eitaa logo
حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر شاه فضل
225 دنبال‌کننده
139 عکس
134 ویدیو
38 فایل
لطفاً سوالات خود را به آدرس زیر ارسال نمایید @Alireza_shahfazl
مشاهده در ایتا
دانلود
باسمه تعالی دعای از بین برنده کرونا یکی از آموزه های اصلی دین ما این است که دعا نقش بسیار زیادی در زندگی روزمره انسان دارد. دعا می تواند اقتصاد ما را شکوفا کند، فرزند ما را تربیت نماید، شر دشمن را از سر ما کم کند، بیمار را شفا دهد، دلها را به یکدیگر نزدیک کند، موجب نزول باران شود و هزاران هزار کار دیگر. توصیه هایی که در دین ما نسبت به دعا کردن وجود دارد یک نکته تکمیلی هم دارد که معمولا مورد غفلت قرار می گیرد و غفلت از آن باعث عقب افتادگی مسلمانان در طول اعصار و قرون شده است. آن نکته تکمیلی این است که دعا به تنهایی کارساز نیست بلکه انسان در کنار تلاش عاقلانه باید دعا هم داشته باشد. انسان برای کار کشاورزی تلاش می کند همزمان دعا هم می کند تا خداوند به کار او برکت دهد و بلاهای احتمالی را برطرف نماید. بیمار دارو را مصرف می کند در عین حال برای سلامتی خود دعا هم می کند . دانش آموز درس را می خواند و در کنار آن دعا می کند که در آزمون نمره قابل قبولی بگیرد. هم دعا کردن کار الهی است هم تلاش کردن. در قرآن کریم در کنار توصیه به دعا، مکرر دعوت به تلاش شده است. قرآن هم می فرماید بگو اگر دعای شما نباشد خداوند به شما هیچ توجهی نمی کند ( فرقان، 77 ) هم می فرماید برای انسان جز تلاش و سعیش نتیجه نمی دهد. ( نجم، 39 ) اتهامی که این روزها دشمنان اسلام به مسلمانان وارد می کنند و به واسطه آن مومنین را به تمسخر می گیرند این است که می گویند شما می خواهید با دعا کردن ویروس کرونا را از بین ببرید و از درمان استفاده نمی کنید. این گروه از دشمنان با مسخره کردن مکان های مذهبی و برنامه های دینی سعی در دور کردن جوانان از دین دارند و متاسفانه می بینیم که برخی از جوانهای مذهبی نیز گرفتار این شبهه شده اند. برخی از متدینین که اهل جلسات اهل بیت هستند اسیر این شبهه شده و می گویند ذکر صلوات و دعای فرج و امثال آن تاثیری در بیماری ندارد و باید دنبال رعایت بهداشت بود. آنچه اساس آموزه های دینی ماست این است که هم دارو سلاح مبارزه با بیماری است هم دعا. اساسا خداوند در مواقع گرفتاری دوست دارد صدای تضرع و گریه بنده اش را بشنود تا به این وسیله بنده به خدا نزدیک شود. تفاوت مومن با غیر مومن در بیماری ها و گرفتاریها همین است که غیر مومن وقتی بیمار می شود زجر بیماری را تحمل میکند اما به خدا نزدیک نمی شود ولی انسان مومن در کنار درک بیماری به خداوند و اهل بیت نیز نزدیک می شود و بدینوسیله بیماری برای مومن رحمت است و برای غیر مومن زحمت. علم و دانش بشر هنوز به آن مرحله نرسیده است که درک کند دعا چه تاثیر بر روند بهبود بیماری و رفع مشکلات دارد به همین دلیل منکرین دین این آموزه ها را به تمسخر می گیرند درحالی که اساس دین اسلام ایمان به غیب است. به این معنی که بسیاری از آموزه های دینی ما قابل اثبات علمی و فهم عقلی نیست و به ما توصیه شده است که به آن ایمان آورده و به مقتضای آن عمل نماییم چون اینها از امور غیبی هستند و اساسا ارزش رفتارهای دینی تا حد زیادی به همان غیب بودن آنها می باشد.
🌿🌿🌿🌿🌿🌿 🌹🌹🌹🌹🌹 🌻🌻🌻🌻 🌸🌸🌸 🌾🌾 سلام تبریک سال جدید بهانه ایست برای عرض ادب و ارادت امیدوارم سالی که شروعش مزین به باب الحوائج امام موسی بن جعفر علیه السلام است همراه با جهش در تمامی زمینه ها بویژه تولید و اقتصاد و ... و علی الخصوص جهش اخلاق و معنویت باشد. با مراقبت از سلامتی خود و دیگران، غم‌ها را شکست خواهیم داد و شادی آفرینی خواهیم کرد. التماس دعا شاه فضل 💐💐💐💐💐💐
باسمه تعالی السلام علیک یا موسی بن جعفر چرخ روزگار اینگونه چرخید که سال جدید را با یک التهاب جهان شمول آغاز کنیم، بهارمان در فضایی مالامال از اضطراب و دلهره آغاز شد و خدا کند این سخن پیشینیان که گفته اند: «سالی که نکوست از بهارش پیداست » سخن مطابق با واقعی نباشد. تنها دلخوشیمان این است که روز تحویل سال نو، مزین به نام امام موسی بن جعفر علیه السلام است، امامی که در بین ائمه لقب باب الحوائج دارد. یادش به خیر وقتی به کاظمین می رفتیم زوار به جای سلام دادن مکرر می گفتند یا باب الحوائج. امامی که ۱۵ سال زندان را تحمل نمود و لب به شکوه نگشود و در نهایت دعا کرد تا از زندان نجات یابد و وقتی مردم خبر آزادی ایشان را شنیدند و جلو درب زندان جمع شدند، در عین ناباوری مواجه شدند که عده ای زندانبان تابوتی آوردند و پیکر مطهر امام را روی پل بغداد قرار دادند و با تعجب دیدند هنوز غل و زنجیر به دست و پای امام سنگینی می کند. امام موسی بن جعفر علیه السلام باب الحوائج است، اما نه فقط برای شیعیان و مسلمانان بلکه حاجات تمامی دلدادگان به آستانش را اجابت می کند. امام همانگونه که امام همه انسانهاست باب الحوائج همه انسانها نیز می باشد. با کمال عجز و ناتوانی از مواجهه با مشکلات، رو به سوی آستانش دست نیاز دراز می کنیم و با خضوع از ایشان می خواهیم بلایای طبیعی و شرور را از ما دفع کند و در مقابل تعهد می دهیم که تمام وجودمان را در خدمت دستوراتشان قرار دهیم و عبدشان باشیم.