🔴🆕زن، زندگی، آزادی را چگونه باید فهمید؟
جمهوری اسلامی ایران مدعی است که در حوزه زنان خصوصاً در عرصه اجتماعی- علمی و مشارکت سیاسی گامهای بلندی را برداشته است اما متهم است در عرصههای «دگرجنسپایه» روابط اجتماعی را محدود کرده است. اما گویی عدهای معتقدند عمده نشاط از آمیختگی و باهمبودن ۲جنس تولید میشود و مراسمات تفکیکی چنگی به دل نمیزند.
حال با این موضوع که شعار زن، زندگی، آزادی از کجا تولید شد و شعاع حامیانش کجا هستند، دعوایی نمیکنیم اما مراد از آنرا مبتنی بر گذر زمان و مطالبات ذیل آن باید بهدرستی فهمید و به قضاوت نشست.
این شعار به خودی خود شعار بدی نیست اما پشتیبانان آن فاقد اندیشه، فلسفه و تئوری هستند، بنابراین تبیینی از آن صورت نمیگیرد یا ممکن است مراد یا خوانشی که از آن منظور است، در عرف اجتماعی، این روزها قابل تبیین و معنادهی نباشد. اما منازعه موجود بر سر معنادهی به آن است.
همانگونه که ما و غرب مقولاتی را مشترکاً قبول داریم اما سر چیستی و کیستی تروریسم، معنادهی به حقوق بشر، سلاح هستهای، محیطزیست، دمکراسی و... منازعه داریم، شعار زن، زندگی، آزادی هم در این منازعه معنابخش در رفتوبرگشت است اما حدود ۲ماهی که از آن طرح میگذرد، چه مطالباتی ذیل آن طرح شد؟ زنان کاستیهای حقوقی جدی دارند اما به هیچیک وارد نشدند.
مراد از زندگی در این شعار چیست؟ اختیارات بیشتر در طلاق و ادامه یا عدم ادامه زندگی مشترک؟ اشتغال، تحصیل، تأمین اجتماعی؟ ۲مقولهمحوری همسری و مادری؟ ظاهرا این شعار ارتباطی با این مقولات مهم و واقعی که حکومت باید پاسخگو باشد، ندارند.
در حوزه آزادی نیز تاکنون چند مقوله مانند سلفسرویس مشترک، کشف حجاب، بغلکردن دیگری و رفتن به آرایشگاه مردانه قابل رؤیت و قضاوت است.
بنابراین آنچه تاکنون از این شعار فهمیده میشود، فراتر از جمهوری اسلامی است و جدالی نافهمیده با هویت ایرانی-اسلامی است. زنی را میتوان در این میانه دید که تنهاست. شوهر، فرزند و ازدواج برایش رنجآور و پرمحنت است. باید آزاد باشد. خود آزادی هم دیگر قبح دینی نداشته باشد، بلکه اصل رضایت مهم باشد اما آنچه نگرانکننده است در فردای این «اصل رضایت» آسیبها و مفسدهای است که حکومت باید پاسخگو باشد.
میگویند تعیین مرز آزادی ربطی به حکومت ندارد اما عواقب خانمانسوز آن همچون رشد طلاق، فروپاشی خانواده و... یقه حکومت را خواهد گرفت و خواهند گفت آقای جمهوری اسلامی، مگر شما اینها را تربیت نکردی؟ مگر نگفتی ما نظاممان اسلامی است. بهنظر میرسد باید جمهوری اسلامی برای سلب مسئولیت اخلاقی و حقوقی از خود، زنانی که اینگونهاند را در این مقوله خاص، از نظر حمایت حقوقی مورد تجدید نظر قرار دهد.
جمهوری اسلامی اگر روابط «دیگرجنسپایه» در همه زمینهها را بهرسمیت بشناسد، در نگاه عدهای احتمالا بهترین نظام سیاسی و آزادیبخش دنیاست! و میتواند صدها سال به استقرار و استمرار خود ادامه دهد، اما شاید نتوان نام آنرا جمهوری اسلامی گذاشت. آنگاه جمهوری اسلامی به نگهبانی از نوع رادیکال فرهنگ غرب در ایران، متهم خواهد شد که شما حکومت را به هر قیمت میخواهید و قدرت و مواهب آن اگر در دستتان باشد، هر آنچه پیش آید، مهم نیست. این جمهوری اسلامی حتما در روز حادثه فدایی نخواهد داشت، اما این بدان معنا نیست که فعلا در روشها، تدابیر، اولویتها و قالبهای ذهنی موجود تجدیدنظر نکند. گفتوگو، زبان هنر و تواضع هنوز برای جذب، میدانهای بکری هستند.
آنچه همه ایرانیانِ مدعی ایران باید بر آن حساس باشند داشتههای هویتی و ملی خودشان است. هویت زن یکی از ستونهای ایران زنده در ۷هزار سال گذشته است. باید از روزی ترسید که روند به صورتی شود که ایران هم مثل اروپا که مردان کفش پاشنه بلند با لباس چسبان بالاتنه و پاهای لخت را برای زن ابداع کردند. لذتگرایی خود را تامین و گفتند اکنون زن همهجا با ما باشد و اینچنین زن پذیرفت که آزاد است
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
در برنامه امشب جهان آرا مناظره خواهیم داشت.
مناظره بین علی باقری مدیرکل سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات، رییس دفتر سیاسی حزب توسعه ملی
و عضو ادوار دفتر تحکیم وحدت
با
مالک شریعتی نماینده مردم تهران در مجلس، دبیرکل حزب رهپویان و عضو ادوار بسیج دانشجویی
ساعت ۲۲
شبکه افق
تکرار؛ سه شنبه ساعت ۱۴.۳۰
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
🔴🆕دسیسه جدید بی بی سی و اینترنشنال
اتفاقات اخیر در مورد بیبیسیفارسی و ایراناینترنشنال یک واقعیت دارد و یک دسیسه که باید به آن توجه کرد!
واقعیت این است که ایراناینترنشنال رسانه وابسته به آل سعود از ابتدای شکلگیریاش با هدف فعال کردن شکاف های اجتماعی، قومیتی، مذهبی برای تجزیه ایران که کور خوندند! شکل گرفته است و در بازه هایی این استراتژی اخیر که حالا رعنا رحیمپور، خبرنگار بی بی سی فارسی آن را بیان کرده است
دسیسه اما این است که بی بی سی فارسی فهمیده است؛ در حال از دست دادن مرجعیتش در بین اپوزیسیون کشور است و از این باب علیه ایراناینترنشنال موضعگیری صریح کرده است، و الا کیست که نداند بی بی سی فارسی دروغگو تر از دیگر رسانه ها علیه ایران است و سالهاست علیه ایران متحد کار میکند، تنها با این تفاوت که در دروغ گفتن حرفهای عمل میکند و تا آنجا که می تواند وابستگی اش به بودجه سلطنتی و روباه پیر را عیان نمیکند و ژست مستقلی میگیرد، تا دروغ هایش باورپذیرتر شود!
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
خبری که در هیاهوها گم شده
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
کانال شبکه عماریون
🔴مخالفا و موافقا، درباره اعتراضات چی میگن؟
🔻 شش خانم با دیدگاههای متفاوت رو دعوت شدن تا نظرشون درباره اعتراضات رو با همدیگه به اشتراک بذارن!
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ضارب بیرحمی که مامور حافظ امنیت را مورد ضرب و شتم شدید قرار داده بود توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد!
⭕️ او میگوید تمامی نکات امنیتی را رعایت میکرده و هیچوقت فکرش را هم نمیکرده که دستگیر شود.
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
کانال شبکه عماریون
🔴🆕ادعای تخیلی فعال اصلاح طلب:
شورای نگهبان از جهانگیری و لاریجانی خواسته در عرصه قدرت حاضر شوند!/ جريان اصلاحات ژنرالهايی برای شرايط خطير امروز دارد/ بايد فضا را بازتر کرد تا نخبگان واقعی وارد صحنه شوند
کمال الدین پیرموزذن، چهره اصلاح طلب و از نمایندگان سابق مجلس در بخشی از گفتگوی خود با روزنامه آرمان ضمن بیان ادعای تخیلی در دعوت شورای نگهبان از علی لاریجانی و اسحاق جهانگیری، پیشنهاد داده است که از نخبگان واقعی یعنی ژنرال های جریان اصلاحات برای شرایط خطیر کنونی استفاده شود!
پیرموذن گفته است: «من معتقدم هر فردي که در اين کشور براي اصلاح وضعيت امروز جامعه و بهبود آن تلاش کند اصلاحطلب است. اصلاحطلبي ملک مطلق کسي نيست که ما براي اصلاحطلبي ديوار بکشيم و اجازه اصلاحات به کسي ندهيم. نکته ديگر اينکه ما در دولت اصلاحات کمترين ميزان اختلاس و فساد اقتصادي را داشتهايم و از سوي ديگر تعامل مثبتي با جهان در پيش گرفته بوديم. در شرايط کنوني جريان اصلاحات از ژنرالهايي برخوردار است که بتوانند در شرايط خطير امروز کشور موثر واقع شوند و در مسير حل مشکلات مردم حرکت کنند. من خبرهاي غيررسمي شنيدهام که حاکميت نسبت به اصلاحات چراغ سبز نشان داده است. اين اصلاحات نيز تنها آن چيزي که آقاي قاليباف عنوان ميکنند نيست، بلکه شامل شخصيتهايي مانند آقاي لاريجاني و جهانگيري نيز ميشود. قبل از قاليباف آقاي لاريجاني نيز اصلاحطلبي اصولگرايانه را تنها راه نجات کشور ميدانستند».
وی همچنین گفته است: «من شنيدهام که برخي از نزديکان به اعضاي شوراي نگهبان از آقايان لاريجاني و جهانگيري خواستهاند که در صحنه قدرت حضور داشته باشند. اگر قرار است اصلاحاتي صورت بگيرد بايد به شکلي باشد که همه اقشار جامعه در قدرت نماينده داشته باشند تا بتوانند مطالبات آنها را پيگيري کنند. البته از اين نکته نيز نبايد غافل شد که شايد براي اصلاحات کمي دير شده باشد اما هنوز فرصت باقي است و ميتوان با اصلاحات دقيق و حساب شده چالشها و تهديدها را به فرصت تبديل کرد. براي اينکه اين اتفاق رخ بدهد نيز بايد فضا را بازتر کرد تا نخبگان واقعي وارد صحنه شوند و اجازه ندهند تندروها همچنان براي کشور هزينه ايجاد کنند».
فارغ از تلاش ابتدایی اصلاح طلبان برای شعله ور شدن ماجرای اخیر و نقش آفرینی ویژه اصلاح طلبان به عنوان ضلع سوم ناآرامی ها، هدف دیگر جریان اصلاحات میوه چینی در انتخابات آینده مجلس و ریاست جمهوری است که تلویحی و صریح آن را در همین ایام مطرح کرده و می کنند.
لازم به ذکر است اصلاح طلبان به عنوان شریک ایجاد غائله اخیر و نارضایتی اقشار جامعه از اوضاع اقتصادی، گمان کم حافظگی مردم دارند و بر این ناامنی ها حساب باز کرده اند. از سوی دیگر بر این اغتشاش آفرینی ها که بدون همراهی مردم صورت گرفت و با توحش بی سابقه ای هم همراه بود، «شرایط خطیر» نام میگذارند. حال شرکای وضع موجود و تشویق کنندگان به ناامنی پیشنهاد میدهند که ژنرالهایشان به عنوان منجی وارد بازی شوند تا کاسبی خود را تکمیل کنند
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
کانال شبکه عماریون
🔴🆕اگر اکثریت معقول دهههشتادیها به خیابان آمده بودند...
چرا نیکا شاکرمی نماد دهه هشتادیها نیست؟!
عباس عبدی، از فعالان اصلاحطلب و از بانیان آشوب، اخیراً در یک نشست سیاسی پیرامون اغتشاشات اخیر گفته است:
"نواری از مقامهای اطلاعاتی گوش میکردم که میگفت در این اعتراضات چیزهایی را مشاهده کردیم که در مخیله ما نمیگنجید. مشخص است وقتی تحقیق نکنید میگویید نیست اما چشم باز میکنید، میبینید که هست. این نسل با ارزشهای قبلی بیگانه است. نسلی منفرد است. از طریق نهاد دین و سیاست اجتماعی نشده است و از طریق رسانه، اجتماعی شده است آن هم نه رسانه رسمی، زیرا رسانه رسمی هر زمان خواست بست و باز کرد. ۱۵ سال پیش مردم رسانه رسمی نگاه میکردند اما امروز مردم نگاه نمیکنند و این برای این است که بخشی از نظام ما به نگاه مردمش و سبک زندگی آنها احترام نمیگذارد."[2]
*عبدی و سایر دوستان او طی سالها و ماههای اخیر تأکید زیادی بر معارضه "دهه هشتادیهای" با نظام اسلامی و ارزشهای انقلاب اسلامی داشتهاند.
تأکیدی تا آن حد که حتی آقایان میگویند این نسل جدید در هنگام وضع و تصویب قانون اساسی نیز حضور نداشته و اکنون محق است که آن قانون را نخواهد!
دقت شود که این قبیل سخنان ناصحیح صرفا به منظور "سربازگیری از بین دهههشتادیها" و هیمه سازی برای فتنه اقتصادی از میان جوانان و نوجوانان است.
جوانان و نوجوانانی که اگرچه طبیعتا در ساحت ابزار و زمانه با نسلهای قبل از خود متفاوتند اما در عقلانیت و علقه دینی و میهنی هرگز چنین نیست و بسا که بیشتر از نسلهای قبل از خود در این عرصهها پیشتازی میکنند.
عباس عبدی نمیخواهد به این جوانان و خانوادههای آنها بگوید که نسبت رفتارهای دینی جوانان امروز نسبت به قبل از انقلاب و حتی نسبت به ابتدای انقلاب بیشتر شده است.
او میخواهد مردم نبینند که نسلهای جدید چگونه در میادین علم و امنیت و دین پیش میتازند و چگونه عمده شهدای امنیت در سالهای اخیر از میان همین دهه هشتادیها بودند.
صد البته و همانند تمام نسلهای دیگر، در این نسل هم فریب خوردگانی وجود دارند که ممکن است حتی گاهی جان بر سر اشتباهات خود بگذارند و همانند نیکا شاکرمی در اغتشاش شرکت کنند و احیانا دست به رفتارهای انتحاری هم بزنند. اما آیا آن مرحومه نمایه تمام دهه هشتادیهاست؟!
دقت شود که درباره بیماری همیشگی "اکثریت شناسی متوهمانه اصلاحطلبان" سخن میگوییم.
همان بیماری که در فتنه سال 88، در آبان 98 و در اغتشاش اخیر نیز مدعای اکثریت بودگی داشت اما در نهایت به یک تعداد جمعیت محدود و متخلخل رسید که بخشی از آنرا هم اراذل و اوباش تشکیل میدادند.
آقای عبدی باید بداند که نسل جدید نه با آن چند دختری که در ایستگاههای مترو روسری برمیدارند تعریف میشود، نه با چند کلیپ رقص اینستاگرامی و نه با چند پسر نوجوان که در اغتشاشات سنگ به دست گرفتند یا به روحانیت حمله کردند.
عبدی و آن مقام امنیتی ادعا شده در سخنان عبدی اگر چشمانشان را خوبتر باز کنند؛ نیک میبینند که عمده معرفی و بسط یافتن گفتمان شهید حاجقاسم سلیمانی بر دوش دهه هشتادیها بود.
همانطور که بسیاری از همین دهه هشتادیها در جبهه حفظ امنیت ایران به شهادت رسیدند و همینها هستند که به آن اقلیت به شدت معدود خیابانها نپیوستند و هنوز هم بصورت یک اکثریت محرز؛ حجابشان را در کنار سایر قوانین نظام جمهوری اسلامی ایران رعایت میکنند.
و این یعنی پیروزی غیر قابل انکار گفتمان رسمی ولایت فقیه و غلبه سیاستهای فرهنگی نظام اسلامی در جامعهپذیری سیاسی.
پیش از این، هادی خانیکی، از دیگر فعالان اصلاحطلب نیز طی اظهاراتی بدون اشاره به عقلانیت نسلی از متفاوت بودن اعتراضی جوانان امروز سخن گفته بود!
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
کانال شبکه عماریون
🔴🆕رفراندومخواهی غیر عقلانی علیه انقلاب عاقلان
مدتی است که دیده میشود به بهانه اغتشاشاتِ عدهای اراذل و فریب خورده در خیابانها؛ کسانی به صحنه سیاست آمده و از "ضرورت برگزاری رفراندوم" سخن میگویند.
از مولوی عبدالحمید در سیستان تا محسن میردامادی در تهران...
آنها از این میگویند که چاره حل مشکلات کشور در برگزاری همهپرسی است و جوانان امروز که نقشی در تصویب قانون اساسی نداشتهاند؛ چرا باید قانون فعلی را بپذیرند؟[4]
در این باره گفتنیهای مهمی وجود دارد که خوانش آنها برای جویندگان حقیقت و کسانی که میخواهند واقعیت مسئله رفراندوم را بدانند؛ یک ضرورت است...
*رفراندوم یا همهپرسی یک اصل پذیرفته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است.
اما دقت شود که مسئله رفراندوم در علوم سیاسی؛ تابعی از عقلانیت نظام حاکم سیاسی است و روح قانون اساسی هم جز این نیست.
یعنی عقلانیت نخبگانیِ حاکمیت باید به این تشخیص برسد که در قبال یک مسئله نیاز به برگزاری رفراندوم وجود دارد. و سپس مسئله وارد فرایندهای قانونی شود. در اینجا یک نکته مهم وجود دارد و آن اینکه رفراندوم راجع به امور نسبی و گذراست نه امور مطلق و مانا. مثلا یک نظام سیاسی هرگز درباره کاهش فعالیتهای امنیتی خود رفراندوم برگزار نمیکند چون ارتقای امنیت در همه نظامات یک اصل است.
همانطور که مثلا نمیبینیم جمهوری پنجم فرانسه نسبت به اساس نظام جمهوری در این کشور اقدام به برگزاری رفراندوم کند چون جمهوری را به جای امپراطوری به مثابه یک اصل برگزیدهاند و مدعی عقلانیتر بودن آن هستند.
درباره نظام جمهوری اسلامی ایران هم برگزاری رفراندوم برای مقولاتی مثل حجاب یک حرف غلط است زیرا حجاب جزو اصول اساسی یک حکومت اسلامی است. همانطور که مثلا غلط است اگر بگوییم باید برای مشروب فروشی در نظام اسلامی هم رفراندوم برگزار شود.
و اما مسئله اصل نظام و قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران.
همانطور که اشاره شد؛ مطالبه رفراندوم برای اصل نظام غیر ممکن است و در انقلاب اسلامی ایران هم رفراندوم مشهور 12 فروردین برای اصل نظام نبود (چون اصل نظام و انقلاب اسلامی جزو ثوابت است) بلکه برای شکل حکومت بود.
شکلی که اگر از سوی مردم با رأی نه مواجه میشود طبعا به شکل دیگری تغییر مییافت اما اصل انقلاب و حدوث نظام اسلامی طبق بیانات امام راحل و تأیید عقلانیت بر جای خود میماند.(عدهای در این تصور باطل هستند که اگر آن رفراندوم با گزینه نه مواجه میشد؛ امام راحل انقلاب را به شاه بازمیگرداند یا از اصل اسلامی انقلاب دست برمیداشت!)
درباره "قانون اساسی" هم یک رفراندوم بزرگ در سال 58 برگزار شد و اکثریت انقلابی و عاقل مردم ایران آن قانون اساسی را تأیید کردند. فلذا پس از این دیگر مطالبه همهپرسی برای قانونی که ریشه آن برای حیات و استمرار نظام اسلامی تصویب شده غیر عقلانی است. (مسئله اصلاح قانون بحث دیگریست)
پس از این مقدمه اما میرسیم به پاسخ کسانی که میگویند نسل جدید در روز رفراندوم قانون اساسی نبودهاند و یا عدهای هستند که انتخاب پیشین اسلاف خود را قبول ندارند؛ پس اینان میتوانند قانون و انقلاب را قبول نکنند یا نیازمند رفراندوم هستند!
این سخن غلط است اولا به دلیل اینکه نباید و نمیتوان به یک انقلاب عقلانی و اکثریتی پشت پا زد و کسانی هم که معارض این عقلانیت هستند صرفا با 3 راه مواجه هستند. تحمل کنند، بروند و یا انقلاب کنند و هزینههای این انقلاب را نیز بپذیرند.
فلسفه میگوید راه چهارمی در مقابل اینان قرار ندارد. همانطور که باب رفراندوم هم برای اینان بسته است. چون نمیتوان به عقلانیت اکثریتی مردم و رهبرشان پشت پا زد.
ثانیا یک انقلاب عقلانی با حجم عظیمی از مجاهدتها به وقوع میپیوندد. فلذا منطقی نیست به این بهانه که چون عدهای اصل انقلاب را قبول ندارند و یا در روز تصویب قانون اساسی انقلاب نبودهاند؛ آن مجاهدتها را فراموش کرد.
آیا میتوان شهادت مظلومانه سیدعلی اندرزگو، شکنجه شدنهای عزت مطهری، شهادت مردم در میدان ژاله، شهادتهای مردم در حملات منافقین، شهدای محراب و آنهمه خون دلی که انقلابیون برای برکندن ریشه ظلم و ستم از این کشور و برافراشتن پرچم اسلام ناب متحمل شدند را به کناری نهاد و گفت ما آنها را قبول نداریم؟!
هرگز چنین چیزی ممکن و معقول نیست و مخالفان این فرایند نیز فقط دو راه دارند. آنها باید هم رسما و علنا بر گزینه عقلانیت خط بکشند و بگویند ما عاقل نیستیم و هم اینکه دست به یک انقلاب اکثریتی همراه با پذیرش هزینهها بزنند.
لذاست که نه تنها در ایران که مدعی انقلابی عقلانی و اکثریتی است بلکه در هیچ کشور دیگری که هیئت حاکمه و اکثریت مردم آن مدعی روی کار آمدن حکومت جدید با عقلانیت باشند؛ مگر انسانهای جاهل؛ کسی که عقل داشته باشد خواستار برگزاری رفراندوم برای اصل نظام یا قانون اساسی نیست.
محتوای اصولی در مواجهه با شبهات؛ ی
کانال شبکه عماریون
کی از مقولاتی است که میتواند در امر جامعهپذیری سیاسی و نجات دادن جوانان و نوجوانان از فضای شبهات موثر باشد.
تولید این محتوا وظیفه نخبگان و پراکنش آن در فرایند جهاد تبیین از وظایف خواص جامعه است.
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
کانال شبکه عماریون
🔴🆕هشدار
نقش مهم خانوادهها در حفظ امنیت فرزندان
بهانه "فریبخوردگی" دیگر برای دستگاه قضایی مسموع نیست
رئیس کل دادگستری هرمزگان از صدور کیفرخواست برای ۱۶۴ نفر از متهمان جرایم اغتشاشات اخیر در این استان خبر داد و گفت:
"با توجه به روشن شدن زوایای مختلف توطئه های دشمن و جنگ ترکیبی تمام عیاری که با استفاده از همه تجهیزات و امکاناتِ خود، علیه کشور ما راه انداخته بود، از این تاریخ به بعد در صورت ارتکاب اقدامات مجرمانه، ادعای عدم اطلاع و ادعای تأثیر هیجانات و احساسات به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست و با هر نوع رفتار مجرمانه به صورت قاطع و بدون اغماض برخورد خواهد شد."[1]
*بند پایانی صحبتهای آقای قهرمانی، یک اتمام حجت عقلانی و قانونیست با همه آنهایی که تحت عنوان "فریب خورده" در اغتشاشات شرکت میکنند.
قابل پذیرش نبودن ادعای فریبخوردگی منبعد از این؛ به دلیل اینکه مردم و نظام اسلامی حاضر به تحمل هیچگونه ناامنی بیشتری نیستند؛ از پشتوانه عقلی و حاکمیتی مستحکمی برخوردار است.
به زعم ما، مخاطب اصلیتر صحبت این مقام قضایی البته آن دسته از خانوادههایی هستند که فرزندانشان بیهیچ واهمهای در اغتشاشات حضور یافتند.
این خانوادهها باید هشدار مقامات امنیتی و قضایی کشور را جدیتر بگیرند و کنترل بیشتری روی نوجوانان و جوانان خود داشته باشند. ضمن اینکه آسیبزدایی از بستر تربیت سیاسی جوانان و بهینهسازی فرهنگپذیری سیاسی در خانواده هم وظیفه همین پدران و مادران است.
جدای از این، خانوادههای معدودی که مخالفت خاصی با حضور فرزندانشان در محیط اغتشاشات نداشتند باید بدانند هشدار قاضی قهرمانی ناظر به این است که بعد از این جرایم سخت و مجازاتهای شدیدی دامن حاضران در اغتشاشات را خواهد گرفت و مسئول اصلی توجیه نکردن جوانان فریبخورده در این زمینه البته والدینی هستند که به قضایای اجتماعی و امنیتی جامعه به چشم شوخی مینگرند
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
🔴توضیح یامین پور معاون وزیر ورزش درباره یک تیتر تحریف شده
باز هم در رسانههای اصلاحطلب
❌ هممیهن و برخی رسانههای اصلاحطلب تیتر زدهاند: "یامینپور: ما مشت آخر را به آمریکا میزنیم و وارث جهان خواهیم شد."
✅ آنچه من در توضیح بیان اخیر رهبر انقلاب که فرموده بودند:
"نظم کنونی جهان دارد تغییر میکند و نظم جدیدی بر جهان حاکم خواهد شد."
گفته بودم، این بود:
"کسی نگفته که جمهوری اسلامی دراین جنگ 43 ساله مشت نخورده و آسیب ندیده. به تعبیر رهبری امریکا چه از دستش برمیآمد که نکرد؟...مشت آخر را چه کسی میزند؟ چه کسی می افتد وچه کسی روی پا خواهد ایستاد؟ آنکه روی پا بایستد «انگار» وارث جهان میشود چون رقیبی نخواهد داشت."
اگر به رسانههایی مثل سعودی اینترنشنال و بیبیسی بیاعتمادید، به طریق اولی به سایتهایی مثل خبرآنلاین، هممیهن، انتخاب و اعتمادآنلاین بیاعتماد باشید.
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
⭕️ فرق ما و ترکیه
🔹دولت ترکیه پس از وقوع انفجار تروریستی در استانبول ،توییتر، اینستاگرام، یوتیوب ، فیسبوک و تلگرام را فیلتر کرد .طی این انفجار ۶ نفر کشته و ۵۳ نفر زخمی شدند.
🔹 حدود ۶۰ روز است که شرق تا غرب ایران دستخوش تهاجمات پی در پی تروریستی آشوبگران است و صدها نفر از مردم عادی و مدافعان امنیت بدست تروریستها و آشوبگران شهید و مجروح شده اند و دولت ایران تنها واتساپ و اینستاگرام را به صورت موقت فیلتر کرده است.
▪️فرق ما و ترکیه آن است که دولت و پارلمان ترکیه مدافع نظم و امنیت کشورشان هستند اما اولویت مجلس ما دفاع از منافع واتساپ و اینستاگرام شده و رئیس مجلس ما پیگیر رفع فیلتر از این دو پیامرسان مورد نیاز آشوبگران است!
▪️و بماند که دولت ما هم در مواجه با «فضای مجازی ولنگار» ، تعارف و تردید دارد و قوه قضائیه هم در این زمینه وظیفه پیشگیری از وقوع جرم را به فراموشی کامل سپرده و در برابر فضای جرم خیز و مجرم پرور مجازی ، ساکت و تماشاچی است!
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
سوال پرسیدن برنامتون برای فردای براندازی چیه؟!
و اما جواب ها:))))))))😂😂
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2
تا حالا نشده پایم را به طرف عمامهام دراز کنم!
مرحوم آیت الله آقا مجتبی تهرانی در نصیحت به طلاب میفرمودند:
وقتی عمامه به سر گذاشتید، تا روی تابوت باید با شما باشد و گر نه ملبّس نشوید!
یک روز به من فرمودند:
مطلبی را برای شما میگویم شاید برایت تعجب آور باشد و گفتند تا زندهام راضی نیستم به کسی بگویی بعد فرمودند:
من در خانه وقتی لباس روحانیتم را در میآورم تا الان نشده که پایم را به سمت عمامهام دراز کنم، تا زمانی که به شکل عمامه است؛ اما اگر به صورت پارچه باشد نه. وقتی به شکل عمامه است میخواهم بخوابم باید بالای سرم باشد و آن را پایین پایم نمیگذارم!
#سیره_فرزانگان
🇮🇷 📌شبکه عماریون
https://eitaa.com/joinchat/3835625684Cb092b114d2