✡ ریشههای یهودی نژادپرستی صهیونیستی (٢)
1⃣ در عصر حاضر نیز میتوان از طرز برخورد و رفتار #جنبش_حسیدی با غیریهودیان، بهعنوان یکی از مصادیق #نژادپرستی_یهودی یاد کرد. #حسیدیم، هنوز یک جنبش زنده و موجود با صدها هزار عنصر فعال است که متعصبانه گوش به فرمان «ربّیهای مقدس» خود هستند؛ ربّیهایی که برخی از آنها در #اسرائیل و در میان رهبران اغلب احزاب و حتی در ردههای بالای ارتش، نفوذ فوقالعادهای به دست آوردهاند.
2⃣ کتاب مشهور و اساسی #تانیا (Hatanya) از مؤسس #جنبش_خباد (بهعنوان یکی از مهمترین شعبههای جنبش حسیدیم)، غیریهودیان را #مخلوقاتی_شیطانی معرفی میکند که در آنها مطلقاً چیز خوبی وجود ندارد و حتی یک جنین غیریهودی از حیث کیفیت، با جنین یهودی تفاوت دارد. اصولاً یک غیریهودی، موجودی «زیادی» است؛ زیرا تمام کائنات فقط به هدف یهودیان خلق شدهاند.
3⃣ این کتاب بهدفعات و در تیراژ بالا در اسرائیل چاپ شده و بهطرز وسیعی، در میان عموم، مدارس و ارتش منتشر گردیده است. این تبلیغات خباد، بهخصوص قبل از هجوم اسرائیل به لبنان در مارس ۱۹۸۷م بهمنظور وادارکردن پزشکان و پرستارها به مضایقهی کمک دارویی از «مجروحان غیریهودی» شدت یافت و این روش یا ایدهی شبهنازی، فقط متوجه اعراب یا فلسطینیها نبود؛ بلکه هر غیریهودیای را شامل میشد. [۱]
4⃣ گفتنی است، در عصر حاضر برخی اندیشمندان روشنفکر یهودی با انتقاد از اندیشهها و سیاستهای نژادپرستانه، عملکرد یهودیان متعصب را به چالش کشیدهاند. #اسرائیل_شاهاک که خود یک یهودی منتقد است، مینویسد:
✍ هرکس در اسرائیل زندگی کرده باشد، بهخوبی میداند که نگرش تنفرآمیز و ظالمانه نسبت به غیریهودیان در میان اکثر یهودیهای اسرائیل تا چه حد عمیق و گسترده است. این نگرش، طبعاً از دیگران (خارج از اسرائیل) پنهان نگه داشته شده است. [٢]
📚 منابع:
(١) شاهاک، اسرائیل، تاریخ یهود؛ آیین یهود، صص ۶۳ ـ ۶۴.
(٢) همان، ص ۱۸۴.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✅ با ارسال بنر زیر برای دوستان خود و انتشار آن در کانالها و گروههایی که عضو هستید، اندیشکده مطالعات یهود را به دیگران معرفی کنید. اجرتان با نابودکنندهی یهود، عجل الله تعالی فرجه الشریف 🌹
✡️ اندیشکده مطالعات یهود در پیامرسانها
1️⃣ کانال اصلی ما در «ایتا»
👉 https://eitaa.com/jscenter
2️⃣ پیامرسان «بله»
👉 https://ble.im/jscenter
3️⃣ پیامرسان «سروش»
👉 https://sapp.ir/jscenter
4️⃣ پیامرسان «گپ»
👉 https://gap.im/jscenter
5️⃣ پیامرسان «تلگرام»
👉 https://t.me/jscenter
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
#نهج_البلاغه
🌸وَ نُوراً لِمَنِ اسْتَضَاءَ بِهِ، وَ فَهْماً لِمَنْ عَقَلَ، وَ لُبّاً لِمَنْ تَدَبَّرَ
💠اسلام براى کسانى که از آن روشنایى بطلبند، نور (و هدایت) است و براى آنها که آن را درک کنند، مایه فهم است و براى آنها که تدبّر کنند، سرچشمه عقل است»
📚 #خطبه ۱۰۶
@nahjol_balagheh
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
🔴فائزه هاشمی : اگر چندهمسری خوبه برای زن ها هم آزاد بشه!
سید مرتضی
@Fetan2
هدایت شده از رسانه فتن (اخبار خاص)
🔴روحانی: با سروصداکردن درباره مقابله با فساد مالی سر مردم کلاه نمی رود!
@Fetan2
🔰سبک زندگی هیئت، زمینهساز تمدن نوین اسلامی است
🔰فرهنگ جبهه را هیئتیها درست کردند
🔻 #روایت_هیئت - ۲
🔸 وقتی مؤمنین دور همدیگر جمع میشوند و یک هیئت شکل میدهند، تکلیفی پیدا میکنند برای ارتباط آحاد علاقهمندان اهلبیت(ع) با یکدیگر. این تکلیف بهگونهای است که حتی این افراد باید به همدیگر، علاقهمند بشوند؛ بلکه تکویناً همین اتفاق میافتد.
🔸 وقتی این جمع شکل گرفت، افراد زندگیهای همدیگر را رونق میبخشند و ارتباطشان اولاً موجب سلامت خانوادهها میشود، ثانیاً موجب بهبود کسب و کار میشود(جدا از رزق و روزیِ فراوانی که خدا در رفاقت بین مؤمنین، مقدر میکند) ثالثاً اینکه اینها بهعنوان یک گروه قوی، آثار اجتماعی هم دارند، همدیگر را بیدار و هوشیار میکنند، باهمدیگر همکاری میکنند برای اقدامات اجتماعیِ مهم؛ از کمکرسانی در بحرانها گرفته تا اقدامات سیاسی و اجتماعی که میتواند جامعه را متحول کند.
🔸 در هیئت، یک شبکۀ ارتباطیِ عاطفیِ عمیق، پر از اعتماد و ایمان، بین افرادی با استعدادهای مختلف، شکل میگیرد و این ارتباط عمیق، زمینۀ ایثارگری را پدید میآورد. افراد هیئتی در کنار یکدیگر واقعاً باهم زندگی خواهند کرد و باهم یک زندگی معنوی را دنبال میکنند. در هیئت، این آیۀ «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا» (آلعمران/۲۰۰) میتواند تحقق پیدا کند.
🔸 هیئت، یک زندگی معنوی است که یقیناً در سبک زندگی افراد، تأثیر میگذارد و این سبک زندگی را اینقدر جلو میبرد که میتواند شیوۀ حکمرانی را هم تغییر بدهد. شیوۀ حکمرانی و ادارۀ جامعه هم میتواند از هیئت، الگو بگیرد و در نهایت «تمدن نوین اسلامی» را شکل دهد.
🔸 در جبههها، بهترین کانونهای معنویِ نشاطآفرین که به افراد، قدرت جهاد و شجاعت میداد، هیئتها بودند. حتی میتوان گفت که فرهنگ جبهه را هیئتیها درست کردند، یعنی این فرهنگ را از هئیت، به جبههها بردند و ما در جبهه میدیدیم که هرکسی هیئتیتر بود، نوعاً مؤثرتر بود.
🔸علیرضا پناهیان
🚩 شبکه افق- ۹۸.۸.۶
👈🏻 متن کامل+ صوت و فیلم:
📎 Panahian.ir/post/5760
@Panahian_ir