یکی دیگه از سلبریتیها در دادگاه جمهوری اسلامی تونست حقشو بگیره
پ ن : به فرموده شهید اهل قلم(نقل به مضمون) در جمهوری اسلامی فقط حزب اللهی ها محکومند والا باقی مجرمین براشون گل و بلبل هست
👇👇👇
@orve313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم میخواد زمستون بمیرم
واکنش فیلیپ ساپرکین، بازیگر، نسبت به کشف حجاب سلبریتیها در مراسمات ختم
💠صبح صادق مهدوی
🇮🇷@Sobhesadegh_ir
┄┅═✧❀💠❀✧═┅┄
🔻 من که یادم نمیاد کار فرهنگی درستی انجام بشه ولی اگر چندتا کار هم گاهی انجام میشه پرداختن به معلول ها است، کسی دنبال علت ها نیست، کسی دنبال این نیست یکبار سوال کند چرا جوان ۱۹ ساله ما باید از آبادان به قم از قم به تبریز از تبریز به اصفهان برای تحصیل برود، اصلا کسی به مفاسد این قصه فکر میکند؟ گاهی ۶ سال کسی در غربت زندگی میکند، آیا بر دختر یا حتی پسر خودتان هم جایز میدانید در چنین سنی در یک شهر غریب تنهایی زندگی کند؟ آیا این مسئله اندازه قیمت تخم مرغ یا کشف حجاب یک بازیگر اهمیت ندارد؟ آنها معلول هستند و ما از علت ها غافل شدیم.
🔻 با چه منطقی هر روز لیسانس و فوق لیسانس و دکتری بیکار تولید میکنیم؟ اصلا چرا باید همه دانشگاه بروند؟ چرا اجازه نمیدیم جوان مهارت یاد بگیرد و در ۲۰ سالگی صاحب شغل شود و درآمد داشته باشد و ازدواج کنند.
🔻 دختر و پسری که در یک شهر غریب هستند نهایتا برای اینکه از درد غربت کم شود باهم رفاقت میکنند و همین موجب ده ها نوع فساد است، چرا کسی به علت ها فکر نمیکند؟!
🔻 جوونی که تا ۳۰ سالگی در دانشگاهها عمرش تلف میشود در این ۱۵ سالی که بالغ شده است چیکار باید بکند؟ چقدر تحمل کند؟ شما میتونی ۱۵ سال تحمل کنی؟ شما که ۵۰ سالت است میتونی؟ چرا از حقیقت فراری هستیم و چرا برای علت های مشکلات فکری نمیکنیم.
🔻 یا سربازی که قبلا هم گفتیم و مرحوم حاج نادرطالب زاده تا آخر عمرش مطالبه کرد. یک رسم غلطی که ما هم ادامه دادیم و دوسال عمر جوون تلف میشود.
🔻 انقلاب در ساختارهای فرهنگی که آقا گفتند به نظرم دقت در این مسائل است که علت های مشکلات زیادی هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تنها راه نجات اقتصاد کشور
سید ياسر جبرائیلی : سال گذشته با رکوردشکنی در تجارت خارجی بر تحریمها پیروز شدیم و اگر آقای رئیسی به توصیه لیبرالهای ریشو (حذف ارز 4200 تومانی و افزایش بهرهبانکی و...) عمل نمیکرد، امروز یک قهرمان ملی بود. اگر آقای رئیسی در دو سال آینده، از لیبرالهای ریشو فاصله بگیرد میتواند اقتصاد کشور را نجات دهد.
🔵 قانونِ حجاب در آمریکا راحتتر قابل اجراست!
اگه همین الآن آمریکا بخواد قانون حجاب ایران رو تو کشورش اجرا کنه احتمالاً موفقتره تا خود ایران. با وجود اینکه مردمش شاید پذیرش کمتری داشته باشن، اما چرا راحتتره؟
🔻 ۱. پلیس مقتدر
تو آمریکا پلیس اقتداری داره که هر کاری بکنه، حتی اشتباه، مردم اونو میپذیرن. چون حاکمیتش برای مردمش این رو جا انداخته، همه توجیهن. مثل ایران نیست که پلیس حتی کار درستش رو هم اگه انجام بده برخی انقدر پررو شدن جلوش وایمیستن و فیلم میگیرن. پلیس آمریکا سالانه کلی آدم میکشه به ناحق، به نامردی، هیشکی صداش درنمیاد! تو ایران پلیس به طرف میگه بالای چشمت ابروس، کل فضای مجازی شروع میکنن به تخریب پلیس. خب معلومه با این وضعیت نمیشه خیلی کار خاصی کرد، تا اینکه حاکمیت اقتدار از دست رفته پلیس رو برگردونه.
قطعا عملکرد پلیس آمریکا قابل توجیه و تایید نیست، حرف درباره اقتدار پلیس و مواجهه مردم با پلیسه. متأسفانه اینجا جو طوری شده از ترس جوسازی رسانهای، پلیس دست به عصا حرکت میکنه.
🔻 ۲. سلبریتیها
در آمریکا و اکثر کشورهای غربی و حتی شرقی، سلبریتیها نمیتونن نطق بکشن، چنان قوانین سختگیرانهای براشون لحاظ شده که دست و پاشون رو کلا بسته. بخاطر همین شما سلبریتیهایی رو میبینی که تو اینستاگرام چندصد میلیون فالوور دارن ولی اصلاً در مسائل سیاسی و اجتماعی دخالت نمیکنن. یکی از دلایلش همینه، چون درباره هر چیزی نمیتونن حرف بزنن. یه حرف نامربوط بزنه سریع پیجش رو میبندن و خودشم احضار میشه. ترامپ دیوانه که رئیسجمهور وقت آمریکا بود هم نتونست اونجا نفس بکشه، یه ذره سر و صدا کرد، سریع اکانت توئیترش رو بستن. اونجا بگن حجاب لازمالاجراس، کیم کارداشیان و جنیفر لوپز از ترسشون اگه چادر نپوشن حداقل با روسری عکس میگیرن! چون اگه عکس بیحجاب بذارن، تبلیغ قانونشکنی بهحساب میاد.
اونوقت اینجا سلبریتیهای ما نه تنها قانون حجاب و کارایی که قراره انجام بشه رو مسخره میکنن بلکه شروع میکنن عکسهای بیحجابشون رو منتشر کردن تا علنی دهنکجی کنن، تو آمریکا اگه این کارا رو بکنن، زندگی طرف رو کامل مختل میکنن! بالاتر از این، اینجا سلبریتیها به راحتی پلیس رو مسخره و تضعیف میکنن. خودمون هم که توی دادگاه میخوایم حکم بدیم، یک و نیم میلیون جریمهشون میکنیم!😐 جریمه کشف حجاب ١.۵ میلیون، قیمت چادر ۲میلیون🤦♂
تا وقتی فضای مجازی ضابطهمند نشه و خصوصاً برای سلبریتیها برنامه نداشته باشه، مردم عادی زبونشون دراز میمونه. هر چی میگیم انگار اثر عکس داشته باشه، طرف میگه به من گیر میدی چون زورت بهم میرسه ولی زورت به فلان سلبریتی قانونشکن، چون معروفه و پیج بزرگ داره نمیرسه!
🔻در مساله حجاب اول باید سلبریتیها رو مهار کرد، بعد برای تشخیص بیحجاب دوربین تو خیابونا فعال کرد. چون اگه سلبریتی رها و آزاد باشه، همین طرح دوربینها رو به گند میکشه!
🔻 ۳. فضای مجازی ضابطهمند
کاری ندارم ضوابط توی غرب با اون چیزی که ما درست و اخلاقی میدونیم خیلی فاصله داره اما واقعاً ضابطهمندتر از ما هستن. اونجا هم کمپانیهایی مثل اینستاگرام، توییتر، فیسبوک، یوتیوب و ... صراحتاً قوانینشون رو اعلام کردن و یه ذره پات رو از گلیمت اونوَرتر بزاری صفحهات رو میبندن. چقدر پیج و کانال بزرگ سراغ دارم که توی یوتیوب با انتشار یه موسیقی که حق کپیرایتش رعایت نشده بود، بسته شدن؟ چقدر تو اینستاگرام با عکس حاج قاسم پیجهای انقلابیها بسته شد؟ عوضش اینجا ما کاملاً بیضابطهایم.
طرف توی ایران زندگی میکنه، کار و کاسبی داره و هر چی دلش میخواد میگه و منتشر میکنه. هر حرف بیربط سیاسی و اعتقادی عشقش بکشه میزنه و اگه فشار افکار عمومی هم روش باشه، تهش میاد میگه صفحهام هک شده بود و تمام!!
🔻ما با کسانی که مطالب مختلف علیه حجاب و عفاف منتشر میکنن و چند میلیون آدم میبینن و بدترین تأثیر رو میگذارن، کاری نداریم. از فضای مجازی گرفته، تا روزنامهها رسانهها مثل نمایش خانگی و... ، بعد میخوایم کارمون توی خیابون روی چند تا آدم معمولی اثر داشته باشه؟! هر دو باید باشه، ولی نمیشه اونیکه مهمتره رو رها کنیم بریم سراغ مراحل بعدی. مثل اینه که سلطان سکه رو رها کنیم، بریم سراغ یه نفر که تو گرونی سکه، رفته دوتا سکه خریده گذاشته تو خونهش بگیم این اخلالگر بازار سکهس. از بالا باید شروع کرد.
تا این مقدمات رو درست نکنیم، نمیتونیم در اجرای طرحها و برنامههامون برای حجاب و عفاف موفق باشیم
اعلام شکایت روحانی از رحیمپور ازغدی را باید بیشتر یک اقدام تاکتیکی (در آستانه انتخابات مجلس و خبرگان)، برای بیرون آمدن از گوشه رینگ دانست؛ فارغ از نتیجهی شکایت، او احتمالا با مظلوم نماییهای بعدیاش سعی در تطهیر خودش (بابت تمام بی تدبیریهای امنیتی، کم کاریهای اقتصادی و سیاسی کاریهای کروناییاش) خواهد کرد!
🔴طرف فقط تو دوره ای که سر کار بود بیش از بیست جاسوس امنیتی از داخل دستگاه های مختلف دستگیر کردن حالا یکی اومده گفته دورش جاسوس داره ناراحت شده و رفته شکایت کرده.
وقتی قوه قضائیه شکایت نزدیک به یک میلیون نفری مردم و کمیسیون اصل نود را نادیده میگیره نتیجه اش همین میشه.
اژه ای در آزمون بزرگ محاکمه روحانی رفوزه شد.
شکایت یک میلیون نفری مردم از یک نفر باید در گینس هم ثبت میشد چون در تاریخ بی نظیر بود، اما آقایان از این فرصت استفاده نکردند.
🌸منتظر اتفافات خوب در خاورمیانه باشید🌸ـ
فرمانده کل سپاه: کسانیکه دنبال فروپاشی ایران بودند خودشان گرفتار فروپاشی شدند
همۀ آنهایی که بدخواه ملت ایران هستند، از نظام سلطه گرفته تا محور ارتجاع منطقه و اپوزوسیون خارجی (نوچه های غرب گدا در داخل)، امیدوار بودند، که اغتشاشات ۱۴۰۱، ایران را دچار فروپاشی کند، اما در نهایت آنها خودشان گرفتار فروپاشی و تزلزل شدند.
این مائیم که بر آمریکا تحمیل کردیم، منطقه ما را دیگر جزو اولویتهای خود نداند.
این روزها فقط دو پایگاه آمریکایی در عراق باقیمانده و خلیج فارس هم به کلی پاکسازی شده است.
صهیونیستهایی که چند ماه قبل رجزخوانی میکردند، اکنون خیره ماندهاند، زیرا هر روز بیش از ۳۰ عملیات مسلحانه در سر زمینهای اشغالی انجام میشود. آنها می خواستند سوریه را به آشوب بکشند، اما بشاراسد ماند و دوباره به اتحادیۀ عرب باز گشت، اکنون صهیونیستها خودشان دم از فروپاشی میزنند.
مژده: اتفاقات بزرگی در راه است» ۱۴٠۲/۲/۲٠
نشر: خبرگزاری فارسنا
بازنشر👇
@mhg12871338
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Voice 031.m4a
2.15M
🌹در چه صورت حکومت علی (ع) جهانی می شد؟🌹
در صورتیکه مردم زمانش دانا بودند و از تدبیر خود استفاده می کردند، آنگاه حکومت حدود ۵ ساله آن ابر مرد تاریخ، مجسمه عدل و داد پایان نمی یافت، تا جرثومه هایی چون معاویه و یزید و کلا امویان و بعد عباسیان قرنها حکومت را در اختیار داشته باشند و حکومت موروثی و پادشاهی ادامه یابد، که خداوند متعال فرمود (ان الملوک اذا دخل...»سوره نمل/۳۴).
اما حدیثی در عظمت امیرالمومنین از کتاب عالم اهل سنت👇
رسول خدا (ص) فرمود:
هر كس اراده كند که
اسرافيل را در هيبتش، ميكائيل را در رتبهاش، جبرائيل را در جلالتش، آدم را در علمش، نوح را در خشيتش، ابراهيم را در دوستیاش، يعقوب را در حزنش، يوسف را در جمالش، موسی را در مناجاتش، ايوب را در صبرش، يحيی را در زهدش، عيسی را در عبادتش، يونس را در ورعش و محمد (ص) را در حسب و خلقش تماشا كند، به علی بن ابیطالب (ع) نگاه كند. براستی خداوند در او نود خصلت از صفات انبيا را جمع كرده است، كه در غير او جمع نفرموده است.
منبع: کتاب ينابيع المودة، نوشته سلیمان بن ابراهیم قندوزی که از علمای سنی مذهب حنفی جلد ۲، باب ۵۶
نکته: درست است مردم زمان علی (ع) جاهل بودند و قدرش را ندانستند و عدالت توسط مردم فریبکار ذبح شد، ولی پس از هزار و سیصد و اندی سال مردم ایران بیدار شدند و با آگاهی، از علی زمان حمایت می کنند، تا حکومت را بدست مهدی عج زمان بسپارند و اسلام جهانی شود و عدل علی (ع) با تاخیر حاکم گردد.
با حاکم شدن اسلام واقعی تمام مسلمانان یک نظر خواهند شد و سنی و شیعه یک پارچه و حقایق پوشیده قرآن آشکار»م م »۱۴٠۲/۲/۲٠
ان شاء الله👇
@mhg12871338
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
25.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 شروع طرح تربیت مدرس دختران باران
🎬 جزییات بیشتر رو توی ویدئو ببینید☝🏻
📕فاز اول:(تربیت مدرس دوره آزادی من)
🧕🏻ویژه بانوان ۲۰ تا ۴۷ سالهای که میخوان با روش تدریس #علیرضا_خوش_منظر به سوالات نسل جدید پاسخ بدن و مدرس بشن...
اطلاع از شرایط و فرم ثبتنام رایگان👇🏻
🌐 survey.porsline.ir/s/vgHAHmx
✅ این پیام رو برای هر کسی که میدونید ممکنه بتونه یه مدرس خوب بشه ارسال کنید.
💜
🔺نقشه برنارد لوئیس برای تجزیه کشورهای خاورمیانه
🔸او در دوران جنگ جهانی دوم و پیش از آنکه به امور خارجه فرستاده شود، در ارتش سلطنتی انگلستان و واحدهای اطلاعاتی این کشور خدمت میکرد. پس از جنگ، لوئیس به دانشکده مطالعات آفریقا و شرقشناسی در دانشگاه لندن بازگشت و به او سمت ریاست بخش مطالعات خاورمیانه و خاورنزدیک داده شد.
دکترین لوئیس علاوه بر تجزیه ایران، تجزیه دیگر کشورهای خاورمیانه که استعداد تبدیل شدن به قدرت منطقهای دارند را نیز شامل میشود. از جمله این کشورها عراق، ترکیه، عربستان و حتی یمن نیز هست که هریک باید به سه تا چهار کشور تقسیم شوند تا خاورمیانه جدید متشکل از خردهکشورهایی باشد که ضمن موازنه یکدیگر، توان برتری و تبدیل شدن به هژمون منطقهای و در پی آن ایجاد تهدید برای منافع آمریکا را نداشته باشند. آنچه که هماکنون در کشورهای غربآسیا و شمال آفریقا به عنوان تروریسم و افراطگری با حمایت آمریکا در جریان است، همان ادامه سیاستهای جرج بوش در اجرای دکترین لوئیس به سمت تضعیف و تجزیه کشورهای قدرتمند خاورمیانه است.
@amniatemeli
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلبریتیها اونقدر لاشخورن که حتی از وضعیت جغرافیایی کشورها هم برای فحش دادن استفاده میکنن
مریم امیر جلالی رفته کانادا میگه اب و هوای تهران نامطلوبه اینجا داره بارون میاد :|
🆔 @Baseeratt
15.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴چگونه خاندان سلطنتی بریتانیا با به بردگی کشاندن 6 میلیون آفریقایی به ثروت هنگفت رسیدند؟
@fetan2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سجده همان روشی است که
پزشکان آمریکایی برای درمان بیماران خود،
جهت خون رسانی به دیسک و نخاع ، توصیه و تجویز می کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حسن فریدون این روزها از برجام و نفع ایران از احیای برجام میگوید.
اما حسن روحانی پاسخ حسن فریدون را داد
🇮🇷 @QODS_IR | اخبار قدس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌بهائیت باور نیست بلکه جمعیتی برانداز و حکومت موازی در کشور است
🔹إعتراف یکی از أعضای بلند پایه تشکیلات بهائی (عرفان ثابتی) مبتنی بر تحرکات سازمان بیت العدل شاخه ایران برای إیجاد دولت موازی از دهه شصت.
🔸این إعتراف صریح کسی است که خود در نهاد آموزشی بیهه در ایران غیر قانونی در حکومت موازی بیت العدل شاخه ایران تحصیل کرده و طی پیام مورخ ۲۴-۰۳-۲۰۰۳ بیت العدل مورد تقدیر قرار گرفته است.
♦️این اقدام بیت العدل در ایران ناقض و سلب تمامیت ارضی بر مبنای ماده نهم قانون أساسی جمهوری إسلامی ایران است چرا ڪه مدیران موسسه علمی آزاد (بیهه) از إسرائیل توسط نهاد أمنیتی موسسه بین المللی دار التبلیغ و خارج از مرزها سازماندهی می شدند و به هیچ وجه بومی نبودند
📡کانال بهائیت شناســــــــی⬇️
🌍https://eitaa.com/joinchat/830341121Cca0f94fa66
📍معرفی کنید این کانال را به دیگـــران
راهبردهای جامع و کلان دشمن چگونه آچمز شد
آنچه طی سالهای اخیر در تحریک ملت ایران از دی ماه ۹۶ تا آبان ۹۸ تا اغتشاشات، همه را باید در راستای راهبرد «تهدید موجودیتی جمهوری اسلامی» که میدانند رهبری نسبت به آن هوشیار و حساس هستند، دانست.
به گزارش مشرق، حسن رشوند طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: دوشنبهای که گذشت روزی بود که ترامپ رئیسجمهور وقت امریکا رسماً از توافق برجام خارج شد. او که در شعارهای انتخاباتی خود وعده داده بود با ورود به کاخ سفید از برجام خارج خواهد شد ۱۷ ماه بعد این وعده خود را عملیاتی کرد. انتقاد او به اوباما این بود که دولت او بدون اینکه یک راهبرد جامع درباره ایران داشته باشد توافق هستهای را امضا کرده است. یکی از دغدغههای ترامپ بعد از روی کار آمدن این بود که در مقابل برجام و مهمتر از آن در مقابل «قدرت فزاینده جمهوری اسلامی» چگونه باید رفتار کرد. علت اینکه ترامپ بعد از روی کار آمدن بلافاصله از برجام خارج نشد و دوبار آن را تمدید کرد یافتن فرصت برای طراحی یک راهبرد جامع و کلان بود. بسیاری او را دیوانهای فرض میکردند که بدون محاسبه وارد کارزار با ایران شده است، ولی وقتی راهبرد او با عنوان «فشار کوتاه مدت خردکننده مادون جنگ با هدف ایجاد تهدید موجودیتی جمهوری اسلامی» پس از ۱۷ ماه رونمایی و بلافاصله از برجام خارج شد، معلوم گشت چنین راهبردی را نباید تنها محصول دیوانهای همچون ترامپ دانست بلکه باید آن را محصول اتاقهای فکری دانست که مدتها برای آن برنامه ریزی کرده بودند.
امریکاییها چه در دولت ترامپ، چه هیئت حاکمه فعلی آن که سیاستهای اوباما را دنبال میکند، معتقد بودند در بستر این راهبرد کلان و جامع است که باید چند مؤلفه را دنبال کرد که مهمترین آن «فشار کوتاه مدت» به ایران است چراکه تجربه چهل و اندی ساله جمهوری اسلامی ثابت کرده ایران در مقابل فشارهای میان مدت و بلند مدت میتواند شرایط را به نفع ایران تغییر دهد که از جمله آنها تجربه ایران در دور زدن تحریم ها، نداشتن منابع کافی برای فشار شدید تحریمی در بلند مدت و نبود اجماع جهانی علیه ایران اشاره کرد.
دومین مؤلفه مهم این راهبردکلان، «مادون جنگ» بودن آن بود. به این مفهوم که امریکاییها معتقد بوده و هستند که از همه ابزارها به جز گزینه نظامی باید استفاده کرد، زیرا گزینه نظامی از نظر امریکاییها گزینه واقعی نیست. این همان دغدغهای بود که ترامپ هنگام ورود خود به کاخ سفید مطرح میکرد و معتقد بود با قدرت فزاینده ایران نمیتوان تنها با امضای یک توافقنامه هستهای مقابله کرد. امریکاییها که در یک دهه اخیر قدرت ایران را از خلیج فارس تا سواحل دریای مدیترانه روز افزون میدیدند همانطورکه رابرت فیسک، سرمقاله نویس معروف «ایندیپندنت» گفته بود «ایرانیها از خلیج فارس دریای مدیترانه را مدیریت میکنند»، میدانستند برای پیشبرد راهبرد خود حتما باید مؤلفه «مادون جنگ» محور باشد. چراکه در صورت اقدام نظامی با چند مشکل اساسی از جمله توان بالای نظامی و مقابله ایران، مشکلات لجستیکی که از کدام کشور با توجه به روابط خوب ایران با همسایگان یا ترس آنها از مقابله و عدم تشخیص از نوع و سطح پاسخ ایران مواجه میشدند. این بود که در راهبرد آنها جنگی نباید تعریف میشد.
اما مهمترین مؤلفه راهبرد کلان امریکایی ها، «ایجاد تهدید موجودیتی» ایران بود. به تعبیر دیگر امریکا فشار شدید کوتاه مدت خود را با استفاده از تمامی امکانات و ابزار مادون جنگ برای رسیدن به این هدف که نظام ایران خود را در مواجهه با تهدید موجودیتی ببیند، انجام میداد. امریکاییها درخصوص تصمیمسازی مقام معظم رهبری درباره مدیریت تحولات منطقه، معتقد بودند هیچ چیزی برای رهبری انقلاب به اندازه موجودیت جمهوری اسلامی و ایران عزیز اهمیت ندارد. امریکاییها معتقدند اعتقاد رهبری نظام به مردم شعاری نیست، بلکه یک اعتقاد واقعی است و از نظر رهبری تنها تهدید موجودیتی معتبر نه اقدام نظامی کم شدت یا پر شدت، بلکه تهدیدی است که مردم را در مقابل نظام قرار دهد. از همین رو است که مقامات غربی به انحای مختلف بارها گفتهاند اگر بتوانیم مردم را علیه حاکمیت بسیج کنیم قادر خواهیم بود از حاکمیت امتیاز بگیریم. آنچه طی سالهای اخیر در تحریک ملت ایران از دی ماه ۹۶ تا آبان ۹۸ تا اغتشاشات سال گذشته و امروز که با پدیده زشت بی حجابی در جامعه مواجه هستیم همه را باید در راستای راهبرد «تهدید موجودیتی جمهوری اسلامی» که میدانند رهبری نسبت به آن هوشیار و حساس هستند، دانست. اکنون پس از پنج سال از خروج امریکا از توافق هسته ای، دیگر سخنی از راهبرد جامع و کلان «فشار کوتاه مدت خردکننده مادون جنگ» نیست، هرچند دشمن هنوز به دنبال تهدید موجودیتی جمهوری اسلامی ایران با ابزارهایی از جنس اغتشاشات ۱۴۰۱ باشد. وقتی رسانههای صهیونیستی میگویند: «پنج سال بعد از خروج از برجام وقت اعتراف به
👇👇
🟨🟦 درباره جریمه یک و نیم میلیونی خانم سلبریتی
اتهام کشف حجاب برای خانم سلبریتی محترم ناشی از اشتباه محاسباتی است. اساسا اتهام این بزرگواران کشف حجاب نیست بلکه تبلیغ و اشاعه فساد است.
به گزارش مشرق، محسن مهدیان طی یادداشتی در روزنامه همشهری نوشت: در خبرها آمده بود خانمها کتایون ریاحی و پانتهآ بهرام بهخاطر کشف حجاب، یک و نیم میلیون تومان جریمه نقدی شدند.
اگر این خبر درست باشد، بهنظر میرسد عدلیه و نظمیه محترم دچار یک خطای محاسباتی هستند. مرور کنیم.
یکم. سؤال اول ایناست که آیا این میزان جریمه نقدی بازدارنده است؟ یک دادگاه تخیلی را فرض کنید. قاضی محترم خطاب به خانم سلبریتی سوال میکند شما به اتهام کشف حجاب یک و نیم میلیون تومان جریمه شدید. واکنش سلبریتی بهنظرتان چه خواهد بود؟ هیچ؛ «لطفا کارتخوان بیاورید.»
بهنظرتان بازدارنده است؟ آیا نباید میزان جرایم متناسب با زمان و شرایط مورد بازنگری قرار گیرد؟
اما اساسا غرض متن اینجا نیست.
دوم. اتهام کشف حجاب برای خانم سلبریتی محترم ناشی از اشتباه محاسباتی است. اساسا اتهام این بزرگواران کشف حجاب نیست بلکه تبلیغ و اشاعه فساد است. ایندو متفاوت است. اتهام کشف حجاب برای فرد معمولی است که رفتارش الگو نمیشود. آیا سلبریتی نیز چنین است؟ طبیعی است که اگر قهریه محترم از این منظر به ماجرا توجه کند مجازات حتما سنگینتر میشود و حداقل آن حبس میشود.
اما چه بسا ماجرا در این سطح نیز متوقف نباشد.
سوم. مسئله حجاب را مختصری دقیق شویم. آیا هجمهای که امروز به حجاب میشود مسئلهای صرفا اجتماعی و یا فرهنگی است؟ حتما چنین نیست. رسانههای دشمن با چه زبانی باید بگویند که برهنگی بهانه است و اصل نظام نشانه است؟ هشتگ نافرمانی مدنی کافی نیست؟ ننوشتند و نگفتند که حجاب دیوار برلین است که اگر از آن عبور کنیم از جمهوری اسلامی عبور کردهایم؟
حجاب امروز نماد است؛ کشف حجاب نیز. حجاب نماد وطن دوستی و خاک پرستی و ملی گرایی و دین خواهی است و کشف حجاب مقابل آن. بگذریم از جماعتی که در داخل، ممکن است نادانسته با این نماد و نشان همراهی کنند؛ اینها نیز بهزودی مسئله برایشان روشن میشود و خطشان را جدا میکنند. اما اصل موضوع که تغییر نمیکند.
با این مقدمه ساده آیا غیراین است که کشف حجاب سلبریتی، بازیسازی برای رهزنهای ضدایرانی است؟ با این توضیح آیا این خطا سیاسی نیست؟ امنیتی نیست؟ فرمودند: «گناه سیاسی.» گناه سیاسی را کلانتری محل بررسی میکند یا محکمه امنیتی؟
⬛️🟧هنجارشکنی «رهایم کن» را هیچکس گردن نمیگیرد
سازندگان این سریال که بیحیایی و ابتذال آن صدای آحاد مردم و خانوادهها را در شهرهای مختلف کشور درآورده است، همچنان مشغول ارائه قسمتهای جدیدتر آن در سکوی فیلیمو هستند.
به گزارش مشرق، سریال «رهایم کن»، تازهترین سفارش شرکت فناوران ایدهپرداز صبا (فیلیمو) است، با سکانسهایی مملو از ابتذال، ترویج بیبند و باری، شربخمر و بیحیایی. درحالیکه این سریال با موضوع تاریخی در ساترا ثبت اولیه شده، اما با ترویج رفتارهای هنجارشکن همچنان در شبکه نمایش خانگی و سطح شهر توزیع و تبلیغ میشود.
سریال «رهایم کن» به کارگردانی شهرام شاهحسینی قرار بود این سریال درباره افشای فساد سیستماتیک دوره پهلوی باشد که با رنگ و بوی عاشقانه و دراماتیزه کردن سیر اتفاقات آن از ابتذال، بیبندوباری و شربخمر برخی از افراد آن بازه زمانی روایتهایی را نقل کند و در عین حال خاندان معلومالحال نایبسرخی را به عنوان مشتی نمونه خروار از فساد و ظلم آن روزگار نشانه بگیرد، اتفاقی که در عمل نهتنها رخ نداده، بلکه کاملاً برعکس شده و تنها کسانی که در این سریال دغدغه عدالت و تا حدودی اخلاقیات اجتماعی را دارند همین خاندان فاسد هستند!
نکته جالبتر در این سریال، گروههای مبارز انقلابی و اسلامی است که جای خودشان را به تشکیلات کمونیستی دادهاند که اتفاقاً در سایه ساواک اهداف خود را دنبال میکنند. با هر کدام از شخصیتهای داستان که آشنا میشویم یا مست هستند یا قمارباز. یا آدمکش هستند یا آدمفروشهایی که انسانیت و اخلاق برایشان هیچ معنا و مفهومی ندارد.
آحاد مردم و جامعه هم در حال همراهی و پذیرش بیچون و چرای فضای خفقان و بسته آن روزگار هستند و با حالتی مسخ شده و منگ شبها را در کابارهها میگذرانند و روزها مشغول سلاخی و قتل و غارت همدیگرند!
از آنجایی که جزئیات طرح این سریال با ایده طرح ثبت شده در ساترا مطابقت نداشت، سازمان تنظیم مقررات رسانههای صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در مکاتبهای با فیلیمو بر عدم انطباق خلاصه ثبت شده سریال در ساترا با طرح تفصیلی تأکید کرد و خواستار اصلاح طرح شد.
اگرچه از همان ابتدا طرح این سریال نتوانسته بود در شورای صدور مجوز تولید ساترا رأی بیاورد و برخلاف اجازه ساترا مسیر تولید سریال پیش رفت، ولی این نهاد تنظیمگر در جهت حمایت از تولیدات بومی قسمتهای ابتدایی سریال را بازبینی کرد. پس از بازبینی اولیه ۱۱ قسمت ابتدایی سریال، ساترا اعلام کرد به دلیل عدم تطابق داستان ثبت شده توسط فیلیمو در سامانه ساترا با سریال تولیدی امکان صدور مجوز انتشار بدون بررسی و بازبینی تمام قسمتهای سریال مقدور نیست.
نکته جالب اینکه همین سریال مخرب و بدون مجوز با اجازه رسمی وزارت ارشاد در حال تبلیغ روی بیلبوردهای محیطی شهر تهران است! بخش عجیبتر ماجرا این است که هیچ نهادی حاضر نیست بگوید چرا به یک سریال بدون مجوز اجازه تبلیغات داده است!
البته احتمالاً ارشاد به دلیل موافقت ساترا با طرح اولیه این سریال به صدور مجوز تبلیغات محیطی آن اقدام کرده است. هرچند براساس مستندات منتشر شده که نشاندهنده درگیری چند ماهه ساترا با شرکت فناوران ایدهپرداز صبا (صاحب سکوی فیلیمو) به عنوان نمایشدهنده این سریال از اواسط تابستان سال گذشته تا همین چند روز پیش است، حتماً رونوشت نامههای ساترا به فیلمیو را دریافت کرده و در جریان تخلفات این شرکت بودهاند، اما احتمالاً به هر دلیلی مایل به لغو مجوز این سریال مبتذل و مجعول نبودند.
یک سمت ماجرای تبلیغات محیطی این سریال به شهرداری تهران میرسد که سازمان زیباسازی شهرداری در پاسخ به اعتراضات صورت گرفته در مورد فراهم کردن زمینه تبلیغات این سریال ضداخلاق و خانواده که مجوز تبلیغات محیطی آن ۹ اردیبهشتماه سال جاری صادر شد، اعلام کرد: «این سریال نمایش خانگی با اخذ مجوز رسمی از وزارت ارشاد اسلامی اقدام به تبلیغات محیطی در سازههای سطح شهر کرده و این سازمان براساس قانون دخالتی در محتوای اکران شده ندارد.»
نکته پایانی اینکه سازندگان این سریال که بیحیایی و ابتذال آن صدای آحاد مردم و خانوادهها را در شهرهای مختلف کشور درآورده است، همچنان مشغول ارائه قسمتهای جدیدتر آن در سکوی فیلیمو هستند و مسئولیتپذیری انقلابی از مجوزهای کاغذی مورد انتظار است.
منبع: روزنامه جوان
🟦🟩شروط انتخابات آزاد
آمریکاییها عصر کنونی را عصر خشونت و هرزگی، عصر چپاول، عصر خرافه و علم مدرن، عصر فقر و حقارت، عصر فرار از مرگ و انکار معاد میدانند. انقلاب اسلامی و بسط قدرت آن در منطقه و جهان، سند زنده پایان چنین عصری است.
به گزارش مشرق، محمدکاظم انبارلویی طی یادداشتی در روزنامه رسالت نوشت: امسال سال انتخابات است. رقبای ما از نگاه مردم و نخبگان، گرفتار بحران گفتمانی، اندیشگی و بیآیندگی هستند. داوری جامعه نسبت به آنها در طول سالهایی که مسئولیت پذیرفتند، ناکارآمدی، ناکاربلدی و برباددادن تجربیات مفید انقلابی است.
آنها گرفتار بحران مشروعیت و مقبولیت هستند.
آنها این ناکارآمدی و بحرانهایی که در آن دچار هستند میخواهند به حساب نقد جمهوریت و اسلامیت نظام فاکتور کنند.
برای توجیه این بحرانها نظارت استصوابی، رفراندوم، آزادی، حجاب اختیاری و ... را بهانه کردهاند، حیات خود را در آفرینش و خلق دوقطبیسازیهای کاذب میدانند. ورود به این عرصه بخشی از جنگ روانی دشمن است. فضای انتخابات را باید به سمت و سوی رقابت سالم براساس نیازهای اساسی مردم بهویژه حل مشکلات اقتصادی کشور برد. این فضا امنیت، سلامت و مشارکت گسترده مردم در انتخابات را تضمین میکند.
اگر بخواهیم انتخابات آزاد و سالمی داشته باشیم نکات زیر را باید در بازخوانی جنگشناختی رعایت کنیم تا دشمن نتواند به به سوزنبانی قبل، حین و بعد انتخابات بپردازد.
۱- نباید در انتخابات «ضریبدهنده» و «تقویتکننده» اخبار دشمن باشیم اگر به این دام بیفتیم حلقههای «همرسانیکننده» ضربات دشمن را تکمیل میکنیم.
اخبار فاسقان در سپهر سیاست نیاز به تبیین، روشنگری و راستیآزمایی دارد بیحساب و کتاب این اخبار را در فضای حقیقی و مجازی نشر ندهیم.
مختصات دقیق میدان را باید شناسایی و از شهوت دیدن و دیده شدن پرهیز کرد.
۲- با هوشمندی نباید اجازه داد کسانی که بدهکار مردم و ملت بودند در مسند طلبکاری بنشینند و باب روضهخوانی درباره مصائبی که خود پدیده آوردهاند را باز کنند.
عدهای مأمورند نگذارند بازار سیاست، اقتصاد و فرهنگ به ثبات و آرامش برسد چون این ثبات، بازی آنها را به هم میزند. آنها مأمورند هر روز یک فیل هوا کنند!
از کناره و کرانه سخن با این جماعت باید ضمن روشنگری هوشمندانه دوری جست.
۳- گوش و هوش و حواسمان از قرارگاه مرکزی انقلاب اگر منحرف شود، در دام کسانی خواهیم افتاد که سالهاست خواب براندازی و سرنگونی نظام مقدس جمهوری اسلامی را میبینند.
امید به آیندهای روشن، با وحدت ملی و انسجام اسلامی امکانپذیر است.
نباید به دشمن اجازه داد «امید» و «اعتماد» را در جامعه کمرنگ و بساط «دروغ»، «تهمت»، «غیبت»، «فریب» و ... را پهن کند.
دشمن امروز مشغول کوچکنمایی کارهای بزرگ انقلاب و بزرگنمایی مشکلاتی که خود در ستیز با انقلاب پدید آورده، است.
۴- یکی از مهمترین و اساسیترین کار دشمن در جنگ شناختی، مشروعیت بخشیدن به «حجیّت ظن» درحوزه سیاست و داوری در مورد کارآمدی و ناکارآمدی سیاستمداران است. دشمن اجازه نمیدهد انسان در معرض اخبار یقینی قرار گیرد. تولید محتوای ارتش رسانهای آمریکا در سبد «حجیّت ظن» ارائه میشود. این تولید اخلاق، سیاست و فرهنگ انسانی جامعه را به انهدام میکشاند.
۵- حق بگوییم و از حق امام، انقلاب، اسلام و شهدا شجاعانه دفاع کنیم. تیری که از کمان حق بجهد، هیچ سپری و جوشنی نمیتواند مانع از اصابت آن به هدف بشود. اجازه میدانداری دشمن در مدیریت اذهان خود و دیگران را ندهیم.
آمریکاییها عصر کنونی را عصر خشونت و هرزگی، عصر چپاول، عصر خرافه و علم مدرن، عصر فقر و حقارت، عصر فرار از مرگ و انکار معاد میدانند. انقلاب اسلامی و بسط قدرت آن در منطقه و جهان، سند زنده پایان چنین عصری است.
علت اصلی محبوبیت انقلاب، امام و اشتیاق ملتهای جهان به اسلام و نفوذ روزافزون انقلاب اسلامی در نگاه هوشمندانه مردم جهان همین است. این سند تاریخی را هیچ قدرتی نمیتواند ابطال کند.
۶- انتخابات وقتی آزاد است که فارغ از مداخله بیگانگان بهویژه آمریکا باشد. اگر هر ضلع از اضلاع رقابت به گونهای عمل کند که نشان دهد منافع ملت را نمایندگی نمیکند و تنها منافع دشمن را نمایندگی میکند مشروعیت حضور در رقابتهای انتخاباتی را نخواهد داشت.
⭕️ماشین ناقص
اگر یک ماشین باتری و دیفرانسیل بسیارعالی داشته باشد اما موتور و گیربکس آن درست عمل نکنند، هیچ آدم عاقلی اعتماد به راننده نمیکند و بگوید چون راننده خوبی دارد، پس سکوت کنیم و سوار شویم!
آقای رئیسی!
شما راننده خوبی هستید و از شما بهتر نیست،
سیاست خارجی دولت شما حرف ندارد، آنچه که از اول انقلاب منتظرش بودیم، دارد محقق میشود.
وزیر ارتباطات در قامت یک وزیر انقلابی ظاهر شده یکتنه در میدان عمل تمام مخالفتها را به جان خریده و خنثی کرده.
وزیر خوب کم ندارید اما موتور و گیربکس دولتت خراب است. پس خوب بودن شما و سایر قطعات اصلا به ما امید نمیدهد.
درب اقتصاد دولتت بر پاشنه لیبرالیسم اقتصادی حسن روحانی و رفسنجانی میچرخد. هنوز بارقه تصحیح را ندیدیم.
آنقدر دکتر و پروفسور دورهات کردهاند که ظاهرا تنها راه را در همین مسیر دیدهای و غافل از آنکه در این دوسال اوضاع بهتر نشد، بدتر شد!!
تیم فرهنگیات را هم دیدهایم، وزیر فرهنگ وکیل مدافع سرسخت سلبریتیهای فاسد شده و آنها روز به روز لگدهای محکمتری میزنند و ایشان لبخند میزند.
وزیر گردشگری هم معرف حضور هست. ظاهرا مست کف و سوتهای دیگران است.
خلاصه جا داشت الان ما شادمان از خبرهای خوب در عرصه بینالملل و ارتباطات باشیم اما آنقدر درگیر کمکاری و بدکاری این دو تیم مهم شدهایم که دیگر نمیتوان با عملکرد سایر دستگاهها امیدوار بود.
توقع داریم در این دوسال باقی مانده تحول امیدوار کننده ببینیم.
✍ #مصطفی_سیاوشی
به #راه_انقلاب بپیوندید👇👇👇
🇮🇷 https://eitaa.com/joinchat/1976434709C79e829987a
🟨🟪خروج پرستوی تام کروز از سیرک براندازی/ اعلام خبر مرگ اپوزیسیون توسط سیاهی لشگر سازمان سیا
آخرین پرده از نمایش براندازان با خروج نازنین بنیادی از صحنه به پایان رسید، این سیرک مضحک عاقبت خوشی نداشته و یک کمدی تراژیک خاص بود!
سرویس سیاست مشرق- آخرین پرده از نمایش براندازان با خروج رسمی یکی از اعضای آن از صحنه به پایان رسید، روز گذشته نازنین بنیادی از عناصر فعال در گروهکهای ضد ایرانی، در توئیتی خروجش از شورای همبستگی را اعلام کرد.
شورای همبستگی نام یک گروه توییتری با ادمینی سازمان سیا بود که فعالیتهای تبلیغی علیه مردم ایران را سازماندهی میکرد. این گروه پس از برگزاری نشست جورج تاون فعالیت خود را آغاز کرده و درحالیکه قرار بود بلیت سوارشدن به آن مجانی باشد خیلی زود به ته خط رسید. پیش از خروج بنیادی، رضا پهلوی و حامد اسماعیلیون، نیز از این ائتلاف کنار کشیدهاند.
بنیادی در بخشی از پیامش نوشته پنج ماه پیش در راستای انقلاب مردم ایران به شورای همبستگی پیوستم. در این مسیر فراز و نشیبهای زیادی رو تجربه کردم و همواره سعی بر این داشتم که صدای مردم ایران باشم. حال که از این شورا بهصورت کامل خارج شدم! در حال حاضر تنها مصی علینژاد دلال وزات خارجه آمریکا و عبدالله مهتدی دبیر کل گروهک تروریستی و تجزیهطلب کومله در این گروه سایبری باقیماندهاند.
درگیریهای درون تشکیلاتی براندازان از دعوای رضا پهلوی با اسماعیلیون (نماینده منافقین در گروه) شروع شد و کار به فحاشی هوادارانشان به هم نیز رسید. پسازاین درگیری، هردو از ائتلاف جدا شدند و حالا نوبت به نازنین بنیادی رسیده است تا قید سیرک سازمان سیا را بزند.
برخی خبرها حکایت از آن دارد که پس از متلاشی شدن این گروه هرکدام بهصورت مجزا به دورهگردی اروپایی افتادهاند تا با دریافت اعانه از سرویسهای جاسوسی کشورهای غربی بازار خود را گرم نگهدارند، برخی افراد وابسته به این گروهک مانند گوگوش (خواننده لسآنجلسی) و مهناز افشار نیز مشغول فروش برند عطر و لباس زنانه در این بازار مکاره هستند.
عکس/ بازار مکاره ضدانقلاب پس از اغتشاشات داغ است
نازنین بنیادی چه کسی است و چگونه یکشبه معروف شد؟
با آغاز آشوبهای پاییزی سال ۱۴۰۱ در چند محله نام یک بازیگر درجه سوم هالیوود بهعنوان یکی از لیدرهای آشوب بر سر زبانها افتاد. در آن روزها نازنین بنیادی با شرکت در یک نشست غیررسمی در شورای امنیت بهصورت علنی از کشورهای غربی میخواهد از فرصت اغتشاشات از داخل ایران استفاده کرده و کار را یکسره کنند! بنیادی به آمریکاییها گفته بود برای نرمال شدن رفتار ایران باید آن را شیمیدرمانی کرد، اشاره بنیادی به «شیمیدرمانی» استفاده از تحریمهایی فلجکننده بود که به قول جان بولتون قرار بود استخوان مردم ایران را خرد کند.
بنیادی در جلسه با نماینده سازمان سیا پشت میز نماینده آمریکا نشسته و میگوید که تحریم بهتنهایی باعث تغییر رفتار ایران نخواهد شد، بعدازآن نشست لیندا توماس گرینفیلد نماینده آمریکاییها به خبرنگاران گفت که مواضع نازنین بنیادی همان چیزی است که آمریکاییها به آن اعتقاد دارند.
البته این بار اول نبود که فیلمی را بازی میکرد که به مذاق آمریکاییها خوش میآمد، خوشرقصی بنیادی برای سازمان سیا به حدی بود که یکی از فعالان ضدانقلاب به بازیگر سیاهی لشگر هالیوودی توصیه کرده بود که لخت و عریان علیه ایران موضعگیری نکند زیرا این دست رفتارها نتیجه معکوس در پی خواهد داشت!
پس از دیدار بنیادی با افسران سازمان سیا، وبسایت ضدانقلاب اخبار روز که مواضع گروهکهای مارکسیستی را منتشر میکند با انتشار تصاویر دیدار بنیادی با مقامات آمریکایی نوشت که کاخ سفید به دنبال لیدرتراشی برای انقلاب (اغتشاشات) در ایران است، اما بایدن نه از میان نیروها و احزاب ضدانقلاب بلکه از درون هالیوود آن را انتخاب کرده است، نازنین بنیادی حتی بلد نیست به زبان فارسی چند کلمه صحبت کند؛ آمریکا فردی را انتخاب کرده که آمریکایی باشد.
در ادامه این مقاله اعتراضی آمده بود که سازمان سیا نازنین بنیادی که سابقه پرستو بودن را داشته بهعنوان لیدر اغتشاشات به ضدانقلاب تحمیل کرده است. اشاره این رسانه ضدانقلاب از صفت «پرستو» به بازیگر هالیوودی جالبتوجه است.
در عرف سیاسی پرستو به افرادی اطلاق میشود که بهعنوان کارگر جنسی برای مقاصد سیاسی مورداستفاده قرار میگیرند، چرا این سایت خبری ضدانقلاب نازنین بنیادی را یک پرستو خوانده و این صفت شرمآور به لیدر آشوبها اطلاق کرده بود؟
این ماجرا به اوایل سال ۲۰۰۰ بازمیگردد، مادر نازنین عضو کلیسای ساینتولوژی بود. نازنین بنیادی نیز خود را وقف کار داوطلبانه برای کلیسای ساینتولوژی کرد.
این فشارهای شدید باعث شد مدتی قبل بنیادی اکانت خود در توییتر را غیرفعال کرده و مدتی بعد با بازگشت دوباره خبر مرگ براندازان را اعلام کند. البته این مرگ خیلی ناگهانی نیست، بیاعتنایی مردم به فراخوانهای سریالی ضدانقلاب از سویی و جمع شدن بساط میز ایران در مرکز اعتدال از سوی دیگر باعث شد آخرین سکانس از این فیلم مضحک یک تراژدی باشد!
سایِنتولوژی (Scientology) جنبشی هرچند در تبلیغات با ادعاهای فرقهای دینی؛ اما درواقع محفلی هدایتشده توسط سازمان سیا است که مجموعهای از باورها و روشهای بدعت گونه نویسنده آمریکایی آل. رانهابارد (L. Ron Hubbard) و مرتبطان با او و جانشینان او را تبلیغ میکند. مبانی این فرقه بهاصطلاح دین نامگذاری شده، عموماً مورد استهزا عموم مسیحیان قرارگرفته است و کلیسای سایِنتولوژی توسط تحقیقات رسمی و علمی نهادهای قانونی و بهویژه دانشمندان و آکادمیسینها بهعنوان فرقه مذهبی خطرناک و حتی مجموعه دلالان و مافیا در تجارتهای ممنوعه توصیفشده است.
در مستند جنجالی و افشاگرانه کمپانی اچ. بی. او (HBO) به نام (Going Clear) پیرامون فعالیتهای فرقه سایِنتولوژی، یکی از جالبترین افشاگریها صورت گرفته و این موضوع موردبحث قرار میگیرد که اربابان سایِنتولوژی از عضو جوان خود (نازنین بنیادی) میخواهند در جایگاه پرستو به معشوقه تام کروز (بازیگر مشهور آمریکایی) تبدیل شود!
این فیلم در تعداد محدودی از سینماها در اواسط مارس ۲۰۱۵ اکران شد و در اواخر مارس ۲۰۱۵ توسط گروه اچ. بی. اُ پخش سراسری شد. اینیک موفقیت بزرگ در رتبهبندی بود و تا اواسط آوریل ۲۰۱۵ توانست پنج و نیم میلیون بیننده را جذب کند و در رتبه دوم قرار بگیرد.
باوجود کمپین مستمر کلیسای سایِنتولوژی برای جلوگیری از انتشار آن، این فیلم در سینماها و تلویزیونها نمایش داده شد. در این مستند به این موضوع اشارهشده است که تام کروز پس از جدایی از همسرش به دنبال یک دوستدختر جدید بوده و کلیسا برای نفوذ روی این بازیگر آمریکایی نازنین بنیادی را به او نزدیک میکند. نازنین بنیادی نیز برای اثبات وفاداری خود به کلیسا این مأموریت را پذیرفته و بهمرور به تام کروز نزدیک میشود. کلیسا از ژنرال آمریکایی ویلهر میخواهد تا نازنین را بهمرور به تام کروز نزدیک کند، او نیز پس از چند عمل زیبایی و تغییر در مدل و پوشش ظاهری نازنین بنیادی را به پرستوی جنسی تام کروز مبدل میکند.
البته نازنین بنیادی به دلیل افشای رابطهاش با تام کروز مورد خشم کلیسا قرارگرفته و در برههای از زمان او را مجبور کردند تا توالتهای کلیسا را بشوید، نازنین بنیادی پس از مدتی به هالیوود متصل شده و در چند فیلم آمریکایی بهعنوان سیاهی لشگر نقش میگیرد، او در تمام این مدت زیر نظر سازمان سیا قرار داشته و به گفته مسئولان کلیسا برای او گزارش رد میشده است.
مدتی بعد از جدایی از این گروه، بنیادی خود را یک مسلمان خواند، در سالهای اخیر تلاش کرد وارد فعالیتهای سیاسی شود. وی که عضو شورای روابط خارجی (اندیشکده CFR) در آمریکا است، ازجمله این فعالیتهایش مصاحبه با رسانههای فارسیزبان تحت عنوان فعال حقوق بشر و امضای بیانیههایی برای آزادی برخی مجرمان امنیتی بود؛ البته کنش سیاسی پرستوی سازمان سیا تنها متمرکز بر ایران بود و وی هیچگاه نسبت به نقض حقوق بشر در کشورهای منطقه و یا آمریکا و اروپا فعالیتی انجام نداده است.
پرستوی سایبری نخودی از آب درآمد!
مدتی پیش گروه هکری «عدل علی» ایمیلهایی از نازنین بنیادی در بین سالهای ۲۰۰۱ تاکنون را منتشر کرد، نازنین بنیادی در ایمیلهایش با نهادهای امنیتی آمریکا که بهتازگی منتشرشده برای اقدامات مؤثر برای مبارزه با ایران صحبت کرده است. همچنین نام افراد نامآشنایی همچون «ری تکیه» که به ایران ستیزی در دستگاه امنیتی آمریکا مشهور است نیز به چشم میخورد. برای مثال در ۲۵ ژوئن ۲۰۲۰، «ری تکیه» در نامهای به نازنین بنیادی میگوید که از طرف سازمان سیا به دانشگاه شیکاگو دعوتشده است. «مایک هیدن» رئیس اسبق سیا نیز در این جلسه حضورداشته است. آنها از بنیادی درخواست کردند تا درباره تأثیر تحریمها در براندازی جمهوری اسلامی صحبت کند اما او ترجیح میدهد تا درباره حقوق مدنی صحبت کند.
در بسیاری دیگر ازایندست ایمیلها مشخص میشود که نازنین بنیادی در پروژه تحریم ایران به بهانه حقوق بشر نقش داشته و حتی با گروهک تروریستی منافقین در پرونده امیرحسین مرادی و محمد یونسی همکاری کرده است.
باوجود خوشرقصی بازیگر هالیوودی برای آمریکاییها، بنیادی همواره مورد فشار سیاسی و حتی تمسخر سایر گروهکهای ضدانقلاب بهویژه سلطنتطلبان قرار داشته است. رضا ربع پهلوی به خاطر انداختن هژمونی خود بر سرگروه سایبری سازمان سیا از مدتها پیش بهصورت علنی با دیگر اعضا به مجادله پرداخته است.
عکس/ ایمیلهای افشا شده از نازنین بنیادی و درخواست او برای شیمی درمانی مردم ایران
سلطنتطلبان گاهی با منافقین در خیابان به کتککاری و چاقوکشی پرداخته و برخی دیگر چون نازنین بنیادی را ترور شخصیتی کردند تا جایی که در محافل ضدانقلاب بنیادی را با عناوینی چون «پرستوی تام کروز» و «نخودی» نیز یاد میکنند.
راهبردهای جامع و کلان دشمن چگونه آچمز شد
آنچه طی سالهای اخیر در تحریک ملت ایران از دی ماه ۹۶ تا آبان ۹۸ تا اغتشاشات، همه را باید در راستای راهبرد «تهدید موجودیتی جمهوری اسلامی» که میدانند رهبری نسبت به آن هوشیار و حساس هستند، دانست.
به گزارش مشرق، حسن رشوند طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: دوشنبهای که گذشت روزی بود که ترامپ رئیسجمهور وقت امریکا رسماً از توافق برجام خارج شد. او که در شعارهای انتخاباتی خود وعده داده بود با ورود به کاخ سفید از برجام خارج خواهد شد ۱۷ ماه بعد این وعده خود را عملیاتی کرد. انتقاد او به اوباما این بود که دولت او بدون اینکه یک راهبرد جامع درباره ایران داشته باشد توافق هستهای را امضا کرده است. یکی از دغدغههای ترامپ بعد از روی کار آمدن این بود که در مقابل برجام و مهمتر از آن در مقابل «قدرت فزاینده جمهوری اسلامی» چگونه باید رفتار کرد. علت اینکه ترامپ بعد از روی کار آمدن بلافاصله از برجام خارج نشد و دوبار آن را تمدید کرد یافتن فرصت برای طراحی یک راهبرد جامع و کلان بود. بسیاری او را دیوانهای فرض میکردند که بدون محاسبه وارد کارزار با ایران شده است، ولی وقتی راهبرد او با عنوان «فشار کوتاه مدت خردکننده مادون جنگ با هدف ایجاد تهدید موجودیتی جمهوری اسلامی» پس از ۱۷ ماه رونمایی و بلافاصله از برجام خارج شد، معلوم گشت چنین راهبردی را نباید تنها محصول دیوانهای همچون ترامپ دانست بلکه باید آن را محصول اتاقهای فکری دانست که مدتها برای آن برنامه ریزی کرده بودند.
امریکاییها چه در دولت ترامپ، چه هیئت حاکمه فعلی آن که سیاستهای اوباما را دنبال میکند، معتقد بودند در بستر این راهبرد کلان و جامع است که باید چند مؤلفه را دنبال کرد که مهمترین آن «فشار کوتاه مدت» به ایران است چراکه تجربه چهل و اندی ساله جمهوری اسلامی ثابت کرده ایران در مقابل فشارهای میان مدت و بلند مدت میتواند شرایط را به نفع ایران تغییر دهد که از جمله آنها تجربه ایران در دور زدن تحریم ها، نداشتن منابع کافی برای فشار شدید تحریمی در بلند مدت و نبود اجماع جهانی علیه ایران اشاره کرد.
دومین مؤلفه مهم این راهبردکلان، «مادون جنگ» بودن آن بود. به این مفهوم که امریکاییها معتقد بوده و هستند که از همه ابزارها به جز گزینه نظامی باید استفاده کرد، زیرا گزینه نظامی از نظر امریکاییها گزینه واقعی نیست. این همان دغدغهای بود که ترامپ هنگام ورود خود به کاخ سفید مطرح میکرد و معتقد بود با قدرت فزاینده ایران نمیتوان تنها با امضای یک توافقنامه هستهای مقابله کرد. امریکاییها که در یک دهه اخیر قدرت ایران را از خلیج فارس تا سواحل دریای مدیترانه روز افزون میدیدند همانطورکه رابرت فیسک، سرمقاله نویس معروف «ایندیپندنت» گفته بود «ایرانیها از خلیج فارس دریای مدیترانه را مدیریت میکنند»، میدانستند برای پیشبرد راهبرد خود حتما باید مؤلفه «مادون جنگ» محور باشد. چراکه در صورت اقدام نظامی با چند مشکل اساسی از جمله توان بالای نظامی و مقابله ایران، مشکلات لجستیکی که از کدام کشور با توجه به روابط خوب ایران با همسایگان یا ترس آنها از مقابله و عدم تشخیص از نوع و سطح پاسخ ایران مواجه میشدند. این بود که در راهبرد آنها جنگی نباید تعریف میشد.
اما مهمترین مؤلفه راهبرد کلان امریکایی ها، «ایجاد تهدید موجودیتی» ایران بود. به تعبیر دیگر امریکا فشار شدید کوتاه مدت خود را با استفاده از تمامی امکانات و ابزار مادون جنگ برای رسیدن به این هدف که نظام ایران خود را در مواجهه با تهدید موجودیتی ببیند، انجام میداد. امریکاییها درخصوص تصمیمسازی مقام معظم رهبری درباره مدیریت تحولات منطقه، معتقد بودند هیچ چیزی برای رهبری انقلاب به اندازه موجودیت جمهوری اسلامی و ایران عزیز اهمیت ندارد. امریکاییها معتقدند اعتقاد رهبری نظام به مردم شعاری نیست، بلکه یک اعتقاد واقعی است و از نظر رهبری تنها تهدید موجودیتی معتبر نه اقدام نظامی کم شدت یا پر شدت، بلکه تهدیدی است که مردم را در مقابل نظام قرار دهد. از همین رو است که مقامات غربی به انحای مختلف بارها گفتهاند اگر بتوانیم مردم را علیه حاکمیت بسیج کنیم قادر خواهیم بود از حاکمیت امتیاز بگیریم. آنچه طی سالهای اخیر در تحریک ملت ایران از دی ماه ۹۶ تا آبان ۹۸ تا اغتشاشات سال گذشته و امروز که با پدیده زشت بی حجابی در جامعه مواجه هستیم همه را باید در راستای راهبرد «تهدید موجودیتی جمهوری اسلامی» که میدانند رهبری نسبت به آن هوشیار و حساس هستند، دانست. اکنون پس از پنج سال از خروج امریکا از توافق هسته ای، دیگر سخنی از راهبرد جامع و کلان «فشار کوتاه مدت خردکننده مادون جنگ» نیست، هرچند دشمن هنوز به دنبال تهدید موجودیتی جمهوری اسلامی ایران با ابزارهایی از جنس اغتشاشات ۱۴۰۱ باشد. وقتی رسانههای صهیونیستی میگویند: «پنج سال بعد از خروج از برجام وقت اعتراف به
👇👇
شکست فشار حداکثری است» و یا مجله «فارن افرز» چاپ شورای روابط خارجی امریکا توافق منطقهای ایران و کشورهای عربی را به جای احیای برجام مطرح و میگوید این یعنی شکست همه سیاستهای امریکا در مقابل جمهوری اسلامی ایران، باید بپذیریم که چهار دهه و اندی سیاستها و راهبردهای دشمن درمقابل ایران آچمز شده است و فقط باید مراقب بود دشمن موجودیت جمهوری اسلامی را با پنهان شدن پشت تحریک مردم از جنس اغتشاشات ۱۴۰۱ دنبال نکند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیا در ایران دیکتاتوریه؟ آیا میتونیم رهبرو دیکتاتور خطاب کنیم؟
🔹 علیزاده: مجسمه نصیری را بعنوان نماد دیکتاتوری رهبری باید ساخت
کلیپو کامل ببینید
🌺رهروان حقیقت🌺https://eitaa.com/joinchat/1959920010C928f434f61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥ستاره درخشان دروغگویی و پرروئی❗️
#دروغهای_فریدونی۱
🔻حسن روحانی می گوید «بهترین انتخابات در دوره اول مجلس بود».
🔻اگر بررسی کنیم تا ببینیم چرا انتخابات دور اول مجلس برای ایشان جذاب بوده متوجه خواهیم شد ظاهرا ایشان برای شرکت در اولین انتخابات مجلس در اسفند ۱۳۵۸ اعلام می فرماید که دکتری جامعه شناسی حقوقی از دانشگاه لندن دارند و با همین عنوان مصاحبه و تبلیغ میکنند و ناظری هم وجود نداشته اصالت ادعای او را احراز کند!!
🔻بعدها حسن روحانی در سال ۷۷ از دانشگاه کلدونین گلاسگو دکتری حقوق اساسی می گیرد در حالی که از ۹ شخصیت سرقت علمی کرده بود!!
🔻حالا این آدم، با آن سابقه پیچیده و عملکرد تلخ هشت سال ریاست جمهوری وقتی می گوید برای آینده ایران برنامه دارد و برای رسانهاش پول خرج می کند، نباید منتظر حادثه تلخ دیگری بود؟
🔻چرا حسن روحانی بجای اینکه نگران پیامدهای عملکرد گذشتهاش باشد با پررویی، دروغ های جدید می گوید؟!
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
https://eitaa.com/joinchat/917307426Ceae7e94949
🔥نبرد غول ها و بادیگاردهای رسانهای❗
🔻جریان #غربگرا به اتکای منابع مالی ناشی از عضویت در هیات مدیره شرکتهای دولتی! و ... و احیانا دلارها و پشتیبانی قوی غربی ها، در حال پرده برداری از #بچه_غول_رسانهای کاملا حرفهای خود است.
🔻اخیرا این بچه غول با تولید حرفهای یک خبر مبهم، با یک تیر هم دولت و مجلس را همزمان تخریب می کند، هم وزیری را که با وجود برخی نقدها پنجه در پنجه با مافیا انداخته بود از وزارت ساقط میکند و هم بذر تردید و بدبینی در میان بدنه حامیان دولت و مجلس می پاشد تا محصول آن را غربگراها در انتخابات بعدی درو کنند!
🔻ساقط کردن وزیر صمت و مدیر کل بیمه های اجتماعی وزارت کار که از نیروهای واقعا به دردبخور بودند یک مانور و قدرت نمایی همراه با پوزخند نسل جدید بچه غول رسانهای غربگرایان بود.
🔻به عنوان ناظر بیرونی با بررسی محتوای تولید شده توسط رسانههای دولت و مجلس می توان گفت؛ در حال حاضر رسانههای زرد غربگرا به راحتی این تیم های رسانهای و حتی صداوسیما را مدیریت می کنند.
🔻به نظر میرسد عملکرد این روزهای تیم های رسانهای دولت و مجلس فاقد راهبردهای حرفهای و در تراز نظام است و بیشتر شبیه رقابت تیم های پروژه بگیر و ربوکاپ رسانهای است!
🔻رسانه های رسمی نظام خصوصا تیم های رسانهای سه قوه، #بادیگاردهای_رسانهای_جزیرهها نیستند بلکه قطعات اساسی پازل ملی اطلاع رسانی سریع، صادقانه و امید آفرین هستند.
🔻خلاصه اینکه گویا در روز عید فطر بلندگوی صف اولی ها قطع بوده و توصیه رهبر حکیم انقلاب در مورد #همکاری به گوش مبارک بعضی ها نرسیده است!!
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو
@Gaami_no
🔴 هر روز یک سلام و یک حاجت
🟢 آیت الله سید ابوالحسن اصفهانی (ره) به شاگردان خود توصیه می کردند :
🔵 هر صبح که از خانه بیرون می آیید ، یک سلام به حضرت صاحب الامر علیه السلام عرض کرده و یک حاجت بخواهید.
@niyat135