرد و تمام ابعاد روح را به سوی ارادهی الهی برگرداند، چراکه او تنها چارهساز است.
(بقره ۱۴۱)
۲. انسان در مسیر تعالی نیازمند دو ابزار است: صبر و نماز.
صبر او را از تکانههای بیخردی مصون میدارد و نماز، او را به سوی رشد و خیر رهنمون میسازد.
(بقره ۱۵۳)
۳. آنانکه حقایق را از مردم کتمان میکنند، لعنت و نفرین الهی گریبانگیر آنان خواهد بود. و راه برونرفت از این گرداب، توبه و اصلاح اشتباه و تبیین حقایق میباشد.
(بقره ۱۵۹)
۴. ممیزهی مومن آن است که حب خداوند در قلب و اعمال او از همه چیز بالاتر است.
(بقره ۱۶۵)
۵. نشانهی قبولی روزه، ارتقای درجهی تقوای انسان است.
(بقره ۱۸۳).
۶. از آیاتی که مصداق منحصربفرد آن امیرالمؤمنین علی علیه السلام بوده و آیه بیانگر فضیلت خاص ایشان است:بقره ۲۰۷.
۷.بهشت را به بها دهند، نه به بهانه.
(بقره ۲۱۴).
۸. معیار خیر و شر برای انسان، احکام الهی است و میبایست دوستداشتنیها و دوستنداشتیهایمان را براساس احکام الهی تنظیم کنیم، اگر طالب خیریم.
(بقره ۲۱۶).
۹. خانواده و رعایت حقوق اعضای آن در اسلام بسیار حائز اهمیت است و حجم زیادی از توصیهها رابه خود اختصاص میدهد.
(بقره ۲۲۰-۲۴۲)
بسم الله الرحمن الرحیم
نکاتی از #جزء_سوم
۱. دین بر تبیین بنا شده و انتخابهای انسان بین راه رشد و راه انحراف، زندگی او را میسازد.
(بقره ۲۵۶).
۲. انفاق مالی، اگر با منت و اذیت همراه نباشد، هفتاد برابر به انفاقکننده باز میگردد؛ اگر کسی توان انفاق مالی ندارد یا انفاق میکند ولی منت و اذیت نیز دارد، بداند که کلام محترمانه و گذشت کردن از نادانی دیگران، بسیار مهمتر و مفیدتر است.
(بقره ۲۶۳).
۳. هر وعدهی ناامیدکنندهای از شیطان است تا انسان را (به خیال خود برای نجات از بنبستها) به معاصی بکشاند. لکن خداوندِ وسعتدهندهی دانا به همه چیز، وعدهی گشایش و بخشش بینهایت میدهد و به عهد خود وفا میکند.
(بقره ۲۶۸)
۴. جامعه ایمانی، باید از ربا به دور باشد وگرنه نهتنها ایمانش نابود میشود بلکه در مقام محاربه با خدا و رسول، قرار گرفته و باید منتظر عذاب باشد.
(بقره ۲۷۸-۲۸۸).
۵. در بدهیهای مدتدار، حتما باید سند نوشته شود. این کار نهتنها از نظر اقتصادی بهتر است، بلکه از نظر روحی نیز دو طرف را در آرامش خاطر و دوستی نسبت به یکدیگر حفظ میکند.
(بقره ۲۸۲)
۶. حب شهوات گوناگون برای انسان، زینت داده میشود، به این معنا که این شهوات آنچنان که نشان داده میشوند، دوستداشتنی و لذتبخش نیستند، بلکه برخی که منافعشان با شهوتپرستی مردم گره خورده، شهوات را با رسانهها و تبلیغات و امثالهم زینت میدهند.
(آل عمران ۱۴).
۷. آمران به معروف و ناهیان از منکر، در ردیف انبیای الهی قرار میگیرند و آزار آنها مایهی عذاب خواهد شد.
(آل عمران ۲۱).
۸. راه کسب محبت الهی، اطاعت از ولیّ امر است.
(آل عمران ۳۱).
*☫ شبکه خبری حزبالله:*
📌 *تدارک گسترده رسانهای برای ایجاد "فتنه و جنگ داخلی" اینبار به اسم ورود افغانها به کشور!!*
این روزها یک جریان نفوذی و مرموز با هدف ایجاد فتنه داخلی، نقشه شیطانی خود را کلید زده است!
در فضای مجازی دائم متن هایی با تحلیلهای آبکی در حال نشر و بازنشر حداکثری است تحت عنوان *ورود غیر قانونی افغانستانیهای غیرمجاز به کشور!*
این روزها، اتاق فکر بنفشها و یهود داخلی، دلسوز مردم شده اند و به شدت در حال تبلیغ دشمنی افغانستانیها با ایرانیها هستند!
باید به شدت مراقب این جريان نفوذی بود چرا *این جريان به احتمال بسیار زياد طی روزهاي آتی در لباس تعدادی افغانستانی یک حرکت خرابکارانه یا درگیری خونین خواهند داشت!*
این جریان در پی تحریک مردم کشورمان از طریق ایجاد درگیریهای مهندسی شده به اسم افغانستانیهای مقیم ایران است تا فتنه جنگ داخلی خود را از این طریق کلید بزند!
قطعا مرزها تحت کنترل مرزبانان غیور کشور است به شایعات فاجعه سازی فتنه گران توجه نکنید!
🌀 فتنه ترکیبی دشمن در ماه مبارک رمضان
🔸 دشمن در حال پیادهسازی فتنه هیبریدی خطرناکی در ایران است و میخواهد به اهداف گوناگون چندوجهی دست یابد:
1️⃣ تخریب آرمان وحدت با اختلافافکنی بین شیعه و سنی از طریق سوءاستفاده از احساسات پاک مردم؛
2️⃣ ترویج روحیه «افغان هراسی» در کشور که از ابتدای سال شدیدا گسترده شده است؛
3️⃣ ربطدادن موضوع قتل و شهادت روحانیت در حرم رضوی به موضوع اخیر حضور زنان در ورزشگاه مشهد؛
4️⃣ ربطدادن مسائل اقتصادی کشور با القای نارضایتی گسترده از روحانیت و نظام؛
5️⃣ بهرهبرداری گسترده وهابیت منطقه از اقدام اخیر در حرم رضوی؛
6️⃣ از بینبردن روابط اقتصادی ایران و افغانستان که در ماههای اخیر با گسترش بینظیری روبرو بوده است؛ بیتردید انشقاق میان ایران و افغانستان هدف راهبردی امریکاست.
❇️ رهبر معظم انقلاب به عنوان دیدبان ارشد نظام در ۱۹ بهمن ماه ۱۴۰۰ به زیبایی فرمودند:
"تهاجم دشمن یک تهاجم ترکیبی است" و ابعاد مختلف آن را تبیین نمودند.
اینک شاهد عملیاتیشدن یکی از قطعات این تهاجم ترکیبی در این حوزه هستیم.
♨️ بدیهی است هر اقدام نسنجیده فعالان مجازی، به تقویت این فتنه ترکیبی، کمک خواهد کرد و باعث وخیمترشدن مسئله میگردد؛ لذا میبایست با دقت بیشتری در این حوزه، تحلیل و موضعگیری نمائیم تا ناخواسته تقویتکننده فتنه ترکیبی دشمن نباشیم.
#هشیار_باشیم
#فتنه_ترکیبی
🌐 صراط
@Manahejj
⚠️ واکنشها به حادثه حمله به دو طلبه در حرم مطهر رضوی
ساعتی پیش دو طلبه حاضر در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی توسط فردی که هویت آن در دست بررسی است با ضربات چاقو مورد حمله قرار گرفتند.
انتشار تصاویر و ویدئوهایی از این حادثه در فضای مجازی واکنشهای متعددی را درپی داشته است.
جریان ضدانقلاب و معاند در واکنش به این حادثه تاکنون محورهای رسانهای ذیل را دنبال مطرحکردهاند:
1) طرحادعای نفرت فزآینده جامعه از روحانیت با برجستهسازی حادثه حرم مطهر رضوی
2) ابراز خوشحالی از حادثه حرم مطهر رضوی و تشویق فرد ضارب
3) القای انتقام کشته شدن دو روحانی سنی در گرگان توسط جوانان اهل سنت با هدف اختلاف افکنی میان شیعه و سنی
4) تعمیم این حادثه به ماجرای ورود زنان به استادیوم ورزشی امام رضا و تلاش حاکمیت برای کمرنگ کردن وقایع مشهد و ایجاد جو امنیتی در این شهر
5) طرح ادعای اختلاف افکنی حاکمیت ج.ا.ا میان شیعه و سنی
6) رفع اتهام از ضارب و بازنمایی او به عنوان یک معترض سیاسی و شهروند ستمدیده
7)انتشار تصاویر و خبر حادثه حرم مطهر رضوی توسط حسابهای توییتری گروهک تروریستی «حرکة النضال»
8) طرح ادعای افغانستانی بودن ضارب با هدف اختلاف افکنی دو ملت افغانستان و ایران.
#نشر_حداکثری
📍سعادت یعنی چی؟
یعنی در یکی از بهترین لباسها، لباس روحانیت؛
در یکی از بهترین حالتها، زبان روزه؛
در یکی از بهترین زمانها، ماه مبارک رمضان؛✨
در یکی از بهترین مکانها، حرم مولا و آقامون علی بن موسی الرضا علیه السلام؛
بعد از زیارت به فیض #شهادت نائل شوی🌹🍃
در زیارت از امام رئوفمان چه خواستید؟
زیارتتان قبول...
#مشهد #حرم_مطهر #تخریب_وحدت
#اختلاف_افکنی #فتنه
بسم الله الرحمن الرحیم
نکاتی از #جزء_چهارم
۱. حقیقت نیکوکاری آن است که از آنچه دوست میداریم، انفاق کنیم؛ یعنی آنچه را که برای خود میپسندیم، جهت برطرف کردن یک خلأ، ببخشیم.
(آل عمران ۹۲).
۲. تمسک به حبل الهی، همه را حول ارزشهای متعالی متحد میکند. و این اتحاد، تمامی دشمنها و شیطنتها و آتشهای فتنه را خاموش میکند.
(آل عمران ۱۰۳).
۳. دشمنان ناتوانتر از آن هستند که ضرری به مؤمنان برسانند و جز آزارهای مختصر، کاری از آنها برنمیآید.
(آل عمران ۱۱۱)
۴. خداوند همواره مؤمنان را یاری میکند اما شرطش آن است که مؤمنان، همواره با تقوا حرکت کنند.
(آل عمران ۱۲۲-۱۲۶)
۵. آنان که در راه خداوند کشته میشوند، زنده میشوند به حیاتی والا در نزد پروردگار متعال؛ شادند از فضل و انعام الهی، و بشارت میفرستند به زمینیان که نهراسید و غمگین نباشید که اجر و پاداش مؤمنین دیدنی است...
(آل عمران ۱۶۹-۱۷۱).
بسم الله الرحمن الرحیم
*شهادتنامه*
*به مناسبت شهادت روحانی مجاهد مردمی شهید رمضان رضوی*
شهادت شیوه مردن نیست!
بلکه شهادت یک سبک زندگی است!
تعریف تحت اللفظیاش، به چشم خدا آمدن است، چیزی ورای خوب بودن و بهشتی شدن؛ بلکه حلقهی غلامی عشق را به گوش انداختن و جار زدن نام معشوق در کران تا کران عالم است: در پهنای دشت آسانیها، در کوهساران سختیها، در کشاکش موجهای غریزه، در هوهوی باد هوسها، در سوز سرمای زمستان بیمهریها و زخمزبانها، در نوازش مرموز نسیم شهرتها و...
در قدمقدمِ جادهی زندگی باید به عشق آنکه به چشم معشوق بیایی، سر و پا برهنه، هروله کنی...
شهادت یک سبک زندگی است که از انسان، یک حکیم تمام عیار میسازد؛ انسانی که انتخابهایش حکیمانه، سخنانش حکیمانه، رفتوآمدش حکیمانه، دوستیها و دشمنیهای حکیمانه است...
و این خداوند متعال است که خون او را فریادگر سبک زندگی شهیدانه و مقبول او میخواهد و با ردّ خون شهید، مسیرش را استمرار بخشیده و بقا میبخشد.
تمنای شهادت، تنها یک لقلقه زبان و رجزخوانی بیپشتوانه نیست؛ آنکه سودای شهادت دارد را باید از فدا کردن مال و آبرو و همه سرمایهها پای آرمانهای متعالی شناخت. تمنای شهادت، هر خوف و طمعی را از دل انسان میزداید و وجود او را پالایش میکند و براستی چه کسی جز آنکه وجودش پالایش شده و مهذب باشد، توان خدمت صادقانه و خالصانه به مکتب اهل بیت علیهم السلام را دارد؟!
شهادت یک پایان نیست؛ شهادت حقیقتی است که در زندگی فرد جاری بوده و هست و در لحظه عروج، علنی میشود.... تنها آن کس که اسلام را عمیقا باور نموده و خود را در نزاع تمدنی اسلام و کفر دارای نقش میداند، تمنای شهادت دارد... کسی که فضای زندگی عادی خود را اصل قرار داده و کمی چاشنی خدمت به آن میافزاید، هنوز از این آرمان فاصلهها دارد؛ شهید اما در هر اقدام کوچک خود، سهم خود را در تعیین سرنوشت نهایی جبهه حق درک میکند و نه به اندازه خودش، به اندازهای که شایستهی یک جبهه تاریخی و یک تمدن الهی است، کار میکند.
به راستی جز انگیزه الهی و چشم دوختن به نگاه مهربان خدای متعال، چه انگیزهای میتواند انسان را به عملی متقن و کامل، جامع و مبتکرانه، به موقع و به جا وادارد؟! از طمعها، حرصها و خوفهایی که مخلّ اقدامات صحیح اند، انسان را دور نگه دارد و ضمانتی باشد بر صدق، اخلاص و ایثار او؟!
تمنای شهادت، پیشانی زندگی جهادی، انقلابی و ولایی است و چه زیبا فرمودند: «هر کس به جهاد نرود و یا حداقل با خود حدیث نفس جهاد نکند، بر شعبهای از نفاق مرده است».
💫 شهادت، اذن خدمت است. آنان که خود را در زندگی دنیا آماده میکنند، اذن مییابند تا بدون محدودیتهای مادی این زندگی دنیا برای همیشه به ولایت الهیه در عالم خدمت کنند... لذاست که تاثیر شهید در پیشبرد جبهه حق در مرتبه دوم پس از امامت قرار دارد...
طوبی لهم و الحقنا الله بهم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو به آرزوت رسیدی
تو امام حسینُ دیدی
در شب زیارتی اباعبدالله(علیه السلام) حجت الاسلام دارایی از طلبههای مجروح در حادثه تروریستی حرم رضوی هم به شهادت رسیدند...
🌿 شش سحر آمده ام شاه به من توشه بده
🌿 ششمین روز شده، روزی شش گوشه بده
#امام_حسین (ع)
#ماه_رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
*پرونده ویژه*
*سیری در فضایل شهید رمضان رضوی شهید دارایی رضوان الله تعالی علیه*
روحانیت در طول مبارزات انقلابی و در طی سالهای انقلاب، بارها و بارها از همه توان و سرمایه خود و حتی جان خود در راه هدایت و خدمت به مردم گذشتهاند. آمار شهدای روحانیت در دفاع مقدس، در ترورهای دهه 60، در دفاع از حرم، در خدمترسانی دوران کرونا و... خود شاهدی بر این امر است و اینک، گشوده شدن فتح باب شهادت روحانیت در گام دوم انقلاب اسلامی و در عرصه جهاد تبیین، بار دیگر شاخص حقیقی حق و باطل و نقطه تمرکز دشمن را نشان داده است و چه افتخاری از این بالاتر...
هم چنان که امام خامنهای عزیز حفظه الله تعالی مسیر شهادت اکثر امامان معصوم علیهم السلام را عرصه جهاد تبیین دانستند، و این شهادت، یعنی خار چشم دشمن بودن و زدن گلوگاه حساس دشمن... و اینک صدق این فرمایش را به چشم می بینیم.
اما نکته اینجاست که در گام دوم انقلاب، جهاد تبیین را منحصر در نوشتن و گفتن ندانیم، این گفتن و نوشتن هم ارزشمند است، اما ناظر به عمل صحبت کنیم و خود در میدان باشیم...
امروز حرم، جمهوری اسلامی است، هر چه موجب رشد و تعالی این حرم شود و از آسیبها و آفات آن را حفظ کند، مبارزه با دشمن است؛ و شهادت در جنگ نیست، بلکه در مبارزه است...
✨و دومین شهید پاک رمضان رضوی، شهیدی منحصر به فرد و به واقع ممتاز است. عملکرد این شهید میتواند برای جوانان طلبه و غیر طلبهای که به دنبال مجاهدت در این زمانه هستند الگوی کاملی باشد. با تاسیس تیمهای مزین به نام مبارک "شهید دارایی" میتوانیم قیام کنیم و تشکیلات بسازیم و دراطراف خود تحول بیافرینیم تا انقلاب و معارف و اهدافش را در شعاع تاثیرگذاریمان تبیین کنیم، نه فقط بیان بلکه در عرصه مبارزه تمدنی با کفر. هر قدر حقیقت انقلاب و کارآمدی آن را بیشتر به عیان آوریم، بیشتر با تمدن باطل مبارزه کرده و آن را وادار به عقب نشینی کردهایم، مهم نیست در یک محله دورافتاده باشیم یا مسئول کشوری...
🏴💫 برخی از فضایل شهید دارایی رضوان الله تعالی علیه که تاکنون شناختهایم، از این قرار است:
*جوان دهه هفتادی (متولد 76) که خود را به قافله شهدای مدافع حرم رساند.
*مبلغ برتر در مناطق حاشیه شهر و نیز مناطق سنینشین
*امتثال کامل فرامین امام خامنهای عزیز حفظه الله تعالی در مباحث فردی (داشتن 2 فرزند در اوان جوانی) و اجتماعی (مواسات مومنانه در مسجد)
*درک درست نسبت به آموزههای دین؛ امامت مسجد را در خواندن نماز خلاصه نکرد.
*محوریت دادن به مسجد در فعالیتهای اجتماعی مومنانه
*کار شبکهای و تشکیلاتی به همراه شهید اصلانی و دیگر روحانیون مجاهد
*دلسوزی و کار جهادی خالصانه برای رفع حوائج مردم، هرچند در محلهای دورافتاده
*ایجاد تعاونی برای اشتغالآفرینی که نشان از درک درست اقتصاد مقاومتی و اسلامی دارد.
*تاسیس تعاونی مسجدِ محله، برای نشان دادن ابزاری بودن اقتصاد برای دینداری مردم و محوریت مسجد
*داشتن ارتباط خوب و روحیه مردمی
*زندگی با خانواده سنّیمذهب همسر خویش و الگوی کامل شیعه را نمایش دادن.
*نماد وحدت حقیقی(و نه تاکتیکی) شیعه و سنی
*ساده زیستی و زی طلبگی کامل
*اهتمام به کار رسانهای مومنانه
*هجرت به حاشیه شهر و عدم مرکز نشینی
💫زیباییهای شهادت او که نشان دهنده قبول خدای متعال است(بقبولٍ حَسَن)، و ضرورت تاسی به ایشان را نشان میدهد و غبطه هر دل عاشق ولایت را بر میانگیزد، عبارت است از:
-جراحت در حرم مطهر رضوی
-جراحت ماه مبارک رمضان در حال روزه
-تحمل درد چند روزه و درک فیض جانبازی
-کتمان درد که در آخرین ویدئوی باقی مانده مشهود است
-شهادت در شب جمعه زیارتی حضرت ارباب روحی فداه
-حضور پیکر مطهرش در مراسم مناجات حرم مطهر رضوی (که شاید بارها علاقه قلبی خود برای شرکت در این مراسمات را به خاطر خدمت به مردم زیر پا نهاده باشد)
-تشییع باشکوه از مهدیه مزین به نام فرماندهاش حضرت صاحب الامر ارواحنافداه در روز جمعه
- وفور نمادهای زیبا در مراسم تشییع مانند بارش مختصر باران در زمان تشییع
-نماز بر پیکر مطهرش پس از نماز عبادی-سیاسی جمعه
-خاک سپاری در حرم مطهر رضوی در قبر بازمانده از حادثه عاشورای حرم
🕊️در یک کلام، امام رئوف علیه السلام برای این طلبه - که با یتیمی بزرگ شد و اینگونه زیر سایه امامش مَرد شد- پدری فرمود...
اللهم ارزقنا...
🍃 @shab_amaliat