🔴 شروع جنگ جهانی سوم!
🔹 "اظهارات کلیدی" سفیر چین در فرانسه!
❌ لطفا با تامل بیشتری مطالعه فرمایید🙏
🔸 سفیر چین در فرانسه؛"لو-شایه" طی هفته گذشته گفت:"کشورهایی که از اتحاد جماهیر شوروی جدا شده اند، کشورهای حققیقی نیستند! و هیچ جایگاه بین المللی ندارند چون؛ هیچ توافق بین المللی برای تحقق حاکمیت ملی آنان وجود ندارد!" مثل "ج.باکو"، وی اضافه کرده است؛"کریمه هم از نظر تاریخی بخشی از روسیه بوده که توسط "نیکیتا خروشچف" به اوکراین بخشیده شده است!" کریمه را خروشچف زمانی به اوکراین بخشیده که خود، حاکم کل شوروی بوده و خود اوکراین هم بخشی از جماهیر شوروی بوده است در واقع بخشش او انگار از این جیب به آن جیب گذاشتن بوده است مثل بخشش "قره سو و بلندی آرارات" به ترکیه که کاملاً غیر قانونی ست. یعنی؛ "آقای لو-شایه"؛ انضمام کریمه به روسیه را برسمیت شناخته است بعبارت دیگر اگر ایران روزی تصمیم به تصرف و الحاق ج.باکو، قره باغ، نخجوان، قره سو و ارتفاعات آرارات به سرزمین اصلی خود بگیرد از نظر چین قانونی ست و چین آنرا بلافاصله البته بنابه منافع راهبردی خود به رسمیت خواهد شناخت و ایران می تواند روی این موضوع کار کند.
🔸 اما آقای "لو-شایه" چرا این حرف ها را زد؟! پشت این اظهارات از یک مقام کاملاً رسمی و آشنا به حقوق و روابط بین الملل آنهم سفیر چین در فرانسه!؛ چه تحولات و تغییراتی نهفته است؟! ایران؛ چه نگاه و برنامه ای برای استفاده از این مواضع پکن خواهد کرد؟! این سخنان سفیر چین آیا می تواند دلیل جیغ بنفش و سر و صدای پیشدستانه ی "الهام علی اف" باشد؟! چین؛ شریک راهبردی ایران و روسیه چرا چنین مواضع #شوکه_کننده و غافلگیرانه را اعلام کند؟! آیا این اظهارات سیاسی چین، نوعی #پاس_گل دادن به ایران و روسیه برای #احیای_تمدنی 'گذشته خودشان' نیست؟! مثل ایفای نقش راهبردی در توافق ایران و عربستان که همه را شگفت زده کرد. و..
🔸 "لو-شایه" آشکارا کشورک های جداشده از اتحاد جماهیر شوروی را تهدید می کند که اگر در کانتکست شرقی(مثلث: چین، روسیه، ایران موسوم به #چیرو) وارد نشوید و همچنان در صدد حفظ #نظم_آمریکایی! باشید، توسط اردوگاه شرقی بلعیده خواهید شد! این اظهارات به قدری شوکه کننده بود که برخی از کشورهای اروپای شرقی خواستار اخراج آقای "لو-شایه" شدند. پیام این سخن؛ این است که؛ به احتمال خیلی زیاد یک #جنگ_جهانی دیگر در پیشِ رو خواهیم داشت! و همین دلیل واضحی ست که عرب ها و دیگر کشورهای ضعیف به ایران پناه می آورند تا در امان بمانند. آنها #سوریه و رفتار ایران در حمایت استوار از او را جلوی چشم خود می بینند که ایران چگونه او را در مقابل #تهاجم ۸۲ کشور! در کنار "اوباما" حفظ کرد. باید تهدیدات چینی ها را جدی گرفت بویژه برخی از کشورک های تازه تازه تاسیس خیلی باید حواس خود را جمع کند جنگ فراگیری در پیش روست.
۱۴۰۲/۰۲/۲۴
🇮🇷 کانال رسمی #عنتر_نشنال 👇🏻
@antarnational
✏️ماهنامه فارین افرز از قدیمیترین ومعتبرترین نشریات سیاست خارجی آمریکا به زندگی سیاسی و اجتماعی آیتالله خامنهای پرداخته است
این نخستین بار است که یک مجله معتبر آمریکایی تیتر اولش را به مرور مواضع رهبر ایران اختصاص میدهد.
در این شماره عکس ایشان را روی جلدش چاپ کرده، این کار بیسابقه بوده که چهرهای سیاسی را به صورت تکی و تمام صفحه چاپ کند
گدین روز، مدیر مسول مجله گفت:
علت اختصاص مطلب اصلی نشریه به آیتالله خامنهای، آشنایی بیشتر مخاطبان آمریکایی از رهبری ایران است که "قدرت سیاسی بسیار دارد و تصمیمات و سخنانش با پیامد های مهم منطقهای و بینالمللی همراه است"
این مجله تیزهوشی و مدیریت بالای آیتالله خامنهای را مانع تحققق اهداف غرب در مقابل ایران دانسته است
مقاله (جنگ آیتالله): این مرد 80 ساله بی سر و صدا به قدرتمندترین مرد خاورمیانه تبدیل شده است. آیتالله خامنهای طی 30 سال رهبریاش، همیشه یک مشکل آزار دهنده برای رؤسای جمهور ایالات متحده بوده است
@jahadetabeen8
#⃣ #جهاد_تبیین
3.42M
سلام استاد قاسمی.
امروز خبرهای ناگواری از درگیری مرزبانان ایرانی با طالبان در رسانه ها منعکس شد.
ممنون میشم اگر یک تحلیل مختصر بفرمایید.
🔹🔹🔹
🔹پاسخ:
محمود قاسمی.
کارشناس سیاسی.
@jahadetabeen8
🔴 دیپلماسی عزتمندانه در پناه اقتدار نظامی و منطقه ای
👤 #محمد_ایمانی
🔹دیپلمات ایرانی، آقای اسدالله اسدی، در دولت برجام بازداشت شد و پس از پنج سال تحمل اسارت در اروپا، امروز آزاد شد و به وطن بازگشت. او دبیر سوم سفارت کشورمان در اتریش)، دهم تیر ماه ۱۳۹۷ در آلمان بازداشت، و سپس به بلژیک منتقل شد.
🔸آزادی این دیپلمات عزیز، با رونمایی ایران از موشک رادار گریز و نقطه زن "خرمشهر "۴ (خیبر)، با برد ۲۰۰۰ کیلومتر و سر جنگی ۱۴۰۰ کیلو گرمی همزمان بود.
✅این اتقاق، نمادی از روند جدید، و هماهنگی و هم افزایی "میدان-دیپلماسی" است. در حالی که وزیر خارجه می گوید مداکرات برجامی همچنان در جریان است، جمهوری اسلامی ایران، نه از رونمایی بخشی از اقتدار دفاعی و موشکی خود صرف نظر می کند؛
🔹و نه سیاست خارجی و آمد و شد هیئت های دیپلماتیک با جهان فرا غرب را معطل نظر آمریکا و اروپا نگاه می دارد.
🔸انفعال دیپلماتیک، به رویه غالب در دولت روحانی تبدیل شده بود؛ تا آنجا که با رونمایی از شهر موشکی کشورمان (در مقابل تهدید های نظامی آمریکا و اسرائیل) مخالفت می کردند؛
✅یا حتی دو سال پس از اعلام ابطال برجام توسط آمریکا، با تصویب قانون راهبردی اقدام متقابل در مجلس مخالفت می ورزیدند! بنابراین دو برابر شدن تحریم ها در دوره پسا برجام، طبیعی ترین اتفاق بود. تلخ تر این که برخی دولتمردان دنبال واگذاری اقتدار موشکی و منطقه ای در برجام ۲ و ۳ هم بودند!
🔹در مقابل، افزایش اقتدار بازدارنده نظامی و امنیتی، در کنار گسترش مناسبات اقتصادی، سیاسی، نظامی، امنیتی و راهبردی با جهان فرا غرب، در دولت جدید جهش بی سابقه ای پیدا کرده است؛
🔸 سفر های مهم آقای رئیسی به روسیه، چین، اندونزی، سوریه، ترکمنستان، تاجیکستان، عمان و قطر، و میزبانی سران کشورهای گوناگون و امضای بالغ بر یکصد قرارداد و سند همکاری، نمونه ای از این جهش راهبردی در حوزه دیپلماسی مفتدرانه است.
✅ اکنون هیچ خردمندی در کشور نمی پذیرد که گسترش همکاری ها با کشور ها و اتحادیه های فرا غرب، به برجام و FATF و اخم و لبخند بی فایده چند دولت زورگو و بد عهد غربی موکول شود؛ همچنان که نمی پذیرد به خیال دیپلماسی، تقویت بازدارندگی دفاعی و تهاجمی متوقف شود.
🔹 اقتدار دفاعی و نظامی بود که سایه جنگ را از سر کشور دور کرد و تهدید های جاری و اجرایی آمریکا و رژیم صهیونیستی را عقب راند و حال آن که همان ها به موازات امتیاز گیری در برجام، در تدارک تشدید تهدید نظامی و حمله مستقیم و نیابتی به ایران بودند.
💢 توسعه تجارت خارجی، افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی، تنوع بخشی به شرکای خارجی، احیای بخشی از درآمد های بلوکه شده ایران، دلار زدایی از تبادلات و کم اثر کردن تحریم ها، زمینه سازی برای احیای کریدور های ترانزینی شمال- جنوب و شرق به غرب و ...، نوید به بار نشستن دیپلماسی عزتمندانه در سایه اقتدار نظامی و منطقه ای را می دهد و می تواند سد تحریم ها را فرو بریزد؛ سدی که در اثر دیپلماسی انفعالی و التماسی فراز آمد.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
@jahadetabeen8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥از بس نداشتههامون رو به رخ کشیدن نزاشتن اینارو ببینیم
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🚨به لشکر انقلابی ظهور بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/2515796203C4e1134f7e4
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🇮🇷سرآشپز اعتراف کرد که آش شور است
وزیر کشور: در تغییر مدیران میانی سرعتمان کند است،
علیرغم روی کار آمدن دولت سیزدهم در برخی از بخشهای کشور، در کاهش استفاده از مدیران و مسئولین میانی دولت قبل و نیز تغییرات و جابجاییهای صورت پذیرفته، سرعتمان کند است.
به دستگاه های ملی و استانی تأکید شده است که در خصوص کاهش به کارگیری مدیران میانی به جا مانده از دولت قبلی تلاش بیشتری صورت بگیرد.
بخش عمدهای از تلاشهایی که برای دو قطبیسازی در کشور صورت میگیرد از طریق هدایتهای دشمنان است، ولی متأسفانه در داخل هم با برخی بد سلیقگیها مواجه میشویم.
پ ن: آیا فکر نمیکنید بعد از دو سال از روی کار آمدن دولت آقای رئیسی گفتن این حرفها خیلی دیر باشه!!؟
نکته: دولت روحانی که در سال ۱۳۹۲ مستقر شد، از سریدار وزارت یا استانداری ها یا ادارات کل هم نگذشت و همه را تغییر داد، ولی دولت سزدهم حتی بی عرضه ها در مدیران میانی یا مخالفین سیاست دولتی جهادی را که عموما سنگ اندازی می کنند را نیز جابجا نکرد.
بخش عمده ناکار آمدی همین مسیله است، تعلل جایز نیست» ۱۴٠۲/۳/۶
نشر: حزب الله پلاس
بازنشر: واقعیت ها در طب و سیاست
37.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨چگونه فشار خون را دقیقا در منزل اندازه گیری کنیم🚨
موضوع فشار خون یکی از موارد مهم در علم پزشکی است که دستگاه خاصی است می توانیم آنرا خرید (فروشگاه تجهیزات پزشکی) کنیم (حداقل یک تا چند میلیون تومان) در منزل داشته باشیم که با باطری (معمولا۴باطری) البته برخی ها با آدابتور (برق شهر را به ۶ ولت تبدیل می کند که برق مستقیم گویند) نیز می توان استفاده کرد
(الویت با باطری قلمی است).
نکته: سه عدد را دستگاه دیجیتالی در صفحه نشان می دهد
۱- عدد بالایی که فشار در حالت انقباض در شریانها را نشان می دهد که قلب با چنین فشاری خون را به همه نقاط بدن پمپاژ می کند، معمولا ۱٠٠تا ۱۵٠ یا همان ۱٠ تا ۱۵
۲- عدد دومی میزان فشار بر جداره های عروق است معمولا ۷٠ تا ۹٠ یا همان ۷ تا ۹
۳- سومین عدد که پایین ترین عدد است تعداد ضربان قلب که معمولا در حال استراحت باید ۷۲ باشد، قطعا در هنگام فعالیت حتما بالاتر است یا در هنگام استراحت یا خواب کمتر.
نکته: خدای نکرده عدد بالایی به ۱۷ یا ۱۸ رسید خطر عمده (فشار زیاد به مویرگ های مغز و پارگی عروق...که نتیجه اش خطرناک است) برای کاهش فوری فشار، بلافاصله یک عدد سوزن را روی آتش گرفته و استرلیزه شده، ده انگشت دست را سوراخ و از هر انگشت دو قطره خون خارج گردد (با فشار دادن انگشت)
نکته دوم: دلایل فشار خون
مشکلات کلیه، گرفتگی عروق (مصرف گوشت گاو یا روغن های پالم دار بازار و...)، مشکلات قلبی، مصرف بیش از حد نمک در شبانه روز (حداکثر ۶ گرم، طبیعی نه تصفیه).
نکته سوم: کاهش فشارخون کمتر از۱٠، که با مصرف مواد قندی یا اندکی نمک فشارشان را بالا ببرند» م م»۱۴٠۲/۳/۷
@mhg12871338
🚨🚨🚨🚨🚨🚨
🗣جنگ و دعواهای بشر بخاطر جهل، تکبر و زیاده خواهیست
ثروتمندی از پنجره اتاقش به بیرون نگاه کرد
و مردی را دید که در سطل زبالهاش دنبال چیزی میگردد.
گفت: خدا رو شکر فقیر نیستم.
مرد فقیر اطرافش را نگاه کرد و دیوانهای با رفتار جنون آمیز در خیابان دید
گفت: خدا رو شکر دیوانه نیستم.
آن دیوانه در خیابان آمبولانسی دید که بیماری را حمل می کرد گفت: خدا رو شکر بیمار نیستم.
مریضی در بیمارستان دید که جنازه فردی را به سردخانه میبرند.
گفت: خدا رو شکر زندهام.
نکته اول: فقط یک مرده نمیتواند از خدا تشکر کند.
چرا امروز از خدا تشکر نمیکنیم که یک روز دیگر به ما فرصت زندگی داده است؟
نکته دوم: برای اینکه زندگی را بهتر بفهمیم باید به سه مکان برویم:
بیمارستان، قلتاقستان و قبرستان
در بیمارستان می فهمید که هیچ چیز زیباتر از تندرستی نیست.
در قلتاقستان (زندان) میبینید، که آزادی گرانبهاترین دارایی شماست.
در قبرستان در می یابید، که زندگی هیچ ارزشی ندارد.
زمینی که امروز روی آن قدم میزنیم، فردا سقفمان خواهد بود.
پس بیایید برای همه نعمت های اطراف مان فروتن و سپاسگزار باشیم، به حقوق دیگران و قانون و شرع جامعه احترام بگذاریم و متجاوز نباشیم، اگر دیدیم کسی احساس درد می کند، در حد توان کمک کنیم یا حداقل همدردی کنیم.
غیبت، تهمت، سخن چینی، حسادت و...دوری کنیم. نمازمان را اول وقت بخوانیم.
دنبال روزی حلال باشیم و بر سختیها و مصیبت ها توکل به خداوند کنیم.
به حق خود قانع باشیم، به داشته های خود افتخار کنیم و شاکر باشیم نه اینکه دنبال داشته های دیگران باشیم.
زندگی خود را با افراد هم شان خود مقایسه کنیم...
لبخند به هم نوع صدقه است، از همدیگر دریغ نکنیم و عبوس بودن صفت مومن نیست
مخلص کلام👇
سر گشته چو پرگار همه عمر دویدیم
آخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم
تمام اجزای بدن ما همه از خاک است
در نهایت همه سمت خدا پر کشیدیم.
جنگ و دعوای دنیا بازیچه بود و ما بازیگر
روز جزا ما خداباوران به ملحدان خندیدیم » ۱۴٠۲/۳/۸👇
@mhg12871338
بالایی لینک کاناله ولی کسانیکه می خواهند پست بگذارند لینک گروه سلامتی با غذای سالم 👇
https://eitaa.com/joinchat/3515810075Cc5ed03ef75
🗣🗣🗣🗣🗣🗣
😱مضررات قرص ﺁﺑﺮﯾﺰﺵ ﺑﯿﻨﻰ😱
ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺍﺭﻭﺧﻮﻧﻪ ﻗﺮﺹ ﺿﺪ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ گرفتم، داخل بروشورش را باز کردم عوارض جانبی نوشته بود:
ﺳﺮ ﺩﺭﺩ، ﺳﺮ ﮔﯿﺠﻪ، ﺣﺎﻟﺖ ﺗﮭﻮﻉ، ﺍﺧﺘﻼﻝ ﺩﺭ ﺧﻮﺍﺏ، ﻧﺎﺭﺳﺎﯾﻰ ﮐﺒﺪ، ﺳﮑﺘﻪ ﻗﺒﻠﻰ، ﺳﮑﺘﻪ ﻣﻐﺰﻯ ﻣﺮﮒ ﻧﺎﮔﮭﺎﻧﻰ !😔
ﮪﯿﭽﻰ ﺩﯾﮕﻪ…ﭘﺸﯿﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ،
گفتم با آستینم پاکش میکنم
ﺍﻣﻨﯿﺘﺶ ﺑﯿﺸﺘﺮﻩ !!😂
نکته: متاسفانه برخی ها توجه ندارند، فکر می کنند قرص ها طبیعی هستند، بر اساس تجویز خود مصرف می کنند یا به دیگران توصیه می کنند.
لازم به ذکر است ۹٠ در صد قرص های داروخانه ها شیمیایی هستند و برای تسکین عضوی که درد دارد بصورت محدود و با دز مشخص تجویز می شود.
اگر عوارض منفی حاد داشته باشد و منجر به خسارت جانی مثل فلج عضو یا مرگ داشته باشد، حق شکایت برای مصرف کننده یا خانواده اش محفوظ است و باید پاسخگو باشند.
آیا افراد غیر مسئول هم پاسخگو خواهند بود؟
در اینگونه موارد لطفا در یادگیری طب ایرانی فعال باشید و مواد طبیعی را به اعضای خانه یا دوستان پیشنهاد کنید، که مصرف کم یا زیادش هم مهم نیست، مثلا برای بر طرف کردن یبوست چند انجیر یا مقداری خاکشیر در یک لیوان آبگرم مصرف کنند، که افراد سالم هم میل کنند عوارضی ندارد
یا برای رفع اسهال خاکشیر در یک لیوان آب سرد و آبداغ با نبات یا آب سیب میل شود...» ۱۴٠۲/۳/۸👇
@mhg12871338
🍎🍎🍎🍎🍎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦟قدرت فوق العاده خدا در خلقت پشه🦟
یک پشه با این همه امکانات😳
لطفا نوشته های روی ویدیو را بدقت مطالعه کنید و از قدرت خالق مطلع شوید...(سوره بقره/۲۶) سبحان الله
یکی از شگفت آورترین موجودات و باور نکردنیترین حقایق خلقت را ببینید و خداوند را بهتر ستایش کنید
نکته: آیا می دانستید، دانشمندان جانورشناس با میکروسکوپهای مجهز دریافتهاند که:
۱- با اینکه وزن پشه یک در هزارم گرم هست،
۲- در سرش صد تا چشم
۳- در سینه اش دو قلب
۴- در دهانش ۴۸ دندان وجود دارد
۵- همهچیز را با دستگاه حرارتی خود می بیند، از همه شگفتتر چیزی است که قرآن به آن اشاره کرده.
نکته کاربردی: محیط های رطوبتی کنار رودخانه ها یا دریاها پشه در هوای گرم مشکلات زیادی ایجاد می کند، گاهی ناقل بیماری مالاریا یا تب زرد هم هستند، ضمن اینکه سوزش و ایجاد التهاب در موضع نیش زده نیز بوجود می آورند،
برای دور کردن پشه از منزل
۱- مقداری کافور در ظرفی ریخته در نقطه ای از اتاق بگذارید نیم ساعت بعد پشه ای در اتاق نخواهد بود و از بوی کافور فرار می کنند.
۲- چند تیکه سیر را در داخل آب بجوشانید و آب آلوده با سیر را در شیشه اسپری ریخته و اتاق را اسپری کنید.
۳- در گلدان خونه چند بوته نعنا بکارید، یا مقداری نعنا تازه در گوشه اتاق باشد.
و...
ممنوع: مواد شیمیایی استفاده نشود برای دستگاه تنفسی مضره
پس از آن پنجره ها را ببندید و با نصب توری مانع ورود مجدد شوید.
برای کاهش سوزش و التهاب، موضع را با عصاره ریحان یا آب پیاز یا یک تیکه یخ بمالید.
ضمنا یک پشه در اتاق مانع خواب چند نفر در شب می گردد...» م م » ۱۴٠۲/۳/۸
@mhg12871338
🦟🦟🦟🦟🦟🦟
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
سلطان میانجی چرا دوباره آمد
سلطان عمان دوباره با هدف میانجیگری به ایران آمد. میانجیشدن منطقاً زمینه مساعد میخواهد. اگر دو طرف دعوا مسائل را غیرقابلحل بدانند، میان خود میانجی نمیپذیرند، چنانکه در دوران جنگ، از سازمان ملل تا بسیاری از کشورهای منطقه و دیگران میخواستند میانجی شوند، اما ایران عقلاً نمیتوانست بپذیرد که وقتی بیشتر کشورهای جهان پشت صدام درآمده بودند، و بخشی از کشور هنوز اشغال بود، همان کشورها با چهرهای دیگر بخواهند میانجی صلح شوند. در جنگ روسیه و اوکراین نیز از همان آغاز، ابتدا اسرائیل و بعد برخی کشورهای دور و نزدیک اعلام میانجیگری کردند، اما بعداً خبری از کشتهشدن سربازان اسرائیلی در جنگ با روسیه منتشر و کمکهای نظامی و اقتصادی برخی مدعیان میانجیگری به اوکراین آشکار شد و در ورای اینها دو کشور متخاصم، مسائل حلنشده زیادی داشتند. بنابراین، میانجی و میانجیگری تاکنون معنا نیافته و ممکن نشده است. به همینخاطر باید دید چرا آمدن سلطان میانجی به ایران دوباره معنای خود را پیدا کرده است. اینکه به سابقه دوستی دو کشور پس از کمک ایران به سلطان فقید در غلبه بر گروه ظفار اشاره کنیم، پذیرفتنی و کافی نیست. صرف دوستی، موجب نمیشود که سرنوشت کشور را به میل میانجی داد. باید دید چه زمینهای فراهم آمده که پای میانجی به کشور باز شده است. بهترین نقطه عزیمت به یک تحلیل درست آن است که از خود بپرسیم چرا در زمان ناآرامیهای داخلی مانند ۸۸ و پاییز پارسال روند مذاکرات بین ایران و غرب کاملاً متوقف و حتی شرایط عکس به خود گرفت و دوباره پس از آرامش کشور، از سر گرفته شد تا آنجا که اکنون این یک واقعیت پذیرفتهشده حتی از زبان خود تحلیلگران غربی است که اوباما پس از آن چراغ «سبز»ی که در ۸۸ دریافت کرد، بزرگترین تحریمهای تاریخ را علیه ایران برپا ساخت. با این توصیف مهمترین علت تمایل دوباره غرب برای بازگشت به مذاکرات یا حتی توافق سریع با ایران، همین شرایط آرام داخلی است.
تمامی دشمنیها و تحریمها هدف واحد و قطعی جلوگیری از پیشرفت ایران را داشته است. تحریم روسیه و چین و بقیه تحریمشوندگان جهانی نیز دقیقاً به همین دلیل است. از نظر غرب سلطهجو وقتی شرایط داخلی یک کشور باثبات است، یا باید آن را بیثبات کرد و امتیازهای فراوان گرفت یا درصورت ناتوانی در بیثباتسازی، باید پای میزمذاکره نشست تا در آنجا امتیازهای حداقلی را گرفت. اکنون غرب دوباره از بیثباتکردن ایران ناامید شده است یا دستکم میتوان گفت تا برنامه بعدیاش برای بیثباتسازی، وقتکشی با میز مذاکره را برگزیده است. البته ایران هم بیتمایل برای «عبور از صخره سخت» نیست، اما سابقه مقاومت و استحکام ایران در مذاکرات نشان داده است که برای عبور از هر تنگه یا صخرهای، از جاده دشمن استفاده نکرده و در جاده خود رانده است.
سلطان عمان به ایران میآید، چون کشتگاه آن با مقاومت مردم ایران و تحمل دشواریها فراهم شد و، چون با مقاومت قهرمانان ایران در دفع شر در منطقه غرب آسیا سیراب شد. در مسائل داخلی برای غرب، مقاومت مردم ایران مقابل این حد از تحریم و تورم و گرانی بهطوریکه بسیاری از طبقه محروم و متوسط با دو، سه جهش ویرانگر دلار، سرمایه خود را نابود شده دیدند، اما با دشمن و با آشوبگری داخلی همراه نشدند، باورپذیر نبود؛ و اکنون غرب باور ندارد که فشار بیش از حداکثری هم بتواند مردم ایران را به زانو درآورد. در مسائل جهانی، ۸۰ درصد سوریه در دست ناتو و یک ارتش ۱۵۰ هزارنفری مجهز به تعصب جنگی و سلاح غربی و پول عربی بود و بهرغم چنین هیولایی، ایران سوریه را آزاد کرد. همان تشکیلات با اندکی تفاوت به قصد اشغال و الحاق یمن هشت سال جنگید و باز هم ایران استقلال یمن را تضمین کرد.
اکنون ایران در جاده خود و با فرمان خود میراند. ممکن است از صخرهای سخت یا گردنهای دشوار هم عبور کند، اما با همان فرمان و در همان جاده. اگر بر سر تپه برویم و از آنجا به منظره بنگریم، خواهیم دید که سلطان هیثمبنطارق چرا و چگونه به ایران آمده است. موفقیت نسبی این میانجیگری هم از همین زاویه همچنان به وحدت داخلی و استقامت ما متکی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😏اگر نامش #مهسا_امینی بود و ایتالیایی نبود ، حتما این ویدئو جهانی میشد، اما حیف...
🟡🟡بخشهایی از ایران عزیزمان که در طول تاریخ با فشار و فتنه و تهدید کشورهای غربی 👈(که برخی الان در کشور به آنها آویزانند و گرز پیشرفت، حقوق بشر آنها را بر سر مردم ایران امروز میزنند و متاسفانه، جنایات ۲۰۰ سال اخیر آنها در آسیا و آفریقا و برده داری و نسل کشی و سرقت سرمایه های آنها را فراموش کردند)👉 البته نه با جنگ بلکه با توافقنامههای پادشاهان بی غیرت و دولتمردان غرب پرست و ترسوی ایرانی!
عبرت آموز اینکه آنها هم با این قراردادها می گفتند سایه جنگ از سر ایران برداشته شد!
راهی جز قوی شدن نداریم، هم وطنی که ایران واحد را دوست دارید. ببینید فتنه ها و نفوذ و نفاق برخی را.
ببینید تحریم ۴۴ ساله بانکی و اقتصادی و صنعتی و ...... و فشار حداکثری را برای قطعه قطعه کردن این سرزمین و نابودی فرهنگ و تمدنش.
حواستون باشه هدف نهایی دشمن از نفوذ و تحریک و ایجاد اختلاف و بهانه کردن حجاب و حقوق بشر و فشارهای متنوع ترکیبی به ایران امروز با صرف هزینه های هنگفت مالی و رسانه ای توسط سرویس های جاسوسی و بواسطه برخی عوامل جاهل دنیاپرست داخلی و خارجی خودی، با توجه به تنوع قومیتی و فرهنگی و دینی و زبانی که هر کدام میشود خود نوعی پتانسیل و گسل و پاشنه تحریک و اختلاف باشند؛
فقط و فقط تن دادن به تجزیه و نابودی ایران است.....
همین
هموطن ایرانی یعنی منتظر سرنوشت ویران سودان، لیبی، سوریه، افغانستان، یمن، عراق و بی ثباتی سیاسی و بی دولت شدن و نابودی خود بدست خودمان هستید؟
فکر می کنید بعد از جمهوری اسلامی نسخه غرب برای ما چیست؟
کمی فکر کنید و ناموس و داشته هایمان را شکر و محافظت کنیم.
با جانمان مثل شهدا. ان شاالله
باید در تاریخ ثبت ڪرد
🇮🇷امام خامنه ای:
یک کتابی تازه خواندهام که خیلی برای من جالب بود. دختـر و پسـر جوان -زن و شوهر- متولّـدین دههی ۷۰، مینشینند برای اینکه در جشن عروسی شان گناه انجام نگیرد، نذر میکنند سه روز روزه بگیرند!
به نظر من این را باید ثبت کرد در تاریخ که یک دختر و پسر جوانی برای اینکه در جشن عروسی شان ناخواسته خلاف شرع و گناهی انجام نگیرد، به خدای متعال متوسّل میشوند، سه روز روزه میگیرند.
پسر عازم دفاع از حریم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) می شود؛
گریهی ناخواستهی این دختر، دل او را می لرزاند؛ به این دختر -به خانمش- می گوید که گریهی تو دل من را لرزاند، امّا ایمان من را نمیلرزانَد! و آن خانم می گوید که من مانع رفتن تو نمیشوم، من نمی خواهم از آن زنهایی باشم که در روز قیامت پیش فاطمهی زهرا سرافکنده باشم! ببینید، اینها مال قضایای صد سال پیش و دویست سال پیش نیست، مال سال ۹۴ و ۹۵ و مال همین سالها است،
مال همین روزهای در پیش [روی] ما است؛ امروز این است. در نسل جوانِ ما یک چنین عناصری حضور دارند، یک چنین حقیقتهای درخشانی در آنها حضور دارد و وجود دارد؛
اینها را باید یادداشت کرد، اینها را باید دید، اینها را باید فهمید. فقط هم این [یک نمونه] نیست که بگویید «آقا! به یک گل بهار نمیشود»؛ نه،
بحث یک گل نیست؛ زیاد هستند از این قبیل.
این دو -زن و شوهری که عرض کردم- هر دو دانشجو بودند که البتّه آن پسر هم بعد میرود شهید میشود؛ جزو شهدای گرانقدر دفاع از حریم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) است.
وضعیّت اینجوری است.
شهید #حمید_سیاهکالی_مرادی
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 ۱۰۰ تفاوت پادشاهان پهلوی و رهبران کنونی
حجتالاسلام والمسلمین راجی
گروه روشنگری و تبیین روایت ها 👈 گام دوم انقلاب 👇
https://eitaa.com/joinchat/1198194870Cc4637fb806
👇کانال گام دوم انقلاب👇
https://eitaa.com/joinchat/869073078C29271ed308
ای شهید
درود بر تـو ...
ڪه معارف دینت را
در صحنه پیکار آموختی
و به آن عمل کردی و مصداقِ
" السابقـون السـابقون " شدی..
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
🟡برخلاف انتظار اصلاحطلبان، اردوغان در ترکیه پیروز شد؛ فهم اشتباه این جریان از تحولات منطقه و دنیایک سریال ادامهدار است
چطوری ابطحی؟
محمد سلحشور: میگویند اگر یک داوطلب کنکور تمام پرسشهای آزمون خود را غلط بزند، باید دانشآموز باسوادی باشد، چرا که انتخاب گزینه غلط در پرسشهای با پاسخ 4 گزینهای که همواره یکیشان صحیح است، نمیتواند جز با علم به گزینه صحیح باشد. حال حکایت مواضع اصلاحطلبان درباره تحولات جهانی و منطقه بیشباهت با داوطلبی نیست که خود به دنبال پیدا کردن گزینه غلط میگردد. به بیان دیگر اگر جریان غربگرا در اتخاذ مواضع خود حتی رو به بخت و اقبال و شانس آورد، باز هم باید در هر 4 پرسش سیاسی، به یک پاسخ صحیح برسد اما حالا که در تمام موضوعات بر انتخاب غلطترین گزینه تاکید دارد، یعنی خود تمایل به تجویز نسخههای مرگبار دارد؛ مسالهای که بار دیگر در جریان تحولاتی که در غرب و شرق کشورمان گذشت، نمایان شد.
جدیدترین نمونه از تجویزهای غلط اصلاحطلبان را در ماجرای درگیری مرزی با طالبان میتوان یافت. این جریان سیاسی که همواره نظام را به علت مبارزه با گروههای تروریستی مورد مؤاخذه قرار میداد، در روزهای گذشته بار دیگر (و شاید) بدون توجه به ملاحظات امنیتی و نتایج درگیر کردن کشور به یک جنگ اصطکاکی با طالبان، شیپور جنگ را به دست گرفته و قوای نظامی را به آغاز یک درگیری کلاسیک با این گروه فرامیخواند. هر چند برخورد با این گروه در جواب به شهادت رسیدن مرزبان ایرانی در درگیریهای روز شنبه امری ضروری است اما یقینا درگیر کردن کشور به یک نبرد بیسرانجام، اصطکاکآفرین و پرهزینه با جریانی که به هر شکلی حاکم فعلی همسایه شرقی ایران به حساب میآید، فرورفتن در یک باتلاق است. نیاز به دیدن لایههای پنهان تحولات نیست تا متوجه شویم چه دولتهایی از آغاز این درگیریها برای گرفتن توان نظامی کشور و ورود به یک زمین سوخته استقبال میکنند. با این حال آنچه مشخص است، تقلای اصلاحطلبان با هدف تجویز چنین نسخه غلطی برای کشور است. این جریان 2 سال پیش نیز در مواضعی هیجانی پرچم حمایت از مقاومتی را که در افغانستان وجود خارجی نداشت، برداشته بود تا با تحریک افکار عمومی، ایران را به مداخله نظامی تحریک کند. این نسخه غلط در کنار دهها مورد آشنا در سالهای گذشته نظیر تنشآفرین خواندن افزایش توان نظامی ایران، انزجار از ارتباط با دولتهای شرقی برای تضعیف نظام تحریمها، دفاع از خلع سلاح مقاومت در منطقه و... نشان از این واقعیت دارد که اصلاحطلبان حتی به صورت شانسی نیز تمایل به اتخاذ مواضع سیاسی صحیح ندارند.
در کنار این مواضع سیاسی غلط و ضدملی، نوع نگاه جریان اصلاحات به تحولات جهان و منطقه نیز نمونه مشخصی از یک هپروت سیاسی است. برای نمونه دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در حالی روز یکشنبه برگزار شد که بالا گرفتن سطح رقابت میان رئیسجمهور مستقر و رقیبش، حواسها را بیش از پیش به نتیجه این انتخابات جلب کرد. اردوغان که در 2 دهه گذشته در قالب نخستوزیر و رئیسجمهور سکاندار قوه اجرایی ترکیه بوده، به عنوان نامزدی اسلامگرا برای 5 سال دیگر در کرسی ریاست جمهور ابقا شد. بیراه نیست اگر انتخابات اخیر ترکیه را سختترین رقابت سیاسی رجب طیب اردوغان به حساب آوریم؛ انتخاباتی که رقبای وی در آن با جدیت تمام به صحنه آمدند و حتی دولت آمریکا نیز علنا جانبداری خود را از رقبای اردوغان اعلام داشت. در چنین فضایی، جراید و فعالان سیاسی اصلاحطلب که در دهههای گذشته از هر بزنگاهی برای طرح ادعای پایان عصر اسلامگرایی استفاده میکردند، با فرض اینکه اردوغان انتخابات پیش رو را به رقیب غربگرای خود واگذار میکند، به دنبال تثبیت روایت داخلی خود از این انتخابات میگشتند. در معروفترین مورد محمدعلی ابطحی، رئیس دفتر محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری که از فعالان اصلاحطلب در فضای مجازی به حساب میآید، با انتشار توئیتی درباره انتخابات ترکیه نوشت: «انتخابات ریاستجمهوری ترکیه مهمتر از انتخابات یک کشور است. جنگ سنت و مدرنیته، دینداری و سکولاریسم، شرقگرایی و غربگرایی است. در این تقابل نسلی کدام پیروز میشوند؟ هرکدام رای بیاورند، مفهوم فراترکیهای بسیاری در منطقه و نیز ایران دارد».
ناگفته پیداست صرف برخی تمایلات دینی در حزب «عدالت و توسعه» باعث نمیشود آن و قرائت سیاسیاش را نماینده اسلام سیاسی در منطقه به حساب آوریم، با این حال اکنون که اردوغان در چنین انتخابات سختی با توصیفهای ابطحی پیروز شده است، میتوان از وی به عنوان یکی از چهرههای اصلاحطلب چند سوال پرسید: با توجه به «مفهوم فراترکیهای» این انتخابات که بر ایران نیز اثر میگذارد، آیا پیروزی کاندیدایی که نماینده «سنت»، «دینداری» و «شرقگرایی» بوده است باعث میشود جریان غربگرای داخلی نیز پیام این انتخابات را دریافت کند؟ آیا جبهه اصلاحات که در 3 دهه
گذشته همواره مدعی عبور جامعه ایران از «سنت» و «دینداری» بوده است و پرچم سکولاریسم را، آن هم به شکل وارونه در دست گرفته، در سیاستهای خود تجدیدنظر میکند؟
هر چند در واقعیت، تعریف اردوغان و نظام سیاسی ترکیه به عنوان یکی از اعضای ناتو، ذیل عنوان «شرقگرا» با ابهامات زیادی روبهرو است اما با پذیرش روایت ابطحی نهایتا مردم ترکیه به «شرقگرایی» در برابر «غربگرایی» رای دادند. این رای معنادار در حالی است که مردم این کشور یک هزارم خباثتهای آمریکا را در قیاس با مردم ایران تجربه نکردهاند. در چنین شرایطی علت عصبانیت اصلاحطلبان از تقویت روابط تهران با قدرتهای شرقی چیست؟ آیا اصلاحطلبان کماکان در وهم و خیال «تنشزدایی» تصور میکنند ایران امتیازات کافی را برای همراه شدن غرب پرداخت نکرده است؟ واقعیت آن است که اصلاحطلبان در کلیشههای بیاعتبارشدهای غرق شدهاند که نسبت به واقعیات جهانی برای خود تعریف کردهاند. انتخابات ترکیه با تمام جوانب آن یک بار دیگر میزان معیوب بودن گزارههای سیاسی اصلاحطلبان را ثابت کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نئولیبنافیسم!!
بررسی لایحه نهایی عفاف و حجاب
🔻با انتشار رسمی لایحه حجاب توسط دولت و ارسال آن به مجلس، در این ویدئو به بررسی نقاط ضعف و قوت آن میپردازیم
🔻لایحه ای که با فراهم کردن امکان پرداخت هزینه برهنگی برای اقشار مرفه،...
(تا انتها ببینید)
👆👆👆👆👆👆👆👆
شما هم به کانال روشنگری انقلابیون آنلاین دعوتید. 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🙏
@engleab
#فاخته_401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نئولیبنافیسم!!
بررسی لایحه نهایی عفاف و حجاب
🔻با انتشار رسمی لایحه حجاب توسط دولت و ارسال آن به مجلس، در این ویدئو به بررسی نقاط ضعف و قوت آن میپردازیم
🔻لایحه ای که با فراهم کردن امکان پرداخت هزینه برهنگی برای اقشار مرفه،...
(تا انتها ببینید)
👆👆👆👆👆👆👆👆
شما هم به کانال روشنگری انقلابیون آنلاین دعوتید. 🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🙏
@engleab
#فاخته_401
🟡درباره پسر مسعود که بیشتر یک شاخ مجازی است تا قهرمان مردمش
او در غربت لاف میزند
گروه سیاسی: احمد مسعود که 2 سال قبل در جریان قدرتگیری طالبان در افغانستان داعیه مقاومت در برابر طالبان را داشت و با احساس خطر، عطای مقاومت ظاهری در پنجشیر را به لقایش بخشید و به تاجیکستان فرار کرد، اکنون منتقد سیاستهای منطقهای جمهوری اسلامی ایران شده است.
در پی درگیریهای اخیر بین طالبان و نیروهای مرزبانی کشورمان، احمد مسعود نیز فرصت را غنیمت شمرد و به انتقاد از ایران پرداخت. او در حساب توئیتر خود، با انتشار مصرعی از اشعار مولانا و با کنایه به جمهوری اسلامی ایران نوشت: «نگفتمت مرو آنجا که آشنات منم». احمد مسعود ضمن معرفی ایران به عنوان حامی طالبان، به صراحت از عدم پشتیبانی جمهوری اسلامی ایران از مقاومت پوشالی افغانستان انتقاد کرد.
به نظر میرسد تنها پسر احمد شاه مسعود رهبر فقید مقاومت افغانستان در برابر نیروهای شوروی و طالبان، دچار فراموشی شده و از این رو باید نکاتی را به او و البته حامیانش یادآوری کرد.
2 سال قبل، زمانی که طالبان به لطف خروج آمریکا از افغانستان و زدوبندی که در پشت پرده با ایالاتمتحده داشت، آخرین گامهای تسلط بر افغانستان را برمیداشت، احمد مسعود که پیشتر حمایت ایران از پدرش را دیده بود، درخواست کمک و پشتیبانی از غرب را به جمهوری اسلامی ایران ترجیح داد. آنهایی که تحولات افغانستان پس از خروج آمریکا را دنبال میکردند، بخوبی به یاد دارند سیاست ایران در مواجهه با طالبان و دیگر گروههای افغانستانی که هرکدام بخشی از مردم افغانستان را نمایندگی میکردند، میانجیگری برای دستیابی به صلح و آرامش بود. چنانکه طالبان و مقاومت ملی افغانستان به رهبری احمد مسعود در تهران به گفتوگو و مذاکره با یکدیگر مینشستند. با این وجود اصلاحطلبان ایران که آن روزها علم حمایت از احمد مسعود را بلند کرده بودند، بدون در نظر گرفتن شرایط افغانستان، خواستار حمایت و پشتیبانی نظامی جمهوری اسلامی از احمد مسعود بودند. اصلاحطلبانی که روزی ایستادن در مقابل داعش را هزینه اضافی بر کشور میدانستند، برای جبههای کفنپوش شدند که دل در گرو آمریکاییها داشت. این در حالی بود که احمد مسعود به جای ایران، دست به سوی غربیها، بویژه آمریکا دراز کرد. احمد مسعود جدای از درخواستهایی که پشتپرده از آمریکا و اروپاییها داشت، مرداد سال 1400 با انتشار مقالهای در روزنامه آمریکایی واشنگتنپست، ضمن طرح این ادعا که «میلیونها افغان به ارزشهای غرب باور دارند»، از آمریکا درخواست پشتیبانی تسلیحاتی کرد.
احمد مسعود در حالی امروز از جمهوری اسلامی ایران انتقاد میکند که چرا به نفع او وارد درگیری نظامی با طالبان نشد که خود به دنبال جلب حمایت غربیها بود و با پاسخ منفی آمریکا و کشورهای اروپایی مواجه شد. قهرمان توخالی اصلاحطلبان در حالی با کنایه به ایران، جمهوری اسلامی را دلیل روی کار آمدن طالبان میداند که خودش به دنبال رهبری گروههای مخالف طالبان از بیرون از مرزهای افغانستان بود و فراخوانهایی هم که برای تهییج و بسیج مردم افغانستان علیه طالبان صادر میکرد نیز با عدم استقبال همراه میشد. با این حساب باید از او پرسید بر فرض ضروری بود جمهوری اسلامی در حمایت از مقاومت ملی افعانستان وارد عمل میشد اما آیا عقلانی و منطقی بود که در حمایت از کسی دست به این کار بزند که نهتنها حمایت اکثریت مردم افغانستان را نداشت که راه نجات از دست طالبان را در دستان آمریکا و اروپاییها میدید؟!
باید به احمد مسعود که این روزها در فضای مجازی طنازی میکند یادآور شد اتفاقا او حامیان اصلی و آشنای پدرش را از یاد برده و اکنون راه رستگاری را در غرب جستوجو میکند. احمد مسعود در بهترین حالت نه رهبر مقاومت ملی افغانستان که یک شومن است که مسؤولیت اشتباهاتش را بر عهده نمیگیرد و دیگران را مقصر ناکامی خود میداند.
🟣جشن تولد نشریات غربگرا برای جنایتکار جنگی بزرگ آمریکا
در حالی که برخی نشریات غربگرا مانند شرق، برای صدسالگی هنری کیسینجر جشن تولد گرفته و ابراز ذوقزدگی کردند، یک نشریه آمریکایی تاکید کرد که وزیر خارجه اسبق این کشور، مرتکب جنایات بسیاری شده اما هرگز عذرخواهی نکرده است.
نشریه وُکس در تحلیلی نوشت: جشن تولد صدسالگی «هنری کیسینجر» اخیرا در باشگاه اقتصادی نیویورک در منهتن برگزار شد. حضار یکصدا میگفتند: «تولدت مبارک، هنری عزیز». کیسینجر چند روز پیش از آن شمع کیک تولد 100سالگیاش را فوت کرد و سپس دستاش را شبیه «ریچارد نیکسون» رئیسجمهور اسبق ایالات متحده بالا برد.
میراث کیسینجر به عنوان استراتژیست جنگ سرد، مشاور بانفوذ ریچارد نیکسون و جرالد فورد رؤسای جمهوری اسبق و نماینده دیپلماسی آمریکا کماکان پابرجا باقی مانده حتی اگر مدت زمان زیادی از ترک دولت و مناصب رسمی توسط او گذشته باشد. این در حالیاست که او عمر بیشتری در مقایسه با همتایاناش داشته است. علیرغم سابقه تسهیل شرایط بروز جنایات در جهان، کیسینجر کماکان در مورد چگونگی پایان جنگ در اوکراین یا جلوگیری درگیری با چین اظهارنظر میکند. او باعث طولانیتر شدن جنگ ویتنام شد. او سبب شد درگیری به لائوس و کامبوج گسترش یابد. همچنین، در جریان صدور فرمان بمباران توسط او از سال 1969 میلادی به این سو 150 هزار شهروند غیر نظامی در کامبوج جانشان را از دست دادند. کیسینجر از رهبران پاکستان و اندونزی حمایت کرد رهبرانی که هریک 200 هزار نفر را در کشورهای همسایه کشته بودند. او همچنین ژنرالهای ارتش آرژانتین که دهها هزار نفر از آرژنتینیها را ربوده و ناپدید ساخته بودند در آغوش گرفت و از ژنرال پینوشه در شیلی حمایت کرد.
کیسینجر هرگز به دلیل تصمیمات مرتبط با خارج از کشور عذرخواهی نکرد و رهبران کمی از ایالات متحده تا به امروز چنین کردهاند. «کریستوفر هیچنز» متفکر و نویسنده انگلیسی در سال 2001 میلادی در یکی از آثارش این موضوع را مطرح کرد که کیسینجر مسئول ارتکاب حمایت جنگی بوده و باید محاکمه شود. کیسینجر به ندرت به پرسشهای خبرنگاران در مورد جنگ ویتنام پاسخ میدهد. کیسینجر به اصل «عذرخواهی نکنید»پایبند بوده است. این بخشی از چگونگی مقاومت و زنده ماندن ریگان، بوش و ترامپ در عرصه سیاسی بود. کیسینجر این الگو را ایجاد کرد که شما میتوانید سیاست خارجی را مانند شطرنج بازی کنید و مجبور نیستید در داخل کشورتان برای پیامدهای فاجعهبار تصمیماتتان در کشورهای دیگر پاسخگو باشید. روشهایی که نیکسون و کیسینجر برای دور زدن نظارت دموکراتیک در سیاست خارجی به کار گرفتند به یک معیار تبدیل شد. در نتیجه این روند بود که دولت بوش چنین شیوهای را برای بیاعتبار کردن منتقدان و انتشار اطلاعات نادرست در مورد حمله به عراق به کار گرفت.
«کارولین آیزنبرگ» استاد تاریخ در دانشگاه هافسترا میگوید: «کیسینجر هرگز عذرخواهی نکرده است. این در حالیاست که او در کشتار تعداد زیادی از مردم در لائوس و کامبوج نقش داشته است اما گویا مصون از انتقاد بوده است». این یکی از ویژگیهای مداوم آمریکا در جنگ است. بیست سال پس از حمله فاجعهبار و نادرست ایالات متحده به عراق «جورج دابلیو بوش» رئیسجمهور سابق خود را به یک دولتمرد بزرگ تبدیل کرده و به ندرت با پرسشهای دشوار در مورد جنگ روبهرو شده است. بوش در گافی در سال 2022 میلادی خود به نوعی افشاگر تصمیماتاش بود زمانی که گفت «تصمیم یک نفر برای آغاز یک تهاجم کاملا غیرقابل توجیه و وحشیانه به عراق» و سپس با خنده حضار مواجه شد و با اصلاح کلاماش گفت منظورش اوکراین و جنگ پوتین علیه آن کشور بوده است. با این وجود، هیچگونه پاسخگویی واقعی برای رئیسجمهور سابق ایالات متحده و حلقه درونی او برای آغاز حمله به عراق و سایر جنگهای پس از 11 سپتامبر که تا امروز ادامه دارد صورت نگرفته است.
در کنفرانسی در کتابخانه کندی در سال 2006 در مورد ویتنام «برایان ویلیامز» مجری پنلی با حضور کیسینجر بود و از او پرسید: «آیا چیزی وجود دارد که بخواهید برای آن عذرخواهی کنید؟» کیسینجر این پرسش را «بسیار نامناسب» خواند و گفت: «ما باید با این فرض شروع کنیم که افراد جدی با در نظر گرفتن منافع ملی و منافع جهانی تصمیمات جدی میگیرند». در باشگاه اقتصادی نیز هیچ پرسشی از سوی رسانهها از کیسینجر پرسیده نشد.
«مت داس» فعال سیاسی و مشاور سناتور سندرز که اکنون عضو بنیاد کارنگی است میگوید: «بخش بزرگی از میراث هنری کیسینجر، فساد سیاست خارجی آمریکاست. این امر مرز بین سیاست خارجی و منافع شرکتها را محو می کند اگر نگوییم کاملا از بین میبرد».
🔵دستان کیسینجر به خون 3 میلیون انسان آغشته است به جای جشن تولد محاکمهاش کنید
مجری آمریکایی برنامه «اماسانبیسی» در یک برنامه تلویزیونی به مناسبت 100 سالگی کیسینجر گفت: دست کیسینجر حداقل به خون ۳ میلیون نفر در جهان آغشته است و او باید بهجای جشن تولد محاکمه میشد.
شنبه گذشته «هنری کیسینجر» وزیر خارجه پیشین آمریکا صدساله شد! بسیاری در شبکههای اجتماعی به این مسئله واکنش نشان دادند. «مهدی حسن» مجری سرشناس شبکه آمریکایی «اماسانبیسی» نیز در یک برنامه تلویزیونی در واکنش به این مسئله گفت: «من میخواهم به این روش 100 سالگی هنری کیسینجر را ماندگار کنم. میخواهم در مورد افراد زیادی که در سرتاسر جهان نتوانستند بهخاطر حمایتهای کیسینجر از دیکتاتورهای ظالم، رژیمهای ظالم، جنگهای بیرحمانه و جرائم جنگی، 60 سالگی، 70 سالگی یا 100 سالگی خود را ببیننند صحبت کنم.»
وی افزود: «بیایید از آسیای شرقی شروع کنیم. جنگ ویتنام که در آن کیسینجر به طرز تمسخرآمیزی برنده جایزه صلح نوبل شد آن هم بهخاطر پایان دادن به جنگی که خود او آن را طولانی کرده بود. او این جنگ را بهطور غیرقانونی و مخفیانه به کشورهای لائوس و کامبوج هم کشاند. طبق گزارشی که توسط وزارت دفاع آمریکا در سال 1973 منتشر شد. حالا میدانیم که شورای امنیت با رهبری کیسینجر تمام 3875 دفعه بمبارن کامبوج در سالهای 1969 و 1970 و روشهای درز نکردن اخبار این حملات به روزنامهها را تایید و مدیریت کرد...خود او در جریان یک حمله هوایی در کامبوج دستور داد هرچیزی که پرواز میکند و هرچیزی که حرکت میکند را بمباران کنند. همانطور که دیدهبان حقوق بشر در سال 2001 اشاره کرد بمباران هوایی ویتنام جنوبی با نظارت کیسینجر حدوداً 350 هزار شهروند لائوسی و 600 هزار شهروند کامبوجی را به کام مرگ کشاند. هفته گذشته سایت تحلیلی اینترسپت نوشت: براساس اسناد ارتش آمریکا کیسینجر شخصاً بیشتر از آنچه قبلاً ثبت شده بود مسئول مرگ شهروندان کامبوجی است. با این حال کیسینجر هرگز بهخاطر اقداماتی که در لائوس و کامبوج مرتکب شده است عذرخواهی نکرد.»
این مجری آمریکایی ادامه داد: «به آرژانتین میرویم جایی که در سال 1976 دولت مردمی «اواپرون» در اثر کودتا با یک شکارچی نظامی جایگزین شد آن شکارچی بعدها «جنگ کثیف» را رقم زد. این جنگ با تأیید و تشویق کیسینجر منجر به کشته شدن مخالفان سیاسی و دانشجویان اتحادیههای تجاری شد. به گزارش گاردین برآوردها نشان میدهد حدوداً 30 هزار نفر در جنگ کثیف آرژانتین دستگیر، شکنجه و کشته شدند که جسد بسیاری از آنها هرگز کشف نشده است. به تیمور شرقی میرویم جایی که توسط اندونزی در دسامبر 1975 اشغال شد. این تجاوز که به اعتراف سازمان ملل حداقل 100 هزار کشته برجای گذاشت با چراغ سبز کیسینجر انجام شد. در حمله پاکستان به بنگلادش در 1971 که صدها هزار بنگالی کشته و میلیونها نفر آواره شدند کیسینجر با قاطعیت از ژنرالهای پاکستانی حمایت کرد. به عقیده تاریخدان معروف گرک کرندین یک محاسبه ساده نشان میدهد که بین 3 تا 4 میلیون نفر در اثر اقدامات هنری کیسینجر کشته شدهاند. چه کسی پاسخگو است؟ عدالت کجاست؟»