❓❓چگونه برای ظهور زمینه سازی کنیم؟
1⃣ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺭﻳﺰﻱ:
⬅️ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺭﯾﺰﯼ، ﭘﻠﻲ ﺍﺳﺖ ﺑﻴﻦ ﻭﺿﻌﻴﺖ ﻓﻌﻠﻲ ﻭ ﺁﻳﻨﺪﻩ و ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺩﺳﺖﯾﺎﺑﯽ ﺑﻪ ﻫﺪﻑﻫﺎﻱ ﺍﺯ ﭘﻴﺶ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎﻻ ﻣﻲﺑﺮﺩ.
⬅️ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺭﻳﺰﻱ ﺳﻨﮓ ﺑﻨﺎﻱ ﻓﺮﺁﻳﻨﺪ ﺗﺪﻭﻳﻦ ﻭ ﺍﺟﺮﺍﻱ ﺭﺍﻩﺑﺮﺩﻫﺎﻱ ﺍﺛﺮﺑﺨﺶ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭ ﻣﯽﺁﯾﺪ. ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻣﺴﺌﻠﻪ ﻣﻬﻢ ﻣﺪﺕﻫﺎ ﻏﻔﻠﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
⬅️ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺭﯾﺰﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻣﺎﺩﻩﺳﺎﺯﻱ ﺯﻣﯿﻨﻪﻫﺎﯼ ﻇﻬﻮﺭ، ﺑﺮﺍﻱ ﺍﺟﺮﺍ ﻭ ﺍﺭﺯﻳﺎﺑﻲ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖﺁﻣﻴﺰ ﺭﺍﻩﺑﺮﺩ ﺁﻣﺎﺩﻩﺳﺎﺯﻱ ﺿﺮﻭﺭﺕ ﺩﺍﺭﺩ ﮐﻪ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﺩﺳﺖﯾﺎﺑﯽ ﺑﻪ ﻫﺪﻑﻫﺎﻱ ﺍﺯ ﭘﻴﺶ ﺗﻌﻴﻴﻦ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎﻻ ﻣﻲﺑﺮﺩ.
⬅️ ﺩﺭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺭﯾﺰﯼ ﺑﺎﻳﺪ ﺍﻫﺪﺍﻓﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮﺍﻥ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩﮔﻴﺮﻱ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺩﺳﺖﯾﺎﺑﯽ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺁﺳﺎﻥ ﺍﺳﺖ، ﺩﻗﻴﻘﺎً ﻣﺸﺨﺺ ﺷﻮﺩ.
⬅️ﺑﺮﺍﯼ ﭘﻴﺸﺮﻓﺖ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎﻱ ﺁﻣﺎﺩﻩﺳﺎﺯﻱ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﻌﺘﻘﺪ ﻭ ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻭ ﺁﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﺍﻫﺪﺍﻑ ﻭ ﺭﺍﻩﺑﺮﺩﻫﺎﯼ ﺁﻣﺎﺩﻩﺳﺎﺯﻱ، ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺭﺯﻳﺎﺑﻲ ﮐﻨﻨﺪ.
⬅️ﺩﺭ ﻫﺮ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺍﻱ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﺍﻩﮐﺎﺭﻫﺎﻱ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮﺍﯼ ﭘﻴﺸﺮﻓﺖ ﻣﻮﻓﻘﻴﺖﺁﻣﻴﺰ ﻣﺸﺨﺺ ﮔﺮﺩﺩ. ﻭ ﻣﻌﻴﺎﺭﻫﺎﻱ ﮐﻤّﻲ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺭﺯﻳﺎﺑﻲ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎ ﺗﻌﺮﻳﻒ ﺷﻮﺩ.
⬅️ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺑﺤﺮﺍﻧﻲ ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻴﺎﺯ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖﻫﺎ ﻭ ﻃﺮﺡﻫﺎﻱ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﯿﺎﺯ ﺗﺨﺼﻴﺺ ﺩﺍﺩ.
⬅️ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﮐﻠﻲ، ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ ﺩﺭ ﻣﺴﯿﺮ ﺁﻣﺎﺩﻩﺳﺎﺯﻱ ﺯﻣﯿﻨﻪﻫﺎﯼ ﻇﻬﻮﺭ، ﺑﻪ:
1⃣ﺑﺴﯿﺞ ﻧﯿﺮﻭﻫﺎ،
2⃣ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺕ ﻋﻠﻤﯽ،
3⃣ﺗﺸﺨﯿﺺ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻌﯿﺎﺭﻫﺎ ﻭ ﺍﺭﺯﺵﻫﺎ،
4⃣ﻣﺸﺨﺺﮐﺮﺩﻥ ﻣﺄﻣﻮﺭﯾﺖ ﻭ ﺍﻫﺪﺍﻑ،
5⃣ﺗﺪﻭﯾﻦ ﻭ ﺍﺟﺮﺍﯼ ﺭﺍﻩﺑﺮﺩﻫﺎ
6⃣ ﺍﻋﻤﺎﻝ ﻧﻈﺎﺭﺕ ﻭﻛﻨﺘﺮﻝ ﺩﺭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﺭﯾﺰﯼ ﺧﻮﺏ ﻭ ﻣﻨﺎﺳﺐ، ﺑﺴﺘﮕﻲ ﺩﺍﺭﺩ.
#استاد_عمل_نیک
#مقالات_دکترین_مهدویت
#زمینه_سازان
@mahdimontazeremast
🌟 الگوی بندگان صالح
🔺️ رهبر انقلاب: مناسبت شب قدر، یکی مناسبت #دعا و #تضرع و توجه به پروردگار است، ثانیاً مناسبتی است برای اینکه دلهایمان را با مقام والای امیر مؤمنان و سرور متقیان عالم قدری آشنا کنیم و درس بگیریم. هر چه که در فضائل ماه رمضان و وظائف بندگان صالح در این ماه بر زبان جاری شود و بتوان گفت، امیرالمؤمنین (علیهالسلام) نمونهی کامل آن و برجستهترین الگو برای آن خصوصیت است. ۱۳۸۷/۰۶/۲۹
🌷 #شب_قدر | #مواعظ_رمضانی
💻 @Khamenei_ir
🌟 لوح | ماه اکرام ایتام
🔺️ رهبر انقلاب: امیرالمؤمنین علیهالسّلام میگفت: «من پدر یتیمان هستم و باید به آنها محبّت کنم تا مثل پدر با آنها رفتار شده باشد.»... میگویند وقتی اعلام کردند «امیرالمؤمنین علیهالسّلام، به دلیل مجروحیت و مسمومیت، احتیاج به شیر پیدا کرده است، دیدند چندین کودک یتیم، کاسههای شیر به دستشان گرفتهاند و اطراف خانه امیرالمؤمنین علیهالسّلام جمع شدهاند.» ۱۳۷۱/۰۱/۰۷
💻 @Khamenei_ir
💠فضایل #شب_قدر
عظمت و فضیلت این شب را بر سایر شبها از این امور میتوان به دست آورد:
💢1. آمرزش گناهان: پیامبر خدا صلی الله علیه وآله در تفسیر سوره «قدر» فرمودند: «هر کس شب قدر را احیا بدارد و مؤمن باشد و به روز جزا اعتقاد داشته باشد، تمامی گناهانش آمرزیده میشود.» (1)
💢2. قلب رمضان: امام صادق علیه السلام فرمودند: «از کتاب خدا استفاده میشود که شماره ماههای سال نزد خداوند، دوازده ماه است و سرآمد ماهها ماه رمضان است و قلب ماه رمضان لیلة القدر است». (2)
💢3. بهتر از هزار ماه: در فرهنگ غنی اسلام، همه چیز را با معیارهای الهی میسنجند و بر همین اساس قرآن در مورد شب قدر میفرماید: «لَیلَةُ الْقَدْرِ خَیرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْر» در دعای 44 صحیفه سجادیه نیز میخوانیم: «(عبادت و بندگی در) شبی از شبهای آن، آن را برابر با (عبادت در) شبهای هزار ماه قرار داد (چون خیرات و برکات و سودهای دینی و دنیوی در آن است) و آن را شب قدر نامید».
💢4. نزول قرآن: طبق روآیات، مجموع قرآن در شب قدر نازل شده است. (3) این نزول دفعی و یکباره قرآن است، اما نزول تدریجی قرآن طی 23 سال دوران نبوت پیامبر گرامی (ص) به صورت الفاظ نازل شده است.
💢5. نزول ملائکه: نزول ملائکه و روح در شب قدر نشانه شرافت آن بر هزار ماه است. امام باقر علیه السلام فرمودند: «عمل صالح در شب قدر از قبیل نماز، زکات و کارهای نیک دیگر بهتر است از عمل در هزار ماهی که در آن شب قدر نباشد.» (4)
💢6. عرضه اعمال بر حجت خدا: بنا بر روآیات و ظاهر آیت سوره قدر، شب قدر منحصر به زمان رسول خدا (ص) نیست و فرشتگان در شب قدر مقدّرات یک سال را نزد «ولی مطلق زمان» میآورند و بر او عرضه میکنند.(5) این واقعیت از روز نخستین وجود داشته است و تا قیامت هم ادامه خواهد یافت. از سویی نیز بنابر روآیات زمین از نخستین روز خلقت تا آخر فنای دنیا بیحجّت نخواهد بود (6) چنانکه امام علی علیه السلام فرمودند: «شب قدر در هر سالی هست، در این شب امور همه سال (و تقدیرها و سرنوشتها) فرو فرستاده میشود. پس از درگذشت پیامبر (ص) نیز این شب صاحبانی دارد».(7) حجت خدا در زمین در زمان حاضر وجود مقدّس و مبارک حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف است و اوست که حجت خدا و وصی اوصیا و خلیفه رسول خدا (ص) و معصوم از هر گناه و پلیدی است و لذا صاحب شب قدر است.
📚1. تفسیر منهج الصادقین، ج 10، ص 308.
📚2. بحارالانوار، ج 58، ص 376 ؛ امالی شیخ صدوق، مجلس، 15، ج 4.
📚3. اصول کافی، ج 1، ص 362 ؛ امالی، مجلس 15، ج 5.
📚4. ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص 133.
📚5. تفسیر نمونه، ج 27، ص 190؛ اصول کافی، ج 1، ص 352.
📚6. اصول کافی، ج 1، ص 251.
📚7. همان، ج 1، ص 363