هدایت شده از معیار
6.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 تحریفِ توافقی که نبود!
🍃🌹🍃
🔹در روزهای گذشته برخی مقامات دولت سابق مدعی شده بودند که امکان احیای برجام در اسفند ماه سال ۹۹ وجود داشته و این مصوبه مجلس بوده که مانع این اتفاق شده!
🔹آیا برجام در سال ۹۹ قابل احیا شدن بود؟!
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
🆔 http://rubika.ir/meyar_pb
مبارزه با شایعه سازی و شایعه پراکنی را جدی بگیریم
بخش نخست
شایعه، خبر یا اطلاعى غیر موثق است که اعتبار خود را از تواتر و شیوع خود مىگیرد و شایعه پذیران بر این باورند: چون همه مىگویند پس صحت دارد!
شنونده شایعه نیز، بدون دلیل و مدرک، و فقط به دلیل شیوع و تواتر آن، شایعه را می پذیرد و شبه واقعیت را واقعیت می پندارد و اخبار دروغ را راست تلقی می کند.
● انواع شایعه:
۱. بخشى از شایعات فراتر از تخریب چهره فرد، با هدف آسیب رساندن به جامعه پا به میدان می گذارند.
۲. برخی از شایعات برای ترویج بدبینى و آزار و اذیت نسبتبه اشخاص یا گروه هاى محبوب یا مقتدر در جامعه تولید و پخش می شوند.
۳. بعضی از شایعات بر مبناى اصل «تفرقه بیانداز و حکومت کن» و با هدف ایجاد اختلاف در بین فرمانده و سربازان، یا بین دو همسر، یا دو طایفه و گروه، ومانند آن تولید و پخش مىشود.
۴. برخی از شایعات همچون پردهاى از دود است که براى پنهان سازى اهداف واقعى دشمن استفاده مىشود.
۵. هدف بعضی از شایعات برای ایجاد حالتى از نگرانى و ترس در بازار مالى یا اوضاع اقتصادى کشور به ویژه در زمان بحران ها و جنگ هاست.
۶. برخی از شایعات در پى جدایى بین زن و شوهر و هتک حرمت افراد از طریق بدنام کردن یکى از همسران است که به آن قذف گفته مىشود.
۷. برخی از شایعات در مقطع زمانی کوتاه، گروه وسیعی را در بر می گیرند و با واکنش سریع مردم رو به رو می شوند.
۸. برخی از شایعات به منظور ایجاد ترس، رُعب و وحشت، شایع می شوند و هدف آن ها ایجاد فضای ترس، وحشت، نگرانی و ناامیدی در میان مردم است.
۹. بعضی از شایعات علیه شخصیت رهبری جامعه اسلامی و با هدف تخریب چهره ولی فقیه زمان صورت می پذیرد.
۱۰. بخشی از شایعات با هدف تخریب چهره مسئولین خدمتگزار و اثرگذار جامعه و نظام اسلامی شکل می پذیرد.
۱۱. بعضی از شایعات با هدف تضعیف یا تخریب اصول امنیتی جامعه صورت می پذیرد.
۱۲. برخی از شایعات، به آرامی منتشر میشوند و مردم آن را به صورت پنهانی و در گوشی به یکدیگر منتقل میکنند ، تا در همه جا پخش میگردد.
۱۳. بعضی از شایعات، چون آتشی به خرمن، در زمانی کوتاه ، گروه وسیعی را تحت پوشش میگیرد و چون بار هیجانی و عاطفی فراوانی دارد، موجب بازتاب فوری میگردد.
۱۴. برخی از شایعات هر گاه شرایط را مساعد بیابد، قوت میگیرد و در غیر اینصورت مخفی میماند تا موقعیت فراهم شود.
ادامه دارد...
مبارزه باشایعه سازی و شایعه پراکنی
بخش دوم
۱۵. خدشه دار نمودن اعتبار اجتماعی افراد، موسسات و کشور ها؛
۱۶. مشغول ساختن مقدار قابل توجهی از نیرو، فکر و وقت مردم در امور حاشیه ای و بیهوده؛
۱۷. متزلزل نمودن اعتماد عمومی؛
۱۸. سست کردن و مردد نمودن مردم در انجام کارهای لازم و مهم؛
۱۹. دلسرد کردن افراد لایق و موثر در امر خدمت رسانی؛
۲۰. بر باد دادن آبروی انسان های مفید و مثبت؛
۲۱. محروم کردن جامعه از خدمات افراد خدوم و اثرگذار؛
۲۲. رشد بی اعتمادی و بدبین کردن مردم به نظام و مسئولین آن؛
۲۳. رشد نارضایتی در جامعه از وضعیت موجود؛
۲۴. تخریب چهره رسانه های مورد اعتماد مردم.
● دقیقا به همین دلایل، اسلام عزیز با شایعه سازی و نشر شایعات مبارزه می کند:
۱. خداوند عزیز در آیه ۸۳ سوره نساء می فرماید: وَ إِذا جاءَهُمْ أَمْرٌ مِنَ الْأَمْنِ أَوِ الْخَوْفِ أَذاعُوا بِهِ وَ لَوْ رَدُّوهُ إِلَى الرَّسُولِ وَ إِلى أُولِي الْأَمْرِ مِنْهُمْ لَعَلِمَهُ الَّذينَ يَسْتَنْبِطُونَهُ مِنْهُمْ وَ لَوْ لا فَضْلُ اللهِ عَلَيْكُمْ وَ رَحْمَتُهُ لاَتَّبَعْتُمُ الشَّيْطانَ إِلاَّ قَليلاً - و هنگامىكه خبرى اميدبخش يا نگرانكننده به آنها برسد، [بدون تحقيق]، آن را شايع مىسازند؛ درحالىكه اگر آن را به پيامبر و پيشوايانشان باز گردانند، كسانى كه قدرت تشخيص كافى دارند، از ريشههاى مسائل آگاه خواهند شد. [و به آنها اطّلاع خواهند داد] و اگر فضل و رحمت خدا بر شما نبود، همگى، جز عدّهی كمى، از شيطان پيروى مىكرديد [و گمراه مىشديد].
۲. امیرالمؤمنین (ع) مىفرمایند: لا تقل مالا تعلم بل لا تقل کل ما تعلم - نه تنها چیزى که علم ندارى، بازگو نکن، بلکه همه آن چه را که مىدانى نیز نگو.
۳. خواجه عبداللهانصارى مىگوید:
جز راست نباید گفت
هر راست نشاید گفت
● اگر می خواهیم جلوی شایعات را سد کنیم و از اثرات تخریبی آن در جامعه و بر جامعه جلوگیری کنیم:
۱. تنها به خبر موثق اکتفا کنیم؛
۲. هر سخنی را نگوییم؛
۳. تردیدمان را با سخن ولایت محک بزنیم؛
۴. زبان خود را کنترل کنیم؛
۵. فقط سخن راست و با سند محکم را بگوییم؛
۶. تنها حرف اهل صداقت را در نوشتار خود بیاوریم.
به قلم علی شیرازی
مبارزه با فساد در قاموس مدعیان اصلاحات نمی گنجد
یکی از نمایندگان، بدون ارائه شواهد و مستندات گفت:۷۵ دستگاه خودروی شاسیبلند، خارج از نوبت و با قیمت کارخانه، به ۷۵ نماینده داده شده است تا وزیر صمت را استیضاح نکنند! ولی نه گفت اولاً اگر این ادعا صحیح است چرا از مجموع ۲۸۶ نماینده مجلس کنونی ۲۴۳ نفر به صورت شفاف اعلام کردند که هیچ خودرویی خارج از نوبت دریافت نکردند، این در حالی است که راه برای بررسی اصل ماجرا روشن است، چرا بعضی ها مخصوصا مدعیان اصلاحات با هیاهو و دروغ پراکنی سعی دارند از رسیدگی دقیق جلوگیری شود؟! اگر تخلفی بوده باید رسیدگی شده و متخلفان تنبیه بشوند. ثانیا کارنامه مدعیان اصلاحات به وضوح نشان میدهد که اساساً مبارزه با فساد به قاموس آنها نمی آید! مگر چند تا مفسد اقتصادی را می شناسید که مدعی اصلاحات نبوده و با این طیف، رفیق گرمابه وگلستان نبوده اند؟! ولی درباره آن لام تاکام حرفی نمی زنند واعتراضی نمی کنند.
تئوریزه کردن خشونت علیه روحانیت از سوی اصلاحطلبان
به نظر میرسد که اصلاح طلبان در حال تئوریزه کردن این مسئله هستند که خشونت علیه روحانیت یک واکنش طبیعی است! این جریان می کوشد ضمن معنادهیِ به برخی رو شونت های موجود، تاکید کند که یک شکاف در جامعه به وجود آمده است، این اقدام نه تنها همراهی با اقدامات تروریستی محسوب می شود، بلکه مقدمه خون شویی از قاتلان خیابانی نیز هست. "اجتماعی کردن خشونت" هدف اصلی طراحان این پروژه خطرناک است. رسانههای اصلاحطلب تکریم حمیدرضا الداغی برود! و اقدام او از سوی مردم را نیز سانسور کردند، تا مبادا کسی ذهنس به سمت شهادت تعرض به روحانیون هم (ترور آیت الله سلیمانی،حمله به دو طلبه در قم و زیر گرفتن روحانی دیگر در تهران) نه تنهامورد محکومیت این رسانهها قرار نگرفت، بلکه حتی در مقام توجیه و یا تحریک بیشتر آن هم بر آمدند، مدعیان اصلاحات به ویژه طبقه روحانیون آنها باید بدانند که حرکات زشت آنها، نشست بر شاخه ها و از بن بریدن است! زیرا هر چند آنها با ماشین های گران قیمت رفت آمد میکنند و کنار خیابان برای اتوبوس و تاکسی نمی ایستند! ولی اگر این گونه خشونت ها باب شود،بالاخره دامن آنها راهم خواهد گرفت.