eitaa logo
شهید عارف(شهید احمد علی نیری)
83 دنبال‌کننده
17.5هزار عکس
12.5هزار ویدیو
456 فایل
💥بسم رب الشهدا💥 کتاب شهید رو خوندم، عرفان عجیبی این شهید داره. 😳 تسلای دل مادر سیدالشهدا ع قدمی برای شهدا برمیدارم.⚘⚘⚘⚘⚘⚘
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📢 اگر انسان واقعاً برای بهره‌مندی از ماه رمضان جدی است، باید سبکبال بشود. اینکه اولیاء خدا در طول سال و یا لااقل ماه رجب و ماه شعبان را ریاضت می‌کشیدند برای همین بوده است. استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری: «کار شیطان ایجاد غفلت از فرصت‌ها است و برای انسان  فرصت‌سوزی می‌کند و این فرصت‌سوزی هم گاهی به‌نحوی است که یک فرصت‌هایی را از انسان می‌گیرد، فرض کنید انسان سحر شب جمعه را از دست داد، شیطان وسوسه می‌کند و به جای اینکه انسان برخیزد و با نماز اول صبح جبران این نافله شب را کند، انسان را غافل می کند به طوری که احساس خستگی می‌کند و احساس می‌کند که دیگر حالا نماز صبح هم اول وقت نخواند. این غفلت‌هایی که در انسان ایجاد می‌کند که یک فضیلت بزرگ را می‌گیرد و بعد آرام‌آرام یک نوع افسردگی در انسان ایجاد می‌کند و توفیق عبادت‌های دیگر را هم می‌گیرد. این به‌عکس آن چیزی است که به ما فرموده‌اند؛ فرموده‌اند اگر فرصتی را از دست دادی بلافاصله تدارک کن و اگر نماز شبت را نخواندی قضا کن، اگر نماز صبح اول وقت از دستت رفت فضیلت وقت را از دست نده. این یک قاعده کلی است، اگر شب جمعه از دست رفت سحر جمعه را از دست ندهیم، اگر سحر رفت روز جمعه را از دست ندهیم و اگر روز جمعه از دست رفت غروب جمعه را از دست ندهیم. نسبت به ماه شعبان هم همینطور است. اگر ماه رجب و یا ماه شعبان از دست رفت، این دو سه روز را مغتنم بشماریم. این همان مضمون حدیث نورانی است که امام رضا (علیه السلام) به اباصلت در آخرین جمعه ماه شعبان فرمودند که خودت را برای ماه رمضان مهیا کن و کارهای غیرجدی را کنار بگذار و مشغول به کثرت تلاوت قرآن باش و زیاد قرآن بخوان و دعا و استغفار و توبه کن که خالص بشوی، یعنی همه غفلت‌ها از بین برود تا برای ماه رمضان حضور پیدا کنی و اگر امانتی نزد تو است پرداخت کن که وقتی وارد ماه رمضان می‌شوی هیچ باری روی دوش تو نباشد. چون خیلی وقت‌ها انسان می‌خواهد به سمت خدا برود و همه چیز آماده است ولی یک باری روی دوش انسان است که نمی‌گذارد انسان حرکت کند. اگر انسان واقعا برای ماه رمضان جدی است باید سبکبال بشود. این که اولیاء خدا طول سال و یا لااقل ماه رجب و شعبان را ریاضت می‌کشیدند برای همین بوده است. حالا اگر کسی ماه شعبان و رمضان را استفاده کرد که نعم المطلوب. ولی اگر تا الان نتوانسته، این مابقی ماه شعبان را از دست ندهد و تهیأ پیدا کند و بعد مراقب باشد که ماه رمضان از دست نرود. یکی از غفلت‌هایی که شیطان برای ما ایجاد می‌کند این است که در دستگاه محاسباتی ما تصرف می‌کند و نمی‌گذارد که درست محاسبه کنیم و هر چیزی را سر جای خودش و به‌اندازه خودش بزرگ ببینیم. خبر را بزرگ و کوچک می‌کند و ما را با حادثه‌های کوچک مشغول می‌کند و از حادثه‌های بزرگ غافلمان می‌کند و درنتیجه حادثه‌های بزرگ مخفی می‌شوند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ملا احمد نراقی (ره): دروغ و آن از جمله گناهان کبیره، بلکه قبیح‌ترین گناهان و خبیث‌ترین آنها است. صفتی است که آدمی را در دیده‌ها خوار، و در نظرها بی‌وقع و بی‌اعتبار می‌سازد‌. و سرمایه خجالت و انفعال، و باعث دل شکستگی و ملال. سبب و اساس ریختن آبرو در نزد خلق، و باعث سیاه‌رویی دنیا و عقبی است. 📘معراج‌السعاده ص ۴۵۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حاج آقا فاطمی نیا : این ایام باقی مانده از را خیلی غنیمت بشمارید؛ این روزها بسیار حساس است و باید قدر بدانیم ، سعی کنیم با آمادگی کامل وارد ماه رمضان، ماه مهمانی خدا، شویم! حدیثی از امام رضا(ع)واردشده است که بسیار پراسرار است وحساسیت ماه شعبان را نشان میدهد. کسی درماه شعبان خدمت امام رضا علیه السلام شرفیاب شد و از حضرت تقاضای عملی را کرد که در ماه شعبان انجام دهد. حضرت به آن شخص میفرمایند:" در ماه شعبان به خدا عرضه دار و بگو خدایا اگر در این روزهای گذشته از شعبان مرا نیامرزیده ای ، در روزهای باقیمانده از آن بیامرز" در این ایام باقی مانده خیلی چیزها میتوان کسب کرد...!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5998810504842187396.mp3
4.84M
باطن خود را اصلاح کنیم! در آستانۀ ورود به ماه مبارک رمضان، کینه و دشمنی دوستان اهل‌بیت علیهم‌السلام (حتی فاسق، خصوصاً ارحام) را از دلمان بیرون و روابط را اصلاح کنیم تا با تمام خطاها و گناهانمان در معرض رحمت واسعۀ پروردگار «أرحَمُ الرَّاحِمينَ في مَوضِعِ العَفوِ وَ الرَّحمَة» (فرازی از دعای افتتاح) قرار بگیریم. حجة‌الاسلام والمسلمین علیهاالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امام رضا(ع) به اباصلت فرمودند: "بیشتر ماه شعبان گذشت! در باقی‌ماندۀ این ماه، تقصیرهایى را که در ایّام گذشتۀ این ماه کرده‌اى، جبران کن!" ما باید سعی كنیم در باقی‌ماندۀ این ماه، اشتغالات متنوعی كه دنيای امروز بر ما فراهم می‌كند، را كنار بگذاريم و كوتاهی خود در بهره‌گیری از این ماه را جبران کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
«مناجات شعبانیه، اقیانوس بی‌انتهای عرفان» مرحوم آیت‌الله امام اگر نبود در ادعیه الّا دعای مناجات شعبانیه، کافی بود برای اینکه امامان ما، امامان به‌حق‌اند؛ آن‌هایی که این دعا را انشا کردند و تعقیب کردند! تمام این مسائلی که عرفا در طول کتاب‌های طولانی خودشان یا خودشان می‌گویند در چند کلمه مناجات شعبانیه هست؛ بلکه عرفای اسلام از همین ادعیه و از همین دعاهایی که در اسلام وارد شده است از این‌ها استفاده کرده‌اند. صحیفه نور: جلد ۱۳، صفحه ۳۱
4_5985793803292770669.mp3
1.64M
خدایا دیگه شهید نمیخوایی؟ شهدا ره صد ساله رو یک‌ شب رفتن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گشایش‌هایی که در «ماه رجب، ماه شعبان و ماه رمضان» حاصل می‌شود و حقایقی که در اختیار قرار می‌گیرد، را بیشتر باید در ادعیۀ این ماه‌ها جست‌وجو کرد. این دعاها به ما می‌آموزد که در این ماه‌ها چه اسراری نهفته است و از خدا چه چیزی باید خواست. کأنّه درها برای کسب مقاماتی که در این دعاها آمده، گشوده می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
● رفتن به قبرستان و توجه به احوال آدمی در زندگی پس از مرگ (با رعایت شرایط و دور از هر گونه افراط و تفریط) راه خوبی برای یاد کردن از مرگ است. بهتر است قبرستان خلوت و ساکت باشد و توجه و افکار شخص هم چنانکه جسمش در قبرستان حضور دارد، در همان‌جا باشد؛ نه آنکه جسمش در قبرستان و فکرش در کوچه‌ها و بازارها مشغول روزمرگی‌ها باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ صحیفه امام خمینی: رمضان، ماه تهذيب و توبه ان شاء اللَّه با سلامت نفْس وارد بشويد به ماه مبارك؛ و در ماه مبارك خودتان را در ضيافت خداى تبارك و تعالى ببينيد و حق تعالى را مضيف خودتان ببينيد و او را حاضر واقعه ببينيد.اگر خداى نخواسته، يكوقتى خواستيد به يك كسى جسارت كنيد، بفهميد كه در حضور خدا داريد به بنده خدا جسارت میكنيد. اگر غيبت كرديد از يك مؤمنى، بدانيد كه در حضور خدا غيبت كرديد از يك مؤمنى. اعمال شما- به حسب روايات- عرضه داده می‏شود پيش رسول اللَّه- صلى اللَّه عليه و آله و سلم. اگر اعمال شما عرضه داده شد و رسول اللَّه ديد شما خلافكار هستيد چقدر ايشان ناراحت می‏شود؟! نخواهيد كه رسول اللَّه ناراحت بشوند؛ قلب مبارك ايشان را مكدر نكنيد. اگر يكوقت صفحه عمل من و شما را بردند رسول اللَّه ديد كه از غيبت و از تهمت و از فحش و امثال ذلك پر است، جهت قلبش هم كه او اطلاع دارد همه‏ اش توجه به دنياست، جهت اخلاق هم اخلاقيات فاسده، بغض و حسد و كينه، بدبينى نسبت به مردم،آن وقت يك همچو چيزى ببيند شايد در حضور ملائكة اللَّه و در حضور خداى تبارك و تعالى خجالت بكشد كه اين شخص از پيروان شماست، از شيعيان شماست، از امت شماست. صحيفه امام، ج‏2، ص390
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
«اَللَّهُمَّ إِنْ لَمْ‌تَكُنْ غَفَرْتَ لَنَافِي مَا مَضَى مِنْ شَعْبَانَ،فَاغْفِرْ لَنَا فِيمَا بَقِيَ مِنْهُ؛ خداوندا! اگر ما را در آنچه ازماه شعبان سپری شد، نیامرزیده‌ای،پس ما را در آنچه از آن باقی مانده است، بیامرز!» زمزمه این دعا در قنوت نمازها، سجده‌ها و حتی در رفت و آمد، ان‌شاءالله سبب جریان غفران الهی می‌شود. پاک شدن از لوث گناهان می‌تواند سببی باشد برای پیدا کردن آمادگی برای ورود به ماه مبارک رمضان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چگونه «محبت‌مان به امام زمان(ع)» را افزایش دهیم؟ خواندن داستان‌ها و جزئیات زندگی ائمه(ع)، محبت ما به آنها را افزایش می‌دهد. اما از امام زمان(عج) که همیشه غائب بوده‌اند، مطالب زیادی نقل نشده. در عوض، باید از قدرت «تفکر» بیشتر استفاده کنیم! مثلاً بیایید کمی در مورد میزان علاقۀ امام زمان(عج) به خودمان «فکر» کنیم. چرا حضرت پروندۀ ما را به‌صورت هفتگی مرور می‌کنند؟ از سرِ کنجکاوی؟ یا از سرِ علاقه، و مانند پدر و مادر مهربانی که وضعیت تحصیلی فرزندش برایش مهم است؟ از کنار این موضوع به سادگی عبور نکنیم، در موردش تأمل کنیم. این تفکر-اگر برایش وقت بگذاریم- ما را متحول می‌کند و علاقۀ ما به آن حضرت را افزایش می‌دهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کنترل زبــان انسان را بهشتی میکند! «در روایت آمده هر روز صبح زبان انسان از بقیه اعضای جوارح احوال ‌پرسی می‌کند به دست، پا، چشم و گوش می‌گوید حال شما چطور است؟ آن‌ها جواب می‌دهند حال ما خوب است اگر تو بگذاری، ما را به خود رها کنی؟ و حال دعا و عبادت را از ما نگیری. همچنین در روایت آمده بیشترین افرادی که به جهنم می‌روند به خاطر زبانشان است و زبان به تنهایی می‌تواند هفتاد گناه انجام دهد، بنابراین اگر فرد زبان و گفتار کنترل کند از بسیار از گناهان مصون خواهد ماند.»