نگرانی از آينده
آن روز با عجله به كلاس آمده بودم، كمی دير شده بود اما به هر حال خوشحال از اين كه يک بار ديگر در آن فضا قرار گرفتم. معمولاًدر مباحث كلاس پيوند عجيبی ميان مسائل اعتقادی و مسائل جاری جامعه وجود داشت و آن روز نيز بحث از تداوم انقلاب بود.
جمله ی ايشان را فراموش نمی كنم كه درباره اهميت كار اعتقادی سخن می گفت و اشاره كرد كه : بايد به روی مبانی اعتقادی مردم كار جدی بشود ، اگر عقائد آنان تقويت نشود من برای ۲۰ سال آينده ی انقلاب نگرانم كه مانند انقلاب چين نگردد!!
#روایت_یاران #شهید_در_آینه_دیگران #مبانی_اعتقادی #تداوم_انقلاب #انقلاب_چین #تقویت_عقاید #شهید_دیالمه #جوانی_فراتر_از_زمان
🆔 @shahid_diyalame
سالگرد ارتحال ملکوتی رهبر کبیر انقلاب امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد را تسلیت عرض می نماییم.
🆔 @shahid_diyalame
در هیچ جای دنیا نمی بینید که مردی آنچنان در قلب تاثیر گذاشته باشد که....
#امام_خمینی #سالگرد_ارتحال_امام #نفوذ_معنوی
🆔 @shahid_diyalame
امام سر نخ رفتارهای خود را به جایی دیگر بسته است...
#امام_خمینی #سالگرد_ارتحال_امام
#سیاست_خارجی
🆔 @shahid_diyalame
به امام صادق عليه السلام گفتند: كار خود را به چه اساسى استوار ساخته اى؟ فرمود: بر چهار بنيان: [اول] دانستم كه عمل مرا كسى ديگر انجام نمى دهد پس تلاش نمودم [دوم] دانستم كه خداى بر من آگاه است پس حيا كردم. [سوم] دانستم كه روزى مرا ديگرى نمى خورد پس آرام گرفتم [چهارم] دانستم كه پايان كار من مرگ است پس براى آن آماده شدم
بحارالانوار جلد۷۸ صفحه۲۲۸
🆔 @shahid_diyalame
🔸شهید دکتر عبدالحمید دیالمه:
🔹اگر می خواهیم ثابت كنيم اسلام قدرتی است كه در فردای ما و نسلهای آينده اثر میگذارد و میتواند نسلهای بعدی را به سعادت و آرامش برساند، تا بتوانند به راحتی اسلامشان را حفظ كنند؛ تنها راهش این است که همگی با تمام توان از این انقلاب دفاع کنیم تا به اهدافش برسد.
📚کتاب اسلام قدرت بزرگ فردا
#اهداف_انقلاب #قدرت_اسلام
#انتخابات_۱۴۰۰
#رای_میدهیم
🆔 @shahid_diyalame
آنچه از ابتدای انقلاب فاقد آن بودیم و چوب آن را میخوردیم این است که افراد را به درستی نمی شناختیم و از مواضع آنها آگاه نبودیم.
#آسیب_شناسی_انقلاب
#چشمانی_که_میدید
#جوانی_فراتر_از_زمان
#بعد_سیاسی_شهيد_دیالمه
#انتخابات_۱۴۰۰
#رای_میدهیم
🆔 @shahid_diyalame
🔹شهید دکتر عبدالحمید دیالمه:
حرکت انقلاب اسلامی همانند حرکت يک قطار است، به مرور كه پیش میرود برخی افراد از این قطار به بیرون پرت می شوند و این به ميزان ناخالصی شان، بستگی دارد.
📚کتاب انسان در قالب زمان
#انقلاب_اسلامی #قطار_انقلاب
#اخلاص_در_عمل #ریزش_های_انقلاب
#هم_افزایی #چشمانی_که_میدید
#انتخابات_۱۴۰۰
#رای_میدهیم
🆔 @shahid_diyalame
🔸هیچ زمانی كيسهای برای نمايندگی ندوخته بودم. اصلاً قرار هم نبود نماينده شوم. آخرین روز برای ثبتنام اقدام کردم و شناسنامهام را هم با هواپیما به مشهد فرستادند. همان ده دقيقه يك ربع آخر براي ثبتنام رفتيم. برای اين كار اصلاً مقدمهچینی نکرده بودم.
🔸نماینده مجلس شدن هيچ ارزش و بهرهای برای من ندارد. من بارها به خود مردم مشهد در صحن امام رضا (ع) گفته ام و ايشان را گواه گرفتم كه حضورم در مجلس براي من مهم نیست. این شما هستید که يك مسئوليتی را بر گردن من قرار می دهید.
🎙گزیده ای از سخنرانی خلافت دائمی
#مسئولیت_در_انقلاب_اسلامی
#عدم_تعلق_به_پست_و_مقام
#انتخابات_۱۴۰۰
#رای_میدهیم
🆔 @shahid_diyalame
میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها و آغاز دهه کرامت بر عاشقان و رهروان مکتب اهل بیت علیهم السلام مبارک باد.
🆔 @shahid_diyalame
🔹 هنوز چنین تصوری داریم که اگر فردی را برگزیدیم، دیگر او بر ما مسلط است. حتی اگر سخن ناصواب و نادرستی بگوید، در مقابل او هیچ واکنشی نشان نمی دهیم.
🔹 در حالیکه ما باید او را یاری کنیم تا بتواند سد ها را بشکند و پیش برود.
#کتاب_زهد_و_آزاداندیشی
#انتخابات_۱۴۰۰
#رای_میدهیم
@shahid_diyalame
مساله خطرناک تر مساله راغب بودن و تمایل داشتن به عنوان و مقام است...
#تبلیغات_انتخابات
#مناظرات_انتخابات
#انتخابات_۱۴۰۰
#رای_میدهیم
🆔 @shahid_diyalame