#سه_شنبه #خداوند #امام_علی_علیه_السلام #داستان #روایت #نصیحت #پند
﷽
مانند این پیرزن خدا را بشناسید
امام علی (علیهالسلام) با جمعی از پیروان در معبری عبور مینمود.
پیرزنی را دید که با چرخ نخریسی خود مشغول رشتن پنبه بود. پرسید پیرزن، خدا را به چه چیزی شناختی؟ پیرزن بهجای جواب، دست از دسته چرخ برداشت. طولی نکشید پس از چند مرتبه دور زدن، چرخ از حرکت ایستاد.
پیرزن گفت چرخ بدین کوچکی برای حرکت احتیاج به چون منی دارد. آیا ممکن است افلاک به این عظمت و کُرات به این بزرگی، بدون مدبری دانا و حکیم و صانعی توانا و علیم با نظم معینی به گردش افتد و از گردش خود باز نایستد؟
امام علی (علیهالسلام) روی به اصحاب خود نمود و فرمود مانند این پیرزن خدا را بشناسید.
داستانهایی از خدا ج1
#چهار_شنبه #امام_حسین_علیه_السلام #میثم_تمار #داستان #واقعه #مناسبتی #شهادت
مسافر:
صبح ، وقتی که هنوز چشمامون درست باز نشده و صبحونه و چای شیرین نخوردیم، میشنویم که جارچی داره جار میزنه که: «به امر امیر کوفه، عبید الله بن زیاد، میثم تمار را که مدتی از نخل آویزان بود و زبانش را کشیده بودیم، از نخل به پایین کشیده و سرش را از تنش جدا خواهیم کرد.»
و آن وقت است که وعده علی علیه السلام به میثم محقق میشود
یک راستگوی پرهیزکار کم شده و شهیدی به خیل شهدای پیش از انقلاب کربلا می پیوندد.
یادش گرامی باد
نثار روح مطهر میثم تمار ۵صلوات
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
شهادت جناب میثم تمار بهدستور عبیداللهبنزیاد در کوفه؛ ٦٠ق
#پنج_شنبه #امام_علی_علیه_السلام #روایت #روایات #احادیث
امام علی عليه السلام به مردى نگريستند و در چهره او نشانه ترس ديدند. از او پرسیدند:
«از چه می ترسی؟»
مرد پاسخ داد:
«از خدا مى ترسم.»
امام علیه السلام فرمودند: اى بنده خدا ! از گناهانت و از عدالت خدا درباره ظلمهايى كه به بندگان خدا كردهاى بترس. از خدا اطاعت کن. پس از آن، از خدا نترس؛ زيرا او به هيچ كس ظلم نمىكند و هرگز كسى را بيش از استحقاقش مجازات نمىكند
تفسير امام حسن عسكرى(ع) ص۲۶۵
#پنج_شنبه #حضرت_محمد_صلی_الله_علیه_وآله_وسلم #روایت #نصیحت #مرگ #پند #تذکر
﷽
آیا آرزوی مرگ برای خود انسان حرام هست؟
آرزوي مرگ از سوي يك مومن نبايد ناشي از ناتواني در برابر مشكلات و سختي هاي زندگي باشد. فرد مومن بايد با تقويت دانش و معرفت ديني و قرآني خود، و ارتباط با خدا از طريق دعا و نماز، و تحكيم قدرت صبر و بردباري، و اراده و عزم خود بر مشكلات و سختي ها غلبه كند.
روزي پيامبر اكرم (صلی الله علیه و اله و سلم) به عيادت بيماري رفت. از او احوالپرسي كرد. بيمار از درد و مشكلاتش ناليد و آرزوي مرگ كرد. حضرت به او فرمود:«لَا تَتَمَنَّ الْمَوْتَ فَإِنَّكَ إِنْ تَكُ مُحْسِناً تَزْدَدْ إِحْسَاناً وَ إِنْ تَكُ مُسِيئاً فَتُؤَخَّرُ تُسْتَعْتَبُ فَلَا تَتَمَنَّوُا الْمَوْتَ»
آرزوي مرگ نداشته باش، زيرا اگر تو آدم خوب و نيكو كاري باشي با طولاني تر شدن عمرت بر كارهاي نيك شما افزوده مي شود و اگر آدم بدي باشي با تأخير افتادن مرگت، چه بسا دچار عتاب گردي و توبه كني و يا گرفتار سختي و رنج هايي در دنيا شوي و آن ها كفاره بدي ها و گناهانت شود و به خاطر آن آمرزيده شوي.
وسائل الشيعه، ج۲، ص۴۴۹