مهمان بیتالمال!
♨️ خاطرات پر جاذبه از رهبر معظم انقلاب
🔹 برشی از کتاب سایهروشن اثر #حجت_الاسلام_راجی
💢 #هر_منبر_یک_خاطره_از_رهبر
🌐 جهت دریافت کتاب سایهروشن به آدرس زیر مراجعه نمایید
https://soada.ir
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 «کامالا هریس» معاون رئیسجمهور آمریکا بدون روتوش
🔺 اگر جمعیت دنیا را کاهش دهیم، بچههای ما در آینده آبوهوای تمیزتری خواهند داشت!
💢 پن: وقتی میگوییم این جماعت ازخودراضی غربی، همه چیز را برای خودشان میخواهند، یعنی همین! جمعیت کشورهای دیگر، فدای آبوهوای تمیزتر برای بچههایمان!
🆔 @Masaf
وکیلی: زنگنه ژنرالی بود که میترسید اما اوجی سروانی است که نمیترسد
🔹مدیرمسئول روزنامه ابتکار: در دولت روحانی ژنرالی داشتیم بهنام زنگنه؛ چندبار در دو سال آخر گفتم چند شرکت معرفی میکنم که ادعا میکنند میتوانند در زمان تحریم مقدار زیادی نفت صادر کنند.
🔹زنگنه یک جمله تکراری داشت و میگفت؛ حوصلۀ اینکه بعدا بروم پاسخگوی یک جوان بیست و چند ساله شوم و سینجیم شوم را ندارم و معنایش این بود که ترسی وجود دارد و الا او هم میفهمد که باید این نفت را بفروشد، اما او حاضر نبود این راههای فرعی را برود.
🔹اما اوجی که در مقابل زنگنه که یک ژنرال است یک سروان به حساب میآید، صادرات نفت را در بدترین شرایط تحریم به ۲ میلیون بشکه رسانده. معنایش این است که اوجی میتواند و نمیترسد، زنگنه میتوانست ولی میترسید. پس در شرایط طبیعی بهتر است که اوجی بر سر کار باشد نه زنگنه.
🔹زمانی که مرحوم هاشمی رد صلاحیت شد مطالبی منتشر کردم که برایم تبعات داشت. یک حکیمی به تصور اینکه نتیجه انتخابات معلوم است و فکر نمیکردند حسن روحانی پیروز انتخابات شود پیشنهاد داده بود که برخورد با من هزینهسازی بیخود است و اگر بناست برخوردی شود بعداز انتخابات اتفاق بیفتد. تنها خیر حسن روحانی به من این بود که بعد از رئیسجمهور شدنش به یک مصونیتی رسیدم.
🔹سال ۷۵ سرپرست نهاد رهبری در دانشگاههای خوزستان بودم خاتمی قرار بود در مسجدی در اهواز سخنرانی کند که جریان مخالف مسجد را قفل کردند. دستور دادم باند و میکروفون نهاد رهبری را روی پشتبام مسجد نصب کردند و خاتمی برای مردمی که راه به مسجد نداشتند سخنرانی کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 پدر رضاشاه که بود؟
🍃🌹🍃
❌ روایتی از سوی فرح
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 عادیسازی همجنسبازی، پای ثابت برنامههای رسانههای بیگانه
🍃🌹🍃
🔹️نسخه ای که غربی ها هم قبول ندارند را میخواهند به خورد ایران بدهند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پایان مماشات؟!
🔹 ویدئو منتشر شده از تذکر لسانی قاطع به هنجارشکنان در خیابان اندرزگو تهران و شناسایی هوشمند قانون شکنان
🔹 نه کسی سکته کرد و نه چیزی!
عفت عمومی جامعه و حکم خدا را نمیتوان معطل داد و بیداد چند گردن کِش کرد
آمار شرکت کنندگان پناه جوی اجاره ای تجمع امسال منافقین در پاریس که بعضا با پرچم خود آمده بودند
۱۶۰ نفر با ملیت سوری، ۱۵۰ نفر پناهنده افغانستانی، ۱۷۵ نفر اتباع کردی، ۱۰۵ نفر عراقی و ۱۸۵۰ نفر اوکراینی بودند.
🗣عبدالله گنجی
#رشتو
پایان مماشات با سلبریتی های هنجارشکن؟!
تصاویر منتشره در فضای مجازی تحت عنوان "حکم صادره از سوی دادسرای تهران برای آزاده صمدی"
اظهارات متهم در دادگاه: بنده همیشه معتقد به قوانین کشورم هستم...زین پس هم همیشه نسبت به رعایت حجاب کوشش خواهم کرد...بنده سال هاست با کلاه تردد می کنم و در سریال در حال پخش در پلتفرم هم کلاه بر سر دارم
مجازات جایگزین حبس برای آزاده صمدی:
شش ماه دوره مراقبت از استفاده از فضای مجازی ، خارج از دسترس نمودن کلیه خطوط تلفن همراه و ثابت و سریال گوشی های همراه مورد استفاده متهم از شبکه های مخابراتی و توقیف صفحات وی در فضای مجازی ممنوع باشد.
با مراجعه به مراکز رسمی و روانشناسی نسبت به درمان بیماری شخصیت ضد اجتماعی(نیاز به دیده شدن از طریق عدم رعایت مقررات عمومی و رفتار های نابهنجار و ضد اجتماعی) هر دو هفته یک بار،اقدام و گواهی سلامت خود را در پابان دوره درمان ارائه نماید. با پیشنهاد قاضی اجرای احکام کیفری، درصورت تخلف متهم از مفاد حکم یا اجرای تدابیر دادگاه برای بار اول یک چهارم تا یک دوم به مجازات تعیینی افزوده شده و در صورت تکرار، حبس تعیینی اجرا خواهد شد
🔺بازگشت ایران به جایگاه چهارمی تولید نفت در اوپک
🔸جدیدترین گزارش اوپک نشان میدهد ایران با تولید ۲ میلیون و ۷۵۴ هزار بشکه نفت در خرداد جایگاه چهارمی تولید در اوپک را از کویت بعد از یک سال و ۷ ماه پس گرفته است.
🔹درحال حاضر عربستان با تولید ۹ میلیون و ۹۹۸ هزار بشکه در روز، عراق با تولید ۴ میلیون و ۱۸۱ هزار بشکه در روز و امارات با ۲ میلیون و ۸۹۴ هزار بشکه در روز، ۳ کشور بزرگ تولیدکنندۀ نفت اوپک به شمار میروند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 سردار نقدی: اگر امثال طبری در وسط بازار تهران شلاق بخورند خیلی از ایمانها متزلزل نمیشود
🍃🌹🍃
🔹برخورد با مفسدانی که باعث تضعیف و تزلزل ایمان مردم میشود ضروری است.
💢تعامل سازنده با دنیا
🔹دیپلماسی پویا و متوازن توانایی باز کردن گرههای کور اقتصادی و معیشتی کشورها را دارد. در همین راستا دولتهای مختلفی که بر سر کار آمدهاند عمدتاً همگی ادعای توانایی تعامل و ارتباط سازنده با دیگر دولتها را داشتهاند حال آنکه این مدعی در برخی موارد با شدت و ضعفهایی همراه بوده است.
🔸دولت سیزدهم در همان سال اول مدیریتی خود با فعال کردن دو راهبرد جدید ارتباط با همسایگان و ارتباط سازنده با شرق مهر پایانی بر یکجانبهگرایی سیاسی دولت سابق زد. عضویت در سازمان شانگهای نقطه عطفی در سیر روابط ایران با کشورهای شرق آسیا قلمداد میشود. از دیگرسو در روزهای اخیر فصل تازهای از تعاملات بینالمللی توسط دولت آغاز شده است.
🔹سفر دکتر رئیسی به قاره سیاه و امضای چندین سند تجاریـ اقتصادی با سه کشور آفریقایی نشانگر عزم جدی دولت در برقراری ارتباط و تعامل سازنده با دیگر دولتها میباشد. بررسی استعدادهای اقتصادی دوطرف، استفاده از ظرفیتهای بالقوه کشورها، ارتقاء سطح مناسبات سیاسی و فرهنگی میان ملتها از جمله اصلیترین دلایل سفر اخیر ریاستجمهوری ایران به قاره آفریقا قلمداد میشود.
🔸توافق ایران و عربستان، تلاشها برای توافق میان ایران و مصر و در عین حال مذاکره با طرف غربی بر سر مسئله انرژی هستهای ایران و احیای برجام در دولت فعلی جزو اخبار خوبی هست که نویدبخش گشایشهای سیاسی و اقتصادی در آینده را میدهد.
🔹در مقابل این تعامل سازنده مأیوس شدن طرفهای غربی و به ویژه آمریکا و به هم خوردن محاسبات آنها باعث شده است تا نقش این تعاملات بیش از پیش پررنگتر شود. حمله دولت آلبانی به مقر منافقین، آزاد شدن زندانیان ایرانی در کویت و امارات، ورود ایمن و شرافتمندانه حجاج ایرانی به مکه و مدینه، آزاد شدن بخشی از مطالبات مالی ایران در سایر کشورها، ورود سرمایهگذاران خارجی به بازارهای ایرانی همگی بخشی از پیامدهای دیپلماسی هوشمندانه و فعال نظام در روزهای اخیر میباشد.
🔸نکته حائز اهمیت این است که در نظام بینالملل بازیگران بر اساس منافع ملی خود دست به کنش و واکنش سیاسی میزنند و هماکنون دلیل اصلی که نزاع منافع تبدیل به همکاری در برخی موارد شده است، برخورداری جمهوری اسلامی ایران از قدرت سخت و نرم در کنار یکدیگر و استفاده از قدرت میدان میباشد. طبیعتاً در صورت از بین رفتن قدرت میدان، دیپلماسی خالی هر چند هوشمندانه نیز باشد توانایی حل و فصل اختلافات و منازعات بینالمللی را نخواهد داشت.
✍🏻رامین نصیری
#حرفروز
🔺️آیا تهاتر محصولات پتروشیمی نفت در برابر غذا است؟!
🔹رئیس جمهور از تهاتر محصولات پتروشیمی با کالای اساسی در جریان سفرش به آفریقا خبر داده است؛ رسانه ها و اکانتهای اصلاح طلب همنوا با VOA ، BBC و اینترنشنال موضوع را دست گرفته و با تمسخر، آن را نفت در برابر غذا مینامند!
🔹اولا تهاتر یکی از راه های ارزشمند رها کردن کشور از فشارهای دشمن و دلار زدایی از مبادلات در دوران تحریم است که اجرای آن بدون دغدغه صورت میگیرد، ضمن اینکه کشور نیازمند تراکنش های بانکیِ مشمول تحریم و زیر نظر آمریکا هم نمیشود. ثانیا چه کسی گفته تهاتر محصولات پتروشیمی نفت در برابر غذا است؟
🔹مثلا اگر ما کود شیمیایی به آفریقا بفرستیم و غلات دریافت کنیم، این نفت در برابر غذا است؟ #رئیسی از تهاتر محصولات پتروشیمی در برابر کالای اساسی سخن به میان آورده و کشور ما سالانه بیش از ۱۵ میلیارد دلار کالای اساسی وارد میکند؛ یعنی باید ۱۵ میلیارد دلار پول نقد بدهیم و کالای اساسی وارد کنیم؛ خب مگر مثل این غربگرایان بیماریم پول نقد تحریمی که امکان تبادلش با دشواری های زیادی همراه است را برای کالای اساسی بدهیم وقتی میشود با محصولات صادراتی مان تهاترشان کنیم؟!
🔹با این روش نه صادرات ما در پیچ و خم تراکنش های بانکی بلوکه میشود، و نه وارداتمان مشمول مصیبت های تحریمی خواهد شد! اگر تهاتر حداقل بتواند میزان واردات کالای اساسی ما را پوشش دهد، به این معنی است که در وانفسای کمبود ارز و مصیبت جابجایی پول، ۱۵ میلیارد دلاری که قرار بود خرج واردات کالا کنیم [و احتمالا بسیاری از آن در تراکنش ها گیر میکرد] در جیب خودمان باقی میماند!
🔹رسانه های معاند آن سوی آبی که تکلیفشان مشخص است، اما واقعا نمیدانم مشکل اصلاح طلبان با تهاتر چیست؟! آیا از دلار زدایی و گریز کشور از دام تحریم ها ناراحتند؟ چرا باید یک ایرانی از تضعیف قدرت دلار عصبانی شود؟!
🔹حالا که به اینجا رسید بگذارید باز هم توضیح دهم! آن ۱۵ میلیارد دلاری که مربوط به واردات کالای اساسی بود و گفتیم با تهاتر در جیب دولت میماند که یادتان هست! آن را بگذارید کنارِ درآمد نزدیک به ۴۰ میلیارد دلاری دولت #رئیسی در طول یک سال که عمدتا با فروش نقدی نفت و دور زدن تحریم به دست آمده است! این شد حدود ۵۵ میلیارد دلار!
🔹حالا من از شما میپرسم؛ کل درآمد روحانی در سال آخر دولتش چقدر بوده است که اکنون اصلاح طلبان اینگونه بلبل زبانی میکنند؟! شاید باورتان نشود: فقط ۵ میلیارد دلار! آدم این درد را کجا ببرد؟ اینهایی که تهاتر را مسخره میکنند از کجا آمده اند؟ خدایشان کیست؟ به کدام عملکردشان مینازند؟!
🔹در پایان یک بار دیگر تاکید میکنم بیش از ۹۰ درصد نفتمان را نقدی فروخته ایم و پولش را وارد کشور کرده، خرج بدهی های روحانی، پروژه های سنگینِ رها شده، و صدها آوار دیگرِ بر زمین مانده کرده ایم! مصیبت یکی دوتا نیست، اما رییسی واقعا در حال جهاد و نبرد اقتصادی است.
#عبدالرحیم_انصاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📳 ماجرای ادعای دروغ تخریب منازل مردم در روستای کلاهی هرمزگان
❌در روزهای گذشته فیلمی در فضای مجازی منتشر شده است که براساس این فیلم ادعا شده است در روستای کلاهی استان هرمزگان خانههای مردم به بهانه مبارزه با قاچاق سوخت در حال تخریب است.
⁉️حقیقت ماجرا چیست؟
تصاویر منتشر شده مربوط به تخریب ۵ دیوار تصرفی در بندر کلاهی است که محل استقرار و نگهداری مخازنی با حجم میلیونها لیتر سوخت قاچاق بودهاند. محلهای تخریبشده نه تنها مسکونی نبودهاند بلکه اراضی و چهاردیواریهای تصرف شده توسط قاچاقچیان هستند.
https://www.mizanonline.ir/00JokX
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 سرنخ های جدید سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از مسمومیتهای سریالی دانشآموزان دختر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗 ویژه
📹 نماهنگ جدید KHAMENEI.IR درباره کسانیکه بالاترین قهرمانان کشورند
تجاوز ۶ گردشگر آلمانی به یک دختر ۱۸ساله اسپانیایی در مایورکا
🔺اگر حجاب و پوشش آزاد بود، چشمودلها سیر میشد و همچین جنایتی رخ نمیداد. مگه نه؟!
🆔 @Masaf
🔴 انتخابات معجزه ای که زبان نمایندگان را باز می کند!
🔷 قفل زبان نمایندگان مازندران در آستانه انتخابات مجلس و به بهانه رفع مشکلات مردم باز شد!!
_________
🇮🇷 مجله خبری تحلیلی نگاه نو
🆔 @negaah_now
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 پیام سردار منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا درباره گشت هنجار اجتماعی
🛑#مهم👇
📌ماجرای گران کردن بنزین سال ۹۸ چه بود؟
🔸 قضیه گران شدن بنزین از این قرار بود که روحانی در جلسه شورای عالی اقتصادی میگوید با این قیمت بنزین و تحریمها و وضع مالی نامناسب دیگر نمیتواند کشور را اداره کند و چارهای نیست مگر بنزین گران شود! پس از کش و قوس های فراوان این پیشنهاد روحانی با موافقت کامل علی لاریجانی رییس دوره قبل مجلس و تایید مشروط رئیسی، رییس قوه قضاییه که فشار به مردم مخصوصا قشر ضعیف جامعه توسط دولت جبران شود، در جلسه شورای عالی اقتصادی تصویب می شود که بنزین آزاد لیتری ۳۰۰۰ تومان و بنزین سهمیه بندی لیتری ۱۵۰۰ تومان به مردم عرضه شود.
🔹 این طرح پس از تصویب در شورای عالی اقتصادی کشور جهت اجرا به وزارت کشور و وزارت نفت ابلاغ می شود.
🔻 وزارت نفت زیر ساخت های گران شدن بنزین و تغییر قیمت پمپ بنزینها را مهیا میکند و منتظر ابلاغ ساعت اجرای این طرح توسط وزارت کشور میماند.
🔸 رحمانی فضلی، وزیر کشور، بعد از جلسه با معاونین امنیتی خود، مخالفت خود را با اجرای طرح گران شدن بنزین در این زمان به روحانی اعلام میکند و دلیل آن را عدم آمادگی استاندارهای کشور جهت برقراری امنیت، احتمال آشوب گسترده و ایجاد مشکلات شدید امنیتی در کشور بیان میکند ولی روحانی قبول نمیکند.
🔹 رحمانی فضلی در نهایت سه زمان پیشنهادی را جهت اجرای طرح گران شدن بنزین به روحانی ارائه میکند:
ساعت ۱۲نیمه شب ۱۷ آبان
ساعت ۱۲ نیمه شب ۲۴ آبان
ساعت ۱۲ نیمه شب ۱ آذر
🔻 روحانی ضمن خوب بودن و تایید هر سه زمان جهت اجرای طرح گران شدن بنزین، اختیار بررسی و انتخاب یکی از زمانها را به وزارت کشور میسپارد ولی تاکید می کند هرچه سریعتر این طرح اجرا شود و خود، زمان ۲۴ آبان را مناسبتر برای اجرای طرح گران شدن بنزین میبیند و به آن تاکید بیشتری میکند.
🔸 رحمانی فضلی جلسه اضطراری شورای امنیت کشور (شاک) که خود ریاست آن را بر عهده دارد با موضوع بررسی اجرای طرح گران شدن بنزین، سه روز قبل از اجرای طرح برگزار می کند.
🔹 اکثریت اعضاء جلسه با اجرای این طرح مخالفت می کنند و زمان اجرای آن را بسیار نامناسب میدانند اما در این جلسه رحمانی فضلی می گوید که دستور رئیس جمهور این است و باید اجرا شود و چاره دیگری نداریم.
🔻 در این جلسه مسئولیت اطلاعرسانی به صدا و سیما بعد از اجرای طرح گران شدن بنزین واگذار میشود که نوبخت و ربیعی بعدها میگویند که صدا و سیما در اقناع افکار عمومی در بحث بنزین کم کاری داشته است منظورشان به مصوبه این نشست بر میگردد.
🔸 نهایتاً رحمانی فضلی وزیر کشور بعد از ظهر سه شنبه ۲۱ آبان ماه ۱۳۹۸ پیش روحانی میرود و شخصاً هم به صورت شفاهی و هم به صورت مکتوب ساعت دقیق اجرای طرح گران شدن بنزین یعنی ساعت ۱۲ شب جمعه ۲۴ آبان ۱۳۹۸ را به روحانی اعلام میکند.
🔹 یعنی روحانی ۳ روز قبل از اجرای طرح گران شدن بنزین توسط رحمانی فضلی وزیر کشور از این قضیه مطلع شده است و کاملا در جریان اجرای آن بوده است، چیزی که ذوالفقاری معاون وزیر کشور نیز در صحبتهای خود به صورت ضمنی به مطلع بودن روحانی از زمان دقیق اجرای طرح گران شدن بنزین اشاره کرد.
🔻 در واقع روحانی برای اینکه این قضیه گران شدن بنزین را از سر خود باز کند و مسئولیت اغتشاشات و کشته های آبان ۹۸ را بر گردن نگیرد گفت خودش هم صبح جمعه فهمیده است بنزین گران شده است که از اساس کذب محض و دروغ بوده است.
🔸 گفتنی است به دلیل برنامه دشمن در دی ماه همان سال همزمان با برنامه ترور شهید سلیمانی، اعتراضات آبان ۹۸ تنها از این جهت مفید بود که نیروی حریف را برای حرکت در زمان دلخواه خالی کرد. نکتهای که مقام معظم رهبری اینگونه به آن اشاره کردند: " یک توطئهی عمیقِ وسیعِ بسیار خطرناکی که آن همه هم پول خرجش شده بود -چقدر پول خرج کرده بودند- چقدر زحمت کشیده بودند که بتوانند در یک بزنگاهی، در یک فرصتی این حرکت تخریب و تحریق و آدمکشی و شرارت و مانند اینها را انجام بدهند و به مناسبت این قضیّهی بنزین فکر کردند که حالا این فرصت برایشان پیدا شده و لشکر خودشان را وارد میدان کردند،[لکن] این حرکت به وسیلهی مردم نابود شد."
🔰 #سرخط_دیدار | مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور ۱۴۰۲/۰۴/۲۱
📌با اطّلاعاتی که به من میرسد از جهات مختلف، نسبت به تبلیغ نگرانم!
↙️اینقدر ظرفیّت تبلیغ در کشور گسترده است که اگر ما چندین برابر آن مقداری هم که کار میکنیم، کار کنیم، به نظرم این ظرفیّت پُر نمیشود.
💠اولویت امر تبلیغ در حوزههای علمیه
🏷درباره اهمیت تبلیغ به عنوان ابزار رسیدن به اهداف دین
❎امروز نگاه رایج در حوزههای علمیّه این است که تبلیغ در مرتبهی دوّم قرار دارد.
✅ما از این نگاه باید عبور کنیم. تبلیغ، مرتبهی اوّل است.
☝️چرا این را میگوییم؟
⁉️برای اینکه ما هدف دین را چه میدانیم؟
📍هدف نهایی:
♦️ما را در مسیر خلیفةاللهی، در مسیر انسان کامل ارتقاء بدهد
📍هدفهای میانی و ابتدائی:
🔹اقامهی قسط
🔸تشکیل نظام اسلامی
🔹اقامه و اشاعه معروف
🔸ازاله منکر
🔹ترویج کَلِم طیّب و عمل صالح
⏫هر کدام از اینها را که شما نگاه کنید، وسیله و ابزار رسیدن به آن، تبلیغ است؛ بدون تبلیغ نمیشود.
👈قرآن کریم، پیغمبران را مسئول تبلیغ میداند
♦️شما [علما] هم که ورثهی انبیا هستید، اُسّ و اساس وظیفهی شما عبارت است از تبلیغ
🔉باید پیام دین را، پیام خدا را به دلها و گوشها برسانید.
🏷درباره استمرار سنّت تبلیغ در میان علما از زمان گذشته
✅در حوزههای علمیّه از اوّل، از هزار سال پیش، سنّت تبلیغ وجود داشت
🏷درباره اهمّیّت مضاعف تبلیغ در دوران کنونی
💎اولویّت حوزهها تبلیغ است. در همهی دورهها اینجور بوده امّا در دورهی ما بالخصوص این اهمّیّت مضاعف است؛ برای اینکه در دورهی ما یک اتّفاقی افتاده است که در طول بیش از هزار سال از صدر اسلام چنین اتّفاقی نیفتاده بود؛ و آن حاکمیّت اسلام بود. تشکیل سازمانِ سیاسیِ مدیریّتِ کشور در شکل محتوای اسلامی سابقه ندارد. وقتی که یک چنین وضعی هست، طبعاً دشمنیهای با اسلام شدّت پیدا میکند
📍تبلیغ در دورهی ما اهمّیّت مضاعف پیدا میکند؛ از دو جهت:
↙️در نظام اسلامی پایه و قوام نظام، مردمند، ایمان مردم است و اگر چنانچه ایمان مردم نباشد، نظام نخواهد بود.
↙️امروز، هم سختافزارهای مخالف، معارض و معاند تطوّر پیدا کرده، هم نرمافزارها.
🚨اگر امروز حوزهی علمیّه از اهمّیّت تبلیغ و حسّاسیّت تبلیغ و مضاعف بودن وظیفهی تبلیغ غفلت بکند، دچار عارضهای میشویم که جبرانش بهآسانی ممکن نیست و دچار استحالهی فرهنگی میشویم.
💠چند نکته کاربردی در مسئله تبلیغ:
1️⃣ شناخت مخاطب
🔍باید بدانیم طرف مقابلمان در چه مرحلهی فکری قرار دارد تا محتوا را، مادّه را و صورت را بر طبق نیاز او تنظیم کنیم.
⚠️در این آشفتهبازار صداهای مختلفِ فضای مجازی و تکثّر رسانهای که وجود دارد، یک صدا در انزوا قرار گرفته و آن، صدای انتقال معارفِ نسلی و خانوادگی است.
📱سابق ما نصیحت میکردیم جوانها را و برحذر میداشتیم از رفیق بد، مصاحب بد؛ حالا مصاحب بد داخل جیبش است.
☝️این مخاطب را بشناسید.
2️⃣ داشتن شناخت و موضع تهاجمی نسبت به مبانی فکری غلط طرف مقابل
✅تبلیغ صرفاً پاسخگویی به شبهه نیست... طرفِ مقابل مبانی فکری دارد، باید به آن حمله کرد؛
🌐اگر چنانچه این موضع تهاجمی به معنای واقعی کلمه بخواهد تحقّق پیدا کند، لازمهاش شناخت صحنه است.
⭕️جریانات جهانی را بشناسید، وضع و محاذات سیاستهای دنیا را بدانید و آنوقت افشاگری کنید؛ هم درست ببینید، هم درست روایت کنید.
3️⃣داشتن روحیه جهادی
❎اگر روحیهی جهادی نباشد:
📌انسان گاهی صحنه را خطا میکند و غلط میبیند
📌 گاهی در رفتار غلط عمل میکند.
👌روحانیّت باید وسط میدان باشد، باید مأیوس نشود؛ خاصیّت عمل جهادی این است.
❇️وقتی این عنصر مجاهدت با نگاه علمی، با کار علمی همراه بشود، حتماً تأثیر تبلیغ تضمینشده است.
4️⃣ توجّه ویژه به نسل جوان و نوجوان
✔️در بخشهای مختلف باید مواجههی تبلیغیِ مناسب با اصحاب فکر، اصحاب هنر، اصحاب قلم، اصحاب بیان بشود
👈لکن اهمّ از همه، قشر جوان و نوجوان است؛
♦️فردای کشور مال اینها است،
☑️ایمانشان باید محکم باشد
☑️ذهنشان باید خالی از شبهه باشد
📍ابزارهای ترغیب جوانان به التزامِ عملی به دین، خیلی مهم است؛ برخی از این جاذبهها:
❇️مسجد
❇️هیئت
❇️موعظه
💠نکته پایانی: لزوم ایجاد کانونهای عظیم حوزوی برای تربیت مبلغین اثرگذار با پشتوانه فکری، تحقیقی و علمی
📌اگر ما بخواهیم به قدر ظرفیّت یا نزدیک به اندازهی مورد نیاز ظرفیّت، عناصرِ تبلیغیِ با این خصوصیّات داشته باشیم، احتیاج داریم به کانونهای عظیم حوزوی.
📌احتیاج داریم به یک کانون اساسی. مرکز هم در درجهی اوّل، حوزهی علمیّهی قم است.
⭕️تشکیل کانونی با مأموریّتِ:
1️⃣تهیّهی موادّ تبلیغیِ بهروز
2️⃣تنظیم شیوههای اثرگذار تبلیغی
3️⃣تربیت مبلّغ
🍀سلام بر شهیدان، سلام بر روح مطهّر امام(ره).
آیا این انتظار هست که جیغ و فریادهای برخی #اصلاحطلبان را درباره #جزایر_سهگانه باور کنیم؟! فکرش را بکنید روزنامه شرق پایگاه مهم رسانهای اصلاحطلب سفر رئیس جمهور وقت به جزیره #بوموسی را باعث #جنجالآفرینی و باز شدن زخم کهنه معرفی کرده است!!
🇮🇷
📝روزنامه همشهری: گشت های پلیس برقرارشده اما «بازگشت گشت ارشاد» نداریم؛ فرافکنی می کنند
🍃🌹🍃
🔻همشهری نوشت:
🔸اختلافنظرها درباره میزان تأثیر و بازدارندگی لایحه عفاف و حجاب در شرایطی است که پلیس در روزهای اخیر برای برخورد با هنجارشکنان، دست به اقدام جدیدی زده و گشتهای خودرویی و پیاده پلیس برای برخورد با هنجارشکنیهای اجتماعی در شهرهای مختلف کشور مستقر شدهاند.
🔹بهگفته سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا، پلیس بهدنبال مطالبههای مردمی و در راستای انجام مأموریتهای خود، با آن دسته از افرادی که بدون توجه به تبعات و عواقب پوشش خارج از عرف همچنان بر هنجارشکنی اصرار دارند، ضمن «انذار» و «تذکر»، درصورت عدمتمکین از دستورهای پلیس، برخورد قانونی و آنان را به دستگاه قضایی معرفی میکند.
🔺این اقدام قانونی فراجا، اما با واکنشهای مختلفی در رسانهها و شبکههای اجتماعی مواجه شد و عدهای کوشیدند این اقدام را به «بازگشت گشت ارشاد» تعبیر کنند؛ موضوعی که بیشاز هرچیز جنبه فرافکنی و فضاسازی دارد.
🔺️تناقضات ذهن بیمار مهدی نصیری
مهدی نصیری در ویدیویی بر سر قبر مهسا امینی از اغتشاشات اخیر با شعار زن زندگی آزادی حمایت کرد ولی شگفت انگیز است اگر بدانید نصیری که امروز به دنبال تساوی حقوق زن و مرد، حضور زنان در خیابان بدون حجاب و ... است در گذشته مقاله و کتاب های متعددی نوشته تا ثابت کند شعار تساوی حقوق زن و مرد تلاش غرب برای انحراف جامعه است
نصیری در کتاب "جایگاه اجتماعی زن از منظر اسلام" تلاش کرده ثابت نماید که:
- تساوی حقوق زن و مرد اشتباه است و مرد بر زن برتری دارد
- پرده نشینی زنان و عدم اختلاط با مردان وظیفه شرعی زنان است
- تصدی امور حکومتی و مسئولیت های اجتماعی از سوی زنان با اسلام در تضاد است
ناگفته نماند این کتاب مهدی نصیری با رد بسیاری از علما روبرو و به دلیل آن چه فهم غلط از روایات و آیات جلوی چاپ آن گرفته شد
پن: از اونجایی عقل اصلاحطلب جماعت در جایی غیر از مغزش نصب شده برای همین در گذر زمان این مدلی رنگ عوض میکنن
🔺 پوشش زنان در دوران هخامنشیان چگونه بود؟
پوشش زنان در جهان، به دوران پیش از تاریخ باز میگردد و همچنین از دیدگاه باستانشناسی پیدایش حجاب به دوران پیش از مذاهب باز میگردد، بنابراین مذهب را نمیتوان عامل پیدایش حجاب دانست. برپایهء متون تاریخی در بیشتر تمدنها و ادیان جهان، در میان زنان حجاب معمول بودهاست.
هرچند فراز و نشیب زیادی داشتهاست و گاه به میل حاکمان وقت، بیشتر یا کمتر شدهاست ولی هرگز به طور کامل از میان نرفتهاست.اكنون به بررسی پوشش زنان در دوره ی هخامنشیان می پردازیم كه اولین حضور استفاده از چادر در ایران در زمان هخامنشیان بوده است که البته زنان بلند پایه دربار همچون شاهزادگان از آن استفاده می کردند. در مورد پوشاک خاص زنان در دوره هخامنشیان آمده است:
«از روی برخی نقوش مانده از آن زمان، به زنان بومی برمیخوریم که پوششی جالب دارند. پیراهن آنان پوششی ساده و بلند یا دارای راسته چین و آستین کوتاه است.
به زنان دیگر آن دوره نیز برمی خوریم که از پهلو به اسب سوارند. اینان چادری مستطیل شکل، بر روی همه لباس خود افکنده و در زیر آن، یک پیراهن با دامن بلند و در زیر آن نیز، پیراهن بلند دیگری تا به مچ پا نمایان است.»
یافتههای پژوهشی نشان میدهد که زنان ایران زمین از زمان مادها (که نخستین ساکنان آریایی ایران زمین بوده اند) حجاب کاملی شامل پیراهن بلندچین دار و شلوار تا مچ پا و چادر و شنلی بلند روی لباسها، داشته اند. این حجاب در دوران سلسلههای مختلف پارسها نیز معمول بوده است.
تصویر به جا مانده بر روی تخته سنگهای دوره هخامنشی نشان میدهد که شباهتی بین لباس زنان و مردان پارسی وجود داشته است. زنان پارسی به جز لباس شبیه آنچه ملکه میپوشیده، لباس دیگری نیز داشته اند، پیراهن آنان پوششی ساده، بلند یا دارای راسته چین و آستین کوتاه بوده که دامن از زانو به پایین شرابههایی از مچ پا آویزان داشته، علاوه بر اینها زنان پارسی از چادر نیز استفاده میکردند، و آنرا بر روی تن خود میانداختند به طوری که تمام لباسهای زیر را میپوشانید.
نقوشی که روی فرش پازیریک که در سیبری پیدا شده و آنرا مربوط به ایران در دوران هخامنشی میدانند، این مطلب را تصدیق میکند زیرا زنانی که بر روی این فرش نقش کرده اند پوششی سر اندر پا چیزی شبیه چادر روی همه پوشاک خود داشته اند.
در دوران هخامنشیان هنگامی که خشایارشا در مجلسی از ملکه «وشی» ایرانی خواست تا عریان به مهمانی حاضر شود تا حاضران زیبایی اندام او را ببینند، او به این کار تن نداد و همین باعث شد تا عنوان «ملکهء ایران» را از دست دهد، در حالی که «استر» یهودی به انجام این کار پرداخت.
✅ اولین حضور استفاده از چادر در ایران در زمان هخامنشیان بوده است
✅ ویل دورانت درباره زنان در دوران هخامنشیان میگوید:
«زنان طبقات بالای اجتماع جرأت آن را نداشتند که جز درتخت روان روپوش دار از خانه بیرون بیایند. هرگز به آنان اجازه داده نمیشد که آشکارا با مردان اختلاط کنند. زنان شوهردار حق نداشتند هیچ مردی را، حتی پدر یا برادرشان باشد، ببینند. در نقشهایی که درایران باستان برجای مانده، هیچ صورت زنی دیده نمیشود و نامی از ایشان به نظر نمیرسد.»
لباس بلند و پر چینی که در نگاره های تخت جمشید به چشم می خورد و شاه نیز آن را بر تن دارد، لباس مشخص دوره هخامنشی است و کوروش بنیان گذار این سلسله این لباس را از مادها كه نخستین دولت ایرانی آریایی و دولت قبل از هخامنشیان بودند گرفته بود و تمامی کارکنانش را متقاعد کرده بود که آن را بر تن کنند . ظاهرا او معتقد بود که این لباس نقص بدن اشخاص را می پوشاند و آدمی را زیبا و بلندبالا نشان می دهد این راز لباسهای چین دار بسیار بلندی است که انتهای آن روی زمین کشیده می شده است.
لباس چین دار هخامنشی برای حرکات پر جنب و جوش ، برای سفر، شکار و جنگ و بطور کلی برای هر نوع کار بدنی آزاد، مثلا : کار در کارگاه ها، لباس چندان مناسبی نبوده و در نتیجه به هنگام کار شلوار نیم تنه و ردا می پوشیدند این نوع لباس لباسی عیلامی، قدیمی ترین تمدن ایرانی و قبل از مادها و احتمالا لباس ملی ایرانیان بوده است. قبل از زمان هخامنشی، وجود هیچ نوع شلواری قابل اثبات نیست و به جای شلوار چکمه به پا می کردند که همیشه مانند کفش بند دار، گره ای در قسمت جلو داشت.
در آن زمان گرانترین لباس ها، رداهای پر بهای ایران بوده، با بافتی محکم و پوشیده از پولک های طلایی.