مکتب شهید سلیمانی.docx
39.9K
مکتب شهید سلیمانی؛
مکتب خادمی برای سعادت مردم
✍️رمضان شعبانی سارویی
یکی از تربیت شدگان انقلاب اسلامی که با اعتقادتی راسخ، دلی خوش، بصیرتی نافذ، رفتاری حکیمانه و عملی مجاهدانه، خادمی مردم دار و در حقیقت چهره ای که «شهید بود تا شهید شد»، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی است.
...حاج قاسم دارای شخصیتی چندوجهی بود، او هم مرد میدان و هم راهگشای بنبستهای دیپلماسی بود و درعینحال ارتباط وثیق با مردم داشت. سردار نماد هویت اسلامی ایرانی است، او تنها شخصیت بزرگ نظامی ایران بود که در سطح یک مکتب درخشید.
شهید سلیمانی، الگوی انسان کامل برای میادین گوناگون زندگی است، مهمترین ویژگی حاج قاسم این بود که همه مردم با هر فکر و گرایش دوستدار او و مورد احترام بود؛ چون او خود را سرباز واقعی وطن میدانست.سلیمانی با درخشش در جبهه مقاومت هویت اسلامی را در منطقه و جهان احیا کرد و هیمنه پوشالی جبهه استکبار و حامیان آنها را شکست داد....
بقیه مقاله در فایل تقدیم می شود.
این یادداشت حقیر در سال قبل است.
دعوت به #کانال سیاست و فرهنگ شعبانی سارویی👇
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
🔺ترامپ: آمریکا در حال فروپاشی است
🔹رئیسجمهور منتخب آمریکا در واکنش به حوادث دیشب: افبیآی و وزارت دادگستری در حفاظت از آمریکاییها «به وظایف خود عمل نکردند.» سیا (آژانس اطلاعات مرکزی) باید «قبل از آن که دیر شود» درگیر ماجرا شود.
🔹ایالات متحده در حال فروپاشی است. تحلیل خشونتآمیز ایمنی، امنیت ملی و دموکراسی در سراسر کشور ما در حال وقوع است.
15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هشدار به دولت عراق درمورد حشدالشعبی
رهبر انقلاب: برخی کشورها اگر دچار اشتباه بزرگ شوند و عوامل ثبات و اقتدار خود را که همان جوانهای مومن هستند، از صحنه خارج کنند، همانند سوریه خواهند شد
✍ البته این هشدار شامل مسئولان کشور ما هم میشود که مدام در حال دفع جوانان مومن انقلابی با عباراتی چون سوپر انقلابی و تندرو هستند...
95.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مادر شهید مسیحی؛
مسلمان، مسیحی ، ایران نو بسازیم.
بازدید سرزده رهبر معظم انقلاب از خانواده شهید مسیحی
حتما ببینید و برای دیگران در این سال جدید مسیحی ارسال کنید.
در لحظه های ناب گونه های بارانی تان، التماس دعا
دعوت به #کانال سیاست و فرهنگ شعبانی سارویی👇
https://eitaa.com/Shabaniesarouie
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام خسروپناه: آیتالله مصباح یزدی چند قرن آینده خودش را میدید
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در چهارمین کنگره بین المللی بزرگداشت علامه مصباح یزدی (ره):
تاسیس بنیاد باقرالعلوم و بعد موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی از ایدهها و طرحهای مهمی بود که البته با هدایت و کمک و راهبری مقام معظم رهبری شکل گرفت ولی یک موسسه آینده نگر بود که می تواند برای چند قرن آینده جهان اسلام تولید اندیشه و فکر بکند.
شما قبل از راهاندازی موسسه امام، حوزه را ببینید بعد از موسسه امام هم ببینید معلوم می شود چه تحول عمیقی در حوزه ایجاد شد.
یک زمانی ما کسانی که علوم انسانی موجود را بفهمند در حوزه نداشتیم ولی الان نظریه پرداز در علوم انسانی اسلامی به برکت علامه مصباح داریم.
الان برخی از استادان موسسه امام استاد تمام علوم انسانی اسلامی شدند.
در این چهار دهه قطعاً بیش از یک قرن در باب علوم انسانی اسلامی گامهای بلندی برداشته شد که به همت آینده نگری بود که علامه مصباح داشت.
تعابیر موجود در وصیت نامه سرباز قاسم سلیمانی در خصوص ولایت فقیه:
۱_ «حکیم»
۲_ «مظلوم»
۳_ «خامنهای عزیز که جانم فدای او باد.»
۴_ «تنها نسخه نجاتبخش امت»
۵_ «خیمه رسولالله»
۶_ «والله والله والله اگر این خیمه آسیب ببیند، بیتاللهالحرام آسیب میبیند.»
۷_ «از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیفقیه خصوصا این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت»
۸_ «خامنهای عزیز را جان خود بدانید.»
۹_ «مقدس»
۱۰_ «این ولایت، ولایت علی ابن ابی طالب است.»
۱۱_ «خیمه ولایت، خیمه حسین فاطمه است.»
۱۲_ «دور آن بگردید، با همه شما هستم.»
۱۳_ «ولایت فقیه رنگ خداست، این رنگ را بر هر رنگی ترجیح دهید.»
۱۴_ «با جان و دل به توصیه و تذکرات او بهعنوان طبیب حقیقی شرعی و علمی، عمل کنید.»
۱۵_ «شرط اساسی احراز مسئولیت، اعتقاد حقیقی و عمل به ولایت فقیه است".
دل نوشته ای برای رجب
۹ پله آمدیم برای این سه پله آخری ، رجب ، شعبان و رمضان ، رجب بهترین فرصت وقدرتمندترین زمان برای دوباره شدن است ، از فرصت رجب استفاده کنیم، بقول بزرگی می گفت من برای مرگ اینقدر آماده ام که ساک و وسایلم را بسته ام منتظرم اگر شده در بوفه هم بنشینم می روم ، این رجب را بیش از رجب های گذشته دریابیم چون بین سقوط و صعود فاصله کم شده است! رجب قصدی است برای مقصود ، عشقی برای رسیدن به معشوق ، خیلی از شهدای ما در لیله الرغائب به خواسته دلشان رسیدند .
خدایا در این شب ما را بخاطر نوشتن هایمان، ننوشتن هایمان، گفتن هایمان ، نگفتن هایمان ببخش و چشم دل ما را بر روی واقعیت ها بازکن و به مایقین عنایت بفرما
آمین یا رب العالمین
نیازمند به دعای دوستان ، الحقیر فشی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت، هدایت و مدیریت دو جناح در کشور/ سیاستی که نتواند چنین کند، آن سیاست، ضعیف است و بیهوده.
از طرف بنده، یادگاری ذخیره کنید و هر از گاهی نگاهی بکنید و فکر کنید و فکر کنید و فکر کنید...
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 مسئولین ما کار بلد نیستند
کار بلد های ما مسئول نیستد .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰دکتر پزشکیان: راه شهید سلیمانی را با قدرت ادامه خواهیم داد
🍃🌹🍃
رئیس جمهور در پنجمین سالگرد عروج ملکوتی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در مصلی امام خمینی(ره):
🔸راه شهید سلیمانی را با قدرت ادامه خواهیم داد.
🔸در مقابل ظلم و ستم تا زنده ایم خواهیم ایستاد.
🔸من عاجز هستم از اینکه از بزرگواری این شهیدان حرفی بزنم.
🔸قول میدهم هیچ حرکتی غیر از خدمت به مردم نداشته باشیم.
🌎🌎🌎
💠 اصلاحطلبان فرزندان بازرگان
🔹مهندس بازرگان - یکی از ریشه های «گفتمان تسلیم» در ایران
🔹مرحوم مهندس مهدی بازرگان در جوانی برای تحصیل به اروپا رفت و سپس به کشور بازگشت و مقطعی رئیس دانشکده فنی دانشگاه تهران شد. علی رغم خیلی از کسانی که برای تحصیل به اروپا می رفتند بازرگان معتقد بود که بین علم و دین مخالفت و تضادی وجود ندارد و دین و علم تجربی با همدیگر سازگارند. باتوجه به اینکه خانواده مؤمن و مذهبی داشت خود نیز فردی متشرع بود و به همین دلیل تلاش می کرد تا با تألیفات خود نشان دهد که بین دین و علم سازگاری وجود دارد.
🔹در همین سالها بود که بازرگان مطهرات در اسلام (۱۳۲۲ش) را، که در آن «کلیه احکام طهارت و نظافت اسلامی از دریچه تصفیه بیوشیمی و به استعانت قوانین فیزیک و شیمی و فرمولهای ریاضی مطالعه شده بود»، تألیف کرد.
🔹و نیز راه طی شده را نگاشت (۱۳۲۷ش) تا ثابت کند که «بشر خاکی به پای خود و با تجربه و دانشی که طی هزاران سال کسب کرده است، همان راهی را طی کرده و میکند که انبیاء تعیین و ترمیم نمودهاند».
🔹گرایش و تمایل بازرگان به تمدن و دستاوردهای غرب از این جهت نبود که باید با دین مخالفت کنیم و دین را دور بیاندازیم تا پیشرفت کنیم؛ نه؛ بازرگان می گفت این تمدن و پیشرفت غرب، در همان امتداد دین و رسالت انبیاء است!
🔹این مدل بازهم یکجور تسلیم در برابر غرب بود؛ به تعبیر شهید مطهری تفکر بازرگان در «راه طی شده» به نوعی «سپر انداختن در مقابل مادیین» بود و کوچکترین خدمتی به توحید نمی کند!
🔹بازرگان با همین مبنا بود که علی رغم حضور در دولت مصدق به عنوان رئیس هیئت مدیره موقت شرکت ملی نفت و سپس اولین مدیرعامل ایرانی شرکت ملی نفت ایران بعد از خلع ید انگلیس و علی رغم مشاهده کردن کودتای 28 مرداد 32 توسط آمریکایی ها و علی رغم زندانی شدن در دوره پهلوی، باز ماه های منتهی به انقلاب اسلامی در بهمن ماه 1357 تحت تأثیر جلسات و تعارفات و تشریفات نمایندگان سفارتخانه های آمریکا، انگلیس، ایتالیا، فرانسه و شوروی قرار می گیرد و در کتاب «انقلاب ایران در دو حرکت» که در سال 1362 تألیف کرده، می گوید قدرت های جهانی و دنیا انقلاب اسلامی را پذیرفتند و آماده همکاری با ما بودند و بعضاً از یکی دوماه قبل از انقلاب وقتی از سقوط شاه مطمئن شدند، در جلسات خصوصی به من تبریک می گفتند!
🔹بازرگان در کتاب «انقلاب ایران در دو حرکت» معتقد است که انقلاب اسلامی دو حرکت داشت؛ حرکت اول یا حرکت رو به وحدت و مرکزیت را به اصطلاح ریاضی و علم میکانیک حرکت رو به مرکز (سانتریپ) centripte و حرکت دوم را که فرار از وحدت است حرکت گریز از مرکز (سانتریفوژ) cenripuge . یعنی پیش از انقلاب همه فعالیت ها و اقدامات به سمت وحدت و انسجام ملی بود اما بعد از انقلاب همه فعالیت ها به سمت اختلاف و انشقاق و تفرقه.
🔹اگرچه در این کتاب هیچ سهمی از این اختلاف و تفرقه را سهم خود و جریان نهضت آزادی نمی داند و حاضر به پذیرفتن هیچ خطا و اشتباهی نیست و بیش از همه روحانیت را مقصر می داند اما باز برخی نقدهای دقیق و به حق را نسبت به انقلابیون مطرح می کند که جای تأمل و تدقیق دارد.
🔹با این وجود وی معتقد است که ما قرار نبود که با غرب و در رأس آن -آمریکا- در بیفتیم و مقصر اختلاف بین انقلاب و آمریکا و حتی مقصر جنگ تحمیلی صدام و رژیم بعث علیه ایران، خود ماییم!
🔹بازرگان آدم متدین و متشرعی بود اما به نظرم این بی انصافی و تحلیل غلطش هم ناشی از همان مبنای ساده اندیشی و تسلیم در برابر قدرت غرب بود هم ناشی از لجاجت و ناراحتی هایش بعد از استعفا دولت موقت!
🔹بازرگان با وجود اینکه خود به ظلم های تاریخی آمریکا در حق ملت ایران تا لحظه سقوط شاه و حتی تلاش برای کودتای نظامی و سرکوب سنگین مردم، اما خام اندیشانه و ساده لوحانه معتقد است که آمریکای آن روز - جیمی کارتر - حاضرند ما را بپذیرند به شرطی که ما شعار علیه آنها ندهیم و با آنها مذاکره کنیم. او از یک طرف می گوید اسلام از سیاست جدا نیست اما به صراحت می گوید که ما هیچ رسالتی برای مبارزه با ظلم های جهانی و دفاع از مستضعفین نداریم.
🔹کسانی که بازرگان و نهضت آزادی ایران را به خوبی می شناسند متوجه می شوند که جریان اصلاحات از دهه 70 به این طرف، هیچ حرف و سخن تازه ای ندارند به جز تکرار همین حرف های بازرگان. حرف هایی که اول انقلاب مطرح می کرد. بازرگان فکر می کرد مشکل آمریکا با چند تریبون در نماز جمعه و شعار «مرگ بر آمریکا» است.