eitaa logo
شــبــانــه^🇵🇸
1.4هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
686 ویدیو
76 فایل
_بــسم اللـه الرحـمن الرحیـم . متولد: ۰۱/۱۰/۲۸ +وقـف امـام مجـتبی (ع) ♡ اطلاعات کانال' @shaban_eh انـسان در حـالی که قلبـش میسـوزد ، بالـغ میشـودـ↻
مشاهده در ایتا
دانلود
امشب فهمیدم غربتت در میان کسانی است که ادعایت را دارند .. ‌
ان شاءالله عاقب همه حضرت رقیه ای ها شهادت و نوکری خانم سه ساله باشه(:
‌ ــــــ استاد مطھری در کتاب انسان کامل اشاره می‌نمایند: برنامه ماه‌رمضان، این است که انسـان‌هاۍ ناقـص و معیـوب خودشـان را اصلاح و انسان‌هاۍ سـالم هم خودشان را بہ‌کمال نزدیک‌کنند. برنامہ ترقی روح‌استـ، وگرنہ تحمل گرسنگی‌وتشنگی و بی‌خوابی هیچ نتیجـه‌‌ای ندارد اگر آخر‌ ماھ تغـییرۍ نکند. این تاثیری‌ندارد و بی‌خود است. ماه رمضان، ماه اصلاح است . . و بھره برخی از روزه جز گرسنگی‌نیست. روزه این‌نیست کہ دهان خود را از غذای حلال ببندید، ولی دهان روح خود را بر غذای حرام باز کنید. 🌸
این برای چه رفتند⁉️ ↵برای حجاب ↵برای امنیت ↵برای وطن ↵برای ناموس ↵برای آسایش بچه هایمان یـــا ↵برای ماندگار شدن غیرت به نظر شما اگه این پاها برای دفاع نمیرفتند چه بلایی به سرمان می آمد؟ .
دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان 🌱✨ [اللهمّ اعنّی فیهِ على صِیامِهِ و قیامِهِ و جَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ و آثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین.]
- گر متصل شوی منقطع خواهی شد ..
دل من گم شده گر پیدا شد..؛ بسپارید امانات رضا!💚(: ¹⁰⁰¹
هدایت شده از 
رفقا چندتا الهی به رقیه میگین؟؟💔
🌸🌱 ● دوستان شبانه؛ +امروز ساعت ۱۶ محفل داریم. _خواهش میکنم اگر یه وقتی حوصله ندارید، مطالبو سین نزنید و همینجوری رد نشین. بزارید سر یه فرصت بهتر و باحوصله بخونید. اجرتون با صاحب الزمان
موضوع محفل امروز پرهیز از گناهان، دستاورد ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم 🌺 محل امروز رو با موضوع پرهیز از گناهان، دستاورد ماه مبارک رمضان شروع میکنیم. خواهش میکنم وقت بزارید🙏
امام سجاد زین العابدین (ع) در عبارات زیبای دعای وداع با ماه مبارک رمضان به دو خصیصه رام شدن نفس و به زنجیر شدن شیاطین، با این تعبیرات اشاره می فرمایند: «سلام بر تو ای همسایه ای که در جوارت دلها نرم و نصیحت پذیر و گناهان کم شد. سلام بر تو ای یاوری که به یاری تو بر شیطان چیرگی یافتیم و از برکت تو راه احسان شناختیم.» از این جملات دلربا فهمیده می شود که با آمادگی دل و اجتناب از گناه، خروج از تسلط شیطان و طی راههای صلاح و نیکی آسان می گردد و این، رمز رمضان است.
در خطبه شعبانیه پس از آنکه رسول اکرم (ص) فضیلتها و برکات اعجاب آور ماه رمضان را برشمردند، امیر مؤمنان علی (ع) پرسیدند: «یا رسول اللّه! ما افضل الاعمال فی هذا الشهر»؟ «ای رسول خدا! برترین کارها در این ماه چیست؟»و حضرت در پاسخ فرمودند: «یا ابا الحسن! افضل الاعمال فی هذا الشهر الورع عن محارم اللّه»، «برترین کارها در این ماه پرهیز از حرامهای (وضع شده از سوی) خداوند است.»
با توجه به ثوابهای بی شماری که رسول اکرم (ص) در این خطبه شریف برای کردار بندگان برشمرده آن، از جمله آنکه تنفّس روزه دار در حکم تسبیح خدا و خواب او عبادت می باشد، یا اینکه تلاوت یک آیه قرآن در لحظات ملکوتی آن ثواب ختم قرآن در ماههای دیگر را دارد و... بسیار جالب توجه و حائز اهمیت است که فرموده اند: برترین کار در این ماه «اجتناب از گناه» است. این گفته نشان از اهمیت ترک گناه در نظام تربیتی اسلام دارد.
شاید ابتدا به نظر برسد که اساسا ترک معصیت امری سلبی و پرهیزی بوده و مستلزم اقدام نیست تا به عنوان بهترین کارها باشد، توضیح آنکه گفته شود تلاوت قرآن و نیایش به درگاه الهی، صلوات، استغفار، صله رحم، افطار دادن و... اعمالی است که در ماه مبارک رمضان مورد تاکید فراوان قرار گرفته ولی ترک گناه که «کار» نیست تا برتر از اینها محسوب شود!
در پاسخ باید گفت: ترک گناه زمانی معنا پیدا می کند که آدمی در معرض جاذبه گناه قرار گیرد، یعنی زمینه و انگیزه ای در جهت معصیت فراهم شود و آنگاه به مقابله با این کشش برخیزد و با صرف فکر و نیروی خود، نفسش را از محدوده جاذبه آن گناه و نیز از تاثیرپذیری وسوسه های شیطان خارج کند و بر هر دو دشمن بیرونی و درونی یعنی هوای نفس و ابلیس غالب گردد.
در مقام تشبیه می توان گفت: نفس آدمی مرکبی رهوار و آرام نیست که هرگاه آن را برانی، به راحتی راه بپیماید و تو را به سوی دلخواهت ببرد و هرگاه رهایش کنی، آرام گیرد و از حرکت بایستد؛ بلکه نفس بمانند مرکبی است سرکش، که اگر با مهارت و تلاش بر آن مسلط شوی و مهارش نمایی، در مسیر صحیح و مطلوب می رود و اگر رهایش کنی، می رمد و سوار خود را به هر سو که بخواهد ببرد و او را در معرض پرتگاههای مهلک بنهد.
به تعبیر امیر المؤمنین(ع): «ما من معصیة اللّه شیئی ء الاّ یاتی فی شهوة فرحم اللّه رجلا نزع عن شهوته و قمع هوی نفسه فان هذه النفس ابعد شیئی ء منزعا و انّها لا تزال تنزع الی معصیة فی هوی» «چیزی از معصیت خدا نیست جز که با میل و رغبت. پس خدا بیامرزد کسی را که شهوت را مغلوب کند، و هوای نفس را سرکوب؛ که نفس ربه دشواری توان از شهوت کندن، که پیوسته خواهان نافرمانی است و هوس راندن.»، و نیز از آن امام همام (ع) نقل شده که: «اجتناب السیّئات اولی من اکتساب الحسنات» «پرهیز از بدیها مقدم و بالاتر از انجام خوبیها است.»
تقدّم ترک گناه شاید از آن جهت باشد که فضای قلب انسان مادامی که آلوده به گناه و بدی است، آمادگی پذیرش خوبیها را ندارد و خداوند در وجود کسی دو« دل»نگذاشته تا یک دل را به بدیها و دیگری را به خوبیها اختصاص دهد، ناگزیر اگر خوبیها نیز در فضای دلی تاریک وارد شود، به آلودگی کشیده می شود و خلوص و شفافیّت خود را از دست می دهد.
قرآن کریم می فرماید: «ان تجتنبوا کبائر ما تنهون عنه نکفّر عنکم سیّئاتکم و ندخلکم مدخلا کریما»  «اگر از گناهان بزرگی که از آنها برحذر داشته می شوید، پرهیز کنید، ما بدیهایتان را می پوشانیم و در جایگاه ارجمندی واردتان می نماییم.» گویا می توان از این آیه شریفه نوعی دلالت التزامی بین ترک گناهان بزرگ و رسیدن به جایگاه قرب خداوند برقرار داشت، یعنی اگر کسی از کبائر گناهان اجتناب کند، به خوبیها رو خواهد آورد و اهل نجات خواهد بود.
در ماه مبارک رمضان، راه بر ترک معاصی هموارتر است، زیرا هر دو دشمن انسان دربندند: دشمن بیرونی که ابلیس و سپاه اویند، به فضل خداوند به زنجیر کشیده شده اند که به تعبیر نبی اکرم (ص)  (در همان خطبه شعبانیه) «و الشیاطین مغلولة»، و هرچه روزه، واقعی تر باشد این مهار محکم تر است. پس تمرین اجتناب از گناه در ماه رمضان مناسب است و امید آن می رود که با این تلاش، پس از گذشت این ماه نیز نفس به مهار آید و از چموشی و سرکشی بیفتد.