16.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊▫️🕊▫️🕊▫️🕊▫️🕊▫️🕊▫️🕊
۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی باد
»»»»»»»»»:««««««««««
رسول خدا(صلى الله علیه وآله) :
«اِنَّ فَوْقَ کُلِّ بِرٍّ بِرّاً حَتّى یُقْتَلَ الرَّجُلُ شَهِیْداً فِى سَبِیْلِ اللّهِ»
بالاتر از هر نیکى، نیکى دیگرى وجود دارد تا به شهادت در راه خدا رسد که برتر از آن چیزى متصور نیست.
🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷
🌷 ندیدم آینه ای چون لباس خاکی ها
🌷همان قبیله که بودند غرق پاکی ها
🌷به عشق زنده شدن عند ربهم بودن
🌷شده ست حاصل آنها زسینه چاکی ها
🌷دلیل غربتشان اهل خاک بودن ماست
🌷نه بی مزار شدنها نه بی پلاکی ها
🌷به آسمان که رسیدند رو به ما گفتند
🌷زمین چقدر حقیر است آی خاکی ها
🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷🕊
https://eitaa.com/shaheid_ali_ghanaat
#یادشهداباصلوات
#شهید_علی_قناعت
#بندرانزلی
#امام_زمان
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
زندگینامه شهید علیرضا فرامرزی
┄┄┅┅┅❅☘🥀☘❅┅┅┅┄┄
علیرضا فرامرزی نوزدهم اردیبهشت سال ۱۳۴۱ در خوزستان به دنیا آمد. پس از دریافت مدرک فوق دیپلم بعنوان دبیر کار آموزش نوجوانان این مرز و بوم را به عهده گرفت و در خاطره جمعی دانش اموزان به عنوان یک معلم دلسوز و وظیفه شناس باقی ماند.
می گویند که او از کودکی و نوجوانی انس و علاقه خاصی به کلام الله مجید داشت و در جلسات قرآن شرکت می کرد .
او یکپارچه شور و شوق و عشق و فعالیت بود. بارها در جبهه های غرب و جنوب به جنگ دشمن بعثی رفت.
آنها که او را می شناختند، می گفتند کم گویی و گزیده گویی از خصلت های پسندیده شهید فرامرزی بود .
سال ۶۵ برای دفاع از میهن در مقابل تجاوز دشمن راهی جبهه جنوب شد .
یارانی که ماندند روایت می کنند که فرامرزی پیش از شهادت به همرزمانش گفته بود : ' قافله ما ، قافله از جان گذشتگان است ' و چه شهودی در این کلمات نهفته بود .
وقتی حین کار احساس می کرد که برادرانش خسته شده اند، شعار سر می داد : اگر خسته جانی بگو یا حسین (ع)
┄┄┅┅┅❅☘🥀☘❅┅┅┅┄┄
👇
https://eitaa.com/shaheid_ali_ghanaat
#یادشهداباصلوات
#شهید_علی_قناعت
#بندرانزلی
#علی_قناعت
#امام_زمان
#شهید_علیرضا_فرامرزی
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
.
┄┄┅┅┅❅☘🥀☘❅┅┅┅┄┄
پرستویی که از جنوب ایران به کرانه خزر آمد و سال ها بعد برای دفاع از میهن بار دیگر به مرزهای جنوب بازگشت و از همانجا با یاران شهیدش به دیار خوبان کوچ کرد .
همسر شهید در خاطره هنگام سفر بی بازگشت علیرضا فرامرزی به جبهه می گوید: فاطمه دخترم دو ساله بود که پدرش به جبهه می رفت .
علی با خوشرویی با همه اقوامی که برای بدرقه آمده بودند، خداحافظی کرد و لبخندی زد و رفت . قدم هاش مثل همیشه آهسته و محکم و باوقار بود و آرام آرام از ما دور می شد . همگی به او خیره مانده بودیم که ناگهان فاطمه فریاد زد : بابا نرو ، بابا نرو!
اما علی آقا حتی به پشت سرش نگاهی هم نکرد و رفت.
در دفترچه خاطرات جبهه اش که از او به یادگار آوردند، نوشته بود که سخت ترین لحظه زندگی اش ، همان لحظه بوده و اینکه اگر برمی گشت ، رفتن برایش سخت یا شاید غیر ممکن می شد.
جهادگر و معلم شهید علیرضا فرامرزی ، ۲۳ اردیبهشت سال ۱۳۶۵ در یکی از روزهای ماه مبارک رمضان در جبهه جنوب (فاو)، دعوت حق را لبیک گفت و به قافله سالار شهیدان پیوست.
┄┄┅┅┅❅☘🥀☘❅┅┅┅┄┄
👇
https://eitaa.com/shaheid_ali_ghanaat
#یادشهداباصلوات
#شهید_علی_قناعت
#بندرانزلی
#علی_قناعت
#امام_زمان
#شهید_علیرضا_فرامرزی
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج