هدایت شده از مبداء «بسیج دانشجویی»
چرا جهش تولید چرا مشارکت مردم
📜با آغاز سال ۱۴۰۳ و سخنرانی مقام معظم رهبری و بیان شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم و معنا و مفهوم اقتصادی این شعار ، مشخص میشود که همچنان اقتصادمسئله اصلی کشور است.
با توجه به نام گذاری سال ها در دهه اخیر و توجه به مفاهیم ( اقتصاد و تولید ) به این مضمون خواهیم رسید که مسائل و مشکلات اقتصادی به وسیله تولید قابل حل است ، تولیدی که باید با تکیه بر مردم و توان داخلی انجام شود.
مقام معظم رهبری : کلید حل مشکلات اقتصادی کشور از جمله ( تورم ) ، ( اشتغال ) و ( ارزش پول ملی ) مسئله تولید است و به همین دلیل در چند سال گذشته بر موضوع تولید تکیه شده است . ( نوروز ۱۴۰۳ )
تولید کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است. تولید ملّی در واقع راه اصلی عبور از سختیها و دشواری های اقتصادی برای کشور است. یعنی مهمترین مسائل اقتصادی کشور را مسئلهی تولید، رواج تولید ملّی و رونق تولید ملّی، حل میکند. تولید رشد اقتصادی را افزایش میدهد، اشتغال ایجاد میکند، تورّم را کاهش میدهد، درآمد سرانه را افزایش میدهد، رفاه عمومی ایجاد میکند. علاوه بر این دارای تأثیرات روانی است؛ اعتماد به نفس ملّی را بالا میبرد، احساس عزتمندی را در ملّت به وجود میآورد.
اکنون که اهمیت تولید مشخص شده است گام بعدی جهش تولید است ، جهش تولید به این معنی است که ما تولید داشته ایم ، رونق تولید هم داشته ایم اما این کافی نیست ، امروزه ما نیازمند جهش تولید هستیم. ما با حرکت معمولی به جایی نمیرسیم ، جهش لازم است، حرکت مضاعف لازم است
که این موضوع تنها با حضور و مشارکت مردم در زمینه تولید و حمایت از تولید داخلی میسر است و برای این موضوع باید موانع حضور مردم در بخش تولید برطرف شود و ظرفیت های بزرگ مردمی فعال شوند.
بزرگترین مانع تولید، قیمتگذاری دلاری مواد اولیه داخلی است ( دلار زدایی از اقتصاد ملی ) و بهترین راهکار برای تعمیق مشارکت مردم در تولید، احیای بند ۲ اصل ۴۳ قانون اساسی است:
« تأمین شرایط و امكانات كار برای همه به منظور رسیدن به اشتغال كامل و قرار دادن وسایل كار در اختیار همه كسانی كه قادر به كارند ولی وسایل كار ندارند، در شكل تعاونی از راه وام بدون بهره یا هر راه مشروع دیگر كه نه به تمركز و تداول ثروت در دست افراد و گروههای خاص منتهی شود و نه دولت را به صورت یك كارفرمای بزرگ مطلق درآورد. این اقدام باید با رعایت ضرورتهای حاكم بر برنامهریزی عمومی اقتصاد كشور در هر یك از مراحل رشد صورت گیرد»
به قلم📝 : امیر حسین حیدری فرشته خو
دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد پیوسته
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🇮🇷 کانال رسمی رسانه دانشجویی مبدا
ایتا | بله | روبیکا | آپارات
«مبداء» | @basijihu
هدایت شده از مبداء «بسیج دانشجویی»
((📉راهکار ها و موانع جهش تولید📈))
📉راهکار ها
📄هدایت نقدینگی به سوی تولید
یکی از راهکار های مهم کاهش تورم و افزایش تولید، کنترل نقدینگی است، نقدینگی به جای حضور در بازار های ارز، طلا، مسکن و مستغلات باید در تولید حضور داشته باشد که یک مورد از مهم ترین این راهکارها تزریق نقدینگی به تولید از طریق بازار سرمایه است به طوریکه تولید کننده مستقیماً سهام خود را به خریدار بفروشد، یا به شکلی که خریدار سهام را پیش از شروع تولید خریداری نماید که این امر مشوقی برای تولید باشد. یک مورد دیگر هم در این مسئله قرار داد های سلف نفتی است، به این شکل که دولت به جای پیشفروش محصولات و مواد خام به خارج از کشور، به ویژه در زمانی که بنا به دلایل سیاسی و اقتصادی قیمت پیشفروش مواد خام پایین است، با انتشار اوراق سلف، محصولات را مستقیماً به مردم پیشفروش میکند و در زمان سررسید به وکالت از طرف صاحبان اوراق محصولات را در بازار جهانی نقداً به فروش میرساند و از این راه با صاحبان اوراق تسویه میکند؛ که این امر هم سبب کنترل نقدینگی می شود هم باعث افزایش تولیدات نفتی میشود.
افزایش میل به سرمایه گذاری و فعالیت های دانش بنیان موضوعی است که میتواند با حمایت های دولت و ارائه تسهیلات انجام بگیرد. در مسئله سرمایه گذاری یکی از راه ها، حضور سرمایه گذار های خارجی در کشور است که این امر با برقراری ارتباط های اقتصادی و سودآور با دولت های همسایه در حال انجام است.
📑مشارکت مردم در تولید برای جهش تولید
نظام اقتصاد اسلامی مطلوب نظامی است که در آن آزادی فعالیت های اقتصادی و تولیدی برای افراد هست و دولتسالاری اقتصادی نیست. ما نباید به شکل کشور های سوسیالیستی عمل کنیم که دولتمان کارفرمای بزرگ اقتصاد شود و مردم مان کارگر. حضور و مشارکت مردم در تولید عامل مهمی برای رونق تولید و جهش تولید است، اما حضور موثر و تاثیر گذار به شکلی که مردم در مسائل کلان اقتصادی تصمیم گیرنده باشند نه صرف کارگر. ( دولت نباید کارفرمای بزرگ اقتصاد شود! )
و برای این مسئله باید اقتصاد را مردمی کنیم و اقتصاد را به دست مردم بسپاریم. حتماً اقتصاد کشور بهسمت خصوصیسازی حرکت کند و اداره آن به دست مردم باشد؛ یعنی باید اقتصاد و خودرو و تولید فولاد را به مردم بسپاریم و حاکمیت در قانون اساسی ما باید به امنیت، آموزش و بهداشت بپردازد. اینها جزو مواردی هستند که دولت باید برایشان هزینه کند. وقتی اقتصاد در اختیار مردم باشد؛ دیگر دولت نقدینگی خود را در تولید خودرو و گندم تزریق نخواهد کرد که همگی تورمزا خواهند بود. بزرگترین مشکل کشور، عدم تحویل اقتصاد به مردم است. از ۴۳ سال پیش تا به امروز، بحث خصوصیسازی و واگذاری شرکتها و کارگاههای اقتصادی، صنعتی و کشاورزی به مردم مورد بحث قرار گرفته است. مهمترین موضوعی که در برنامه هفتم به آن اشاره شده، خصوصیسازی و واگذاری این شرکتها و کارگاهها به مردم است. این نوع واگذاری در صورت برآورده شدن، میتواند باعث بهبود و سروسامانی بانکها و اقتصاد کشور شود.
📈موانع جهش تولید
امروزه وجود مشکلات و موانع تولید باعث شده است که ما از رونق و جهش تولید جا بمانیم. تعدادی از این موانع به شرح زیر است؛ واردات بیرویّه و بیمورد، قاچاق کالا، مقرّرات زائد و غیر لازم و دستوپاگیر، کمک نکردن بانکها و نظام بانکی به تولید، وجود انحصار در برخی صنایع، عدم توجه به شرکت های دانش بنیان.
یک مورد مهم دیگر هم که مانع افزایش تولید و رونق اقتصادی است خام فروشی نفت است، نفتی که گاها فروش خام آن روزانه تا 3 میلیون بشکه در روز می رسد اما به جای تولید های صنعتی و کاربردی که میتواند بسیاری از نیاز های کشور را برطرف کند، اقتصاد را پویا کند، تورم را ازبین ببرد، ارزش پول ملی را به این سبب افزایش دهد، وابستگی مان را به دلار کاهش دهد، ارز آوری کند، خام فروشی میشود و تولیدات صنعتی را که خودمان میتوانیم تولید کنیم وارد میکنیم.
بالا بودن هزینه های تولید و کمبود حمایت های همه جانبه دولت از تولیدکنندگان و علی الخصوص واردات کالاهایی که مشابه آنها در داخل تولید میشود با کمترین حق گمرکی از عوامل دیگری است که باعث کاهش تولید میشود.
✍به قلم : امیر حسین حیدری فرشته خو
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🇮🇷 کانال رسمی رسانه دانشجویی مبدا
ایتا | بله | روبیکا | آپارات
«مبداء» | @basijihu
هدایت شده از مبداء «بسیج دانشجویی»
✍ امیرحسین حیدری فرشته خو
《 آثار و نتایج جهش تولید 》
جهش تولید میتواند بسیاری از ضعف ها را مرتفع و آثار و پیامدهای مثبتی در اقتصاد کشور آشکار سازد. حل مشکل اشتغال، کاهش آسیب های اجتماعی، کاهش نرخ تورم، شکوفایی امکانات و منابع تولید، تامین نیاز های بازار داخلی، محدود سازی بازار های موازی تولید، تعامل اقتصادی با همسایگان از جمله این آثار است که ضرورت پیگیری و تلاش مجدانه تحقق جهش تولید را برای مسئولین و مردم روشن میسازد.
🟢حل مشکل اشتغال
رونق تولید و ایجاد فرصت های تولیدی و از بین بردن موانع آن عاملی است که میتواند فرصت های شغلی زیادی ایجاد کند که در پی آن جوانان و نیروی کار با استعداد مشغول به کار شوند. با افزایش تولید و عرضع کالا با بازار، تقاضای نیروی کار هم افزایش پیدا می کند و اینگونه یکی از مشکلات جامعه که بیکاری جوانان است مرتفع میشود.
🟢کاهش آسیبهای اجتماعی
امروزه مسئله دیگری که ملت ما با آن دست و پنجه نرم می کند آسیب های اجتماعی همچون فقر، طلاق و اعتیاد... است که از دل بیکاری جوانان بیرون می آید. فردی که مشغول به کار باشد، کم تر به سوی اعتیاد می رود با مشکلات اقتصادی ( فقر ) کم تر مواجه میشود و به دلیل مسائل اقتصادی طلاق نمیگیرد و به سبب بیکاری با مشکلات خانوادگی مواجه نمی شود.
🟢کاهش نرخ تورم از دل تولیدات داخلی
تورمی که هر ساله مهم ترین مانع بهبود وضعیت اقتصادی مردم است، با الگوی تولید و جهش تولید قابل حل است به طوریکه؛ اگر کالا به میزان کافی و با کیفیت خوب تولید شود به گونه ای که پاسخگوی تمام نیاز های بازار داخلی باشد، دیگر نیاز به واردات کالاهای مشابه خارجی نیست. اما در غیر این صورت، برای تأمین نیازهای بازار چارهای جز واردات نیست و در این صورت، قیمت تمامشده کالاهای وارداتی که در بازار عرضه میشود، به دلیل هزینههای نقل و انتقال از خارج به داخل کشور و همچنین پرداخت عوارض گمرکی، بالا رفته و کالا با قیمت بالاتری به دست مصرفکننده میرسد.
حال اگر چنانچه همان کالاها در داخل کشور تولید شود، از آنجا که هزینههای مذکور حذف و یا کاهش مییابد، قیمت تمامشدهی کالا پائینتر بوده و مصرفکننده با پرداخت قیمت کمتری میتواند کالا را خریداری کند.
در همین راستا قابلذکر است که یکی از مهم ترین دلایل افزایش بیرویه تورم در کشور طی سالهای اخیر، «دلاریزه شدن اقتصاد ایران یا وارد شدن شوک ارزی» به کشور و اثرات نامطلوب و تورمی آن بر اقتصاد کشور بود؛ زیرا در شرایطی که برای واردات کالا به داخل کشور به ارز خارجی؛ یعنی دلار نیاز داریم، با بالا رفتن قیمت دلار در داخل کشور، قیمت کالاهایی که با دلار وارد کشور میشود، به صورت جهشی بالا میرود.
🟢شکوفایی امکانات و منابع تولید
کشور ما دارای منابع عظیم معدنی، زیرزمینی و طبیعی است که با بهره گیری از این منابع به کمک نیروی انسانی متخصص توان تولید کالاهای صنعتی و سرمایه ای را داراست به گونه ای که هم فضایی برای شکوفایی استعداد های نخبگان فراهم شود هم با استفاده از فناوری های پیشرفته از این منابع کالا های اساسی و مهمی تولید کنیم که دیگر نه خام فروشی داشته باشیم نه اتلاف منابع. جلوگیری از اتلاف منابع به این مضمون که با استفاده از این ذخایر، کالایی را با بهترین کیفیت و مطلوبیت و بیشترین کاربرد و صرفه تولید کنیم.
بخش اول1⃣
#یادداشت_دانشجویی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🇮🇷 کانال رسمی رسانه دانشجویی مبدا
ایتا | بله | روبیکا | آپارات
«مبداء» | @basijihu
هدایت شده از مبداء «بسیج دانشجویی»
✍امیر حسین حیدری فرشته خو
《 آثار و نتایج جهش تولید 》
🟢محدودسازی بازارهای موازی تولید
سفتهبازی، بازار ارز، بازار طلا و در کل، هر نوع فعالیت سوداگرانهای به نوعی در زمرهی بازارهای موازی تولید قرار میگیرد. نسبت میان جهش تولید با این نوع بازارها، نسبت معکوس است؛ بدین معنا که به میزانی که این نوع بازارها رونق داشته باشد، تولید در محاق قرار میگیرد و برعکس، به میزانی که تولید رونق داشته و سود ده باشد، از جاذبهی این بازاها کاسته خواهد شد. بنابراین، جهش تولید شیوهای برای کاهش جاذبه بازارهای موازی تولید و به کار انداختن سرمایهها و ظرفیتهای کشور در مسیری است که به تقویت اقتصاد کشور منجر میشود.
یک راهکاری هم که در این زمینه قابل اجرا است، حمایت های همه جانبه اعم از: مالی، تسحیلاتی و تخفیف های مالیاتی و... از تولید و تولیدکنندگان است و در سمت مقابل آن وضع قوانین سخت گیرانه و مالیات های سنگین برای اقدامات سوداگرانه و غیر مولد است.
🟢لازمه تعامل با همسایگان
امروزه اقتصاد و مسائل اقتصادی، نقش مهمی در توسعه و تحکیم مناسبات سیاسی و روابط کشورها دارند، در این میان، کشوری میتواند در این تعاملات موفق باشد و برای خود مزیت ایجاد کند که توان صادراتی داشته باشد که این نیز منوط به شکوفایی پتانسیلهای تولیدی و در یک کلام، جهش تولید در داخل آن کشور است. همانگونه که اشاره شد، توجه به این امر، بویژه در شرایطی که کشورمان با تضییقات و فشارهای بینالمللی مواجه است، بسیار حیاتی به نظر میرسد. به طور مشخصتر باید گفت که توسعه و تحکیم روابط با همسایگان، ضرورتی اجتنابناپذیر برای جمهوری اسلامی ایران است و در حالی که مجموع کشورهای همسایه ایران، بازاری با ظرفیت حدود ۶۰۰ میلیون نفر را شامل میشود و وضعیت ایران در میان این کشورها به لحاظ دارابودن عوامل و منابع تولید، مناسبتتر از سایر کشورها است، پس در این شرایط، باید با جهش تولید، برای تسخیر بازار کشورهای همسایه، تلاش مضاعف کرد.
بخش دوم 2⃣
پایان
#یادداشت_دانشجویی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🇮🇷 کانال رسمی رسانه دانشجویی مبدا
ایتا | بله | روبیکا | آپارات
«مبداء» | @basijihu
هدایت شده از مبداء «بسیج دانشجویی»
دستاورد های اقتصادی دولت شهید رِییسی ( فایل نهایی ).pdf
635.2K
🔰 | ((دستاورد های اقتصادی دولت شهید رئیسی))
✍ | به قلم : امیر حسین حیدری فرشته خو
📝 | #یادداشت_دانشجویی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 کانال رسمی رسانه دانشجویی مبدا
ایتا | بله | روبیکا | آپارات
«مبداء» | @basijihu
هدایت شده از شهام ( شبکه هم اندیشی اقتصاد مردمی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیین دستاورد های اقتصادی دولت #شهید_رئیسی
بخش اول : #رشد_تولید_ناخالص_داخلی
🎤 امیر حسین حیدری فرشته خو
به شهام بپیوندید
https://eitaa.com/shaham_eco
هدایت شده از شهام ( شبکه هم اندیشی اقتصاد مردمی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیین دستاورد های اقتصادی دولت #شهید_رئیسی
بخش دوم : #تورم
🎤 امیر حسین حیدری فرشته خو
به شهام بپیوندید
https://eitaa.com/shaham_eco
هدایت شده از شهام ( شبکه هم اندیشی اقتصاد مردمی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیین دستاورد های اقتصادی دولت #شهید_رئیسی
بخش سوم : #رشد_تشکیل_سرمایه_ثابت
🎤امیر حسین حیدری فرشته خو
به شهام بپیوندید
https://eitaa.com/shaham_eco
هدایت شده از شهام ( شبکه هم اندیشی اقتصاد مردمی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیین دستاورد های اقتصادی دولت #شهید_رئیسی
بخش چهارم : #واردات
🎤امیر حسین حیدری فرشته خو
به شهام بپیوندید
https://eitaa.com/shaham_eco
هدایت شده از شهام ( شبکه هم اندیشی اقتصاد مردمی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیین دستاورد های اقتصادی دولت #شهید_رئیسی
بخش پنجم : #نرخ_بیکاری
🎤 امیر حسین حیدری فرشته خو
به شهام بپیوندید
https://eitaa.com/shaham_eco
هدایت شده از شهام ( شبکه هم اندیشی اقتصاد مردمی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیین دستاورد های اقتصادی دولت #شهید_رئیسی
بخش ششم : #صادرات_کالای_غیر_نفتی
( ارقام به میلیارد دلار هست )
🎤 امیر حسین حیدری فرشته خو
به شهام بپیوندید
https://eitaa.com/shaham_eco
هدایت شده از شهام ( شبکه هم اندیشی اقتصاد مردمی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیین دستاورد های اقتصادی دولت #شهید_رئیسی
بخش هفتم: #یارانه
🎤 امیر حسین حیدری فرشته خو
به شهام بپیوندید
https://eitaa.com/shaham_eco
هدایت شده از شهام ( شبکه هم اندیشی اقتصاد مردمی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیین دستاورد های اقتصادی دولت #شهید_رئیسی
بخش هشتم: #رشد_اقتصادی
🎤 امیر حسین حیدری فرشته خو
به شهام بپیوندید
https://eitaa.com/shaham_eco
هدایت شده از شهام ( شبکه هم اندیشی اقتصاد مردمی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیین دستاورد های اقتصادی دولت #شهید_رئیسی
بخش نهم : #بودجه
🎤 امیر حسین حیدری فرشته خو
به شهام بپیوندید
https://eitaa.com/shaham_eco
هدایت شده از شهام ( شبکه هم اندیشی اقتصاد مردمی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیین دستاورد های اقتصادی دولت #شهید_رئیسی
بخش دهم : #زیر_ساخت
🎤 امیر حسین حیدری فرشته خو
به شهام بپیوندید
https://eitaa.com/shaham_eco
هدایت شده از شهام ( شبکه هم اندیشی اقتصاد مردمی )
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تبیین دستاورد های اقتصادی دولت #شهید_رئیسی
بخش یازدهم : #دیگر_دستاوردها
بخش پایانی
🎤 امیر حسین حیدری فرشته خو
به شهام بپیوندید
https://eitaa.com/shaham_eco
هدایت شده از مبداء «بسیج دانشجویی»
نشریه۷.pdf
455.4K
📝 نشریه سیاسی تخصصی معاونت سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام)
📌ماهنامه مُبَیِّن
📌ویژهنامه انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
📄شماره هفتم، تیر ماه ۱۴۰۳
🗳آنچه در این شماره میخوانیم:
🔹مشارکت؛ تجلی جمهوریت نظام
🔹رای به نظام
🔹انتخاب درست
🔹اصلح کیست؟
📥یادداشتها و مطالب خود را به نشانی زیر در پیامرسان های ایتا و بله ارسال کنید.
@H_hadidi
معاونت سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه جامع امام حسین(علیه سلام)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🇮🇷 کانال رسمی رسانه دانشجویی مبدا
ایتا | بله | روبیکا | آپارات
«مبداء» | @basijihu
هدایت شده از مبداء «بسیج دانشجویی»
نشریه۶.pdf
2.16M
📝 نشریه سیاسی تخصصی معاونت سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه جامع امام حسین(علیه السلام)
📌ماهنامه مُبَیِّن
📄شماره ششم خرداد ماه ۱۴۰۳
🗳آنچه در این شماره میخوانیم:
🔹عادی سازی روابط عربستان و اسرائیل!
🔹رژیم اسرائیل در رفح
🔹طلا بلای جان دلار
🔹انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
🔹شهید جمهور
🔹مسئله فرهنگ اجتماعی
🔹اقتصاد دولت سیزدهم
🔹انقلابی بودن
📥یادداشتها و مطالب خود را به نشانی زیر در پیامرسان های ایتا و بله ارسال کنید.
@H_hadidi
معاونت سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه جامع امام حسین(علیه سلام)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 کانال رسمی رسانه دانشجویی مبدا
ایتا | بله | روبیکا | آپارات
«مبداء» | @basijihu
هدایت شده از مطالعات راهبردی آمریکا
🔴 اسرائیل در سراشیبی سقوط
🖊#امیرحسین_حیدری_فرشتهخو؛ دانشجوی کارشناسی ارشد پیوسته اقتصاد دانشگاه جامع امام حسین(ع)
🔻 پس از گذشت چندین ماه از جنگ و فرسایشی شدن آن، #رژیم_صهیونیستی به دنبال راهی جدید برای پیروزی در جنگ و تضعیف جبهه مقابل است، که این مهم را از طریق #ترور اشخاص دنبال میکند. اسرائیل با ترور فرماندهان #مقاومت خط قرمزهای بسیاری را رد کرده است و باید منتظر پاسخی سخت باشد.
🔻 این ترورها نشان دهنده به آخر خط رسیدن این رژیم جعلی است. با توجه به ترور در خاک #ایران، به احتمال زیاد محور مقاومت به رهبری ایران به دنبال پاسخی متقابل و بازدارنده است اما به شکلی سنجیده و مدبرانه تا از وقوع جنگهای منطقهای که هدف رژیم صهیونیستی است جلوگیری کند.
✅ جهت مطالعه این یادداشت تحلیلی روی لینک زیر کلیک کنید:
http://ascenter.ir/?p=16243
┄┅═✧❁🇺🇸🌍🇮🇷❁✧═┅┄
▫️مرکز مطالعات آمریکا
🌐 www.Ascenter.ir
▫️پیامرسان ایتا
🆔 @ascenter