♨️آزادی سرکرده گروهک مجذوباننور(دراویش گنابادی) و عامل اصلی فتنه دراویش در گلستانهفتم!
🔸#کسری_نوری لیدر اصلی گروهک مجذوباننور و مدیر این رسانه از فرقه سلطانعلیشاهی (گنابادی)؛ درویشِ داعشی صفت افراطی و معاند و از عوامل اصلیِ برپایی فتنه دراویش در خیابان پاسداران تهران[گلستانِهفتم] در بهمنماه سال ۹۶؛ روز گذشته از زندان عادلآباد شیراز آزاد شد!
🔸فتنهای که به سرکردگی این شرور سابقهدار و همدستان وی (از فرقه دراویشگنابادی) در خیابان گلستان هفتمِ تهران بر پا شد، منجر به شهادت سه نفر از حافظان نظم و امنیّت و بسیجی حاضر در صحنه شهید محمدحسینحدادیان و نیز زخمی و مجروح شدن بیش از ۸۰ نفر از افراد بیگناه و همچنین وارد کردن خسارتهای زیادی به اموال عمومی و بیتالمال مسلمین شد.
🔸لازم به ذکر است که این درویش داعشی صفت معاند و هنجارشکن، تاکنون بهدلیل اتکاب اعمال مجرمانه، دستکم پنج بار سابقه شرارت و بازداشت را در کارنامه سیاهش داشته است.
📌📌 اخطار به شورای عالی امنیت ملی
📌📌اخطار به مسولین امنیتی انتظامی
با آزادی این افراد داعشی صفت قطعنا منتظر حوادثی فراتر از گلستان هفتم خیابان پاسداران رقم خواهد خورد همانگونه که ردپای این افراد دراغتشاشات اخیر و شهادت روح الله عجمیان دیده شد.
@shahidhadadian74
May 11
🍃🌺ماه مهمانی خدا
🍃🌺شهْرُ رَمَضَانَ الَّذِیَ أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ
🍃🌺 ماه مبارک رمضان،
🍃🌺 ماه نزول قرآن و برکات الهی
🍃🌺 ماه رحمت، بندگی، طاعت
🍃🌺 و عبادت پروردگار و بهار قرآن
🍃🌺 مبارک باد.
ماه رمضان به یاد شهید فاطمیه محمدحسین حدادیان
#ماه_مبارک_رمضان
#ماه_مهمانی_خدا
May 11
May 11
May 11
ماه مبارک رمضان
بیاد همه شهدا وشهید محمد حسین حدادیان
📌 شهید محمد حسین حدادیان و سه پرسنل مظلوم ناجا شب شهادت خانم حضرت زهرا سلام الله علیها یکم اسفند ۹۶ توسط فرقه ضاله صوفیه (دراویش گنابادی) در خیابان پاسداران تهران توسط اعضای این فرقه داعشی صفت به شهادت رسیدند و بیش از ۸۰ نفر مجروح گردیدند.
@shahidhadadian74
هدایت شده از شهید محمدحسین حدادیان
4_5825910909805007154.mp3
3.88M
ماه مبارک رمضان
بیاد همه شهدا وشهید محمد حسین حدادیان
📌 شهید محمد حسین حدادیان و سه پرسنل مظلوم ناجا شب شهادت خانم حضرت زهرا سلام الله علیها یکم اسفند ۹۶ توسط فرقه ضاله صوفیه (دراویش گنابادی) در خیابان پاسداران توسط اعضای این فرقه داعشی وار به شهادت رسیدند و بیش از ۸۰ نفر مجروح گردیدند.
@shahidhadadian74