eitaa logo
Shahab
56 دنبال‌کننده
85 عکس
63 ویدیو
3 فایل
مهدی باور کافی نیست ، مهدی یاور شویم... ارتباط با ادمین : @MuhammadHosein316
مشاهده در ایتا
دانلود
6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با تکثیر نوعی از عقلانیت تخدیری به اسم عقلانیت انقلابی! اجازه نمی‌دهند شنیده شود. می‌گویند ساکن و ساکت باش، ما بهتر از تو فکر می‌کنیم. به تو ارتباطی ندارد به این موضوعات فکر کنی یا در آن‌ها ورود کنی و تو فقط آنچه می‌گوییم را تأیید کن . خیانت یا حماقت؟ مثال؟! سکوت بدنه انقلاب در خصوص، ۱. عدم واکنش اثرگذار در خصوص تهدید جان رهبری ۲. عدم واکنش و مطالبه در خصوص محاکمه مسئولین خائن اسبق و...
این صحبت‌های آقا در ۲۸ بهمن است، در فاصله ۱۶ روز روی یک موضوع تمرکز داشتند. فقط می‌دونم مومن انقلابی در خصوص این مسائل سکوت نمی‌کند. عوامل کودتای نفوذ کرده در دستگاه‌های حاکمیتی آیا غیرقابل تشخیص‌اند؟! 🔶 باید تبدیل به مطالبه عمومی بدنه انقلاب شود.
مطالبه‌گری از دستگاه‌های حاکمیتی می‌بایست خط‌مشی جریان‌های دانشگاهی باشد. وقت آن نرسیده، نسبت به سیاست‌های غلط مجلس و دولت که منجر به خطرات امنیتی برای شد، پاسخگویی به عمل بیاید؟! حذف ارز ترجیحی چه دستاوردی به جز اعتراضات به آشوب کشیده، خطر تجزیه و حمله بیگانگان داشت؟!!
از فرزندان متمولان که در نظام آموزشی بیمارمان به دانشگاه‌های عالی رسیدند و دیروز از روی پرچم آمریکا و اسرائیل می‌پریدند و امروز پرچم ایران آتش می‌زنند، هیچ انتظاری نیست،بالاخره بهتر از این موجودات بار نمی‌آورد. اما از برای آسان‌گیری بی‌جا چرا رأفت برای فریب‌خورده است نه شیطان
۲۹ رجب امسال خوابی دیدم، که گفتن اون در این شرایط خالی از لطف نیست.🔻شرایطی پیش آمده بود که جان امام خامنه‌ای در ایران و توسط نفوذی‌ها در خطر بود. جلوی این کار رو سعی کردم بگیرم، اما موضوع دیگری حواسم را به خود جلب کرد.از دور روی یک تل، مردی رو دیدم نورانی سوار بر اسب سفید با کلاه خودی دارای پرسبز که بر سر داشت. هیکل درشتی داشت، طوری که روی تلی که ایستاده بود، تمامی شهر میتونستند او را ببینید، ولی همچنان کسی حواسش نبود.سپس آن شخص شروع به دویدن با اسب خود در کوچه ها و خیابان ها با سرعت زیادی کرد.من جز اولین نفرات بودم که این را مشاهده کردم. متوجه شدم او (عج) است، چنان شور و شوقی در دلم افتاد که در طول عمرم تجربه نکردم. فریاد زدم امام آمد...مردم گویی که تازه متوجه شدند، فریاد الله‌اکبر سردادند.این خبر را به همه دادم.در دلم خیلی خوشحال بودم که من جز اولین نفرات هستم که رو با چشمان خودم میبینم، ولی ناراحت از این بودم که چرا الان جز یاران امام زمان و پشت سر ایشان نیستم.در این حین دیدم امام با اسبش در کوچه ایستاده است، پشت سر ایشان نیز اسب‌هایی بدون سوار حضور داشتند.به نظرم رسید مرکب‌ها می‌تواند برای یاران امام باشد، که سوارانش هنوز بر آن ننشسته‌اند.با ندای الله‌اکبر مردم من از خواب پریدم.اشک ریختم و همون لحظه خوابم را مو به مو یادداشت کردم.🔸تعبیر آن را این‌گونه پنداشتم که شرایط بسیار دشوار است و جان امام خامنه‌ای درخطر و همچنین آقا امام ‌زمان بیش از پیش منتظر ماست.
شما غلط می‌کنید چنین مواضع ضعفی میگیرید. ما عزادار پدرمون هستیم، شک نکنید به این مواضع ادامه دهید از روی شما رد می‌شویم.
چه تقدیری از این بهتر که امامم خامنه‌ای باشد.
روی صحبتم دقیقا با کج‌فهمانی است که دایه مهربان تر از مادر شده و به روی فرزندان خطاکار این میهن بدون گوشزد اشتباهشان، آغوش بازکرده و هر خطای آنها را نه‌تنها توجیه می‌کنند، بلکه به‌جان مادر واقعی می‌افتند. حفظ حجاب وظیفه شرعی است، حفظ احترام به مومنین و مسلمین نیز همین طور. این تبلیغ فساد، این دفاع بی‌جا از خطاکار، و این هتاکی‌ها به دلسوزان حقیقی، به جز جری شدن فرزندان خطاکار، نتیجه‌ای در پی ندارد.
شروط پایان جنگ از یک مقام سیاسی در شبکه پرس تی‌وی!! کلیدواژه جدید جریان نفاق، برای تحمیل صلحی دیگر.
خدایی که داود را با فلاخن بر جالوت پیروزی داد، مردم ایران رو با برنو بر هواگردهای آمریکا پیروز کرده. تجهیز بسیج عمومی به دوش پرتاب، برگ برنده ما و تاکتیکی پیشبرنده در جنگ نامنظم به شمار می‌آید. -اکبر ✊
مرز بین شهادت و کشته شدن، عقیده است. عقیده به مقاومت. ورنه یاران مختار که دل به امان نامه مصعب بستند و سپس سلاخی شدند، شهید نشدند، کشته شدند. مقاومت نکنی، شهید نمی‌شوی، می‌میری، خونت پایمال می‌شود.
*چرا کالای اسرائیلی در ایران وجود داره؟!* سه نوع سود از طریق خرید برخی برندها به سرمایه‌گذاران اسرائیلی می‌رسه: ۱. کالاهایی که مستقیما مبدا یا تولیدکننده اون اسرائیلی است. این دسته به ایران وارد نمی‌شه (مگر در برخی تجهیزات و ماشین آلات مثل cat و یا با تغییر مبدأ) ۲. کالاهایی که مواد اولیه اون از شرکت‌های دارای سرمایه‌گذار اسرائیلی میاد. (مثال : نستله، نسکافه) ۳. کالاهایی که تنها برند اون برای شرکت‌های دارای سرمایه‌گذار اسرائیلی است. ( مثال کوکاکولا) دسته ۲ و ۳ در ایران زیاده، چرا که وزارت صمت در اعطای مجوز به شرکت‌ها متاسفانه ضعیف عمل کرده و سرمایه‌گذار رو چک نکرده