🔹 شهید دکتر عبدالحمید دیالمه:
🔸در جامعهای كه مبارزه بين حق و باطل برپاست، پيروان حق در گرماگرم مبارزه حتماً از برخی امكانات و موقعيتها شخصاً میگذرند يا محروم میشوند.
🔸اينان با وجود همه فراوانیها فقيرند و در عين حال به فقرشان افتخار میکنند.
🔸اين فقر به سبب حرکت پیشین آنها و زمينهساز حركت [بعدی] آنان است.
#حق_گرایی
#باطل_ستیزی
#اقتصاد_مقاومتی
#كتاب_فقر_ضابطه_حركت_بر_صراط_مستقيم صفحۀ ١٧
✅ @shahid_diyalame
🔷چهار کتاب شهید دیالمه تجدید چاپ شد.
شامل
📚کتاب صبر
📚کتاب انتظار
📚کتاب انسان خلوت و خلوت انسان
📚کتاب امام
https://www.farsnews.com/news/13970318000131/%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%AA%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D8%A7%D9%BE-%D8%B4%D8%AF
🔸شهيد دکتر عبدالحميد ديالمه:
🔹ولایت فقیه اصلی است که از آن می ترسند. زیرا به مرور زمان، فرهنگی را ایجاد میکند تا افراد جامعه سعی کنند از آن الگو بگیرند و طبق آن رفتار کنند.
#کتاب_شفاعت_ضابطه_حرکت_بر_صراط_مستقیم صفحه ۵۸
#ولایت_فقیه #ضرورت_الگو_گیری
✅ @shahid_diyalame
🔸شهید دکتر عبدالحمید دیالمه:
درست وقتی مهيا می شويم برای اينکه شيطان روی ما اثر نگذارد، بيشتر اثر ميگذارد.
زيرا به ميزانی که فعاليت ما زياد ميشود، فعاليت شيطان هم از آن طرف بيشتر ميشود.
#کتاب_صیرورت_انسان_بر_صراط_مستقیم ص ۵۶ #شیطان
✅ @shahid_diyalame
🔸شهید دکتر عبدالحمید دیالمه:
🔰لانه کردن ديگران در من
🔹 انسان در اغلب تصميم گيری هايش، بيشتر از اينکه به علايق و خواسته های خودش توجه کند، به خواست های ديگران توجه می کند. مثلا اگر لباسی را می پوشد، بيشتر از اينکه نظر خودش مطرح باشد، تصور ديگران برايش مهم است.
🔹اين مشکل فقط مربوط به شکل ظاهری نيست، در ''طرز تفکر'' هم همين گونه است.
اين يعني اينکه'' من'' نيستم که تصميم گيری مي کنم و مطالبی را بيان مي کنم، بلکه ''ديگران'' هستند که تعيين مي کنند که ''من'' چه بگويم و ''من'' ناخودآگاه بدون اينکه با آن ها تماس داشته باشم، همان را می گويم که ''آنها'' می خواهند.
#کتاب_فقر ص ۲۷ و ۲۸ #سبک_زندگی #تفکر
✅ @shahid_diyalame
روشنگری
🔹 یکی از مطالبی که تاکنون دربارۀ شهید مطرح نشده، برخورد ایشان با جریان فراماسونری است.
این جریان را دیالمه بهخوبی میشناخت و دربارۀ آن دغدغۀ جدی داشت. آگاهسازی جامعه دربارۀ این جریان و حساسیتی که شهید سعی کرد به مراکز تصمیمگیری جامعه منتقل کند، قابل تأمل است.
🔹انشاءالله جامعه به سطحی از آمادگی فکری برسد که بتوانیم با شناساندن چنین شهدایی بهعنوان الگوی نسل جوان، در تبیین آرمانهای بزرگ تشیع در سطح ملی و جهانی سهمی داشته باشیم. بدون شک نسلهای فراوانی از این مرزوبوم، امنیت فکری و ایمانی خود را مرهون مجاهدتهای خالصانه و دغدغهمندیهای هشیارانۀ این شهید عرصۀ جنگ نرم بودهاند و خواهند بود.
❣️مصاحبه با خواهر بزرگوار شهید دیالمه
🌐منبع : تارنمای شهرآرا آنلاین
#فراماسونری #یهود #دیالمه #بصیرت_دیالمه #ازنگاه_دیگران
✅@shahid_diyalame
📜زندگی نامه شهید دکتر عبدالحمید دیالمه 📜
#بخش_نخست
🍂اولين و يگانه فرزند پسر خانواده، در ۴ ارديبهشت ۱۳۳۳ در تهران در دامان پدر و مادر و خانوادهای كه با عشق به اسلام و مكتب اهل بيت عجين بود، ديده به جهان گشود.
🌱از همان كودكی نشانههای بزرگی در مشی او نمايان بود، هوش و ذكاوت، ايثار و محبت، مديريت و ابتكار از جمله ويژگی هايی بود كه همواره اطرافيان و معلمانش بدان اعتراف میكردند.
📚توجه او به كتابهای خاصی از نوع تاريخ و ادبيات كه در كتابخانه مدرسه وجود داشت و موفقيتهای او در مسابقات كتابخوانی، از جمله نكاتی بودكه آيندهی تأثير گذار او را در باور مربيان او تشديد میكرد.
🔎📖پس از طی موفقيت آميز دوران دبستان، دوران متوسطه را در رشته طبيعی در دبيرستان هدف شماره ۱ آغاز كرد. در همين دوران بود كه تلاشهای فكری و اعتقادی او برای فهم اسلام شكل گرفت.
ادامه دارد..
#شهید_دیالمه
#بیو_گرافی
✅@shahid_diyalame
🔹شهید دکتر عبدالحمید دیالمه:
🔸خداوند به شفيعان امر به شفاعت نمی كند بلكه اجازه شفاعت به آن ها می دهد.
🔸لازمه اينكه افراد شفيع ما بشوند آن است كه بعد از اجازه خداوند به اين كار راغب باشند.
#كتاب_شفاعت_ضابطه_حركت_بر_صراط_مستقيم ص ٣٧ و ٤٨
#شفاعت #اذن_الهی
✅ @shahid_diyalame
📜زندگی نامه شهید دکتر عبدالحمید دیالمه 📜
#بخش_دوم
🍂عبدالحمید دیالمه همگام با فعاليت در دبيرستان به بهره جويی از مدرسين حوزه علميه چون آيت الله ناصر مكارم شيرازی و آيت الله جعفر سبحانی و شهيد مطهری پرداخت .
🍃نگرش ديالمه از همان آغاز با ديدگاه بسياري از جوانان، از جمله با دوستان و هم سن و سالانش متفاوت بود.
🍂شرايط خانوادگياي كه او در آن میزيست، اقتضای ادامه تحصيل در يكی از بزرگترين مراكز علمي و دانشگاههاي معتبر خارج از كشور را داشت، خصوصاً آن كه وي دانش آموز ممتاز و مبتكری به حساب ميآمد كه از هوش و ذكاوت ويژهاي بر خوردار بود. اما او كه چشم انتظار روزهاي شكوفايي بود در سال ۱۳۵۲ با انتخاب رشتهی پزشكی در دانشگاه مشهد، سرنوشتش رقم خورد.
🍃اين امر نقطهي عطفي در حيات او بود كه ميتوان آن را آغاز هجرت به سوی تكليف دانست، در واقع همت بلندش از او شخصيتی ساخته بود كه به ادای تكليف بيش از هر چيز ديگر میانديشيد.
🍂يك سال پس از ورود به دانشگاه به دليل فعاليتهای سياسي شهيد، بر عليه رژيم پهلوی از ادامه تحصيل در رشته پزشكی توسط مسؤولين امر محروم گرديد به گونهاي كه او را مجبور به تغيير رشته از پزشكی به داروسازی نمودند، اما او كه به هدفی بزرگتر می انديشيد همچون كوه، استوار و مقاوم به راه خود ادامه داد.
#شهید_دیالمه
#بیو_گرافی
✅@shahid_diyalame