🍀❣🍀
✍ سه ناحقّی که حق را از انسان محروم میکند
🌷 امام صادق (علیه السلام) :
☘ مَنْ طَلَبَ ثَلاثَهًْ بِغَيْرِحَقٍّ حَرُمَ ثَلاثَهًْ بِحَقٍّ : مَنْ طَلَبَ الدُّنيا بِغَيْرِحَقٍّ حَرُمَ الاخِرَهًْ بِحَقٍّ؛ وَمَنْ طَلَبَ الرِّئآسَهًْ بِغَيْرِحَقٍّ حَرُمَ الطّاعَهَ لَهُ بِحَقٍّ؛ وَ مَنْ طَلَبَ المال بِغَيْرِحَقٍّ حَرُمَ بَقاؤُهُ لَهُ بِحَقٍّ
☘ هر كه سه چيز را به ناحقّ بخواهد ، از سه چيز ديگر بحقّ محروم مى شود :
👌 هر كه دنيا را به ناحق بخواهد از آخرت حقيقتاً محروم مىشود
👌 و هر كه بناحقّ رياستطلبى كند از اطاعت زيردستان بحقّ محروم مىگردد
👌 و هر كه بناحقّ مالى را بخواهد، از ماندگار بودن آن مال بحقّ محروم مى شود.
📚 تحف العقول ، ص ۳۳۵
@shahidmostafamousavi
💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
💞💞💞💞
💞💞💞
💞💞
💞
صبح است وساقیا بیا
بیا وبا شراب وصلت
مارا سیراب کن
هنیا صائغا لا ظمئا بعده‼️
#السلام_علیک_یا_مولای_ #یا_صاحب_الزمان❣
ایتا
@shahidmostafamousavi
🔴مجتهد: #بن سلمان حامی مالی حمله به کنگره آمریکاست
🔸افشاگر اسرار خاندان #آل سعود میگوید ولیعهد عربستان هر آنچه را میتوانست برای ماندن دونالد #ترامپ در قدرت انجام داد.
🔸او از رد پای ولیعهد عربستان در حملات اخیر به #کنگره آمریکا پرده برداشت و در توئیتی نوشت: محمد بن سلمان و دونالد ترامپ با هم به صورت تلفنی در ارتباط بودند. بن سلمان پیگیر تلاشهای اخیر ترامپ برای ماندن در قدرت بود از جمله حمله به کنگره آمریکا از سوی او دنبال میشد و آنچه که ترامپ از نظرمالی نیاز داشت را به او ارائه میکرد.
ایتا
@shahidmostafamousavi
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کسانی که فکر میکنند اگه سرمایه خارجی وارد کشور بشه همه چی حل میشه حتما این فیلم رو ببینن...
دکتر شهریار زرشناس واقعیتهایی از ژاپن و کره میگه که باور نمیکنید و ثابت میکنه نه منابع داخلی ضامن پیشرفته و نه ورود سرمایه خارجی!
🆘 @shahidmostafamousavi
20.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✖️رهبر انقلاب: #سوریه ستون خیمه است !!
📽 کلیپ جدید سایت رهبر انقلاب درباره نقش حاج #قاسم_سلیمانی از آزادسازی خرمشهر تا مبارزه با #رژیم_صهیونیستی
🆘 @shahidmostafamousavi
🔴 رویکرد چند جانبهگرایی بایدن
✍️ #ابوذر_گوهری
🔹 درحالیکه مسلماً بایدن برخی رویکردهای دولت ترامپ در سیاست خارجی را تغییر خواهد داد اما در تغییر برخی سیاستهای دولت قبل تعجیل نخواهد کرد.
🔸 بهعنوانمثال بازگشت به پیمان زیستمحیطی پاریس یا عضویت مجدد در سازمان بهداشت جهانی بهسرعت صورت پذیرفت؛ برخی اقدامات ترامپ مانند ممنوعیت سفر به آمریکا از مبدأ برخی کشورهای اسلامی یا مقررات سختگیرانه مهاجرتی، توسط فرمان اجرایی جدید لغو شدند اما در نهایت دولت بایدن برخی سیاستهای ترامپ را همچنان ادامه خواهد داد.
✅ بهعنوان نمونه بنابر اظهارات نامزدهای تصدی مناصب مختلف در جلسات استماع کنگره، نظیر بلینکن وزیر خارجه پیشنهادی وی، دولت بایدن بیتالمقدس را پایتخت رژیم صهیونیستی دانسته یا خوان گایدو را رئیسجمهور مشروع دوره انتقالی ونزوئلا میداند، همچنین بایدن در مقطع فعلی تغییر اساسی در جنگ تجاری و تعرفهای با چین ایجاد نخواهد کرد.
🔹 در همین راستا بایدن نیز مخالف احداث خط لوله نورد استریم دو، بین روسیه و آلمان است و به اوکراین سلاحهای تهاجمی خواهد فروخت.
🔸 از سوی دیگر بنابر سنت دمکراتها، تأکید بایدن بر مسئله حقوق بشر بیشتر است. بنا بر اظهارات بلینکن قرار است در مورد حمایت از سعودیها در مورد حملات به یمن و نیز قرار گرفتن حوثیها در فهرست سازمانهای تروریستی تجدیدنظر صورت پذیرد. آوریل هینز مدیر اطلاعات ملی بایدن نیز اعلام کرد گزارش قتل قاشقچی را - که بن سلمان را عامل آن میداند- از طبقهبندی خارج خواهد کرد.
✅ مقامات جدید دولت آمریکا بازگشت به برجام را مشروط به بازگشت ایران دانسته و این مسیر را پیچیده میخوانند و معتقدند باید در این مسیر با همپیمانان منطقهای خود و رژیم صهیونیستی مشورت نمایند و درنهایت معتقدند توافق با ایران باید شامل برنامه منطقهای و موشکی نیز شود.
💢 درنهایت رویکرد بایدن بازگشت به چندجانبه گرایی است اما تغییر رویکردها در بسیاری از حوزهها بهسرعت انجام نخواهد شد و صرفا جنبه تاکتیکی خواهد داشت. بایدن تلاش میکند تغییرات موردنظرش در سیاست خارجی را در حوزه های کلان، در امتداد و تداوم سیاستهای ترامپ تعریف نماید.
@shahidmostafamousavi
مُهرهٔ جنگ نرم آمریکا
🔺«مایکل لدین» یهودی، از نومحافظهکاران کهنهکار و از طرفداران اصلی سیاست خارجی مداخلهجویانهٔ آمریکا است که از تمامی برنامههای نظامی حمایت میکند!
🔹 اشارهٔ رهبری به مایکل لدین یهودی
🔸 مقام معظم رهبری، در سخنرانی بهمناسبت قیام ۱۹ دی ماه، به سخنان یک کارشناس آمریکایی در اندیشکده اینترپرایز اشاره کردند که گفته بود: ما خواهان ثبات در ایران، عراق، سوریه، لبنان نیستیم.
🔸بررسیها نشان میدهد منظور رهبر انقلاب، مایکل لدین مشاور سابق شورای امنیت ملی آمریکا است که در این یادداشت با ادعای بیثباتسازی کشورهای محور مقاومت نوشته بود:
✍️ «ما خواهان ثبات در ایران، عراق، سوریه، لبنان نیستیم؛ سؤال اصلی نه لزوم یا عدم لزوم بیثباتی در این کشورها است، بلکه چگونگی ایجاد بیثباتی مورد نظر است»
به این بهانه در ادامه، سوابق این مُهرهٔ جنگ نرم آمریکا بررسی میشود:
1️⃣ شیوههای نظامی مایکل لدین در سیاست خارجی ایالات متحده، روزنامهنگار محافظهکار و یهودی مجلهٔ نشنال ریویوو، «جونا گلدبرگ» را بر آن داشت تا لفظ جدید دکترین لدین را وارد ادبیات سیاسی کند. گلدبرگ درباره این دکترین نوشته است:
✍️ این دکترین بدین شرح است: «هر ۱۰ سال یکبار ایالات متحده یک کشور کوچک را انتخاب میکند و به آن حمله میکند، تا به جهانیان بگوید ما در سیاستهایمان جدّی هستیم.» این صحبتهایی است که لدین در حدود ده سال پیش در سخنرانیاش در مؤسسه آمریکن اینترپرایز بیان کرده بود.»
2️⃣ از زمانیکه گلدبرگ این اصطلاح را ابداع کرد، «دکترین لدین» در رسانهها برای توضیح سیاستهای کشورهای دیگر بهکار گرفته شده است. بهعنوان مثال در جریان درگیری روسیه و گرجستان، در یکی از وبلاگهای پاناروپایی آمده بود:
«روسیه ماجرا را لدینیزه کرد؛ یعنی با انتخاب کشوری کوچک و حمله به آن، سعی در اثبات اقتدار و جدیّت خود داشت.»
🔻 مروّج ایرانهراسی
1️⃣ مایکل لدین که خود را یک دموکرات انقلابی میداند از سیاستهای خارجی هماهنگ با حزب دست راستی لیکود اسرائیل حمایت میکند.
2️⃣ او که به علت دشمنی دیرینهاش با ایران شهره است، ایران را مسبّب تمامی مشکلات جهانی بهخصوص حملات انجام شده علیه آمریکا میداند.
3️⃣ کمی پس از حضور آمریکا در عراق، لدین در سخنرانیاش به میزبانی مؤسسه یهودی امور امنیت ملی (وابسته به لیکود)، سیاستهای جدید خود را افشا کرد. عنوان سخنرانی او این بود:
«اینک نوبت تمرکز بر روی مادر تروریسم جدید یعنی ایران است.»
4️⃣ او در این جلسه با دفاع از حملهٔ نظامی آمریکا به عراق اظهار کرد:
«دوران دیپلماسی رو به اتمام است و اینک وقت آن است که ایران، سوریه و لبنان را آزاد ببینیم.»
5️⃣ لدین همواره سیاستمردانی را که درصدد برخورد دیپلماتیک با مسائل خاورمیانه بودهاند، مورد انتقاد قرار داده است. پیشنهاد او این است که مشکل ایران باید از طریق انقلاب و تغییر رژیم حل شود.
6️⃣ لدین به همراه «موریس آمیتای» لابیکننده سابق آیپک، در سال ۲۰۰۳ «ائتلاف برای دموکراسی در ایران» را تاسیس کرد. این ائتلاف تا قبل از انحلال در سال ۲۰۰۵، تغییر رژیم در ایران را در دستور کار داشت و قوانین مختلفی برای تحقّق آن وضع میکرد.
@shahidmostafamousavi