🏴🏴
این که بی سر نشسته حقیقتا به ثمر نشسته. قصه ی او به سر رسید ، به گونه ای که میوه ی عقلش رسید ، سرش را خمپاره چید، میوه داد ، گل داد، وقتی گلو شکافت گل فریادش شکفت. چه گفت؟ گل گفت، گلبرگی در جیبش بود ، رویش نوشته بود (بی سر و سامان تو ام یا حسین ع) برگ داد ، ثمر داد واین برگ ثمره ی رویشی برای ما بود گلبرگی برای یاد شد. سرش خاک شد و آن را باد برد ( اما برگ نوشته اش را چگونه از یاد برد ؟)
یادی که در سرش میوزیده را هیچ بادی نمیبرد
وتو از داغ او آه بکش شاید نسیمی از حیات به دلت بوزد ...
به دیدار روحانیون و ائمه جمعه می رفت و از آنان برای مجالس سخنرانی و سوگواری اهل بیت(ع) دعوت می نمود.برای یاری خانواده در کار کشاورزی
از هیچ کمکی دریغ نمی کرد و همانند یک کشاورز با تجربه به امورات کشاورزی رسیدگی می کرد
بسیار کم دیده شد که نمازش را در منزل بخواند تا آنجا که مقدور بود در مسجد نماز می خواند و در مراسم نماز جمعه شرکت می کرد و دیگران را نیز با خود می برد.
ابراهیم اسماعیلیان سرانجام پس از سالها مجاهدت در جبهه های نبرد حق علیه باطل در عملیات کربلای 2 و در تاریخ دهم شهریورماه سال 65 به درجه رفیع شهادت رسید.
⚘#روحشان شاد
#راهشان پر رهرو ⚘
📜 فرازی از وصیتنامه شهید:
خدایا به جوانان ما قدرتی عنایت بفرما که برای خدمت به انقلاب الهی دریغ ننمایند.بارها از خداوند خواسته ام که مرا لیاقت شهادت دهد و این شربت را که بر کام دوستانم ریخت مقداری از آن را هم بر من بچشاند و فراق ما را به دیدار در بهشت مبدل سازد.
برادران بسیجی توجه داشته باشید که سنگر حزب الله امروز،پایگاه و مسجد است.برادران و خواهرانم؛امام و انقلاب را یاری کنید و در همه صحنه های انقلاب حضور داشته باشید.
در کنار روحانیت باشید،مساجد و نمازهای جماعت و جمعه را فراموش نکنید.خود را آماده همه گونه مشکلات و ایثار نمایید و در راه خدا از هیچ چیز دریغ نکنید.
⚘نثار ارواح طیبه شهداء . امام شهداء و اموات#صلوات⚘
🌷〰〰〰🇮🇷〰〰🌷
@shahidanemasjedehazratezeynab
🌷〰〰🇮🇷〰〰〰🌷
🌷🍃🕊🌷🍃🕊🌷🍃🌷🍃
#شهریور_ماه_سالروز_شهادت
#شهیدی_از_محله_زینبیه
#مسجد_حضرت_زینب_علیها_السلام
شهیدابراهیم اسماعیلیان برادر شهیدان مهدی و محمد و فرزند حجت الاسلام رمضانعلی اسماعیلیان امام جمعه فقید بندر کیاشهر در تاریخ 19 آذرماه سال 1343 در قریه بارکوسرا از توابع شهرستان لاهیجان متولد شد.
ابراهیم ششمین فرزند خانواده بود و تحصیلات خود را در بندرکیاشهر آغاز نمود و با نمرات بسیار خوب تا سال دوم تجربی ادامه تحصیل داد.
از ابتدای پیروزی انقلاب نقش ارشاد دانش آموزان منطقه را با تعالیم اسلامی در پیش گرفت و به گفته مدیر مدرسه اش؛رفتار ابراهیم حتی روی برخی از معلمان مدرسه نیز تاثیر بسیار خوبی گذاشته بود. بسیار مورد توجه و احترام همکلاسی ها و سایر دانش آموزان بود و همیشه او را دوره می کردند و به صحبت هایش گوش می دادند.
ابراهیم سال 60 وارد بسیج مستضعفین شد و بیشتر روزهای عمرش را تا سال 65 در جبهه ها بود.در جبهه های جنوب غرب و کردستان مرتب و فعالانه حضور داشت.در عملیات های والفجر 4 و والفجر 6 و عملیات قادر و کربلای 2 حضور داشت و علیه دشمن بعثی و مزدوران استکبار مردانه مبارزه نمود.
ابراهیم در طول این سالها هر وقت که به مرخصی می آمد در جذب کمک های مردمی،اعزام نیرو به جبهه ،تبلیغات ،بازدید از جانبازان و خانواده شهدا،سرکشی به خانواده رزمندگان،کمک به دانش آموزان بی بضاعت و تشکیل مجالس روضه و دعای کمیل فرصتی را از دست نمی داد.
#دل_نوشته_های_شهدایی😔
#شهید_سیدمجتبی_علمدار:
دوست داریم که از آنجا صدایی بیاید...
صدایی آشنا؛
صدایی از حلقوم یکی از شماها...
صدایی که به انتظارها پایان دهد...
📎پ.ن: همه از خان طومان برگشتند...
تو نمیخوای بیایی آقا رحیم؟!...
#شهید_حاج_رحیم_کابلی🌷
#خانطومان
💠 قرار شبانه
روایت است که :
هر زمان جوانی دعای فرج مهدی (عج) را زمزمه کند، همزمان امام زمان دستهای مبارکشان را به سوی آسمان بلند می کنند و برای آن جوان دعا می فرمایند .
پس زمزمه می کنیم دعای فرج را به نیابت از تمام #شهدا
🌸بسم الله الرحمن الرحيم🌸
🌸الـهي عَظُمَ الْبَلاءُ
🌸 وبَرِحَ الْخَفاءُ
🌸وانْكَشَفَ الْغِطاءُ
🌸 وانْقَطَعَ الرَّجاءُ
🌸وضاقَتِ الاْرْضُ
🌸ومُنِعَتِ السَّماءُ
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ
🌸 واِلَيْكَ الْمُشْتَكى
🌸 وعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ
🌸اللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد
🌸اولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ
🌸 وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
🌸ففَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا
🌸 كلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ
🌸اكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ
🌸وانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
🌸ادْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ
🌸بحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ