🇮🇷#صرفا_جهت_اطلاع | بمب گذاری در تبریز توسط اطلاع سپاه خنثی شد
🍃🌹🍃
🔻 سازمان اطلاعات سپاه عاشورا: همزمان با برگزاری تجمعات غیرقانونی به بهانه فوت خانم مهسا امینی، عوامل منافقین و سلطت طلب در راستای هدف قرار دادن مردم و به دنبال استفاده حداکثری از این تجمعات، در صدد انفجار بمب های دست ساز در برخی مناطق تبریز بودند که با هوشیاری نیروهای اطلاعاتی بسیج، بمب های دست ساز و مواد منفجره کشف و عوامل آن دستگیر شده اند.
#روشنگری | #ثامن | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝 #پرسش_و_پاسخ (۶۵) | چرا با نادان هایی که آتیش بیار معرکه هستند برخورد نمیشه؟🤔
🍃🌹🍃
🔻 این الاغ اینجا یک قدم اشتباهی توی میدان مین💣 بگذاره، کل عملیات رو مختل میکنه🤫
👌گاهی به خاطر پیشبرد انقلاب مان بسیاری از الاغ ها را روی سر گذاشته و ای بسا خیانتکاران را تحمل کرده و محاکمه نکرده اند تا مبادا عملیات بزرگ #ظهور مختل شود.
#روشنگری | #ثامن | #دفاع_مقدس
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
🖼سخننگاشت | دفاع مقدس در بیانات مقام معظم رهبری
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #دفاع_مقدس
🆔 rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | شعر جذاب جوان امروزی برای امام خامنهای
🍃🌹🍃
#لبیک_یا_خامنه_ای | #ثامن | #دفاع_مقدس
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
🖼سخننگاشت | دفاع مقدس در بیانات مقام معظم رهبری
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #دفاع_مقدس
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | پروژه کشته سازی دیگری با نام #مهسا_موگویی
🍃🌹🍃
🔻پیرو اطلاعیه صادر شده و هشدارهای مربوطه متاسفانه شب گذشته در شهر فولادشهر اصفهان پروژه کشته سازی دشمن با کشته شدن دختری ۱۸ ساله بنام #مهسا_موگویی در خارج از مناطق اغتشاش و درگیری فولادشهر توسط عوامل مزدور بیگانه و منافقین به ضرب گلوله تفنگ ساچمه زن به قتل رسیده و شبکه های معاند در صدد نسبت دادن این قتل به نظام برای روشن نگهداشتن شعله آتش اعتراضات و موج سواری بر روی آن هستند.
🔸 از یک منبع نزدیک به خانواده نامبرده آگاه شدیم که پدر نامبرده کارگر ساده شهرداری بود این دختر بی گناه برای رفتن به باشگاه ورزشی از خانه خارج شده و اساسا هیچ ارتباطی با اعتراضات و اغتشاشات شب گذشته نداشته است.
🔹با توجه به تشابه اسمی که بین این دختر و #مهسا_امینی وجود داشته به نظر میرسد، عوامل ضد انقلاب برای تحریک هیجانات مردم و زنده نگهداشتن رمز آشوب این دختر را از قبل نشان کرده و او را برای کشته شدن انتخاب نموده و پس از کشتن او، در حال تولید محتوا و انتشار اخبار و توئیت وغیره پیرامون این سوژه جدید هستند.
🔺همچنین با توجه به اینکه خانواده نامبرده از اقوام غیور بختیاری کشورمان میباشند، بنظر می رسد سناریوی دوم دشمن فعال کردن گسل های قومیتی در همراهی کردن اقوام مختلف برای اجرای پروژههای ضد امنیتی می باشد.
❌ ابتدا گسل کردستان و حالا گسل خوزستان و چهارمحال و بختیاری! فردا ...
#روشنگری | #ثامن | #دفاع_مقدس
🆔 eitaa.com/meyarpb
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۳۵۹ قرآن کریم ( آیات ۶۲ تا آخر سوره مبارکه نور و آیات ۱ و ۲ سوره مبارکه فرقان )
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «تَعَلَّمُوا القُرآنَ؛ فَاِنَّهُ اَحسَنُ الحَدیثِ» قرآن را فرا گیرید، زیرا که قرآن نیکوترین سخنهاست. (نهجالبلاغه خطبه ۱۱۰)
🎙 استاد پرهیزگار
#ثامن | #روشنگری | #جهاد_تبیین
🆔 http://eitaa.com/meyarpb
19.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#صرفا_جهت_اطلاع | افشاگری از آخرین دستمزد مهران مدیری
🍃🌹🍃
✍علیرضا قزوه: آخرین دریافتی مهران مدیری از صدا و سیما ۳۰ میلیارد تومان بوده!
👌 اگه صداوسیما نبود الان در برره پایین باید نخود میخوردی و بز میچراندی!
❌ چرا نباید اموال حامیان این جنایتکاران را مصادره و آنها را محاکمه کرد!
#سلبریتیهای_حامی_داعش_را_محاکمه_کنید | #ثامن
🆔 eitaa.com/meyarpb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 چگونه نماینده تبریز آتشبیار معرکه و آشوب در شهر تبریز شد
🍃🌹🍃
#روشنگری | #ثامن | #دفاع_مقدس
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
✅ جلسه روشنگری: «پیدا و پنهان #فتنه با اسم رمز مهسا»
🍃🌹🍃
🎙سخنرانان: دکتر سید جلال حسینی عضو هیئت علمی دانشگاه و معاون محترم سیاسی سازمان بسیج مستضعفین و سید علیرضا آلداود پژوهشگر فضای مجازی و رسانه
🎙زمان: یکشنبه ۳ مهرماه ۱۴۰۱ ساعت ۲۱
✅ لینک ورود به جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/bahmanpardaz/jalase
❣جبهه انقلابی جنوب: کانالی که دنبالش بودید👇
🆔 | https://eitaa.com/joinchat/1985151007Cc252b8ec6d
✍🏻 ارائه آخرین تحلیل و اخبار سیاسی روز به صورت علمی، موثق و مختصر.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر دنبال خبر خاص هستید
🆔 | https://eitaa.com/joinchat/1985151007Cc252b8ec6d
🆔 | https://eitaa.com/jejonoob
#ایتا