انتقام خلوتی خیابان را در بازار میگیرند
اکنون که شکست فراخوانها بیش از پیش روشن شده و عملاً پروژه «شلوغی خیابان» به بنبست رسیده، مهمترین سؤال آن است که گام بعدی هدایتگران پشتصحنه آشوب چه خواهد بود؟
خبرگزاری فارس؛ یادداشت- محمدجواد اخوان: اکنون که شکست فراخوانها بیش از پیش روشن شده و عملاً پروژه «شلوغی خیابان» به بنبست رسیده، مهمترین سؤال آن است که گام بعدی هدایتگران پشتصحنه آشوب چه خواهد بود؟ آیا آنها کلاً ناامید شده و دست از سر ملت ایران برمیدارند؟ روشن است پروژهای با این همه وسعت که همه جبهه باطل پشت سر آن آمده بودند، فقط به خیابان محدود نمیشد، هرچند در این طراحی «خیابان» محور اصلی و در واقع نقطه عزیمت بیثباتسازی ایران به شمار میآمد.
اما بهرغم طراحیها خیابان هرگز شلوغ نشد و در واقع بهجز معدودی سطلزبالهافروز و فحاش تربیتنایافته عملاً کسی به فراخوانهای ضدانقلاب وقعی ننهاد. هرچند بسیاری از مردم از اوضاع معیشتی خود ناراضی و معترض بودند، اما میدانستند که «امنیت» را نباید قربانی هوسرانی نفسانی اقلیتی مرفه بیدرد کرد و به تروریستهای مزدور و تجزیهطلبان روی خوش نشان ندادند. بااینحال میدانیم که صحنه، آوردگاه «جنگ ترکیبی» است و اغتشاش و آشوب بخشی از این مدل تهاجمی بهحساب میآمد. بر اساس الگوهای مشابه، از ابزارهای مختلفی برای تشدید نارضایتی عمومی استفاده میشود و اینک که «امپراتوری دروغ» در «شلوغی خیابان» ناکام ماند، به «جنگ اقتصادی» متمسک میشود.
به یاد داریم که در فتنه ۸۸، هنگامیکه عملاً پروژه آشوب و انقلاب مخملی شکست خورد، دشمن به انتقام از ملت ایران روی آورد و تلاش کرد با ایجاد مضیقه معیشتی مردم را در مقابل حاکمیت قرار دهد. «تحریمهای اقتصادی» که با پسوند «فلجکننده» عمق کینه دشمن از مردم «ایستاده» ایران را نشان میداد، دقیقاً سفره مردم را نشانه گرفته بود. دقیقاً از ابتدای دهه ۹۰ قرن گذشته بود که این تحریمها بر اقتصاد ایران تحمیل شد و سوءمدیریتها و بیعملی دو سال پایانی دولت دهم و سالهای دولتهای یازدهم و دوازدهم، میدان را برای تخریبگریهای جنگ اقتصادی دشمن مهیا نمود. جنگ اقتصادی درواقع طرح جایگزین (پلن B) فتنه بود و در اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ نیز به نظر میرسد همینگونه باشد.
ابتدا با اجبار به اعتصاب کوشیدند در فرایند بازار و زنجیره تأمین نیازهای اساسی، اختلال ایجاد کنند. هدف این سناریو آن بود که هم کسبوکار فعالان اقتصادی مختل شود و بهتبع آن معیشت آنها و عموم مردم در مضیقه قرار گیرد، و هم با کمبود ساختگی کالا در بازار (به دلیل اختلال در فرایند توزیع و حملونقل کالا) قیمتها افزایش یابد و تورم ناشی از آن بر موج نارضایتیها بیفزاید. در واقع هدف کل این پروژه، به خیابان کشاندن اکثریتی بود که با اغتشاشگران همراه نشده بودند، اما دغدغههای معیشتی داشتند. حال که اعتصاب اجباری نیز ناکام مانده، به اختلال در نظام پولی و بازار ارز روی آوردهاند.
در یکساله اخیر گفتمان عمومی دولت مستقر جداسازی اقتصاد ملی از مذاکرات بوده و همین امر تا حدی (البته نه کافی) تأثیرات انتظاری تحولات دیپلماتیک بر بازارهای داخلی از جمله ارز را کاهش داده و بهطور محسوسی درآمدهای ارزی کشور نسبت به سال پایانی دولت گذشته افزایش یافته است. ازاینرو بهطور طبیعی وضعیت بازار ارز در موقعیتی مناسبتر از یک یا دو سال قبل است، اما سناریوهای مخرب جنگ شناختی دشمن و القائات تشدیدکننده عدماطمینان در بازار تا حدی اثر خود را گذارده است. بهبیاندیگر نوسانات اخیر بازار ارز نه دلیل اقتصادی، بلکه دلایل سیاسی و روانی دارد و متأثر از تبلیغات سوء رسانههای بیگانه است.
همانگونه که شکست فتنه ۸۸، دشمن را به فکر انتقامگیری از مردم ایران با «جنگ اقتصادی» واداشت، اینک با شکست براندازی و فراخوانهای متعدد، دشمنان این ملت به جنگ اقتصادی از طریق اختلال در بازارهای داخلی از جمله بازار ارز روی آورده و امید دارند با بالابردن قیمت ارز، موج تورمی جدیدی به اقتصاد ایران تحمیل کنند که هم دستاوردهای یک سال اخیر دولت سیزدهم را به حاشیه ببرد و هم بر حجم نارضایتیها بیفزاید. در مقابل این سناریوی کثیف دشمن مدیران اقتصادی، بهویژه متولیان بازار ارز در دولت و بانک مرکزی باید بیشازپیش هوشیار بوده و از ابزارهای مختلف در اختیار خود برای مهار تقاضا استفاده کنند. قانون مالیات بر عایدی سرمایه (CGT) امکان خوبی را برای تنظیمگری در بازارهای سوداگرانه به دولت میدهد. در مقابل نیز هم عموم مردم با درک نقشه دشمن و تبیین آن برای یکدیگر نگذارند تاوان غفلت یک اقلیت کوچک را اکثریت جامعه بدهند.
فصل انقلاب زهرایی
فصل انقلاب زهرایی
به زودی کسانی که در پادگانهای سعودی اینترنشنال، BBC و رسانههای دشمن مشق بیحجابی میدادند خواهند دید زن ایرانی در آغوش گرم خانواده و جامعه با منطق زهرایی به زیست عفیفانه خود ادامه خواهد داد.
به گزارش مشرق، محمد کاظم انبارلویی طی یادداشتی در روزنامه رسالت نوشت:
۱- انقلاب اسلامی بنمایههای خود را از چهار انقلاب سترگ تاریخ بشر میگیرد؛
الف- انقلاب نبوی
ب- انقلاب علوی
ج- انقلاب حسینی
د- انقلاب مهدوی
عمود خیمه این چهار انقلاب؛ انقلاب فاطمی و زهرایی است . همان او که یک تنه قیام کرد تا انقلاب نبوی به خلافت و سلطنت ختم نشود و بر صراط امامت و عهد غدیرخم، در تاریخ پس از وفات پیامبر استوار گردد.
۲- چرا پس از وفات پیامبر (ص) سیر تاریخ بر مدار وصیت پیامبر و راهبرد امامت نچرخید؟ پاسخ آن است، «امام» بود، «امت» نبود. امام بدون امت معنا ندارد.
عدهای کار را به انحراف بردند و امت را از درون پاشیدند و فرقه فرقه کردند.
هر فرقه بر اسب «طمع» و«حرص» نشست تا خود را به وادی «قدرت» و «ثروت» برساند.
این رویکرد تلخ و ناصواب؛ پرچم انقلاب نبوی را به دست خلفا و سلاطین اموی و عباسی و از آنجا به دربارهای عثمانی سپرد و باعث شد جز پوستهای از اسلام چیزی باقی نماند.
۳- کار بزرگ امام خمینی (ره) این بود با بهرهگیری از فرهنگ اسلام شیعی، غبار از چهره امامت بردارد و با شکلگیری امت اسلامی رودرروی قدرتهای شرق و غرب عالم بایستد. او در مقام تأسیس بود. لذا برای حکومت به سمت کاخ و سلطنت نرفت و اتاق فکر هدایت امت را در یک حسینیه قرار داد. او دنبال مالاندوزی و ثروت نرفت و دست رد بر سینه شهوت و غضب زد تا عدالت نبوی و علوی را احیا کند.
۴- امام خمینی (ره) در نهضت رهاییبخش خود سهم اصلی را به زنان داد و فرمود: «از دامن زن است که مرد به معراج میرود.» جوهر اصلی نهضت امام یک انقلاب فاطمی و زهرایی بود. چراکه او با صلابت و قدرت اقدام به احیای امر امامت کرد و بشریت را به سمت و سوی جهان تراز قرآن هدایت کرد.
۵-انقلاب اسلامی یک راه و یک مسیر درست به سمت آزادی، رهایی ، فلاح و رستگاری در دنیا و آخرت است. ملت ایران و ملتهای آزاده جهان رهنوردان این مسیر محتوم تاریخ هستند. فاطمه (س) یک راهنما و نشانه درست در این مسیر است. او مسیر مقاومت را نشان میدهد و هرجا که به مشکل برمیخوریم رهگشایی میکند.
۶- امروز پرچم مبارزه با کفر و شرک و نفاق به دست فرزند حضرت زهرا (س) است. مردم زیر این پرچم جمع شدهاند تا امت اسلام در ایران و جهان شکل گیرد . نظام امت و امامت؛ رقیب و حریف اصلی نظام سرمایهداری لجامگسیخته است علت دشمنی عریان آمریکا و استکبار جهانی با جمهوری اسلامی همین است.
۷- بیجهت نیست در فتنه اخیر موضوع «زن»، «برهنگی»، «کشف حجاب»، «هرزه گری» و «هرزهگویی» در دستور کار جنگ شناختی و جنگادراکی دشمن قرار گرفته است. تیرهای دشمن به سمت «حجاب» «عفاف» و «حیا» اتفاقی نیست. دشمن متوجه شده است نقش زن و رهایی زنان ایران از دام شیاطین، دائرمدار پویایی ، مانایی استحکام پایه های انقلاب اسلامی است . لذا تمرکز خود را روی این امر مهم و کانونی برده است.
ایام ایام فاطمیه است. زنان آزاده ایران در این ایام جان خود را در اندیشههای پاک و زلال حضرت زهرا (س) شستشو میدهند . زنان اصلیترین مدافعان حرم و حریم امامت در جامعه ما هستند. کافی است به سخنان مادران و خواهران شهدا در طول انقلاب و در همین فتنه اخیر پای صحبت خانوادههای شهدای امنیت بنشینیم، تا این حقیقت عریان را ببینیم.
۸- بیحجابی هرچند ناچیز به زودی با منطق زهرایی و فاطمی رخت برخواهد بست. زن ایرانی نمی تواند رودرروی قرآن با احکام حجاب بجنگد. این مشت بر سندان کوبیدن است. فصل سربازگیری از زنان به پایان رسیده است. به زودی کسانی که در پادگانهای سعودی اینترنشنال، BBC و رسانههای دشمن مشق بیحجابی میدادند خواهند دید زن ایرانی در آغوش گرم خانواده و جامعه با منطق زهرایی به زیست عفیفانه خود ادامه خواهد داد.
بازی غرب با سلبریتیها/ پروپاگاندا در ظاهر؛ واقعگرایی در باطن
علیرغم پروپاگاندای رسانهای دولتهای اروپایی در حمایت از اغتشاشات ایران، اما روح ماکیاولی در کالبد دولت های غربی موجب شده است حوزه فعالیتهای تبلیغاتی را از دیپلماسی واقعی منفک سازند.
به گزارش مشرق، بعد از ملاقات چند هفته پیش مصی علینژاد با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در کاخ الیزه و مانور جماعت برانداز بر این دیدار و روایتسازی و مصادره محتوای آن به نفع ایده توهمی خود یعنی انقلاب ۱۴۰۱، علی کریمی نیز در مقام یکی دیگر از لیدرهای خودخوانده اغتشاشات اخیر به دیدار رئیس جمهور آلمان رفت تا پس از رقابتِ همنوایی با علینژاد در تهییج جوانان به خشونت و رفتارهای ساختارشکنانه، در این فقره نیز از او عقب نماند و در رزومه کاری ایام اغتشاشات خود یک عکس یادگاری با یکی از رهبران اروپایی نیز ثبت کند.
هرچند جزئیات خاصی جز تکرار مواضع قبلاً طرح شده از ملاقات کریمی با اشتاینمایر منتشر نشده، ولی بعید است در این دیدار نیز چیزی بیش از آنچه در دیدار علینژاد با مکرون مطرح شده، گذشته باشد.
این ملاقاتها گرچه در ابتدای امر تنها گزاره حمایت همیشگی قدرتهای خارجی از هر تحرک شکل گرفته در تقابل با نظام اسلامی را اثبات میکند، و هرچند مسلم است این قدرتها همه داشتههای خود را برای تقویت و اثربخشی این فتنهها در همه سالهای پس از انقلاب به میدان آوردهاند، و حتی در وقایع اخیر وجهه خود را نیز در ملاقات با شخصیتهای مسألهدار و سطحیای نظیر علینژاد و علی کریمی هزینه کردهاند، با اینهمه شواهد حاکی از آن است که علیرغم مانور تبلیغاتی و پروپاگاندای رسانهای دولتهای اروپایی، آنچه هنوز و همچنان مناسبات رسمی این دولتها را رقم میزند وجهی از واقعگرایی و عقلانیت در سیاستورزی است که حوزه فعالیتهای تبلیغاتی را از دیپلماسی واقعی منفک میسازد.
اعتراف لادن برومند رئیس کارگروه ایران در سازمان ملی اعانه برای دموکراسی -از سازمانهای زیرمجموعه وزارت خارجه آمریکا- از آنچه در جلسه ملاقات مکرون و مصی علینژاد گذشته مؤید این مهم است؛ برومند در مصاحبه با بی بی سی فارسی ناخواسته فاش کرد: «مکرون در این دیدار اعلام کرد که [ما] نه وظیفه داریم، نه اعتقاد داریم، و نه مایلیم که نظام سیاسی شما را تغییر دهیم.»
مسلم است که در این اذعان صریح تبعات پاسخ پشیمانکننده جمهوری اسلامی به هر مداخله آشکار خارجی درخصوص جهتدهی به اغتشاشات و اقدام علیه نظام اسلامی لحاظ شده است، لیکن این اظهارات همچنان حکایت از آن دارد که مقامات اروپایی علیرغم حمایت صریح و قلبی از اغتشاشات و حتی بعضاً اظهارات مداخلهجویانه، عمیقاً به استحکام و ثبات نظام باور داشته و خوب میدانند نظام اسلامی بیدی نیست که به گرد و خاک برخاسته از ترکتازی چند سلبریتی معلومالحال بلرزد و خللی در بنیانهای مستحکم آن وارد آید.
بنابراین عاقلتر از آن هستند که مرتکب خطای راهبردی سرمایهگذاری جدی بر حرکت سخیفی شوند که به میدانداری چند سلبریتی معلومالحال در جریان است و با بیاعتنایی معناداری از جانب قاطبه ملت مواجه شده است.
اظهارات اخیر رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در خصوص باز بودن مسیر گفتگو و اینکه واشنگتن همچنان به مذاکره و دیپلماسی با ایران ادامه میدهد نیز گواه دیگری است بر واقع گرایی غرب و اینکه آنها علی رغم مواجهه تبلیغاتی با اغتشاشات همچنان گریزی از مذاکره و پذیرفتن واقعیت حضور قدرتمند جمهوری اسلامی در مناسبات نظام بین الملل ندارند.
آشنایی با افسران جنگ آب
سعید مدنی سال ۱۳۹۰ و برای بار دوم در هنگام خروج غیر قانونی از کشور بازداشتشد؛ نکته عجیب آنکه در دوران حضور مدنی در زندان یک کتاب قابل تاملی به نام او نوشتهشده است! این کتاب با عنوان «مظاهرات سلمیه» با برداشتی از برخی آشوبهای گروهکهای تجزیهطلب در خوزستان به نگارش درآمده و تحرکات گروهکهای تروریستی چون احوازیه را خیزش اجتماعی خوانده است.
در این کتاب ادعاشده است که با استفاده از آمار و ارقام روش کمی-کیفی، یک واکاوی علمی و تحلیلی درباره تنشهای اجتماعی بحران آب در خوزستان در تابستان سال ۱۴۰۰ انجام شده است. این کتاب برخلاف سایر مکتوبات سعید مدنی مستقیماً به سراغ شبکهسازی اجتماعی نرفته و از ذیل عناوینی چون حکمرانی مطلوب به آن نگریسته است؛ کتاب اشارهشده یک رفرنس نافرمانی مدنی است که از زاویه تغییرات آب و هوایی و تغییر اقلیم به حکمرانی میپردازد.
پروژه جنگ آب یکی از مهمترین خطوط جنگ راهبردی- هیبریدی سرویسهای اطلاعاتی آمریکایی و صهیونیستی در سالهای اخیر بوده است. جنگ آب روایتی از ایجاد آشوبهای قومی و منطقهای در خود دارد، یکی از مأموریتهای مهم سازمان محیطزیست در دولت روحانی دمیدن بر آتش جنگ آب در داخل کشور بود؛ در آن سالها خط نفوذی با بهره بردن از افرادی چون کاوه مدنی، سعید مدنی، کاووس سید امامی و اعضای باشگاه جاسوسی میراث پارسیان برخی نارساییهای محیط زیستی را به اپیدمی تبدیل کرده و علاوه بر انتقال اطلاعات دستاول از مراکز نظامی پروژه جنگ آب را نیز پیش میبردند.
هدایت شبکهسازی اغتشاشات از درون زندان اوین! / خط ارتباطی آشوب با آمریکاییها چگونه قطع شد؟
سعید مدنی و متخصصان نافرمانی مدنی!
اردیبهشتماه امسال همزمان با سفر دو جاسوس فرانسوی به تهران، سعید مدنی با رصد اطلاعاتی بازداشت شد، این تئورسین شبکهسازی مدنی پیش از اجرایی کردن طرح خود با آمریکاییها دستگیر شده است. اگرچه سعید مدنی در جریان این اغتشاشات در زندان به سر مییرد اما رد پای طراحی عملیات به بخشی از نظریات نافرمانی مدنی میرسد.
تمرکز سرویسهای اطلاعاتی غربی برای بالا آوردن شبکه آشوب تحت عنوان پروژه «جنبش بدون سر» و تاکید روی لیدرسازی خیابانی از جمله نشانههای روشن بر این ادعاست. خروج قهری از حاکمیت، بالا بردن سطح خشونت میدانی و جهش دادن نارضایتی عمومی ازجمله راهبردهایی است که در کارگاههای براندازی به لیدرهای اغتشاشات آموزش داده شده است. فعالسازی ظرفیت اجتماعی، جنسیتی و صنفی ازجمله پیشنهادها سعید مدنی در جزوات سیزدهگانه او به سمت نافرمانی مدنی بوده است.
این روزها مدرسان آشوبهای خیابانی بعد از ۱۰۰ روز تلاش نافرجام، شبکه مادر را به خارج از کشور انتقال داده و بخش محدودی از آن همچنان در داخل پنهان است. تقی رحمانی همکار فراری سعید مدنی اخیراً گفته است که برای احیای پروژه آشوب باید خط امنیتی را شکست، اشاره او به افزایش مؤلفههای خشونت در خیابان است، نافرمانی مدنی ترجمهای سانتیمانتال و رمانتیک از همان سوریهای کردن ایران است!
مارک گرکت یکی از کارشناسان سازمان سیا اخیرا گفته است که اغتشاشات در ایران در حال جوشیدن آرام است، این افسر اطلاعاتی آمریکایی یکی از موفقیتهای آشوبهای فعلی را نداشتن رهبر میداند. او معتقد است این ویژگی از نقاط قوت این اغتشاشات آن است که فاقد رهبر جنبش بوده گرکت گفته است، که ویژگی دیگر این اعتراضات را کاریزمای جمعی آن میداند. به این شکل که کاریزما بین همه اغتشاشگران پخش شده است. گرکت گفته است که رژیم صهیونیستی باید از بزرگترین فرصت فراهم شده از زمان پیروزی انقلاب اسلامی برای تغییر رژیم در ایران استفاده کند؛ رژیم موقت صهیونیستی باید با شدت عمل اقدام کند و از قدرت خودش برای تضعیف شدید ایران و بازدارندگی قهری آن استفاده کند تا اگر خوش شانس باشد این رژیم سرنگون شود.
این جمله از سوی افسر آمریکایی مقصد نهایی اغتشاشات با تکیه بر نافرمانیهای اجتماعی را به خوبی نشان میدهد، البته برای زدن سر این مار هفتخط اما خوش خطوخال باید هم هوشمند بود و هم صبور؛ اگرچه خط ارتباطی با آمریکاییها پس از برخورد قانونی با تئورسینهای آشوب قطعشده است اما دفتر هدایت اغتشاشات در دیماه هنوز باز است!
تئوری سازی برای براندازی در دو گام
سعید مدنی علاوه بر برگزاری ورکشاپهای براندازی نرم؛ چند کتاب قابلتوجه را نیز ترجمه و تفسیر کرده است؛ ازجمله آنها کتاب «جنبشهای اجتماعی در ایران» و «جنبشهای اجتماعی و دموکراتیزاسیون» است! این دو کتاب ترجمهای عاریتی از دو استاد ارشد براندازی نرم جف گودوین و جیمز جاسپر است.
جیمز جاسپر تئورسین نظریه هنر اعتراض در خیابان است؛ او درباره کیفیت آشوب سازی با مدل سوریهای شدن نوشته است:
جنبشهای اعتراضی در لبهٔ درک یک جامعه از خود و محیط اطرافش کار میکنند. آنها نیز مانند هنرمندان تصورات ناتمام و نوزاد را میگیرند و گوشت را روی آنها میپردازند تا آنها را تدوین و توضیح داده و مورد بحث قرار دهند. بدون آنها، ما تنها اختراعات شرکتها و سازمانهای دولتی، محصولات و فناوریهای ایجادشده برای افزایش کارایی یا سودآوری را خواهیم داشت. کار خلاقانه انقلابیون مصری، سوری و تونسی رویارویی بیشتری نسبت به انواع نامرئی، مجاز، غیرمجاز و حتی خرابکارانهٔ خلاقیتی دارد که مایر در کف کارخانهٔ مانائوس شناسایی میکند.
جاسپر در تبیین این موضوع گفته است:
مظاهر نیروی کار خلاق در قیامهای عربی انعطافپذیر، اصلاحطلب یا صرفاً براندازانه نیست. آنها که در آن شرایط تهدیدکنندهٔ زندگی و خطرناک به وجود میآیند، نشان دهندهٔ رد گرایی رادیکالی از تأثیرات و آرزوهای انسانی هستند. بهجای تلاش برای پیدا کردن راههایی برای زنده ماندن و یا رشد در کارخانه، انقلابیون به دنبال سوزاندن کارخانه، تمیز کردن آوار و ساخت یک ساختمان جدید و کاملاً متفاوت هستند، این اولین و مهمترین تفاوت بین نیروی کار خلاق صنعتی و انقلابی است.
سال ۸۸ و پس از اعلام رمز آشوب توسط ستاد انتخاباتی موسوی سعید مدنی ازجمله مهمترین بازیگران و طراحان شبکه آشوب در خیابان بود؛ مدنی در آن سالها کتاب «روانشناسی و تغییرات اجتماعی» را ترجمه کرد؛ این کتاب را استوارت پیزر و جفری تراورز را نوشته بودند.
سعید مدنی در تشریح این کتاب در یک سخنرانی گفته است:
آن نیروی اجتماعی که پروژه تغییر را در دستور کار قرار میدهد، آیا خودش استعدادهای لازم برای اجرای این پروژه را دارد یا نه؟ واقعیت این است که اگر بخواهیم یک گزاره کلی یا یک تجربه موردی را بهکل جامعه تعمیم بدهیم، چنین گزارهای چندان جمعبندی دقیقی به دست نمیدهد؛ مانند اینکه مردم ایران استعداد کار جمعی ندارند، یا اینکه مردم ایران خیلی گرایشات فردگرایانه دارند، یا بسیاری احکام یا گزارههای عمومی دیگری شبیه اینها. به نظر من، جدا از سیر تاریخی متفاوتی که جامعه ایران در مقایسه با جوامع دیگر طی کرده – که طبیعتاً در خلقیات و روحیاتش تأثیر گذاشته و در قالب نظریههای مختلف اقتصاد سیاسی مطرحشده – در این صدساله اخیر نشان دادهشده که استعدادهای زیادی برای کار جمعی و روابط گروهی و جمعی وجود داشته، اما باز مثل بسیاری جوامع دیگر ما هم تجربیات موفق و هم تجربیات ناموفق گوناگونی داشتهایم.
مدنی در جریان فتنه آمریکایی- صهیونیستی در سال ۸۸ در راهاندازی یک سازوکار غیرقانونی با عنوان «کمیته پیگیری بازداشتهای خودسرانه» نقش اساسی داشت و مدتی نیز دبیر جلسات آن بود؛ این مجموعه متصل به شیرین عبادی بوده و گزارشهای ساختگی از وضعیت زندانها را به نهادهای تحریمی در خارج از کشور انتقال میداد، این کمیته در جریان اغتشاشات اخیر نیز بازیگر ویژهای بوده و با ارسال گزارشهای ساختگی از وضعیت حقوق بشر در داخل کشور زمینه تحریمهای جدید علیه مردم ایران با عنوان کمیته حقیقتیابی فراهم آورده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دلار در تلگرام ۴۱ هزار تومان، در میدان فردوسی ۳۷ هزار تومان! ما با یک جنگ ترکیبی پر فشار روبرو هستیم
🔹در شرایطی که کانالهای تلگرامی قیمت دلار را ۴۱ هزار تومان اعلام میکنند، خبرنگار ایسنا ویدئویی را از میدان فردوسی تهران - یکی از بازارهای ارز - گرفته است که نشان میدهد قیمت خرید و فروش واقعی صرافیها بیش از چهار هزار تومان ارزانتر است!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
آشنایی با مدرسان جنگ شبکهای در شهر!
در سال ۸۴ شبکهسازی انتخاباتی نیاز به یک دستورالعملهای ویژه داشت زیرا پیش از آنکه وزیر علوم دولت اصلاحات اعلام نامزدی کند؛ بسیاری از گروهها و طیفهای اصلاحطلب با نوشتن بیانیه انتخابات را تحریم کرده و بازگشت دوباره به صحنه برای آنها دشوار بود؛ ازاینرو برخی کادرها و اعضای تئوریک در میان چپهای ستادی مأموریت یافتند که تحت هدایت گروهک ملی- مذهبی شهر به شهر میان اعضای ستادی و شاخههای دانشجویی رفته تا فضای جدید سیاسی را تشریح و آرایش جدید را تحلیل کنند.
ازجمله این افراد تقی رحمانی، سعید مدنی، رضا علیجانی، مرتضی کاظمیان؛ مسعود پدرام و علیرضا رجایی بودند که با حضور در محافل مختلف سعی داشتند شبکه درهمشکسته شده اجتماعی انتخاباتی اصلاحطلبان را دوباره بازیابی کنند. جالبتوجه آنکه بعدها برخی از این مدرسان آشوب سر از شبکههای تروریستی در خارج از کشور درآورند!
سعید مدنی قهفرخی ازجمله همین افراد بود که با برند پژوهشگر اجتماعی شناخته میشد؛ مدنی از اعضای شاخص و کادر رهبری گروهک ملی- مذهبی بود که در جریان ضربه سازمان اطلاعات سپاه به شبکه جاسوسی این تشکیلات به زندان نیز افتاده بود؛ او پس از پایان محکومیت با تغییر در پوشش سیاسی، چند جزوه براندازی تحت عنوان پژوهش اجتماعی ترجمه کرده و خود را به عنوان متخصص مسائل اجتماعی در روزنامههای زنجیرهای جا انداخته بود، ازجمله آنها کتاب «جامعهشناسی روسپیگری» بود که در آن با آمارسازیهای کاذب انقلاب جنسی در ایران داده نمایی شده بود.
هدایت شبکهسازی اغتشاشات از درون زندان اوین! / خط ارتباطی آشوب با آمریکاییها چگونه قطع شد؟
سعید مدنی پس از بازگشت از دوران محکومیت به تبعید
سعید مدنی در آستانه انتخابات سال ۸۴ پای ثابت سخنرانی در محافل دانشجویی بود؛ این چهره مرموز سیاسی در جریان سخنرانی در دانشگاه زاهدان در پاسخ به دانشجویی که خواهان تحریم و خروج از حاکمیت از سوی اصلاحطلبان بدون هیچ قید و شرطی شده بود میگوید:
من از همه شما برای انقلاب سیاسی در ایران آمادهتر هستم؛ اما هنوز جامعه آماده عبور از جمهوری اسلامی بهسوی یک حکومت سکولاریستی نیست، ازاینرو میتوانیم روی فردی چون مصطفی معین کارکرده و بارأی دادن او را رئیسجمهور کنیم، این فرد در دوران تصدی وزارت علوم نشان داده است که اهل نافرمانی مدنی است!
مدنی در ادامه دورنمایی از فضای پیروزی دوباره در انتخابات داده و میگوید:
واقعیت آن است که با تحریم انتخابات فضا را برای پیروزی رقبا آماده خواهیم کرد؛ اگر معین رئیسجمهور شود ما بهزودی در خیابان آدمها (نیروهای شبکهای) خود را یافته و آن را تسخیر میکنیم، از آن روزبه بعد دیگر مهم نیست چه کسی رئیسجمهور باشد. در حال حاضر برخی اصلاحطلبان از زببا کلام تا جلایی پور (حمیدرضا) خیابان را منع میکنند. روشنفکران دیگری هم در عمل سکوت کردهاند. احزاب مطرح هم در عمل چیزی برای ارائه ندارند. در عمل آچمز شدهاند. حتی نهضت آزادی از اصلاحات جامعهمحور میگوید اما خیابان را ضروری نمیداند. خیابان رمز پیروزی ما در است.
آنچه سعید مدنی از آنان با عنوان پیدا کردن نیرو در خیابان نام میبرد بعدها بانام «خیزش جنبشهای بدون سر» از آن یاد شد. تقی رحمانی از تئوریسینهای شبکهسازی خیابانی برای براندازی با طرح یک پرسش دراینباره نوشته است:
با خیابان چه باید کرد؟ تا مانند خرداد ۴۲ وارد مرحله ناشناخته جدیدی نشویم که عواقب آن را در بهمن ۵۷ دیدیم که نامیمون بود. بیگمان راهبرد کلانی که نیروها را به خط کند در دسترس نیست. سپهر سازی های راهبردی هنوز به جایی نرسیده است که راهبرد عملی بزرگ خلق کند؛ اما مردم منتظر نمیمانند شکمگرسنه تئوری سازی سرش نمیشود. انکار روشنفکر هم مشکل را حل نمیکند. خیابان خود نشان داده است که شورش اعتراض و مطالبه در جریان است. جامعه ما به ساماندهی جامعه در خودش نیز دارد این یعنی نهادهای مدنی که لیدرهایی متکی به صنف و نهاد خود خواهند داشت که میتواند هر رهبری یا رهبران را کنترل یا جهت دهند و رابطه نامیمون یکطرفه رهبری با مردم تعاملی کنند. تاریخ ما سرشار از این رابطه سامان بربادده یکطرفه است.
باوجود تلاش سنگین چپها برای تئوری سازی براندازی ذیل انتخابات؛ اصلاحطلبان با عدم رغبت عمومی روبرو شده و شکست سختی از رقیب خوردند، اما این باخت انتخاباتی به معنای عبور آنها از طرح قابلتوجه شبکهسازی جنبشی نبود! سعید مدنی ازجمله افرادی بود که پس شمارش آراء سعی کرد انسجام شبکه اغتشاشات را حفظش کند. برگزاری کارگاههایی با موضوعاتی چون اسیدپاشی، ایدز، فروریختن ساختمان پلاسکو، مدیریت بدن و کرونا ازجمله محملها برای حفظ این محافل براندازی بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 سکانس بعداز " توکوچه رقصیدن"
🍃🌹🍃
❌ داعش از افتخارات خود فیلم گرفته که درس عبرتی برای مخالفانش شود...‼️
🔺کافیه نیروهای امنیتی مومن، مقتدر، فداکار و مظلوم فقط یه چرت بزنن، داعش رو در آستانهی درهای خانههایمان می بینیم.
✅وضعیت خوبه نگران نباشید
💰افزایش کاذب قیمت دلار با وجودی که تقاضای رسمی خرید دلار در سامانه #نیما بسیار کمتر از عرضه است، نشان می دهد توطئه ای در کار است
📍چرا می گم وضع خوبه ❓
👇🏿👇🏿
📍یارانه ۴۵ تومانی شده ۳۰۰ تومان
📍کمبود داروهای💊 انتی بیوتیک مرتفع شد
📍پانسمان💊💉 ببماران پروانه ای به فور تامین شده و به نیازمندان رایگان تحویل میشود
📍واکسن کرونا💉 بیش از ۵۰ میلیون دز موجود است
📍امار مبتلایان و فوتی های کرونا تفریبا صفر است در صورتی که اروپا و امریکا در وضعیت خطر است
📍قیمت بنزین⛽ و انرژی گران نشده و وضعیت تولید و عرصه مناسب است
📍انبار سیلوهای🥖🥐 گندم 🌾پر و قیمت نان ارزان و ثابت است
📍قیمت مرغ ارزان🐔🐓 و کمتر از قیمت مصوب است و شاهد بودیم که مرغداران از مردم بخاطر ذخیره سازی تشکر کردند
📍فروشگاه ها پر است از روغن، کره، سیر و شکر، ماکارانی و...
📍دولت رئیسی پای کار است و با قدرت مشغول کار است
و ذکر چند نکته
👇🏿👇🏿👇🏿
۱-دشمنان عصبانی هستند که نتوانستند جنگ ترکیبی اول مهر #مهسا_امینی را به نتیجه برسانند
۲-ستون پنجم دشمن که #غربگراها #اصلاح طلبان #سلبریتی ها و.. پیاده نظام دشمن در داخل هستند، بیکار نیستند و در صدد تحریک مردم به اغتشاش و اعتراض هستند.
💰قیمت دلار را بی جهت افزایش دادند که گرانی ایجاد کنند
✅قیمت ماشین را گران کردند با وجودی که بازار و خیابان ها مملو از ماشین است و دیگه شهرها و خیابان ها گنجایش ورود خودرو 🛻 🚛 🚗جدید را ندارد
همه و همه نشان از وجود یه💥 توطئه و فتنه ی جدید است
🧷هوشیار باشید بازی نخورید
وقتی مرغ فرانسه غاز است!
▪️استاندارد دوگانه در پوشش اغتشاشات در رسانههای فارسیزبان
🔹با خاموش شدن اغتشاشات در ایران، روز شنبه فرانسه صحنه تظاهراتهایی بود که به خشونت کشیده شد.
🔹این اعتراضات بعد از حمله مرگبار روز جمعه به یک مرکز فرهنگی کردها توسط یک نژادپرست صورت گرفت که سه نفر کشته شدند
🔹اما نکته جالب توجه تفاوت پوشش اخبار این اعتراضات در فرانسه و ایران است. BBC با برجسته کردن خشونت معترضان ، برخورد پلیس را کاملا عادی نشان میدهد اما در سه ماه گذشته با فاکتور گرفتن خشونتها و اغتشاشات، برخورد پلیس را سرکوب جلوه داد و خشونتها را در حد اعتراض مدنی جلوه پایین آورد.
🔹از همه جالبتر واکنش کارشناس شبکه سعودی اینترنشنال بود که برخورد با معترضان خشمگین از سوی پلیس را در فرانسه قانونی اما در ایران غیرقانونی میداند!
پی نوشت از اخبار داغ سلبریتی ها✍👇
باز بگید اون طرفیا بی بی سی چیا خیلی بفکرمون هستند هر چی خبر راسته برامون انعکاس میدن
تا کی قراره این افکار غلط که رسانه های دشمن خیلی بفکرمون هستند تو ذهنتون باشه؟
وجدان خودتونو قاضی کنید بپرسید چی میشه این شبکه های لجن صبح تا شب فقطططط نشستن از هر خبر ایران سه ماه خبر منتشر کنن اما اعتراضات بقییه کشورها رو خیلی عادی و ریلکس جلوه بدن؟
والله ما که خدا قبول کنه طرف جبهه خودی هستیم دو روز تو اون شبکه ها پرسه میزنیم میگیم وای کشورو بردن تموم شدیم سقوط کردیم بس که دارن اخبارو چند برابر واقعیت نشون میدن وای به حال اون مخاطبین ضدانقلابشون
کانال رهبر❤️👇😍👇
@khamenei_ir
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅❅📀🖥📀❅┅┅
@BaSELEBRTY
🔻چرا امنیت روانی ایرانیان باید بازیچه این هرزنامه ها باشد؟
🔸هرزنامه اعتماد با درج مطلبی با عنوان «حذف ایران» صحبت های ماکرون درباره ایران را کاملا برعکس ترجمه کرده و نوشته:
🔹متقاعد شده ام نمیتوانیم برای مشکلات منطقه راه حلی پیدا کنیم جز با کاهش نفوذ ایران!
🔸در صورتی که جمله ماکرون دقیقا این بوده که: «متقاعد شده ام با توجه به قدرت منطقه ای ایران، مشکلات ایران تنها در چارچوبی که ایران بخشی از گفتگوها باشد حلمی شود.»
🔹هرزنامه های اصلاح طلب با تغییر جملات اربابان خود، حتی از آنها هم پیشی می گیرند و آمال و آرزوهایشان را در دهان غربی ها می گذارند. اینها به دنبال نابودی ایران، سلاح های ایران و هرچیز قدرتمند مربوط به ایران هستند. فرق اینها با مسیح علینژاد چیست که این چنین از دیدار ماکرون با عبداللهیان به خشم آمده بود؟
🔸داستان چیست که این سخنگویان ناتو باید در تهران پایگاه داشته باشند و با رانت کاغذ دولتی علیه منافع ملی روزنامه بزنند و اذهان ایرانیان را نابود کنند؟ فرق این ها با صدای لندن و مزدور نشنال چیست؟
#این_اسمش_آزادی_بیان_نیست
#در_سخنگوهای_ناتو_در_ایران_را_تخته_کنید
مکتوبات
📡@news_fath
ساده شدهاش اینه؛
هر دروغ و جفنگی رو میخوایم بگیم، سند و مدرک هم ارائه ندیم، کسی هم کاریمون نداشته باشه!!
فرق شما با #اینترنشنال چیه اون وقت؟!
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الان روزگاریه که سکوت کردن کمک به جبهه یزید هست
حق رو بگید و تماشاچی نباشید
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فوقالعاده. 😭
#صلیاللهعلیکِیافاطمةالزهرا
🔰به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) کلیپی بسیار زیبا و جانسوز از مظلومیت مادران شهدا به لهجه بختیاری(بازیرنویس) تدوین شده، ان شاالله مورد توجه عزیزان قرار بگیره، برای ما هم دعا کنید.
#شادیارواحطیبهشهدا،ترکگناه
#نشرحداکثری
خواننده: مرتضی باب
تدوین: مرتضی داودی(مدیرکانالمعرفت)
🔸🌷🔸کانالمعرفت(معنویتوبصیرت)
eitaa.com/marefatdiny
فاتح 110:
📍رییسی داره چیکار میکنه؟!
🟡سوالی که توی ذهن همهی ما در حال تکرار شدنه. بعضی ها هم بر این باور هستند که رییسی هم مثل روحانیه، که بدتر هم!
🟣ولی من فقط میخوام به یک مورد از اقداماتی که در حال انجام هست اشاره کنم.
موردی که پیش تر آقای #محمد_ندیمی توی دوتا از ویدیو های خودش بهش اشاره کرد.
حرکتی بسیار هوشمندانه که شاید به ذهن کمتر کسی میرسید!
🟢مشکل اصلی ما در ایران در یک کلام، اقتصاد خرابه. نمیخوام لفظ فلج رو براش به کار ببرم. شاید از نظر بعضی دوستان، فلج و فروپاشیده کلمههای مناسب تری باشن.
اما اگه از فضای احساسات دور بشیم و عاقلانه تر به قضیه نگاه کنیم، نه...فلج نیست.
فروپاشی هم نشده!
▫️اگر قانع نشدید، شاید بهتر باشه در مورد لفظ فروپاشی اقتصادی کمی تحقیق کنید.
▪️بگذریم...
🔴بنا ندارم در مورد علل خرابی اقتصاد توضیح زیادی بدم چون قبلا خیلی توضیح دادیم.
اما صرفا میخوام اشاره ای داشته باشم تا بتونم این اقدام بسیار خوب رو بهتون توضیح بدم.
🟠بانک و تحریم دو علل خرابی اقتصاد هستن!
(اره میدونیم مسئول بی کفایت و اختلاس و اینا هم هست.
ولی این چند خط رو بخونید و با اونا کاری نداشته باشید.)
🔻نکته اول:
نفت ما تحریمه، ولی محصولات نفتی ما نه...
ینی ما باید با بدبختی نفت رو بفروشیم و پولشو با صد تا ترفند بگیریم، ولی محصولات پتروپالایشگاهی رو مثل آب خوردن میتونیم بفروشیم. چون اصلا گیر نمیاد که کسی بخواد تحریم کنه... محصولت رو روی هوا میبرن!
🔺نکته دوم:
از اصلی ترین (شاید اصلی ترین) دلیل تورم موجود در ایران، چاپ پول بدون پشتوانهست!
میبینی دلار میره بالا میگی ای بابا رییسی هم هیچ کاری نکرد!
کسی نمیتونه یه فرغون بیاره و با ملات و ساخت یک سد، جلوی سیل نقدینگی رو بگیره!
جایی وحشتناک تر میشه که میبینی این حجم از پول، مرتب در حال افزایشه!
منظور این نیست که بانک مرکزی هر روز رگباری داره پول چاپ میکنه...نه!
سود سپرده های بانکی از کجا باید بیاد؟!
قانونا از سرمایه گذاری بانک ها در تولید. ولی وقتی بانک ها وارد خرید املاک میشن، فقط تورم رو بیشتر میکنن و تولید میخوابه.
سپرده ها هم هر روز باید بهشون سود تعلق بگیره و هی بیشتر بشن.
ینی شما اگه ده میلیون پول سپرده داری پیش بانک، با نرخ سود مثلا ۲۰ درصد سالیانه، بعد از یک سال قراره پولت بشه ۱۲ میلیون، درسته؟
خب این دو میلیون سود پول شما از کجا باید بیاد؟
باید از سود سرمایه گذاری بانک توی کارخونه ها بیاد، ولی سرمایه گذاری صورت نگرفته...
🔶بگذریم... زیادی وارد جزییات شدم!
❗️آقای رییسی چیکار کرد؟!
🟡 گفت آقا ما پتروپالایشگاه های بسیار بزرگ میزنیم، هم سودش چندین برابر خام فروشی نفته، هم تحریم نیست.
❗️خب حالا از کجا قراره پول بیاره، اینجاش قشنگه!
🟢میگه هر ماه فرضا ده تا بانک، هر کدوم ده میلیون دلار میذارن وسط، و بصورت مشترک، پول ساخت پتروپالایشگاه رو تامین میکنن!
چون یک بانک به تنهایی از عهده این مخارج برنمیاد.
🟣نکته اینجاست که دیگه پول توی بانک نمیمونه... میفته توی خط تولید و سود دهی واقعی!
👈اینجوری جلوی نقدینگی و تحریم و خام فروشی نفت و تورم رو یکجا باهم میگیرن!
البته قطعا به این سادگی قابل انجام نیست و تلاش زیادی رو مطلبه.
چوب لای چرخ گذاشتن نفوذی ها رو هم باید در نظر گرفت که همیشه کار رو مشکل میکنه!
متاسفانه ما در رسانه ضعیف هستیم و این اقدامات رو کسی به مردم توضیح نداده. مردم اگر در جریان کار و اقدامات قرار بگیرن، تحمل بیشتری خواهند داشت.
امیدوار بودیم طبق وعده های انتخاباتی، شاهد برنامه های تلویزیونی بیشتری از رییس جمهور باشیم...
خلاصه الان سختی داریم ولی امید ما اول به خداست، دوم به رهبری و سوم به اقدامات مفیدی که منتظریم ثمره اونها به بار بشینه
کم کاری در جهاد تبیین و روشنگری
یکی از درس های مهم فتنه اخیر اینه که جبهه انقلابیون باید به این نتیجه برسند که در جهاد تبیین کم کاری کردند.
ببینید وقتی خداوند به یه گروهی انقدر فهم و درک و زمینه میده که به اسلام و انقلاب علاقمند بشن حتما از اونها انتظارات بیشتری هم داره
بله خدا ممکنه هیچ وقت از یه آدمی که اصلا مذهبی نیست انتظار نداشته باشه که بیاد یه جامعه رو هدایت کنه ولی از کسانی که داعیه ولایتمداری دارن حتما این انتظار رو داره.
و ما باید قبول کنیم که کم کاری کردیم. همه سازمان های دینی که بودجه دولتی میگیرن و همه موسسات و مراکزی که دولتی نیستند.
هم حوزه های علمیه کم کاری کردند هم بسیج و سپاه و دانشگاه ها و مدارس و هیات ها و .... حتی عموم مردم مذهبی و انقلابی کم کاری کردند
هر کسی به سهم خودش در جهاد تبیین کم کاری کرده که جامعه ما تا این حد آسیب پذیر شده.
پس قدم اول برای اصلاح وضعیت موجود اینه که صادقانه بپذیریم کم کاری کردیم
همینکه آدم بپذیره کم کاری کرده بعد به فکر اصلاح میفته.
در جهاد تبیینی که رهبر انقلاب پارسال ده ها بار تکرار کردند همه نهادهای تبلیغی فرهنگی و نهادهای مسول کم کاری کردند.
جهاد تبیین یعنی چی؟
یعنی بر هر کسی در هر جایی واجب هست که هرچقدر میتونه شرایط کشور رو بفهمه و برای دیگرانی که نمیدونن توضیح بده.
یعنی اگه کسی به اندازه یک خط بتونه یه چیزی از دین و سیاست بفهمه و به دیگری منتقل نکنه گناه کرده. خلاف امر ولایت عمل کرده.
حالا دیگه هر کسی ببینه که چقدر در امر جهاد تبیین کوتاهی کرده.
بنابراین اولین کاری که ماها باید انجام بدیم اینه که بریم پای درس اساتید بزرگ و خودمون رو در امر دین و سیاست قوی کنیم. خوب آموزش ببینیم و به دیگران درحدتوان آموزش بدیم
همه مردم در کشور ما باید یا در حال آموزش دادن باشند یا آموزش دیدن. همه باید مشغول جهاد تبیین باشند.
اگرمیبینم بعضی از جوانهای جامعه فریب خدعه های دشمنان میشن وهمصدا با ضدانقلاب داخلی وخارجی سیاهی لشکر دشمنان میشوند علت را در کم کاری و بی مسولیتی خود و نهادهای مسول بدانیم.
اگه همه مادر تبیین نظرات اسلام و ولایت در خدمت اهداف انقلاب باشیم دیگه فتنه ای در کشورمون رخ نخواهد داد. ان شاالله..
جهاد تبیین و روشنگری
https://eitaa.com/joinchat/151650490Cd827f80f79
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
وصیتنامه حضرت زهرا (سلام الله علیها)
بسم الله الرحمن الرحیم
▪️هذا ما اوصت به فاطمة بنت رسول الله اوصت و هی تشهد أن لا إله إلا الله و أن محمد(صلی الله علیه و آله) عبده و رسوله و ان الجنة حق و النار حق و ان الساعة آتیة لاریب فیها و ان الله یبعث من فی القبور یا علی! انا فاطمة بنت محمد زوجنی الله منک لاکون لک فی الدنیا و الآخرة انت أولی بی من غیری حنطنی و غسلنی و کفنی باللیل و صل علی و ادفنی باللیل و لا تعلم احدا و استودعک الله و اقرء علی ولدی السلام الی یوم القیامة
📚(بحار الانوار، ج ۴۳، ص ۲۱۴).
▪️به نام خداوند بخشنده مهربان
این وصیت نامه فاطمه دخت رسول خداست، در حالی وصیت می کند که شهادت می دهد، خدایی جز خدای یگانه نیست و محمد(صلی الله علیه و آله) بنده و پیامبر اوست و بهشت حق است و آتش جهنم حق است و روز قیامت فرا خواهد رسید، شکی در آن نیست و خداوند مردگان را زنده وارد محشر می کند.
ای علی! من فاطمه دختر محمد(صلی الله علیه و آله) هستم، خدا مرا به ازدواج تو درآورد، تا در دنیا و آخرت برای تو باشم. تو از دیگران بر من سزاوارتری، حنوط و غسل و کفن کردن مرا در شب به انجام رسان و شب بر من نماز بگزار و شب مرا دفن کن و هیچ کسی را اطلاع نده! تو را به خدا می سپارم و بر فرزندانم تا روز قیامت سلام و درود می فرستم.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
🔻آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🖋 مهدی جمشیدی
🔹بسیار اندک بودند، امّا میخواستند «وانمود» کنند که فراوانند. میخواستند «گروهکهای مجازی» را به «لشکرهای خیابانی» تبدیل کنند. بااینحال، نتوانستند «مردم» را با خود همراه کنند. تصوّر میکردند که «جامعۀ ایران»، چونان «انبار کاه»، فقط محتاج یک «جرقۀ کوچک» است تا شعلهور شود. نهفقط «جرقه»، بلکه «آتشها» برافروختند امّا جامعه نخروشید و با آنها همصدا و همداستان نشد. این اقلیّت محض و مطلق، نعرههای بلند سر دادند، امّا جامعه به راهی رفت و اینان به راهی دیگر. «اقلیّت مطلق» بودند و «اقلیّت مطلق» ماندند. هرچه که دستوپا زدند و هوچیگری و روایتسازی و بازیپردازی کردند، نشد که نشد. و چون ناکام ماندند، در پی جبران برآمدند؛ با «آتش» و «خون» و «دروغ» و «فریب» در خیاباهای فضای مجازی و خیابانهای ایران. و تلختر و سوزانندهتر از همه، روایتهای دروغین بود. و از این جمله، متهمساختن آیتالله خامنهای به «دیکتاتوری».
🔹آیتالله خامنهای چه کرده است که چنین اتهامی را بر او روا داشتند؟! او در هیچ انتخاباتی دخالت نکرده است و همچون یک شهروند عادی، «یک رأی» به صندوق انداخته و سپس نظارهگر کنشگریِ آزادانۀ مردم بوده است. او رأی مردم را «محترم» دانسته است و در منطق حکمرانی، «دخالت مستقیم و جدّی» داده است. او همواره به «مشارکت حداکثریِ مردم در انتخابات»، توصیه کرده است و نتیجه را فرع بر حضور دانسته است. حتّی آنگاه که «گزینههای زاویهدار با او» به قدرت رسیدهاند، منطق مردمسالاری را کنار ننهاده و انتخابات را «ابطال» نکرده است. او در برابر این گزینهها، «کارشکنی» و «سنگاندازی» نکرده و جهتگیریهای شخصیاش را مبنای تعاملاتش قرار نداده است. همۀ تعاملات او بر اساس «اخلاق» و در چهارچوب «قانون» بوده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🔹آیتالله خامنهای در وظایف قوا و نهادها دخالت نکرده و از مدیران و کارگزاران، «مترسک بیعمل» و «عروسکهای خیمهشببازی» نساخته است. او به جای «قانون»، به «خود» ارجاع نداده است و در دورۀ حاکمیّت، نظرش جایگزین قانون نشده است. او سلیقه و پسند خود را بر قانون ترجیح نداده است. هرچه که توانسته، کمتروکمتر مداخله کرده و حضور داشته است تا جریان امور، بهصورت طبیعی و در امتداد قانون پیش برود. او نه آشکارا و نه پنهانی، هیچ امری را از «مدار قانون»، خارج نکرده و «بدعت» نساخته است. حکومت ایران در چهارچوب قانون پیش میرود نه خواستههای شخص او. حضور و قدرت و عظمت او، کمترین سایهای بر سرِ قانون نیفکنده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🔹آیتالله خامنهای، بسیار بر «فرهنگ» و «سبک زندگی» اصرار میورزد، امّا در پی «تحمیل» و «تحکّم» نبوده است. با اینکه «حاکم» و «در قدرت» است، امّا به زبان «زور» و «اجبار» سخن نگفته و «امر» و «فرمان» صادر نکرده است، بلکه همچون یک «عالِم دینی»، دردها و نگرانیهای فرهنگیاش را شفاف و صمیمانه بازگفته و «استدلال» کرده است. آری، «استدلال»! او برای اصلاح سبک زندگی، «بخشنامههای فاشیستی» صادر نکرده و از «موضع بالا» به جامعه نگاه نکرده است. او همواره خود را «از جامعه» و «در کنار جامعه»، انگاشته است. او «از مردم» بوده است نه «بر مردم». او «تربیت» و «فهم» و «اخلاق» و «گفتگو» و «تبیین» و «گفتمانسازی» را کنار نزده و «تحکّم» و «تحمیل» و «زور» و «خشونت» و «تعدّی» و «جبر» را حاکم نکرده است. زبان او، «زبان استدلال» بوده است؛ همچون تمام گذشتۀ فکریاش. «آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی»، همان «حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن» است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🔹عدّهای از یک «اعتراض جزئی»، شعار ساختارشکنانۀ «مرگ بر دیکتاتور» ساختند و در خیابان، حرمت او را شکستند و حریمش را درنوردید، امّا او هیچ واکنشی نشان نداد. نهفقط توپ و تانک به خیابان نیاورد و چوبۀ دار برپا نکرد، بلکه گفت حساب «هیجانزدگانِ بازیخورده» را از «غرضورزانِ بازیساز» جدا کنید و همه را به یک چوب نرانید. او هیچ سخنی در دفاع از خود نگفت و زبان به انتقاد نگشود. او مرز میان «منتقد» و «معارض» را شعار «مرگ بر دیکتاتور» ندانست و خویش را محور و مبنای حقّ معرفی نکرد. آیا «دیکتاتور» اینگونه است؟!
🔹نه، او «دیکتاتور» نیست، او «مقتدرِ مظلوم» است. و مگر حاجقاسم سلیمانی در وصیّتنامهاش، آیتالله خامنهای را «مظلوم» نخواند؟! چه خوندلها که نخورده است در این سالها، و چه دردها و رنجها که پنهان نساخته است در عمق سینهاش... . از چشمانِ قلمم، اشک میچکد و از حنجرهاش، فریاد برمیآید.
#کمپین #فارس_من #برای_چادر_مادر
🔴 فقط ۱۰ امضا تا گزارش از مطالبه
🚫 مغازه و پاساژهای هنجار شکن را پلمپ کنید.
متاسفانه بعد از اغتشاشات اخیر فرهنگ بدحجابی بدون ترس از نقض قانون کشور تبدیل به بیحجابی شده است.
⛔️👈... و این رویه خطرناکی است؛ برای اپیدمی شدن سایر موارد نقض قانون.....👉⛔️
عده ای که البته تعدادشان زیاد نیست با سوء استفاده از عدم برخورد جدی از روی عناد و تعمد، جریح و پررو شده و در خودرو، مغازه، داروخانه، کافی شاپ، فروشگاه و پاساژها و ... بدون ترس علنا قانون کشور را نقض میکنند.
به پلیس میگیم و با چشم خود می بیند نقض قانون را؛ میگن به ما چه؟ خیلی بد و خطرناک است.
در صورت مماشات و سهلانگاری و بیتفاوتی مردم و مسئولین وضعیت فرهنگی جامعه بدتر و بدتر خواهد شد!
رهبری فرمودند تذکر لسانی و همگانی.
ولی متاسفانه خیلی ها از جمله خودیها و دغدغه مندان نظام و انقلابی از ترس فحش خوردن و گاهی نداشتن بصیرت کافی و ندانستن اثر این ناهنجاری اخلاقی در کل جامعه به مرور زمان، در این جهاد تبیین که واحب عینی است؛ شرکت نمیکنن.... دود آثار مخرب این نقض قانون و عدم تذکر لسانی ما؛ در آینده به چشم همه میرود.
یکی از مکانهایی که مکرر در آن کشف حجاب دیده میشود پاساژها و بانکها و کافی شاپ ها است! از این رو در فارس من کمپین پلمپ پاساژ های خاطی شکل گرفته است تا 👈 تعزیرات و شهرداری و اماکن 👉 تذکرات لازم را به کسبه ابلاغ کنند و در صورت نیاز اقدام به پلمپ مغازهداران خاطی کند.
بنظر شهرداری چیها و اماکن و تعزیرات هم منفعلند.
💢 امضا کمپین👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4115726467Caddfe10f72
.
📣آمریکا هم اعلام کرد:
فتنهی ایران تمام شد!!
👈و اما خوب است به برخی از فوایدی که خداوند به برکت مقاومت مردم ایران و برکت خون پاک شهدای امنیت به مردم ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی داد، اشاره کنیم:
🚷۱. منافقان رسوا شدند.
🚷۲.ایران به منافقین در کردستان عراق حمله کرد و ضمن نابودکردن دشمنان خطرناک ۴۰ ساله، ضربشصتی به آمریکا و اسرائیل نشان داد.
🚷۳.ترکیه و آذربایجان و اسرائیل، که جمع شده بودند قرارداد مرز ارمنستان را بنویسند، با حمله ایران به کردستان، حساب کار دستشان آمد و عقب نشستند.
🚷۴.در بحبوحه اغتشاشات، وقتی حواس همه دشمنان از اوضاع عراق غافل شد، بعد از خارج شدن نمایندگان حزب صدر از مجلس و جایگزینی نمایندگان نزدیک به مقاومت، مجلس عراق با مشورت مسولین ارشد ایران، رئیس جمهور و نخستوزیر عضو جبهه مقاومت انتخاب کردند.
🚫۵.شیطنتها و کوتاهیهای صدا و سیما، باعث شد برای همه، حتی دیر باوران، اثبات شود که در این سازمان، منافق نفوذ کرده است. لذا راه مطالبهگری هموار شد.
🚫۶.طبق گفتهی پدر و مادر بسیاری از شهدای امنیت، این شهدا در زمان حیاتشان، پیوسته آرزوی شهادت داشتند و این فتنه، سفرهای بود که باز شد و آنها به آرزوی خود رسیدند.
📌🔥۷.سیلیبریتیهای هنری و ورزشی، باطن کثیفشان را نشان دادند و باعث شد علاقه هواداران به آنها تعدیل شود و ملاکی برای علاقه به سیلیبریتی جماعت پیدا شود.
⛔️۸.دو قطبی حجاب و بیحجاب که یک اهرم فشاری بود که دشمن سالها آن را در آب نمک خوابانده بود، به امید روزی که بهترین بهرهبرداری را از آن بکند، از آب نمک درآمد و استفاده شد و تاریخ مصرفش تمام شد و مانند فشار حداکثری تحریم، شکست خورد و دشمن دیگر روی این پروژه، برای ضربه زدن به ایران، هزینه نخواهد کرد.
❌۹."یاس" و "ما نمیتوانیم"، بر منافقین داخلی و منافقین خارجی مستولی شد.
♨️۱۰.پیام رسانهای خارجی اینستاگرام و واتساپ و تلگرام فیلتر شدند.
🚫۱۱.فیلتر پیامرسانهای خارجی باعث شد مسئولین به فکر تقویت پیام رسانهای داخلی بیفتند.
🔥۱۲.نابودی اسرائیل نزدیکتر شد.
⚠️۱۳.مردم، مظلومیت نیروهای امنیتی و انتظامی و بسیج را دیدند و بر محبوبیت آنها افزوده شد.
📢🔴۱۴.برای همه دوستان خارجی و منطقهای و برای همه دشمنان اثبات شد که این انقلاب به یک درخت تناوری تبدیل شده است که شکست آن غیر ممکن میباشد و انشاءلله این نظام پرچم را به دست مبارک امام زمان(عجل) خواهد سپرد.
⭕️ در روبیکا چه خبر است؟ 😐
🔻مارادونا رو ول کنید حیفنون رو بگیرید.
حکایت امروز ماست، اینستاگرام رو نمیتونید نظارت و برخورد کنید؛ روبیکا را که می تونید کنترل کنید.
انگار یه انقلابی در انقلاب نیاز داریم.
تنگه ها و سنگرها را رها کردیم؛ رفتیم سراغ جمع آوری غنائم، و در این غفلت و خیانت آشکار البته تعمدی و دنیا طلبی برخی مسئولین منتخب مردم و اصلاح طلبان لیبرال غرب پرست، دشمن در کمین نشسته تنگه را دور زد و شد وضع امروز .....
#کمپین #فارس_من #برای_چادر_مادر
🔴 مطالبه همگانی:👇
👈 لطفا در هر مکان عمومی خدماتی حقیقی، حقوقی و دولتی، نقض قانون مشاهده کردید؛ عکس و فیلم بگیرید و با توضیح کامل مکان و زمان آن نشر دهید.👉
این حداقل کار جهاد است.
در راستای فرمان جهاد تبیین رهبری است.
به امید ادارات اماکن، تعزیرات، شهرداری، اداره مالیات، کلانتری، پلیس ۱۱۰ و ... که همگی میتوانند به نحوی در جلوگیری از هنجارشکنی و نقض قانون با ابزار و پتانسیل خود موثر باشند؛ ننشیدنید....
🚫 مغازه و پاساژهای هنجار شکن را پلمپ کنید.
متاسفانه بعد از اغتشاشات اخیر فرهنگ بدحجابی بدون ترس از نقض قانون کشور تبدیل به بیحجابی شده است.
⛔️👈... و این رویه خطرناکی است؛ برای اپیدمی شدن سایر موارد نقض قانون.....👉⛔️
عده ای که البته تعدادشان زیاد نیست با سوء استفاده از عدم برخورد جدی از روی عناد و تعمد، جریح و پررو شده و در خودرو، مغازه، داروخانه، کافی شاپ، فروشگاه و پاساژها و ... بدون ترس علنا قانون کشور را نقض میکنند.
به پلیس میگیم و با چشم خود می بیند نقض قانون را؛ میگن به ما چه؟ خیلی بد و خطرناک است.
در صورت مماشات و سهلانگاری و بیتفاوتی مردم و مسئولین وضعیت فرهنگی جامعه بدتر و بدتر خواهد شد!
رهبری فرمودند تذکر لسانی و همگانی.
ولی متاسفانه خیلی ها از جمله خودیها و دغدغه مندان نظام و انقلابی از ترس فحش خوردن و گاهی نداشتن بصیرت کافی و ندانستن اثر این ناهنجاری اخلاقی در کل جامعه به مرور زمان، در این جهاد تبیین که واحب عینی است؛ شرکت نمیکنن.... دود آثار مخرب این نقض قانون و عدم تذکر لسانی ما؛ در آینده به چشم همه میرود.
یکی از مکانهایی که مکرر در آن کشف حجاب دیده میشود پاساژها و بانکها و کافی شاپ ها است! از این رو در فارس من کمپین پلمپ پاساژ های خاطی شکل گرفته است تا 👈 تعزیرات و شهرداری و اماکن 👉 تذکرات لازم را به کسبه ابلاغ کنند و در صورت نیاز اقدام به پلمپ مغازهداران خاطی کند.
بنظر شهرداری چیها و اماکن و تعزیرات هم منفعلند.
💢 امضا کمپین👇👇 https://eitaa.com/joinchat/4115726467Caddfe10f72
⚫ ببخشید که دولت مانند برجام پروژه سرکاری ندارد
✔ آقا محسن هاشمی دوره میچرخد با رسانه های زنجیره ای مصاحبه و یادداشت علیه دولت؛
در آخرین قلم از دل نگرانی هایشان برای مردم، ایشان و رسانه های متبوع که متولد رانت هستند و کلا عادت ندارند چیزی دیر به نتیجه برسد، فرمودند که چرا دولت ۴ ساله، در ۱.۵ سالگی اش به شعار ها عمل نکرده؟
◼ اولا، خدا را شکر نرخ فعلی دلار برای هرکس بد بوده، برای آقایان شفای لسان است. این دلار البته از ۳ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان رسید، از دیوار و آجر و مصالح ساختمان صدا درآمد از حامیان آقای روحانی هیچ!
✖ دوما، نرخ دلار آشوب مانند نرخ دلار جهانگیری نیست که دستور بدهید و در رسانه هایتان ۴۲۰۰ تومان باقی بماند!
✔ سوما، با رسانه هایتان کمتر از آشوب (به لسان شماها، اعتراض!) حمایت کنید، کمتر دایه مهربان تر از مادر برای قاتلان شهدای حافظ امنیت باشید، کمتر جای شهید و جلاد را عوض کنید، کمتر چین را بستیزید و FATF خیالی را به عنوان راه نجات معرفی کنید، شاید نرخ دلار آشوب هم کمتر بالا برود و به این مردم کمتر جفا شود.
◼ چهارما، ببخشید که دولت مانند برجام شما پروژه سرکاری ندارد و هر روز یک سراب جدید معرفی نمیکند و مردم را از لوزان به ژنو و سپس به اینستکس و سوئیفت و .. پاسکاری نمیکند.
دولت فعلی دودوتا چهار تا ترین دولتی بوده که تابحال دیدید. وعده هم اگر داده، خودش در هر سخنرانی یادآوری میکند، خودش محاسبه گر بوده و کسی را سر خرمن نمیفرستد. نمیگوید آب خوردن تان با برجام حل میشود و پروژه های آبرسانی را لنگ نمیگذارند؛ به اختلاس صندوق فرهنگیان دستکاری و اشتباه نمیگوید و اتفاقا رتبه بندی معلمان را پس از ۱۳ سال جامه عمل میپوشاند؛ از همه مهمتر آنکه نه شما را بی شناسنامه میخواند و نه به جهنم حواله تان میدهد.
✖ پنجم آنکه، شما بشوید دولت سایه! اگر بلدید، اگر وزرای یکی در میان امنیتی سابقتان بلدند، اگر مدیران موفق معزولتان کارنامه قابل دفاعی دارند و اگر اساتید دانشگاه همسو با شما به جای کلی بافی، راه حل های پیشنهادی دارند، آن برنامه را در همین شرق و اعتماد و سازندگی و هم میهن و انتخاب و جماران و الباقی به اشتراک بگذارید و از جناح گرایی بپرهیزید که خیر دنیا و آخرت هر سیاستمداری در آن است.
✔ سخن آخر اینکه، مهمترین ایراد این دولت آن بود که حقیقتِ آوار به جا مانده را به جان خرید و شانه زیر بار داد؛ واقعیت آنست که باید بگوید اصلاح مسکن و اشتغال و دلاری که تحویل گرفته است، همت و غیرت و صدالبته صبر میخواهد و الا پای هر ترکمنچای و گلستانی را هر نابلدی به طرفه العینی میتواند امضا کند.
امام خامنهای:
دو تا فحش هم به خاطر خدا بخورید!❗️
🔹من همین امر به معروف و نهی از منکر زبانی را - ولو به شکل خیلی راحت و آرام و بدون هیچ خشونت و دعوایی - واقعاً یکی از معجزات اسلام میدانم.
🔹مثلاً يك نفر کار خلافی میکند، میگویند آقا شما این کار را نباید میکردی! این مطلب را بگو و برو.
🔹میگوید او بر میگردد دو تا فحش به من میدهد. خیلی خوب؛ حالا دو تا فحش هم به شما بدهد؛ برای خاطر امر خدا تحمّل کنید.
🔹اگر نفر دوم هم بگوید آقا شما باید این کار را نمی کردی؛ بدانید اگر دعوا هم بکند، دعوایش کمتر از آنی است که با نفر اوّل کرده است. نفر سوم و نفر دهم و نفر بیستم هم همین طور.
🔺بنابراین، اگر نهی از منکر باب شد و تا نفر بیستم رسید، شما خیال میکنید آن آدم دیگر آن کار را تکرار خواهد کرد؟
۱۳۷۷/۱۲/۴
💥 یزیدها و روضه خنثی
💠 بدون مقدمه، اگر روضه های زمان اهلبیت سیاسی نبود، دشمنان اهلبیت مانع آن نمی شدند حتی در ایران هم اگر روضه خنثی بود، رضاخان با آن مبارزه نمیکرد. آیت الله #بهجت میفرماید: مأموریت رضاخان پهلوی این بود که دستگاه روحانیت و روضهخوانی را تقریباً تعطیل کند.
🔹 لذا در آن زمان نزد آقا شیخ عبدالکریم حائری رحمهاللّه گفته شد: روضهخوانی امر مستحبی است، شما با جلوگیری رضاخان از آن مخالفت نکنید. ایشان در جواب فرمودند: بله، مستحب است، اما هزار واجب در آن است (رحمت واسعه، ص٢٧۴)
🔅 مقام معظم رهبری نیز می فرماید: اینکه آدم در یک مجلس روضه یا هیئت عزادارى مراقب باشد که مبادا وارد مباحث اسلام سیاسى بشود، این غلط است... فکر انقلاب، فکر اسلام، خطّ مبارکى که امام (ره) در این مملکت ترسیم کردند و باقى گذاشتند، اینها بایستى در مجموعهها و مانند اینها حضور داشته باشد.(۲۰ آبان ۱۳۹۲)
شهید آوینی:
ای شهید، ای آنکه بر کرانه ازلی و ابدی وجود برنشسته ای، دستی بر آر و ما قبرستان نشینان عادات سخیف را از این منجلاب بیرون کش
شهید آوینی:
پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند، اما حقیقت آن است که زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند.
🖌 #یادداشت
◾️فاطمیه بعد از غدیر
فاطمیه بعد از غدیر، سیاسی ترین رویداد تاریخ اسلام است اما اگر دقت کرده باشید برخی از سخنرانانِ خوش خط و خال و مداحانِ محافظه کار اصلا اشاره ای به ریشه ها، اسباب و علل وقوع حوادث بعد از پیامبر(ص) نمی کنند و تاریخ را در همان تاریخ نشان می دهند و هیچ گونه نتیجه گیری و درس عبرتی از تاریخ برای مخاطب بیان نمی کنند و یا اگر اشاره ای کنند انگار خیلی خیلی راحت امیرالمومنین(ع) حکومت را به دیگران واگذار کردند و عقب کشیدند،یعنی چون مردم عقب کشیدند و بصیرت نداشتند، مجوزی بر خانه نشینی امام و واگذاری حکومت به جائر است، درحالی که همه حوادثی که بعد از رحلت پیامبر(ص) اتفاق افتاد، خلاف این را ثابت می کند،امیرالمومنین(ع) به همراه تنها یارش حضرت صدیقه (س) تمام تلاش خود را برای گرفتن حق خود و مسلمین بکار بستند و اگر یاران لازم برای روشنگری بین مردم و گرفتن حق خلافت را داشتند، (بخاطر حفظ اسلام)سکوت و خانه نشینی را بر اعاده حق ترجیح نمی دادند.