eitaa logo
مطالعات دینی
379 دنبال‌کننده
502 عکس
1 ویدیو
284 فایل
یاد بود شهیدان حجت الاسلام محمد خواجه بمی و فرزندش شهید "محمد رضا" و فرزندش جانباز سرافراز "محمد علی" و دامادش شهید "عیسی پارسا" و خواهر زادگانش شهید "احمد جوشایی" و شهید "علی جوشایی" ارتباط با ادمین: @Khaje_shid
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽ 🎇 سلام علیکم. با عرض ادب و احترام و خدا قوت، شما را به کانال مطالعات دینی دعوت مینمایم: 👇👇👇👇 https://eitaa.com/shahd_khaje https://eitaa.com/shahd_khaje https://eitaa.com/shahd_khaje 🌷 شما که ذره ذره کار نیک جمع میکنید اینجا هم هست؛ در کانال فوق عضو شده و پیام‌هایی که دوست دارید در گروههایی که عضو هستید یا عضو میشوید منتشر بفرمایید. همچنین کانال مطالعات دینی را تبلیغ بفرمایید. 🌷 عاقبت بخیر باشید.
﷽ . سلام علیکم. 🎇 🌷 عتیقه های گَنج جَنگ؛ (رزمندگان بم در بیان تصویر و قلم) 🌷 از سمت راست: ۱-  سردار دلها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی (فرمانده سپاه قدس) ۲- شهید ذبیح الله دریجانی (جانشین ستاد لشکر 41 ثار الله  (از بم- دریجان) 🌷 لطفا برای احترام، قدردانی و تشکر از مجاهدین راه خدا به پیج زیر در پيام رسان روبیکا - روبینو بپیوندید و آنها را دعا بفرمایید. 👇👇👇👇👇 https://rubika.ir/Shahid_khaje https://rubika.ir/Shahid_khaje https://rubika.ir/Shahid_khaje .................................... .................................... 💥 «فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِينَ بِأَمْوَالِهِمْ وَ أَنْفُسِهِمْ عَلَى الْقَاعِدِينَ دَرَجَةً » ﴿النساء، 95﴾ "خداوند، مؤمنینی را كه با مال و جان خود جهاد مى كنند به درجه اى بر مؤمنین خانه نشين مزيّت بخشيده است" . 🌷 برای قدردانی از رزمندگان و جانبازان و آزادگان و شهيدان در روبینو لایک بزنید. 💥سوره مبارکه زلزال آیه 7 فَمَن يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ ﴿٧﴾ پس هر کس هموزن ذرّه‌ای کار خیر انجام دهد آن را می‌بیند!
فایل کتاب عتیقه های گنج جنگ 👆
﷽ 🎇🌷رزمندگان بم (۷۲۴): ● از راست: 1- شهید پاسدار سبز علی محمّدآبادی (برادر شهید حسین محمّدآبادی) 2- شهید غلامرضا طاهریان 🌷 افتخار به شهادت و شهیدان: ● امام خمینی (رحمت الله علیه): "شهادت‏ فخر اوليا بوده است و فخر همه ما؛ و سعادت است. شما چه پيروز بشويد در دنيا، يا به شهادت برسيد، پيروزمنديد؛ همان طور كه لشكر اسلام در صدر اسلام خودشان را پيروز مى‏ديدند، چه كشته بشوند و چه بكشند. شما هم امروز همان سربازها هستيد". ■ (صحيفه امام، ج‏9، ص 421).
﷽ 🎇 🏡 بهشت و بهشتیان (۲۲): 🏡 فاطمه زهرا (س) بانویی از بهشت: ● از سلمان روايت شده که گفت: عمّار بن ياسر به من گفت آيا مى‏خواهى چيز عجيبى را برايت نقل كنم؟ گفتم: نقل كن اى عمار! گفت: آرى، من شاهد بودم كه روزى على بن ابى طالب بر فاطمه داخل شد، هنگامى كه‏ چشمان فاطمه بر او افتاد، گفت: نزديك بيا تا به تو بگويم كه در جهان هستى چه بوده، چه هست، و تا روز قيامت چه خواهد شد. عمّار گفت: در اين حال ديدم كه على بازگشت، پس من هم به دنبال او بازگشتم تا اينكه به حضور پيامبر رسيد، پس پيامبر به او گفت: اى ابو الحسن! نزديكتر بيا، پس على نزديكتر رفت و در كنار او نشست و پيامبر به وى فرمود: حال تو مى‏گويى يا من بگويم؟ على فرمود: شما بگوييد بهتر است. پس رسول خدا فرمود: مثل اينكه فاطمه به تو چنين و چنان گفته است و تو نزد من آمده‏اى تا در باره آن جويا شوى. على پرسيد: آيا نور فاطمه از نور من است؟ پيامبر فرمود: آيا ترديد دارى؟ البته كه چنين است. و على سجده شكر نموده و از حضور پيامبر خارج گرديد و من نيز با او خارج شدم. پس از آن على به خانه‏اش داخل شد و من نيز با او داخل شدم، فاطمه به او گفت: مثل اينكه نزد پدرم رفته بودى تا آنچه را كه به تو گفته بودم برايش نقل كنى؟ على گفت: چنين است اى فاطمه! فاطمه گفت: اى ابو الحسن! بدان كه خداى تعالى نور مرا - در عالم ذرّ - خلق كرد و او بلا فاصله مشغول تسبيح خداوند گرديد، سپس آن نور را به صورت درختى نورانى در بهشت درآورد، هنگامى كه پدرم در واقعه معراج داخل بهشت گرديد خداوند تعالى به او وحى نمود تا از ميوه‏هاى اين درخت برگرفته و بخورد، و پدرم چنين كرد و بدين وسيله خداوند مرا در صلب پدرم قرار داد و سپس در بطن مادرم خديجه دختر خويلد، و من از وى متولّد شدم، پس من از آن نورم، بدان كه نسبت به هر آنچه‏ بوده و هست و خواهد بود عالم و آگاه هستم، اى ابو الحسن! مگر نه آن است كه مؤمن بوسيله نور خدا مى‏بيند و نظاره مى‏كند". ■ (عيون المعجزات، ص 54 ). ................................. 💥 ﷽《مَّثَلُ الْجَنَّةِ الَّتِي وُعِدَ الْمُتَّقُونَ فِيهَا أَنْهَارٌ مِّن مَّاءٍ غَيْرِ آسِنٍ وَ أَنْهَارٌ مِّن لَّبَنٍ لَّمْ يَتَغَيَّرْ طَعْمُهُ وَ أَنْهَارٌ مِّنْ خَمْرٍ لَّذَّةٍ لِّلشَّارِبِينَ وَ أَنْهَارٌ مِّنْ عَسَلٍ مُّصَفًّى وَ لَهُمْ فِيهَا مِن كُلِّ الثَّمَرَاتِ وَ مَغْفِرَةٌ مِّن رَّبِّهِمْ كَمَنْ هُوَ خَالِدٌ فِي النَّارِ وَ سُقُوا مَاءً حَمِيمًا فَقَطَّعَ أَمْعَاءَهُمْ》. (محمد، ۱۵) توصیف بهشتی که به پرهیزگاران وعده داده شده، چنین است: در آن نهرهایی از آب صاف و خالص که بدبو نشده، و نهرهایی از شیر که طعم آن دگرگون نگشته، و نهرهایی از شراب (طهور) که مایه لذّت نوشندگان است، و نهرهایی از عسل مصفّاست، و برای آنها در آن از همه انواع میوه‌ها وجود دارد؛ و (از همه بالاتر) آمرزشی است از سوی پروردگارشان! آیا اینها همانند کسانی هستند که همیشه در آتش دوزخند و از آب جوشان نوشانده می‌شوند که اندرونشان را از هم متلاشی می‌کند؟!
﷽ 🎇 🧕 حجاب (۱۱۰): و 🧥 👗 👖 🏠 ⚰ 🧕دوری فاطمه زهرا (س) از قرار گرفتن در معرض دید نامحرم: فاطمۀ زهرا (ص) جز در موارد خاص مثل امور سیاسی (دفاع از ولایت)، اقتصادی (فدک)، پرستاری در جنگ، زیارت قبور و ... برای «حجاب وجود» دقّت زیادی داشت و وجود خود را از نامحرم در حجاب نگه میداشت. امام علی (ع) میفرماید: "ما نزد رسول خدا (ص) نشسته بوديم كه آن حضرت فرمود: به من بگوييد كه چه چيزى براى زنان بهتر است؟ همه ما از جواب بازمانديم و متفرّق شديم، و من نزد فاطمه آمدم و آنچه را كه پيامبر از ما پرسيده بود و ما نتوانسته بوديم جواب دهيم، براى او بازگو کردم. فاطمه گفت: "من جواب اين سؤال را مى ‏دانم، بهترين چيز براى زنان آن است كه مردان را نبينند و مردان نيز آنان را نبينند". على (ع) گويد: من به نزد رسول خدا (ص) بازگشتم و به آن حضرت گفتم: اى رسول خدا! من پاسخ آن سؤال را مى‏ دانم و آن اين است كه بهترين چيز براى زنان آن است كه مردان را نبينند و مردان نيز آنها را نبينند. رسول خدا (ص) فرمودند: چرا هنگامى كه نزد من بودى اين جواب را بيان نكردى، بگو بدانم چه كسى آن را به تو تعليم داده است؟ گفتم: فاطمه (س)، رسول خدا (ص) از اين امر تعجّب كردند و گفتند: همانا فاطمه پاره ‏اى از تن من است". ■ (كشف الغمة في معرفة الأئمة، ج‏1، ص 466 ). ................................... 💥 ﷽ 《 وَ قَرْنَ فِي بُيُوتِكُنَّ وَ لَا تَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الْجَاهِلِيَّةِ الْأُولَىٰ ۖ وَ أَقِمْنَ الصَّلَاةَ وَ آتِينَ الزَّكَاةَ وَ أَطِعْنَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ ۚ إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا》. (احزاب / ۳۳) ● و (شما زنها) در خانه‌های خود بمانید، و همچون دوران جاهلیّت نخستین (در میان مردم) ظاهر نشوید، و نماز را برپا دارید، و زکات را بپردازید، و خدا و رسولش را اطاعت کنید؛ خداوند فقط می‌خواهد پلیدی و گناه را از شما اهل بیت دور کند و کاملاً شما را پاک سازد.
﷽ 🎇 ⚰ مرگ (۱۰۳): ⚰ فاطمه زهرا (س) و مرگ: ⚰ حجاب گرفتن در تابوت و خفای قبر: ● در روایت از «اسماء بنت عميس» آمده است که فاطمۀ زهرا (س) به من گفت: "من زشت می دانم آنچه در حالت دفن در مورد زن انجام می دهند كه جامه بر بدن او می افکنند و حجم بدن او برای دیگران معلوم می شود. و چون تابوت را دید فرمود: چقدر اين خوب است زیرا بواسطۀ آن زن از مرد شناخته نمی شود. سپس فرمود: وقتی من از دنیا رفتم تو مرا غسل بده و هيچ كس را پيش من مگذار". (كشف الغمة، ج1، ص 504 – وسائل، ج3، ص221) ● همچنین آمده است که چون فاطمۀ زهرا (س) این تابوت را دید تبسم کرد در حالی که (در آن روزها) چنین متبسّم دیده نشده بود". (كشف الغمة، ج1، ص 503) ● بالاخره به علی (ع) وصیت کرد: "پسر عمو! من به تو وصيّت مى كنم كه تابوتى برايم تهيه نمايى، زيرا ديدم كه ملائكه شكل و تصويرى از آن تابوت را به من نشان دادند". امير المؤمنين فرمود: "اوصاف آن تابوت را براى من شرح بده". زهرا (س) مشخصات آن را شرح داد و على (ع) آن را تهيه نمود. (روضة الواعظين، ج1، ص 151) ● از سوی دیگر یکی از آثار مخفی بودن قبر فاطمۀ زهرا حجاب وجود اوست زیرا هیچکس را دسترسی به قبر او نیست و تا آن زمان که امنیت کامل برقرار نشده قبر او پنهان خواهد بود. چنانکه روایت شده بعد از دفن حضرت زهرا خواستند آن صورتِ قبرهائی که امام علی (ع) ساخته بود را بشکافند و بدن او را بیرون آورده و بر بدن او نماز بخوانند و امام علی (ع) در مقابل آنها ایستاد. ☆☆☆☆☆ ........................................... 💥《وَ قَالَ لَهُمْ نَبِيُّهُمْ إِنَّ آيَةَ مُلْكِهِ أَن يَأْتِيَكُمُ التَّابُوتُ فِيهِ سَكِينَةٌ مِّن رَّبِّكُمْ وَ بَقِيَّةٌ مِّمَّا تَرَكَ آلُ مُوسَىٰ وَ آلُ هَارُونَ تَحْمِلُهُ الْمَلَائِكَةُ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَةً لَّكُمْ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ》. (بقره، ۲۴۸) ﻭ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮﺷﺎﻥ (که اشموئیل نام داشت) ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻔﺖ: ﻳﻘﻴﻨﺎً ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻓﺮﻣﺎﻧﺮﻭﺍﻳﻲ ﺍﻭ (طالوت) ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻭﻕ [ﻛﻪ ﻣﻮﺳﻲ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﻥ ﮔﺬﺍﺷﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺩﺭﻳﺎ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻨﺪ] ﻧﺰﺩ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺁﻣﺪ، ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺭﺍﻣﺸﻲ ﺍﺯ ﺳﻮﻱ ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺗﺎﻥ ﺍﺳﺖ، ﻭ ﺑﺎﻗﻲ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﻱ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺧﺎﻧﺪﺍﻥ ﻣﻮﺳﻲ ﻭ ﻫﺎﺭﻭﻥ ﺑﻪ ﺟﺎ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺍﻧﺪ [ﭼﻮﻥ ﺍﻟﻮﺍﺡ ﺗﻮﺭﺍﺕ ، ﻋﺼﺎﻱ ﻣﻮﺳﻲ ﻭ ﻋﻤﺎﻣﻪ ﻫﺎﺭﻭﻥ] ﻭ ﻓﺮﺷﺘﮕﺎﻥ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺣﻤﻞ ﻣﻰﻛﻨﻨﺪ، ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﺍﻱ ﺑﺮﺍﻱ ﺷﻤﺎﺳﺖ ﺍﮔﺮ ﻣﺆﻣﻦ ﺑﺎﺷﻴﺪ.
﷽ 🎇 🤲 دعای ندبه (۸)؛ ● لطفا از حدود ۵۰ جمعه سال؛ ۱ یا ۳ یا ۷ یا ۱۰ یا ۲۰ و یا .... جمعه، در دعای ندبه مهدیه و معراج الشهداء شهر بم شرکت بفرمایید. آدرس: بم، خیابان پاسداران، کوچه ۴، شروع ساعت ۶/۴۰ صبح ، لطفا این دعوتنامه را برای ۱۰ نفر از افراد مؤمن ارسال بفرمایید. ● امام زمان (عج) منتقم خون امام حسین و دیگر امامان (ع) قبل از خود میباشد و دست یاری به سوی ما دراز کرده پس با شرکت در دعای ندبه او را در انتقام از خون امام حسین و دیگر امامان (ع) یاری کنیم. ● شیعه در زمان امام سجاد (ع) هر روز جمعه پای صحبت امام زمانش (یعنی امام سجاد «ع») مینشست و امام در مسجد جدش پیامبر (ص) در مدینه برای شیعیان سخن میگفت و شیعیان با او سخن میگفتند ما نیز در روز جمعه با دعای ندبه با امام زمان (عج) گفتگو میکنیم. ................................. 💥 در آیۀ 115 سورۀ بقره میخوانیم: «وَ لِلَّهِ الْمَشْرِقُ وَ الْمَغْرِبُ فَأَيْنَما تُوَلُّوا فَثَمَّ وَجْهُ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ واسِعٌ عَلِيمٌ». "مشرق و مغرب از آن خدا است و به هر سو رو كنيد، خدا آنجا است، خداوند بى نياز و دانا است"؛ 🤲 و در دعای ندبه میخوانیم: «أَیْنَ وَجْهُ اللَّهِ الَّذى إِلَیْهِ یَتَوَجَّهُ الْأَوْلِیاءُ»؛ "كجاست آن «وجه اللاهى» كه دوستان خدا به جانب او روى مى آورند". (که منظور از وجه الله، امام زمان عج است).
🌷مکان: 🌷 بم ، خیابان پاسداران، کوچه ۴، مهدیه و معراج الشهداء بم
﷽ 🎇 ❤️ امام حسين (ع) (۱۳۹) ❤️ زیارت اهل بیت امام حسین (ع) از قبر فاطمۀ زهرا (س): ● بعد از حادثۀ کربلا و سفر کوفه و شام فرزندان فاطمۀ زهرا (س) به مدینه آمدند و آنجا به زیارت قبر جدّشان پیامبر اسلام (ص) و مادرشان فاطمۀ زهرا (س) رفتند. ● نقل شده: "آنروز که امام سجاد (ع) و همراهان وارد مدینه شدند روز جمعه بود، مردم مدینه که همراه آن حضرت بودند گریبان چاک کرده و با لباسهای سیاه و چشمهای گریان حرکت می کردند". زينب كبرى (س) خود را به مسجد پيامبر (ص) رساند و در حالى كه دو طرفِ درِ مسجد را گرفته بود، خطاب به رسول خدا (ص) مى گويد: «اى جدّا! من خبر مرگ برادرم حسين را براى تو آورده ام». زينب پيوسته گريه مى كرد و اشك و آهش تمامى نداشت. و هر بار كه به برادرزاده اش على بن الحسين (ع) مى نگريست، اندوهش تازه و غمش افزوده مى شد". ● شاعر گفته: ای مردم مدینه زینب آمده رسیده نیمه جانی بر لب آمده اندر بیابانها بروی خارها پیاده در چه روز و چه شب آمده ● در روایتی آمده است که اهل بیت (ع) متوجه قبر مادرشان حضرت زهرای اطهر (س) شدند، مصائب و درد دلهای خود را بازگو کرده و گریه می کردند. امّ کلثوم چون متوجه مدینه شد گریه می کرد و می گفت: "ای فاطمه! کاش به اسیران می نگریستی که آنها را شهر به شهر، پراکندۀ بیابانها و دربدر کردند. ای فاطمه! اگر در دنیا زنده می ماندی همواره تا قیامت برای ما، صدا به گریه بلند می کردی". ● نقل شده: "بار سنگین مصائب آنچنان بر زینب (س) فشار آورده بود که بی هوش گردید. وقتی که بهوش آمد، صدا زد: مادرم! آنقدر تازیانه ام زدند که بدنم مجروح شد. سپس پیراهن سوراخ سوراخ برادرش امام حسین (ع) را درآورد و صدا زد ای مادر برایت سوغاتی از کربلا آورده ام و آن این پیراهن است. وقتی که مردم مدینه آن پیراهن را دیدند صدای گریه آنها به آسمان رسید. ( در کتاب لهوف آمده که در آن پیراهن صد و بیست و چند سوراخ و بریدگی بود). زینب (س) فرمود: ای مردم مدینه در کربلا نبودید تا بنگرید چگونه برادرم را کشتند، این سوراخها که در این پیراهن می بینید جای تیرها و شمشیرها و نیزه های دشمن است". ● شاعر در این زمینه این ابیات را سروده است: مادر کبود از تازیانه پیکر من بنگر چه محنتها که آمد بر سر من مادر یتیمان را نگهداری نمودم از سیّد سجاد دلداری نمودم مادر حسینم را به خاک و خون کشیدند از پیکر او رأس نورانی بریدند ● همچنین شاعر گفته است: بُوَد این پارگی از نیزه و تیر بُوَد سوراخهایش جای شمشیر من این پیراهن آوردم بزاری برای مادر خود یادگاری از آن بوی حسین باید شنیدن شنیدن کی بُوَد مانند دیدن .......................................... 💥 «وَ لا تَقْتُلُوا النَّفْسَ الَّتي‏ حَرَّمَ اللَّهُ إِلاَّ بِالْحَقِّ وَ مَنْ قُتِلَ مَظْلُوماً فَقَدْ جَعَلْنا لِوَلِيِّهِ سُلْطاناً فَلا يُسْرِفْ فِي الْقَتْلِ إِنَّهُ كانَ مَنْصُوراً». ("كسى را كه خداوند خون او را حرام شمرده نباید بكشيد، مگر از روی حق! و آن كس كه مظلوم كشته شده، براى وليش سلطه (و حق قصاص) قرار داديم اما در قتل اسراف نكند، چرا كه او مورد حمايت است").
🎇 🌼 امام زمان (عج) (۲۰۰): 🌼 به همراه داشتن مصحف مادرش فاطمه زهرا (س): ● «حسين بن ابى العلا» گويد: "شنيدم امام صادق (ع) ميفرمود: همانا «جَفر سفيد» نزد من است، عرض كردم: در آن چيست؟ فرمود: زبور داود، تورات موسى، انجيل عيسى، صحف ابراهيم، حلال و حرام (جامعه)، و «مصحف فاطمه»، و معتقد نيستم كه در مصحف چيزى از قرآن باشد. در آن (جَفر) آنچه که مردم به ما احتياج دارند - و ما به كسى احتياج نداريم - حتى مجازات يك تازيانه و نصف تازيانه و ربع تازيانه و جريمه خراش در آن هست. جَفر سُرخ نیز نزد من است. عرض كردم در «جَفر سُرخ» چيست؟ فرمود: اسلحهاست و آن تنها براى خونخواهى گشوده مى‏شود و صاحب شمشير (امام ) آن را براى كشتن باز ميكند. (الكافي، ج‏1، ص 240). ☆☆☆☆☆ ● امام خمینی (ره) در نامه به عروس خود مینویسد: "چگونه می‌توان از مقام آن بزرگوار [فاطمه ی زهرا (س)] پرده برداشت که پیامبر اسلام در زمان حیاتش با او معامله یک کامل مطلق می‌کرد و پس از رحلت شریفش بحسب روایات معصومین چون روایت کافی از حضرت ابی عبدالله صادق (ع) که فرمود فاطمه (ع) بعد از رسول خدا (ص) هفتاد و پنج روز زنده بود و سخت در فراق پدر محزون بود و پیاپی جبرئیل نزد آن حضرت می‌آمد و در عزای پدر بزرگوار او تسلیت نیکو می‌داد و نفس مبارکش را با طیب‌الله نفسک شاد می‌کرد و از پدر بزرگوارش و مکانت او خبر می‌داد و خبر می‌داد از آنچه به ذریه او خواهد گذشت بعد از او و همواره علی (ع) آن مطالب را می‌نوشت در این هفتاد و پنج روز ملک وحی بر انبیاء عظام نازل شده وحی خدا را می‌آوردند بر آن یادگار اعظم انبیاء. وحی می‌آورد و کاتب وحی حضرت امیر المؤمنین بود و شاید آنچه بر ذریه مبارکه او در طول تاریخ الی یوم القیمة از جانب ستمگران و جباران و غاصبان حقوق بشر وارد شده و خواهد شد در آن صحیفه شریفه که دست به دست ائمه اطهار (ع) دور زده و اکنون نزد حضرت بقیة‌الله اعظم «ارواحنا فداه» می‌باشد و مورد استفاده از اسرار آن قرار گرفته‌اند باشد و گوئی در آن علم بانچه تحقق دارد هست چنانچه در روایات است و البته آنچه بر ذریه او می‌گذرد شعبه ایست از آن در مصحف فاطمه اگر مراد از ذریه اولاد او الی یوم القیمه باشد و اگر مقصود همه شیعیان علی بن ابی طالب و ائمه معصومین باشد که در روایات می‌توان استفاده کرد آنچه بر شیعیان از ستمگران عالم گذشته و خواهد گذشت در آن هست «و "قضایای امروز ما" در آن صحیفه شریفه است که نزد جضرت بقیة‌الله روحی فداه است» و نکته جالب آنکه آنچه برای صحیفه است که به املاء جبرائیل و کتابت حضرت ولی‌الله مطلق امیرالمؤمنین علی بن ابیطالب برای هیچ یک از کتب آسمانی جز قرآن کریم نیست که کاتب وحی علی (ع) باشد و این افتخاری است برای شیعیان آن بزرگوار بویژه ذریه مبارکه او چون فاطی عزیز و بستگان او. ● امام خمینی (ره) می فرماید: "ما مفتخريم كه ادعيه حياتبخش كه او را «قرآن صاعد» مى خوانند از ائمه معصومين ما است. ما مفتخریم که «مناجات شعبانيه» امامان و «دعاى عرفات» حسين بن على- عليهما السلام- و «صحيفه سجاديه» اين زبور آل محمد و «صحيفه فاطميه» كه كتاب الهام شده از جانب خداوند تعالى به «زهراى مرضيه» است از ما است". (صحيفه امام/ ج21 / ص 397) ☆☆☆☆☆ ...................................... 💥 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ ☆ إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ (۱) فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ (۲) إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ (۳)》. (الكوثر/ ۳- ۱). به نام خداوند بخشنده بخشایشگر، (ای پیامبر) ما به تو کوثر [= خیر و برکت فراوان‌] عطا کردیم! پس برای پروردگارت نماز بخوان و قربانی کن! ﺑﻠﻪ، ﺁﻥ‌ﻛﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺯﺧﻢِ‌ﺯﺑﺎﻥ ﻣﻲ‌ﺯﻧﺪ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺟﺎﻕ‌ﻛﻮﺭ ﺍﺳﺖ، ﻧﻪ ﺗﻮ!
﷽ 🎇🌷رزمندگان بم (۷۲۵): ● از راست: 1- جانباز بسیجی محمّد امین دشتویی 2- جانباز بسیجی رضا اکبری 3- جانباز بسیجی محمّد حسین غنی زاده، فرزند حجت الاسلام مرحوم حاج عباس غنی زاده 4- جانباز بسیجی علیرضا ایرانژاد، برادر رزمنده بسیجی رضا ایرانژاد. 🌷 استثنای شمشیر جهاد از مهریه: ● در روایت امّ سلمه در مورد خواستگاری علی (ع) از فاطمۀ زهرا (س) آمده است: "پیامبر (ص) به علی (ع) فرمود: آیا چیزی داری که با آن فاطمه را به تو بدهم؟ گفت: شما از وضع من کاملاً مطلع هستی فقط یک «شمشیر» و یک «زره» و یک «شتر» دارم، و به جز اینها چیزی ندارم. پیامبر فرمود: شمشیرت که لازم است زیرا با آن در راه خدا جهاد میکنی و با دشمنان خدا به پیکار میپردازی، شتر آب کشت نیز برای تأمین زندگی و سفرهای تو لازم است، من فاطمه را در مقابل «زره» به تو تزویج نمودم و به آن راضی هستم". ■ (كشف الغمة، ج‏1، ص 356).
﷽ 🎆 🍊احکام روزه (۱۵۷): ● مسأله 1699 اگر قضاى روزۀ چند رمضان بر او واجب باشد (1) و در نيت معين نكند (2) روزه‌اى را كه مى‌گيرد قضاى كدام رمضان است، قضاى سال اول حساب مى‌شود (3). ● اين مسأله در رسالۀ آيات عظام: مكارم و بهجت نيست. ● (1) گلپايگانى: كه تأخير يكى كفاره دارد و تأخير ديگرى ندارد بايد در نيت معين كند روزه‌اى را كه مى‌گيرد قضاى كدام رمضان است. ● (2) صافى: كه قضاى سال آخرى است، قضاى آن سال حساب نمى‌شود و كفارۀ تأخير آن از او ساقط نمى‌گردد. ● (3) خوئى، تبريزى، زنجانى: قضاى سال آخرى حساب نمى‌شود. (زنجانى: بلكه از سالهاى قبل حساب مى‌شود.) سيستانى: قضاى آخرين سال حساب نمى‌شود كه كفارۀ تأخير از او ساقط شود. ■ (توضيح المسائل (محشى - امام خمينى)، ج‌1، ص: 945). ..................................... 💥 《أَيَّامًا مَّعْدُودَاتٍ فَمَن كَانَ مِنكُم مَّرِيضًا أَوْ عَلَىٰ سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِّنْ أَيَّامٍ أُخَرَ وَ عَلَى الَّذِينَ يُطِيقُونَهُ فِدْيَةٌ طَعَامُ مِسْكِينٍ فَمَن تَطَوَّعَ خَيْرًا فَهُوَ خَيْرٌ لَّهُ وَ أَن تَصُومُوا خَيْرٌ لَّكُمْ إِن كُنتُمْ تَعْلَمُونَ》. (بقره/ ۱۸۴) ● ترجمه: چند روز معدودی را (باید روزه بدارید!) و هر کس از شما بیمار یا مسافر باشد تعدادی از روزهای دیگر را (روزه بدارد) و بر کسانی که روزه برای آنها طاقت‌فرساست؛ (همچون بیماران مزمن، و پیرمردان و پیرزنان،) لازم است فدیه (کفّاره) بدهند: مسکینی را اطعام کنند؛ و کسی که کارِ خیری انجام دهد، برای او بهتر است؛ و روزه داشتن برای شما بهتر است اگر بدانید!
﷽ 🎆 💝 ازدواج (۱۷۹) 💝 ازدواج فاطمه ی زهرا (س) و تکامل: ● عبدالصمد بن بشير گويد: "زنى بر امام صادق (ع) وارد شد. او گفت: خداوند شما را شايسته بدارد! من زنى هستم متبتّله. حضرت فرمود: تبتّل نزد تو چيست؟ او گفت: من ازدواج نمى‏كنم. حضرت فرمود: براى چه؟ آن زن گفت: فضيلت و برترى را طالب هستم. حضرت فرمود: (از اين روش) برگرد. اگر ازدواج نكردن فضيلت بود حضرت فاطمه (س) بدان از تو سزاوارتر بود. تحقيقاً كسى بر حضرت زهرا (س) براى دستيابى به فضيلت پيشى نگرفته است". ● رسول خدا (ص) فرمود: "همسردار اگر خواب باشد برتر است نزد خدا از روزه‏دار شب زنده دارى كه بى‏همسر است". ● پيامبر (ص) فرمود: "اگر مردگان بى همسر شما به دنيا برگردند ازدواج مى‏كنند". ● پيامبر (ص) فرمود: "بهترين امّت من؛ نخستين آنان همسر گرفتگانشان هستند و آخرين‏شان عزب‏هایشان هستند". ● امام صادق (ع) فرمود: "رسول خدا (ص) زنان را از اينكه ازدواج نكنند و خودشان را از شوهر وانهند نهى كردند". ● امام صادق (ع) فرمود: "مردى نزد پدرم آمد. پدرم به او فرمود: آيا همسر دارى؟ او گفت: نه. پدرم فرمود: دوست ندارم كه دنيا و آنچه در دنياست برايم باشد و من يك شب بدون همسر باشم. سپس فرمود: دو ركعت كه يك مرد همسردار بخواند برتر از مرد عزبى است كه شب را بيدار و روز را روزه بدارد سپس پدرم هفت دينار به او داد و به او فرمود: با اين پول ازدواج كن سپس پدرم فرمود: رسول خدا (ص) فرمودند: همسر بگيريد چرا كه روزى را بيشتر مى‏سازد". در نقل دیگر در ادامۀ روایت آمده است که محمّد بن عبدالله به امام (ع) گفت: فدايت شوم! من هم زن ندارم. حضرت فرمود: آيا تو كنيزان و يا كنيزان فرزنددار ندارى؟ گفت: دارم. حضرت فرمود: پس تو عزب (بى‏همسر) نيستى". و در نقل دیگر در ادامۀ روایت قبل آمده امام فرمود: بنده فايده‏اى بهتر از يك زن شايسته نبرده است. زنى كه چون او را ببيند شادش سازد و چون از او دور شود آن زن خودش و مال شوهرش را حفظ كند". ● امام ابوالحسن (ع) فرمود: "مردى نزد امام باقر (ع) آمد. امام به او فرمود: آيا زن دارى؟ او گفت: نه. پدرم گفت: من دوست ندارم كه دنيا و آنچه در اوست براى من باشد و من يك شب را بى‏زن باشم. سپس پدرم فرمود: دو ركعت كه مردى زن دار بخواند برتر از مردى است كه شبش را بيدار و روزش را روزه بدارد در حالى كه عزب است". ● امام صادق (ع) فرمود: "دو ركعت نماز كه مرد همسردار مى‏خواند برتر از هفتاد ركعتى است كه مرد بى‏همسر مى‏خواند". ● از رسول خدا (ص) روایت شده که فرمود: "يك ركعت كه مرد همسردار مى‏خواند ... و در ادامه مانند روايت پيشين آمده است". ● از پيامبر (ص) روایت شده که فرمود: "دو ركعت كه مرد همسردار مى‏خواند برتر از مرد بى‏همسرى است كه شبش را بيدار و روزش را روزه بدارد". ■ (منابع فقه شيعه، ج‏25، ص: ۱۰۵ - 101). ..................................... 💥 《وَ أَنكِحُوا الْأَيَامَىٰ مِنكُمْ وَ الصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِن يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَ اللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ》. (النور/ ۳۲) ﺑﺮﺍی ﺯﻧﺎﻥ ﻭ ﻣﺮﺩﺍﻥ ﻣﺠﺮﺩ ﻭ ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ، ﺑﺮﺩﮔﺎﻥ ﻭ ﻛﻨﻴﺰﺍﻧﻲ ﻛﻪ ﺻﻠﺎﺣﻴﺖ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺩﺍﺭﻧﺪ، ﻣﻘﺪﻣﺎﺕ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﻫﻢ ﻛﻨﻴﺪ. ﺍﮔﺮ ﺩﺳﺖ‌ﺧﺎﻟﻲ ﻭ ﺗﻨﮓ‌ﺩﺳﺖ ﻫﺴﺘﻨﺪ، ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺳﺮِ ﺑﺰﺭﮔﻮﺍﺭی ﺑﻲ‌ﻧﻴﺎﺯﺷﺎﻥ ﻣﻲ‌ﻛﻨﺪ؛ ﺯﻳﺮﺍ ﺧﺪﺍ ﺭﻭﺯی‌ﮔﺴﺘﺮِ ﺩﺍﻧﺎﺳﺖ.
﷽ 🎇 🏃‍♀ غیرت (۳۳): ●● غیرت امام علی (ع) نسبت به همسرش فاطمۀ زهرا (س): ● در مورد نبش قبر حضرت فاطمه (س) روایت شده است: صبح آن شب که زهرا دفن شد ابوبکر و عمر و گروهی از انصار در خانه علی (ع) حاضر شدند تا بر بدن فاطمه نماز بگذارند مقداد گفت: فاطمه (س) را دیشب به خاک سپردند. عمر رو به ابابکر کرد و گفت نگفتم چنین خواهند کرد! عباس گفت: فاطمه وصیت کرد که شما بر وی نماز نگذارید. عمر گفت ای بنی هاشم این عُقده و حسد دیرینه که از ما دارید هرگز از دل بیرون نخواهید کرد قسم به خدا اگر بخواهم او را از قبر بیرون می آورم و بر او نماز می گذارم. علی (ع) فرمود: (ای پسر صهاک) قسم به خدا اگر این اراده بکنی دست راست تو را قطع میکنم. چنانچه اگر شمشیر برکشم تا خون تو را نریزم در غلاف نکنم. عمر دانست که علی قسم خود را محقق می¬کند لذا دم فرو بست". (بحار الأنوار، ج‏ 28، ص304). ● همچنین محمد بن همام نقل میکند که فاطمه زهرا (س) هنگام درگذشت هیجده سال تمام داشت به اضافه هشتاد و پنج روز. امیر المومنین (ع) او را غسل داد و کسی در مراسم زهرا به جز حسن و حسین و زینب و ام کلثوم و فضه خادمه و اسماء بنت عمیس حضور نداشت. امام جنازه را شبانه به بقیع آورد و بهمراه حسن و حسین (ع) نماز خواندند {یعنی نماز در بقیع خوانده شده است} بدون این که از سایر مردم کسی مطلع شود یا در نماز و دفن زهرا (ع) شرکت کند. در محل «روضه منوره» دفن کرد و محل دفن را پوشاند و مخفی کرد اما فردا صبح که مردم به بقیع آمدند چهل صورت قبر تازه دیدند. گفتند پیامبر یک دختر بیشتر باقی نگذاشت او را هم شبانه دفن کردند نه در مراسم تدفین و نه در نماز شرکت کردید اینک قبر او را هم نمی دانیم و شروع به گریه کردند و یکدیگر را ملامت می نمودند. در این موقع سردمداران آنها فریاد زدند بروید چند زن را بگویید بیایند تا قبر فاطمه را نبش کنیم بالاخره او را پیدا میکنیم و نماز میخوانیم و قبرش را زیارت میکنیم « وَ نَزُورَ قَبْرَهَا». این خبر به اطلاع امیر المومنین (ع) رسید. او با خشم زیاد از خانه خارج شد در حالی که قبای زرد خود را پوشیده بود که آن لباس مخصوص خشم امیر المومنین (ع) بود. در حالی که بر شمشیر خود ذوالفقار تکیه داده بود وارد بقیع شد. به مردم اطلاع دادند که علی (ع) با تمام خشم می آید، چشمهایش قرمز شده، و رگهای گردنش از خشم برآمده است. چون امام رسید فریاد زد: "به خدا قسم هر کس یک سنگ از روی این قبرها بردارد شمشیر بر روی تمام شما میکشم". عمر با همراهان خود جلو آمد گفت: ما باید قبر فاطمه را نبش کنیم و نماز بخوانیم علی (ع) پنجه مردانه خود را بر گریبان او انداخت و او را از زمین بلند کرد و بخاک افکند و گفت: "(پسر زن سیاه چهره!) حق خود را واگذاشتم از ترس اینکه مردم مرتد نشوند و از دین برنگردند اما در مورد قبر فاطمه (س) اگر تو با یکی از همراهانت نزدیک شوند قسم به آن خدایی که جانم در دست اوست زمین را از خون شما رنگین میکنم، حالا اگر مایلی دست بزن". ابابکر که عمر را زیر پنجه های مردانه علی دید جلو رفت و گفت: یا ابا الحسن به حق رسول الله و به حق خدائی که بالای عرش است قسم می دهم که دست از عمر بردار! ما هرگز اقدام به کاری که ناپسند است نمی کنیم. امیر المومنین (ع) دست از عمر برداشت و مردم متفرق شدند و دیگر اقدام به چنین کاری نکردند". (بحار الأنوار، ج‏ 43، ص 171). .................................. 💥 ﷽《الرِّجَالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّسَاءِ بِمَا فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلَىٰ بَعْضٍ وَ بِمَا أَنفَقُوا مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصَّالِحَاتُ قَانِتَاتٌ حَافِظَاتٌ لِّلْغَيْبِ بِمَا حَفِظَ اللَّهُ وَ اللَّاتِي تَخَافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَ اهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضَاجِعِ وَ اضْرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطَعْنَكُمْ فَلَا تَبْغُوا عَلَيْهِنَّ سَبِيلًا إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيًّا كَبِيرًا 》. (النساء، ۳۴) ● مردان، سرپرست و نگهبان زنانند، بخاطر برتریهایی که خداوند (از نظر نظام اجتماع) برای بعضی نسبت به بعضی دیگر قرار داده است، و بخاطر انفاقهایی که از اموالشان (در مورد زنان) می‌کنند. و زنان صالح، زنانی هستند که متواضعند، و در غیاب (همسر خود،) اسرار و حقوق او را، در مقابل حقوقی که خدا برای آنان قرار داده، حفظ می‌کنند. و (امّا) آن دسته از زنان را که از سرکشی و مخالفتشان بیم دارید، پند و اندرز دهید! (و اگر مؤثر واقع نشد،) در بستر از آنها دوری نمایید! و (اگر هیچ راهی جز شدت عمل، برای وادار کردن آنها به انجام وظایفشان نبود،) آنها را تنبیه کنید! و اگر از شما پیروی کردند، راهی برای تعدّی بر آنها نجویید! (بدانید) خداوند، بلندمرتبه و بزرگ است. (و قدرت او، بالاترین قدرتهاست.)
﷽ 🎇💥 آیات نورانی تر (۱۶۹): 💥 کراهت و رنج و ناراحتی فاطمه زهرا (س) از حمل و بارداری فرزند: ●《و َوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَ وَضَعَتْهُ كُرْهًا وَ حَمْلُهُ و َفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّىٰ إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ و َبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَ عَلَىٰ وَالِدَيَّ و َأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَ أَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ و َإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ 》. (الأحقاف/ ۱۵) ● ﻭ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺵ ﺑﻪ ﻧﻴﻜﻲ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻛﺮﺩﻳﻢ. ﻣﺎﺩﺭﺵ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺗﺤﻤﻞ ﺭﻧﺞ ﻭ ﺯﺣﻤﺖ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺭﻧﺞ ﻭ ﺯﺣﻤﺖ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺯﺍﻳﻴﺪ. ﻭ ﺩﻭﺭﺍﻥ ﺑﺎﺭﺩﺍﺭﻱ ﻭ ﺑﺎﺯ ﮔﺮﻓﺘﻨﺶ ﺍﺯ ﺷﻴﺮ ﺳﻲ ﻣﺎﻩ ﺍﺳﺖ، ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺭﺷﺪ ﻭ ﻧﻴﺮﻭﻣﻨﺪﻱ ﺧﻮﺩ ﻭ ﺑﻪ ﭼﻬﻞ ﺳﺎﻟﮕﻲ ﺑﺮﺳﺪ، ﮔﻮﻳﺪ: ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ ! ﺑﻪ ﻣﻦ ﺍﻟﻬﺎم ﻛﻦ ﺗﺎ ﻧﻌﻤﺘﺖ ﺭﺍ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻣﻦ ﻭ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭم ﻋﻄﺎ ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻱ ﺳﭙﺎﺱ ﮔﺰﺍﺭم ، ﻭ ﻛﺎﺭ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺍﻱ ﻛﻪ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻣﻰ ﭘﺴﻨﺪﻱ ﺍﻧﺠﺎم ﺩﻫﻢ ﻭ ﺫﺭﻳﻪ ﻭ ﻧﺴﻞ ﻣﺮﺍ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﻦ ﺻﺎﻟﺢ ﻭ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﮔﺮﺩﺍﻥ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺳﻮﻱ ﺗﻮ ﺑﺎﺯﮔﺸﺘﻢ ﻭ ﺑﻪ ﻳﻘﻴﻦ ﺍﺯ ﺗﺴﻠﻴﻢ ﺷﺪﮔﺎﻥ [ ﺑﻪ ﻓﺮﻣﺎﻥ ﻫﺎ ﻭ ﺍﺣﻜﺎم ] ﺗﻮﺍم. ● ۱- امام صادق (ع) فرمود: زمانی كه حضرت فاطمه (س) امام حسین (ع) را در شكم داشت، جبرئیل نزد رسول خدا (ص) آمد و گفت: فاطمه پسری به دنیا خواهد آورد كه امتت، پس از وفات تو، او را خواهند كشت. زمانی كه حضرت فاطمه (س) امام حسین (ع) را در شكم داشت، حمل اورا خوش نداشت و در هنگام به دنیا آوردن آن حضرت نیز از آن كراهت داشت. امام صادق (ع) فرمود: در دنیا هرگز دیده نشده است كه مادری، فرزندی را به دنیا بیاورد كه حمل آن را خوش نداشته باشد. ولی زمانی كه حضرت فاطمه (س) دریافت كه امام حسین (ع) كشته خواهد شد از حمل او كراهت داشت و آیه «و وصَّیْنَا .... » در باره او نازل شده است.». (كافی، ج ۱، ص ۳۸۶، ح ۳) ● ۲- از امام صادق (ع) فرمود: جبرئيل (ع) بر محمد (ص) نازل شد و گفت: اى محمد! خدا ترا مژده ميدهد به مولودى كه از فاطمه متولد شود و امت تو او را بعد از تو ميكشند. فرمود: اى جبرئيل! سلام به پروردگارم، من را به مولودى كه از فاطمه متولد شود و امتم او را بكشند نيازى نيست. جبرئيل به آسمان بالا رفت و سپس فرود آمد و همان سخن را گفت. پيغمبر فرمود: اى جبرئيل! سلام به پروردگارم مرا به مولودى كه از فاطمه متولد شود و امتم او را بكشند نيازى نيست. جبرئيل به آسمان بالا رفت و سپس فرود آمد و گفت: اى محمد! پروردگارت به تو سلام ميرساند و تو را مژده ميدهد كه امامت و ولايت و وصيت را در ذريه آن مولود قرار ميدهد، فرمود: راضى گشتم، سپس نزد فاطمه فرستاد كه خدا من را به مولودى مژده ميدهد كه از تو متولد مى‏شود و پس از من امتم او را ميكشند، فاطمه پيغام داد كه مرا به مولودى كه امت تو او را پس از تو بكشند نيازى نيست. پيغمبر پيغام داد كه خدا امامت و ولايت و وصيت را در ذريه او قرار داده، او هم پيغام داد كه من راضى گشتم. سپس امام (ع) این آیه را خواند: «حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهاً وَ ....». (و فرمود:) اگر او نمى‏فرمود: بعضى از فرزندانم را شايسته كن، همۀ فرزندان آن حضرت امام ميشدند. و امام حسين از فاطمه (س) و از هيچ زن ديگر شير نخورد، بلكه او را خدمت پيغمبر (ص) مى‏آوردند و آن حضرت انگشت ابهامش را در دهان او ميگذارد و او به اندازه‏اى كه دو روز و سه روزش را كفايت كند، از آن مي مكيد، پس گوشت حسين (ع) از گوشت و خون رسول خدا (ص) روئيد. و فرزندى شش ماهه متولد نشد، جز عيسى بن مريم (ع) و حسين بن على (ع). ● ۳- و در روايت ديگر است كه امام رضا (ع) فرمود: حسين را نزد پيغمبر (ص) مى‏آوردند و آن حضرت زبانش را در دهان او مى‏گذاشت تا مى‏مكيد و به همان اكتفا مى‏كرد و از هيچ زنى شير نخورد. (أصول الكافي، ترجمه مصطفوى، ج‏2، ص 365). ☆☆☆☆☆ 💥《كِتَابٌ أَنزَلْنَاهُ إِلَيْكَ مُبَارَكٌ لِّيَدَّبَّرُوا آيَاتِهِ وَ لِيَتَذَكَّرَ أُوْلُوا الْأَلْبَابِ》 (ص/ 29) (اين) كتاب مباركى است كه به سوى تو فرو فرستاديم تا در آيات آن تدبّر كنند و خردمندان پند گيرند
﷽ 🎇 💐 🏴 فاطمه زهرا (س)، (۱۰۷): 💐  عطری که از پر و بال جبرئیل برای فاطمه زهرا (س) میریخت: ● پيامبر خطاب به همسران خود فرمود: كدام يك از شما حاضر هستيد؟ امّ سلمه گفت: من امّ سلمه (همسر پیامبر)‏ و اين زينب (همسر پیامبر)‏ و اين فلانی و فلانی. رسول خدا (ص) فرمود: يكى از حجره‏هاى خانه را براى دخترم فاطمه و پسر عمويم على آماده كنيد. امّ سلمه گفت: اى رسول خدا! كدام حجره را؟ پيامبر فرمود: حجره خودت را، و سپس به زنان خويش دستور داد تا فاطمه (س) را زينت كنند و لوازم عروسى او را فراهم نمايند. امّ سلمه گويد: به فاطمه گفتم: آيا عطرى براى خودت ذخيره نموده‏اى؟ گفت: آرى. و يك شيشه عطر آورد و مقدارى از آن را در ميان دست من ريخت، چنان بويى از آن برخاست كه تا آن زمان استشمام نكرده بودم، به فاطمه گفتم: اين عطر را از كجا آورده‏اى؟ گفت: هر گاه دحيه كلبى‏ {وى دحية بن خليفه كلبى از اصحاب رسول خدا (ص) بوده و بر اساس اخبار شیعه و اهل سنت، جبرئيل در هيئت او بر آن حضرت نازل مى‏شده است} به حضور رسول خدا (ص) مى‏آمد، پيامبر به من مى‏فرمود: براى عمويت پشتى بگذار! من براى او پشتى مى‏گذاشتم و در اين حال متوجه مى‏شدم كه چيزى از ميان لباسهاى او فرو مى‏ريزد و او به من مى‏فرمود كه آنها را جمع كنم و اين عطرها همانهاست كه جمع مى‏كردم. پس على (ع) از رسول خدا (ص) در اين باره سؤال كرد و آن حضرت فرمود: آن عبارت از عنبرى است كه از بالهاى جبرئيل فرو مى‏ريزد. ■ (الأمالي، طوسي، ص 40 ). ...................................... 💥 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ * إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ (۱) فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ (۲) إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ (۳). (الكوثر/ ۳- ۱). ● ترجمه: به نام خداوند بخشنده بخشایشگر، (ای پیامبر) ما به تو کوثر [= خیر و برکت فراوان‌] عطا کردیم! پس برای پروردگارت نماز بخوان و قربانی کن! ﺑﻠﻪ، ﺁﻥ‌ﻛﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺯﺧﻢِ‌ﺯﺑﺎﻥ ﻣﻲ‌ﺯﻧﺪ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺟﺎﻕ‌ﻛﻮﺭ ﺍﺳﺖ، ﻧﻪ ﺗﻮ!
زیارت حضرت زهرا (س) .mp3
9.22M
🏴 قرائت زیارت نامه حضرت زهرا (س) / سماواتی
﷽ 🎇🌷رزمندگان بم (۷۲۶): ● از سمت راست: 1- جانباز محمّد حسین غنی زاده (فرزند مرحوم حجت الاسلام حاج عباس غنی زاده) 2- رزمنده ..... (از بافت) 3- شهید محمّد علی نژاد. ● (زمان: 5 مرداد سال 1360، صبح بعد از عملیات کرخه نور و تصرف خط دشمن، محمّد علی نژاد در ‌پاتک‌ دشمن به شهادت رسید، اين عكس را با دوربین غنیمتی گرفتیم و رختخواب در تصویر هم مال عراقی هاست. 🌷 جهاد و بیان فضیلت آن در خواستگاری ● «ضحاك بن مزاحم» روایت ميكند كه از حضرت على (ع) شنيدم ميفرمود: "ابوبكر و عمر نزد من آمدند و گفتند: كاش پيش رسول خدا ميرفتى و راجع به تزويج فاطمه گفتگو ميكردى. موقعى كه من نزد پيامبر خدا رفتم و آن بزرگوار مرا ديد خنديد و گفت: يا ابا الحسن آيا براى حاجتى كه دارى نزدم من آمدى؟ من قرابت و سبقت در اسلام و يارى كردن خود را از آن حضرت و جهادهائى كه در راه خدا كرده بودم براى آن حضرت شرح دادم. پيغمبر اكرم فرمود: يا على راست ميگوئى، مقام تو بالاتر از اينست كه تذكر دادى، گفتم: يا رسول اللَّه فاطمۀ زهرا را برايم تزويج نما. گفت: يا على قبل از تو چند نفر از مردان اين تقاضا را داشتند، ولى هر گاه من به فاطمه ميگفتم اظهار بى‏ميلى ميكرد، شما چند دقيقه‏اى صبر كن تا من نزد او بروم و برگردم....". ■ (الأمالي، طوسي، ص 39).
﷽ 🎇 💐 🏴 فاطمه زهرا (س)، (۱۰۸): 💐  حيا حضرت فاطمه (س) را از زمین خوردن معنوی حفظ میکند: ● هنگامى كه غروب آفتاب نزديك شد رسول خدا (ص) به امّ سلمه فرمود: فاطمه را بياور! امّ سلمه به دنبال حضرت فاطمه (س) رفت و او را در حالى كه پايين لباسش بر زمين كشيده مى‏شد و از رسول خدا (ص) چنان حيا مى‏كرد كه يك بار بر زمين افتاد كه در اين هنگام رسول خدا (ص) به او فرمود: خداوند تو را در دنيا و آخرت از افتادن نگاهدارد. هنگامى كه فاطمه به مقابل رسول خدا (ص) رسيد، آن حضرت حجاب از چهره فاطمه برداشت تا على (ع) او را ببيند، سپس دست فاطمه را گرفت و در دست على (ع) قرار داد و فرمود: اى على! خدا قدم دختر رسول خدا را براى تو مبارك كند، اى على! همانا فاطمه خوب همسرى، و اى فاطمه! همانا على خوب شوهرى است، پس به سوى خانه خود برويد و صبر كنيد تا بيايم. على (ع) گفت: دست فاطمه را گرفتم و با هم به خانه رفتيم و در آنجا او در گوشه‏اى نشست و من در كنار او نشستم، و هر دو از حيا و خجالت به زمين نگاه مى‏كرديم تا پيامبر (ص) آمد و فرمود: چه كسانى در اينجا هستند؟ گفتيم: اى رسول خدا (ص) بفرماييد، شما چه زائر خوب و نيكويى هستيد! رسول خدا (ص) وارد شد و نشست و فاطمه نيز در كنار او نشست، پيامبر به او فرمود: برخيز و مقدارى آب براى من بياور! فاطمه برخاست و ظرفى را پر از آب كرده به حضور پيامبر آورد، سپس پيامبر جرعه‏اى از آن آب‏ را بر گرفت و مضمضه كرده و داخل ظرف ريخت و فاطمه را به نزد خود خواند و كفى از آن آب را به سينه فاطمه پاشيد و به او گفت: برگرد! و چون فاطمه برگشت كف ديگر از آب را در ميان دو كتف وى پاشيد و گفت: خدايا! اين دختر من است كه محبوبترين مردم در نزد من مى‏باشد، خدايا! اين برادر من است كه محبوبترين مردم در نزد من مى‏باشد. پروردگارا! على را ولىّ و مطيع خود قرار بده و اهل و عيالش را برايش مبارك گردان». و سپس گفت: اى على! حال نزد همسرت برو، از خداوند مى‏خواهم كه بركت و رحمتش را نصيب شما نمايد، همانا او حميد و مجيد است‏". ■ (الأمالي، طوسي، ص 40 ). ...................................... 💥 بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ * إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ (۱) فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ (۲) إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ (۳). (الكوثر/ ۳- ۱). ● ترجمه: به نام خداوند بخشنده بخشایشگر، (ای پیامبر) ما به تو کوثر [= خیر و برکت فراوان‌] عطا کردیم! پس برای پروردگارت نماز بخوان و قربانی کن! ﺑﻠﻪ، ﺁﻥ‌ﻛﻪ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺯﺧﻢِ‌ﺯﺑﺎﻥ ﻣﻲ‌ﺯﻧﺪ ﺧﻮﺩﺵ ﺍﺟﺎﻕ‌ﻛﻮﺭ ﺍﺳﺖ، ﻧﻪ ﺗﻮ!